Bileporukka

språkrådgiving

Olimme kaikki samalla luokalla ja 12 – 13 vuoden ikäisiä. Varmaan monikin olisi saattanut pitää meitä lapsellisina, mutta tuomio olisi ollut ennenaikainen, koska nyt kymmenen vuotta myöhemmin olemme havainneet useat sen aikaiset ”kapinalliset” ajatuksemme hyviksi. Tietoamme yhteiskunnasta on tietysti jouduttu tarkentamaan tietotason noustessa, mutta silloisista seksikäsityksistämme vielä mikään ei ole kaatunut.

Kun aloimme seurustelun, Mirka ja Arttu, Miia ja Pasi, Pulu ja minä eli Leevi, kerryimme porukkaan seurustelun alkaessa. Vanhat tuttavat eivät enää oikein tienneet, mikä kiinnostaisi puolin ja toisin. Niinpä me tulimme sitten hengailleeksi toistemme kanssa. Kun jonkin snadilaisen vanhemmat olivat poissa, pystytimme bileet, vähä-ääniset ja ilman alkoholia. Ohjelmaa oli vain seksi, hiljainen musiikki ja juttelu. Olimme paremminkin tunnelmaan ja keskusteluihin paneutuvia kuin halukkaita railakkaaseen menoon.

Heti alkuunsa jäi mietityttämään, miksi voi olla yhdynnässä vain oman parinsa kanssa, vaikka yksiin bileisiin mahtui hyvin kolmekin yhdyntää. Ei kukaan nähnyt tähän muuta syytä kuin perinteen. Meistä tuntui, että seksi kuului sekä rakkauteen että ystävyyteen. Päätimme siis muitta mutkitta, että olisimme ensiksi yhdynnässä vieraitten, sitten oman kanssa. Jokainen tunsi omansa.

Ei siitä kukaan edes halunnut tinkiä, mutta tuntui vähintäänkin omituiselta ajatus, ettei hyvän tutun kanssa olisi voinut ponnahtaa. Toinen asia, joka tuntui selvältä, oli että kun olemme tulleet bilettämään yhdessä, ja koska tapaamisen pääsisältö on lämmin ja ystävällinen seksi, niin ollaan koko ajan samassa huoneessa. Ja vielä kolmas asia, joka pidettiin selvänä: koko bileitten ajan oltiin vähintään alapää paljaana.

Ei siitä oikeastaan mitään sovittu. Tytöt vain rupesivat riisumaan sitä mukaa, kun bilettäjät saapuivat, ja pojan ymmärsivät seurata esimerkkiä kyrpä ojossa. Tunnelma oli rento, eikä ketään näyttänyt ujostuttavan. Aluksi kahdellakin tytöllä oli trimmattu vittu, mutta jo kuukauden päästä kaikilla sievä poslari. Kävivät edelleen fossiilinen kanssa saunassa, ja nämä olivat vain kiitelleet upeasta tyylistä.

Ei tahdottu, että kuukautisten takia tytöistä joku oli syrjäytetty bileistä. Siksi tuli käytännöksi, että oli edelleen tervetullut, kun käytti tamponia, mutta silti kauneuden vuoksi oli vittu paljaana. Ei ollut pakko yhtyä. Jos kävi näin tytöt antoivat tamponinnarun riippua vitusta ja sitoivat siihen kauniin rusetin. Herkän kaunista! Muut tytöt yhtyivät hänen vuorollaan, jotta pojat eivät olisi joutuneet liian vähälle. Tietenkään kenenkään ei ollut pakko yhtyä edes kolmesti, mutta melkein aina kaikki halusivat.

Emme huudelleet bileistä muille, emmekä halunneet ryhtyä väittelyyn oikeista menetelmistä, mutta meille ne olivat oikeat ja ovat vieläkin. Viihdyimme hienosti ja nautimme todella perusteellisesti, koska aivoja ei pantu sekaisin ja muistettiin miellyttävät asiat myöhemminkin. Oli tosi kiva, kun oli terävät muistot.

Kasvoimme todella yhteen. Arvelimme, että jotkut muutkin bilettivät näin, mutta emme halunneet kysellä, emmekä väitellä. Vaikka bileemme olivat älyttömän kiltit ja herttaiset, kateellisilta olisi tullut vain kauhistelua, neuvoja ja vaatimuksia, vaikka heillä ei ollut pienintäkään käsitystä suloisuudesta ja ystävällisyydestä, vain ilon tappavia ankeita määräyksiä.

Bileet olivat ulospäin niin hiljaiset, että useimmat naapurit eivät edes tienneet, että mitään bileitä olikaan. Fossiileille kerroimme avoimesti ennen ja jälkeen, myös mitä bileissä tapahtui, eikä heillä ollut mitään moittimista. Muistuttivat vain, että käyttäisimme ehkäisyvälineitä. Niiku ei osattas!

Meillä oli kesämökki kahden kilsan päässä. Niin kauan kuin ei ollut vielä pysyvää lunta, pidimme bileet siellä. Fossiilit luottivat meihin, koska emme olleet tuottaneet mitään haittaa. Talvella biletimme vuorotellen kunkin kotona.

Ja kivaa oli!

Tiesimme jo etukäteen, että kesätöitä ei ole saatavilla 13-vuotiaille. Niinpä niitä ei tarvinnut sovitella. Kysyimme fossiileilta, onko heille jokin aika mökillä tärkeä. Ei ollut. Sovimme bileporukan kanssa, että olisimme mökillä porukalla ainakin juhannuksen ja sen jälkeen fossiilien kanssa epämääräisen ajan.

Toukokuu oli harvinaisen lämmin ja kesäkuu jopa helteinen, joten saimme idean, että kävisimme mökillä jo ennen aiottua aikaa koko porukalla meidän fossiilien kanssa, jotta voisivat valmiiksi vakuuttua, että fossiilit ovat rentoa väkeä. Oli siinä myös kiero taka-ajatus, että saatiin äiti passaamaan ruoassa ja isä pitämässä saunaa lämpimänä.

Jo heti, kun saavuttiin mökille, kaikki riisuivat ja pulikoivat järvessä, fossiilitkin, mutta äiti kävi välillä hakemassa limua ja isä löi kalikoita pesään. Äiti muuten yllätti, hänelläkin oli nyt sievä posliini. Isä vaatimattomasti mainitsi, että hän oli sen tehnyt: ”Eikö olekin nätti.” - ”Joo, enemmän kuin kaunis,” huusivat kaikki.

7

2040

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgiving

   Bileporukka 2

   Sauna oli valmis, mutta emme me kaikki sinne mahtuneet. Isä ehdotti, että he äidin kanssa ottaisivat nopeat löylyt ja peseytyisivät ja kävisivät järvessä huuhtoutumassa ja sen jälkeen bylsimässä. Me snadit voisimme mennä heti löylyyn, kun mahtuu, ja koska saunassa on vähän hankala ponnahtaa, voimme sitten saippuan ja huljun jälkeen käyttää makuuhuonetta seksileikkeihin ihan niin kauan, kuin tekee mieli.

   Ja näin teimme. Seksi ei ollut irrallinen ja salainen osa lomailua, vaan luonnollinen osa elämää. Tytöt asettuivat lauteille poikien vastapäätä pitäen vitun sormillaan aivan auki ja supistellen emätintään. Pojat katselivat kyrpä ojossa ja ihaillen vastapäiseltä lauteelta tyttöjen ihania sukupuolielimiä. Sanoivat tytöt: ”Odottakaa vielä vähän. Kohta päästään nussimaan oikein perusteellisesti.”

   Makuukammarissa oli kolme sänkyä, sopivasti kolmelle parille. Tytöt asettuivat selälleen nussimisasentoon ja antoivat vittua ensin vieraille ja sitten omalle rakkaalleen. Sanoivat, ettei heitä lainkaan haittaa, jos fossiilit ovat uteliaita näkemään, miten nuoret bylsii. ”Ei haittaa meitäkään,” sanoivat pojat, ”mutta kyllä tässä menee paljon aikaa.”

   Vaikka yhdyimme toistemme tyttöystävien kanssa, ei se ollut läpihuutojuttu. Ystävyytemme, vaikkei rakkautemme, oli niin voimakas, että olimme todella kasvaneet yhteen. Yhdyin ensiksi Mirkan kanssa. Mirka sanoi, että hänen vittunsa ja koko mielensä ovat odottaneet yhdyntää niin raivoisasti, ettei varmaan jaksa enää pitkittää. ”Näyttää olevan sinunkin kyrpäsi olleen koko ajan tiukasti ojassa. Työnnä se suoraan vittuun, mutta työnnä silti hitaasti, että saan oikein nauttia ja eläytyä.”

   Mirka nautti ja minä nautin. Oli kulunut jo kokonainen viikko, kun olin Mirkaa viimeksi nussinut. Tuntui kuin olisi halunnut vaipua hänen herttaiseen emättimeensä koko mies. Hän kääntelehti ja vääntyili. Hillitsimme hiukan tahtia, jotta saimme pitkitettyä nautintoa, mutta sitten luonto voitti. Saimme sellaisen laukeamisen, että kirjaimellisesti säkenöi. Pian laukesivat yhtä voimakkaasti muutkin.

   Tytöt valuttelivat emättimestään spermaa pois ja kävimme kaikki pikahuuhtoutumassa. Me pojat olimme jo taas kyrpä pystyssä. Vuorossa oli Miia. Miia sanoi, että vaativimmat paineet purkautuivatkin tuossa Artun kanssa. ”Jos jaksat, niin voitaisiin nyt nauttia pitempään.” Hyväilin Miian häpyhuulia ja klitorista, välillä rintojakin.

   Kysyin, pitäisikö hän siitä, että nuolisin hänen vittuansa? - ”Juuri siitä.” Koska hänen takapuolensa oli koholla ja jalat aivan auki, saatoin siirtää kieleni välillä hänen peräaukkoonsa. Piti siitä niin suunnattomasti, että kehäsi kuin kissa. Työnsin kieleni jopa hitusen matkaa peräaukon sisäpuolelle. Miian silmistä näki, kuinka hän nautti. Lopulta hän pyysi, että työntäisin kyrvän vittuun. Ei kestänyt kauan, kun oli PAKKO laueta, minunkin sillä olin kiihottunut äärimmilleen siinä suloisessa leikissämme. Miia kuiskasi hiljaa korvaani: ”Kiitos!” Ja minä vastasin yhtä hiljaa: ”Olet ihana!”

   Olimme viimeiset, jotka toisessa yhdynnässä laukesivat. Äiti kysyi: ”Tahtoisitteko välillä teetä, ennen kuin alatte herttailemaan oman tyttöystävänne kanssa? - ”Hyvä ajatus,” kuului kuudesta suusta.

   Teellä äiti kertoi: ”Meidän nuoruudessamme oli sellainen ajattelutapa, että yhdyntä oli sallittu puolisoa valitessa useammankin kanssa, mutta vain peräjälkeen. Oli muka jollakin tavoin sidottu yksin toiseen niin kauan kuin romanssi kesti. Koska useimmat romanssit kuitenkin jäivät kokeiluksi, syntyi itse asiassa peräjälkeisten avioliittojen ketju. Se oli useimpien mielestä moraalisempi, kuin samanaikainen.

   Kun nyt katson teidän tyyliänne, kyllä se näyttää kaikin puolin paremmalta. Se ei pyri sulkemaan pois mitään, mutta se antaa luonnollisen ja VAPAAN mahdollisuuden nauttia.

   Mekin kyllä olemme nauttineen toisen pariskunnan kanssa, mutta siinä on ollut aikaisemmin jonkinlainen sivumaku, kun on nähnyt sen jollakin tavoin kiellettynä. Olemme ymmärtäneet TEIDÄN snadien esimerkistä, että siinä ei ole mitään sopimatonta, jutelleet myös ystäväparin kanssa, ja he ovat aivan samaa mieltä. Kovin ovat teitä kiitelleet, vaikka eivät teistä tunne kuin Pulun ja Leevin.

   Isäkin kertoili kuvioista heidän nuoruudessaan.

   Teen jälkeen tytöt jäivät köyrimään omien poikaystäviensä kanssa. ”Jääkää katselemaan tai tehkää muuta. Aikaa saattaa menne useampi tunti. Pojat panevat kyrpänsä meidän vittuumme ja liikuttelevat vain niin paljon, että pysymme koko ajan kiihotuksen huipulla. Jos olemme liian lähellä laukeamista, hidastetaan, jos taas lataus laskee, nopeutetaan. Parhaimmillaan siinä voi mennä kolmekin tuntia. Siinä kiihotus joko pikkuhiljaa häviää, tai sitten on joskus pakko laueta. Saattaa myös tulla uni kesken yhdynnän. Katselijalle voi aika tulla pitkäksi.

   Emme me muuta ohjelmaa tavoittele kuin saunaa ja uintia ja levollista bilettämistä.

