Amfetamiinin käyttö ilman halua "päihtyä"

Anonyymi

Moi,

Käyttäkö täällä kukaan muu amfetamiinia muuhun kuin päihtymys tai viihdetarkoitukseen? Olen nyt noin kuukauden käyttänyt liki päivittäin pienen määrän amfetamiinia, jotta ylipäätään saan silmät auki. Olo on paljon skarpimpi, eikä tarvi nukkua päiväunia joka päivä.
Mulla on todettu ADD oireita ja saan kohta virallisestikin lääkityksen. Eli mulle amfetamiini toimii pikemminkin pään selvittäjänä, kuin päihteenä. Ajatus on paljon selkeämpi ja saan asioita tehtyä loppuun asti. Olen muutoin täysin absolutisti. Ollut jo 16 vuotta. Koskaan ei ole ollut ongelmaa päihteiden kanssa ja olen ollut siinä luulossa, että kun vetää huumeita, niin niistä menee pää sekaisin. Nyt on kyllä ajatus muuttunut sen osalta.

Olen lapsuudesta asti ollut kestoväsynyt. Aina vaan nukuttanut ihan hulluna. Alkoholi sai myös aikaan sen, että olin vieläkin väsyneempi. Siksi lopetin kokonaan.

Olen ihan normaalisti päivätöissä ja muutenkin luokittelen itseni ihan normaali ihmiseksi. En halua mitenkään glorifioida huumeiden käyttöä, mutta ainakin mun kohdalla on ollut vaan pelkkiä hyviä kokemuksia. Lauseiden tuottaminen on muuttunut helpommaksi, kun ei sekoile sanoissa.

Ja kun ollaan Suomi24 palstalla, niin tiedän, että kommenteissa tulee paskaa niskaan, mutta jos joku kohtalotoverikin löytyisi :)

8

818

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mites yöunen laita

      • Anonyymi

        No ei hirveän merkittävää vaikutusta. Unen tarve vähän vähäisempi, mutta noin 7h nukun joka yö.


    • Anonyymi

      Joo, täysin sama juttu mulla. Mä oon myös neurologisesti poikkeava ja lääkärit määränneet pitkään esim ketipinoria ja escitoparmia. Mutta ne on vaan lamauttaneet ja vieneet tunne-elämän ja veltostuttaneen. Nyt kokeillut kans amfepohjaista lääkettä päivittäin ja elämänlaatu ja olo parantuneet älyttömän paljon. Saanko udella millaista amfea oot kokeillut ja millä annoksilla? Itse en myöskään hae päihtymystä vaan toimintakykyä ja virkeyttä.

      • Anonyymi

        Edelliseen vielä että mun ongelmana ollut aina kans jatkuva väsymys. Ruokailut, liikunta ym. Kunnossa. Töissä käyn enkä Alkoa käytä ollenkaan kun sekin vaan väsyttää.


    • Anonyymi

      Moro! Mulla ollut täysin sama kokemus amfesta. Viime vuonna tajusin että mun mielen oireet viittaavat vahvasti add:hen ja kokeilin amfea ekaa kertaa lääkinnällisessä tarkoituksessa kun aikasemmin käyttänyt sitä satunnaisesti vain viihdetarkoitukseen ja huomasin että se helpotti oloa juuri kuten sinullakin (sekoilu sanojen kanssa loppui ja sain hommatkin tehtyä loppuun asti kun aina ennen jäänyt kesken). Muutama vuosi sitten tuli viihdetarkoituksessa vedettyä amfea 2 viikkoa putkeen ja tunsin kuinka psyykkinen koukku aineeseen alkoi syntyä jo 2 viikon vetämisen aikana ja sen jälkeen en hetkeen koskenut kyseiseen aineeseen koska en halunnut jäädä koukkuun. Nyt oon miettinyt että kävisin lääkärillä ja koittaisin saada add diagnoosin ja lääkityksen koska keskittymishäiriöt haittaa jo niin paljon elämää/opiskelua. Onnistuitko saamaan kuinka helposti diagnoosin ja lääkityksen add:hen? Oon kuullut että aikuisiällä on vaikeampi saada diagnoosia ja kun itellä masennus niin pelkään että lääkärit vaan laittavat keskittymisvaikeudet masennuksen piikkiin eikä add oireita edes tutkita tai oteta todesta sen takia. Ja tuosta amfen annostuksesta vielä, jos hyvälaatuista tavaraa niin itsellä pienellä toleranssilla 0,05g oli ihan maksimi annos aamulla otettavaksi, jos otin yli tuon annostuksen niin valvoin koko seuraavan yön.

      Tsemppiä sinne! Koitan ite ny varata aikaa lääkärille lähiaikoina ja koitan saada tän asian hoidettua ettei tarvis epäluotettavien pirimyyjien jauhoja ostaa kun ei koskaan tiiä mitä muuta paskaa niihin on tungettu :)

    • Anonyymi

      Sain aikanaan laihduttamiseni alkuun amfetamiini avusteisesti.
      En tiennyt, enkä tiedä kaveriltani saamieni kapselisen a-pitoisuudesta tai määrästä.
      Kuitenkin, kun aamulla sokerittoman teen ja päällystämättömän reisumiehen jälkeen elin vedllä ja vissyllä ja myöhään iltapäivällä söin pari reissumiestäsellaisenaan niin nälkä ei yllättänyt jos ei joutunut ruuan ääreen. Sitähän osasi välttää.
      Jonkin ajan kuluttua menivät yöunet sekaisin. Heräsin öisin. Ei kusettanut, ei nälättänyt, ei naitattanut eikä nukuttanut.
      Lopetin kapseleiden käyttämisen mutta vatsa oli jo tottunut uuteen rytmiin ja saatuani painoa pois 16kg aloitin varovaisen totuttelun normaaliin, ennalta suunniteltuun elämään. Paino pysyi kurissa kaikki tupakointivuoteni.
      Jatko on toinen juttu.

    • Anonyymi

      Käytin laadukasta katupiriä vuosia tietyillä Annoksilla ruokasoodan kanssa, ett olisi muka empi vaikutus ja pidempi.mut. Nykyää on reseptillä 70mg elvanset heräsessä ja tarpeentullen 5mg attentin. Olen pystynyt keksittymään elämässä asioista jota nautin tehdä, työnteosta jne. Mitkä ennen puuttu. ainoastaan ketamiinu, pstkedeelit ja hatsi ja Ekin tietyssä seh and settingissä on jäänyt. Olen ylpeä itsestäni mietitte mitä tahansa

    • Itse en juo, en polta kannabista, en käytä hitaita, mutta käytän säännöllisesti amfetamiinia, on minulle lääkettä, ei paniikkihäiriötä, ahdistusta, ei pelkotiloja. Olen itse asiassa ns. normaali pireissä.. en edes kärsi laskuista tai vieroitusoireita, tiedän rajani ja osaan pitää taukoa ajoissa, eli, piri on parasta...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      572
      15096
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      43
      11934
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      361
      8932
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      9
      3791
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3557
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2647
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2147
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    9. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      129
      1749
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      193
      1622
    Aihe