Nyt on aika aloittaa opettajien

Anonyymi

kevät arvostelujen tekeminen. Meillä vanhempain yhdistys pohtii aina opettajien työtä ja annamme ohjeita ja neuvoja. Monet ovat niin hako teillä, että pakko puuttua. Ilman lapsia heillä ei olisi töitä joten me manhemmat olemme opettajien pomoja. Joka kevät ja joulu ja joskus kun on tarpeen annamme todistukset opeille, että osaavat sitten käyttäytyä ja tehdä hommat hyvin että olemme suht koht tyytyväisiä. Monesti on jouduttu ottamaanopet puhutteluun joillekin menee perillejoillekin ei.

On heinoa että pidämme huolta lapsistamme ja katsomme että opet on päteviä eikä mitään abi tyttöjä. Palkka on kuitenkin suuri ja pitkät lomat joten on aiheellista laittaa opet kesäkouluun opiskelemaan jos läytyy huomautettavaa.

Voisivat mennä pakolla kesäopiskeluun tai siivota koulua, palkka kuitenkin juoksee joten on surullista että he saavat lomailla palkkansa kannsa, ja muut vaan neljä viikkoa.
Pakolliset kesäkurssit olisi vihdoinkin saatava toeteutumaan. Me vanhemmat ajamme sitä asiaa ja annamme esitteitä mitä kukakin voisi itsessään kehittää. Opet ovat aika pulassa ilman vanhempia j akiinnostusta heitdän holtittomaan työhön.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Meillä on jo aloitettu. Viisi opee saa palautettahuonosta käytöksestä. Kevät lahjaksi lapset keräävät rahaa ja ostetaan opelle Käytöksen kultainen kirja. Sitä saavat lukea kesällä jos eivät mene kesätöihin. On kurja heille kun joutuvat olemaan 3 kk toimettomina luusereina ja yhteiskunnan elätteinä. Laikoille kyllä läytyy töitä, vaikka koulun siivousta.

      Kesäkurseja on myös tarjolla, mutta ennemmin lähötään luuserina kun mennään ansaitsemaan rahaa, ylisuuret palkat houkuttaa olemaan kotona.

    • Anonyymi

      Kyllä vaan. Annoimme jo opettajille esitteitä kesäkursseista. Saapas nähdäkuka lähtee sivistämään itseään, voi olla että liian pitkää kesälomaa pidetään kyllä eikä opet halua mennä kursseille, kalja ja kännäys onkesän kohokohta heillä.

      Olemme pisteyttäneet opet jo ja kaksi koulusta saa huomautuksen. Yleensä ne menevät huomautuksilla, ja ohjeillamme.

      Puhutellaakin tarpeen vatiessa.

      Liian suuret palkat on ongelma, kun ollaan vaan eikä theäd mitään. Koulutoimistoon olemme äietin ja isien kanssa tehneet kysymyksen että jos opet siivoisivat koulun sisältäja pihalta, se olisi hyvä asia,, sill usein koulut ovat epäsiistejä ja likaisia.
      Arvostelu on tärkeä osa opettajein kasvattamista ja ohjaamista. Lapset ovat meidän ja ilman heitä heillä ei olisi töitä joten vanhemmat ovat opettajien ponooja he seuravat miten syöt sujuu.
      Tiukasti vaan ohjeistamaan oepttajia, muuten he veltostuvat, kun tunteja on vähän ja joka tunnin välissä viinereitä jaa kahvia kitataan, ovat lihoneetkin hurjasti.
      Hyvä että ovisa enää mahtuu. Myös liikuntaa pitäisi heille lisätä, kouluun kävellen tai pyörällä eikä autolla. Parkkipaikat voisi kouluista opeille lopettaa, se on kurja ettei liikuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      223
      3460
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2181
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2081
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      80
      1630
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe