Jämsässä on syytä huolestua!

Anonyymi

Lehden mukaan: Jämsän johtavien viranhaltijoiden tekemien työtuntien määrä on kasvanut huomattavasti. Ylitöiden sijaan heidän kohdallaan puhutaan saldotunneista, joita on kertynyt osalle jopa satoja tunteja.

Johtaviin viranhaltijoihin lasketaan Jämsässä kaupunginjohtaja, hallintojohtaja, talousjohtaja, matkailu- ja markkinointijohtaja, sivistystoimenjohtaja, sosiaali- ja terveysjohtaja, elinvoimajohtaja, Ateria- ja puhtauspalvelut liikelaitoksen liikelaitosjohtaja sekä Vesi liikelaitoksen vesihuoltopäällikkö.

NÄINKÖ?! Mistä alkaen maksetaan korkeata kuukausipalkkaa ylituntien ja kokonaistyöajan takia ja sitten ylitunnit korvataan? Ei yksityisellä puolella ainakaan näin menetellä. Ja sitä paitsi ylitunneista pitää sopia etukäteen. Nyt on holtitonta hommaa. Ilmankos kunnan luottamusväki on täynnä entisiä ja nykyisiä kunna palkollisia. Ei EI EI! Nyt vaaleissa väki vaihtoon!

14

357

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ajattelin ihan samaa luettuani aamulla uutisen palkkakorvauksista! Potiko taas puolusti ja läpi meni. Muutenkin hyvät palkat, ja korvaisitteko muidenkin ylityöt noin reilusti, en äänestä enää, vaikka johdon sais vaihtaa pois väsymästä sieltä. Tulee ne muutkin töistä väsyneenä , voi hittolainen.

   • Anonyymi

    Silloin kun valvonta pettää. Niin hiiret hyppää pöydälle. Syömään parhaat jyvät. Ahneus on pahinta. Minkä laki vielä sallii. Samaa hommaa kuin joka puolella muuta Suomea. Siksi sinne on hinkua päästä viralle. Pahin nyt VTV.teen laskutukset. Ei kukaan valvo ylintä johtoa. En tiedä tarkastetaanko Jämsän päättäjien ns. laskutuksia. Ja mihin on veronmaksajien rahoja käytetty?
    Tuntuu olevan sielläkin sopan pohjalla setvimistä?!


   • Anonyymi

    Teetkö tehtaalla ylitöitä tunti tunnista?


  • Anonyymi

   Etätöissä syntyy tunteja aina kun on kotona. Vesilaitostakin rasitti Kaipolan sulkeminen niin ettei hulevesi mitään. Ja Marinin vierailu vasta rasittikin, kun ylitöinä piti seuraa pitää. Pelkkään tuntien kirjaamiseen menee ylitunti poikineen.
   Töissä ollaan palkan takia, ja se maksimoidaan kaikin keinoin. Tuloksesta viis.
   Saikuttelu on mukavaa, kun ei tarvi edes puhelimeen vastata vaan voi mökkeillä oikein molemmin käsin.

  • Anonyymi

   US:n virkamiesten vihaajat päästivät itsensä irti.

   Kuulostaa US haukkojen korvaan pahalta, mutta virkamiehilläkin taitaa olla oikeuksia. Ja se ei ole sama asia, kun korruptio, vaikka siltä vaikuttaisi kun tätä ketjua lukee.

  • Anonyymi

   Jos viranhaltijat eivät olisi tehneet ylitöitä Kaipolan ja koronan takia, niin sitten täällä vasta pirunporu olisi kuulunut.
   millä ehdolla itse teette ylitöitä

  • Anonyymi

   Viran haltijoita n, 750.000 kpl. ja heille iso liksa, kansaa on n, 5, miljoonaa ja rapiat. se on tuo 750.000 kpl. kynän pyörittäjijä muka työtä tekemässä aivan sairas rasite yhteiskunnalle ja työ ikäisistä lähes puolet.

   tuon sakin veroja kuluttava voima on käsitttämättömän monta miljaardia...

  • Anonyymi

   Poliitikot vastaavat "kynänpyörittelijöiden" määrästä. Kun myöskin, että vaaditut asiat kaupungissa järjestetään.

   On aina helppoa vaatia väkeä vähemmäksi.
   Ei niin helppoa siinä vaiheessa, kun pitää ottaa vastuu lopetettujen palveluiden perustelemisesta myös veronmaksajille.

  • Anonyymi

   Minä en tee koskaan ylitöitä,teen normaalilla työ-ajalla työni.olen niin pätevä,että pomo paska ei voi mitään.

  • Anonyymi

   Ei enää lomarahoja, viikonloppulisiä ja palkallista sairauslomaa? SAK-pomon arvio on työntekijöille karua luettavaa.
   SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta ennustaa syksyn liittokierroksesta myrskyisää.

  • Anonyymi

   Kaikki osapuolet nyt aukovat suutaan, kun hakevat vähän asetelmia neuvottelupöytään.

   Ihan puppua kaikki, kaikilta, mutta kun se kuuluu tähän näytelmään. Lopuksi tehdään pieniä, hyvin kosmeetisia muutoksia, että näytetään kaikkien olleen tosissaan ja voittaneen jotain.

  • Anonyymi

   "Jos viranhaltijat eivät olisi tehneet ylitöitä Kaipolan ja koronan takia, niin sitten täällä vasta pirunporu olisi kuulunut. millä ehdolla itse teette ylitöitä"

   Johtavassa asemassa olevana teen ylityöt teollisuudessa ilmaiseksi, eli korvaus on osa palkkaa. Sama lienee kaupunkiorganisaatioiden johtotason tehtävissä, Alemman tason tuntikertymistä taas vastaavat esimiehet niin että tolkuttomia tai varsinkaan tehottomia tunteja ei kerry. Ylitöitä pitää tarvittaessa tehdä, mutta niistä laskuttaminen/maksaminen kahdesti on joko itsensä tai esimiehen rikollista toimintaa.

   • Anonyymi

    Kannattaako kirjoitella rikoksista, jos ei tiedä mistä puhuu?


  • Anonyymi

   Nonni, Jämsän pomot eivät edes tiedä, että vastikkeeton palkan nostaminen olisi rikos. Joko se joka nostaa, mutta myös se joka maksaa. Se on käytännössä samaa kuin varastaminen. Joka ainakin muualla on rikos sekin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eläinten pitoon pohjautuva maatalous loppuu

   https://yle.fi/uutiset/3-11918309 Uutiset näyttävät selvän suunnan.
   Maailman menoa
   313
   3231
  2. Nyt se lipsahti, EU-elvytyspaketista pysyvä

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7fd43a15-b005-4c03-a1cc-dc1f8ad1ff2c Nyt onkin huomisella EU-elvytyspakettiäänestyksellä ihan eri arvo. Jos hyv
   Maailman menoa
   357
   2267
  Aihe