Työ- ja elinkeinotoimistoissa ja kuntakokeiluissa

Anonyymi

oli maaliskuun lopulla yhteensä 331 500 työtöntä työnhakijaa, kertoo työ- ja elinkeinoministeriö työvoimakatsauksessaan(siirryt toiseen palveluun). Helmikuusta työttömiä työnhakijoita kirjattiin 4 400 lisää.

https://yle.fi/uutiset/3-11913508?origin=rss

Kuntouttavan paikat täynnä, monet huomanneet kaupunkien virastojen toimineen aivan väärin, esim syylistämällä sakkomaksuista, manipulointia suoranaista valehtelua, "pakko sijoituksia toimenpiteisiin" jne.. lista on pitempi, kokeneet tietää.

3

63

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jep, ei muuta kuin työttömät ahkerasti melua asiasta ja kissa pöydälle.

   Lukuharjoituksena suosittelen katsomaan mitä eduskunnan oikeusasimies kertoo esim. kuntouttavasta työtoiminnasta, linkkejä niihin löytyy monesta paikasta.

   "Monialainen" tarkoittaa siirtymää työvoimapalveluista sosiaalipalveluihin, ja jos sosiaalipalveluun yritetään siirtää, siinä vaiheessa on parasta jo kysyä että kenen päätöksellä on tehty tulkinta sosiaaliongelmaisuuksista, ja saisiko nähdä myös valituskelpoisen päätöksen siitä.

   On nimittäin niin, että te-toimistolla EI ole oikeutta tehdä päätelmiä työ- tai toimintakyvyn ongelmista pelkästään työttömyysajan pituuden perusteella, joten jos työttömällä ei ole sellaisia ongelmia, sitten on jo parempi alkaa selvittämään millä perusteella kunniaa aletaan loukkaamaan sellaisilla ehdotuksilla.

   • Anonyymi

    Kiinnostaisiko laittaa tilkettä työkkärin tädin pakoputkiosastoon, häh?


  • Anonyymi

   mene töihin ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   311
   3209
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   353
   2189
  Aihe