   • språkrådgiving

    språkrådgiving > språkrådgivning


   • språkrådgivning

    Bileporukka 3

    Kun biletimme niin, että olimme melko runsaasti yhdynnässä myös toisten kanssa, jouduimme miettimään, mikä on oikeastaan rakastumisen ja ystävällisyyden ero. Taatusti tuntui, että kaipasi oman rakkaansa seuraa, mutta tuntui, että kaipasi myös muiden seuraa. Kun oli useammankin kerran ollut säännöllisesti yhdynnässä toisten kanssa, emme me olleet, niin kuin voisi kuvitella kenen tahansa seksikumppanin kanssa, vaan ihan selvästi tunsimme toisia bilettäjiä kohtaan enemmän kuin tavallista ystävyyttä.

    Tuntemukset alkoivat muistuttaa enemmän rakkautta kuin ystävyyttä. Ajattelin, mitä tunsin Miiaa ja Mirkaa kohtaan. Kyllä he olivat minulle melkein yhtä tärkeitä kuin oma Pulunikin. Samanlaisia tuntemuksia oli kaikilla, tytöillä kaikkia poikia kohtaan ja pojilla kaikkia tyttöjä kohtaan.

    Tilanne alkoikin muotoutua siten, että vastakkaista sukupuolta kohtaan tunnettiin rakkaudeksi nimitettävää ja samaa sukupuolta kohtaan ystävyydeksi nimitettävää. Heteroitahan olimme ja heteroina pysyimme. Minkäänlainen ryhmäseksi ei kiinnostanut, mutta vuorottainen seksi vastakkaisen sukupuolen kanssa oli ERITTÄIN kiihottavaa.

    Mietimme tuntemuksia pohjalta, joka silloin oli tiedollisesti vajaa, pitkäaikaisen yksiavioisen ideologian ja kulttuurin vinouttamaa. Nyt tiedämme biologisen ja kulttuuriantropologisen tiedon pohjalta, että ihminen, kuten melkein koko luonto, on jo rakenteeltaan moniavioinen.

    Tulimme jutellessamme tulokseen, että rakastuminen myös muihin kumppaneihin syntyi yksinkertaisesti yhdyntöjen ja seurustelun mukana. Nyt tiedämme, että nämä seikat suuntasivat moniavioisen luontomme rakastumaan niihin henkilöihin, jotka sattuivat kohdalle ja täyttivät odotuksemme.

    Mutta jo silloin tajusimme vastoin ankaraa propagandaa, että ihminen, niin nainen kuin mieskin, voi rakastaa monta yhtaikaa.


   • språkrådgivning
    språkrådgivning kirjoitti:

    Bileporukka 3

    Kun biletimme niin, että olimme melko runsaasti yhdynnässä myös toisten kanssa, jouduimme miettimään, mikä on oikeastaan rakastumisen ja ystävällisyyden ero. Taatusti tuntui, että kaipasi oman rakkaansa seuraa, mutta tuntui, että kaipasi myös muiden seuraa. Kun oli useammankin kerran ollut säännöllisesti yhdynnässä toisten kanssa, emme me olleet, niin kuin voisi kuvitella kenen tahansa seksikumppanin kanssa, vaan ihan selvästi tunsimme toisia bilettäjiä kohtaan enemmän kuin tavallista ystävyyttä.

    Tuntemukset alkoivat muistuttaa enemmän rakkautta kuin ystävyyttä. Ajattelin, mitä tunsin Miiaa ja Mirkaa kohtaan. Kyllä he olivat minulle melkein yhtä tärkeitä kuin oma Pulunikin. Samanlaisia tuntemuksia oli kaikilla, tytöillä kaikkia poikia kohtaan ja pojilla kaikkia tyttöjä kohtaan.

    Tilanne alkoikin muotoutua siten, että vastakkaista sukupuolta kohtaan tunnettiin rakkaudeksi nimitettävää ja samaa sukupuolta kohtaan ystävyydeksi nimitettävää. Heteroitahan olimme ja heteroina pysyimme. Minkäänlainen ryhmäseksi ei kiinnostanut, mutta vuorottainen seksi vastakkaisen sukupuolen kanssa oli ERITTÄIN kiihottavaa.

    Mietimme tuntemuksia pohjalta, joka silloin oli tiedollisesti vajaa, pitkäaikaisen yksiavioisen ideologian ja kulttuurin vinouttamaa. Nyt tiedämme biologisen ja kulttuuriantropologisen tiedon pohjalta, että ihminen, kuten melkein koko luonto, on jo rakenteeltaan moniavioinen.

    Tulimme jutellessamme tulokseen, että rakastuminen myös muihin kumppaneihin syntyi yksinkertaisesti yhdyntöjen ja seurustelun mukana. Nyt tiedämme, että nämä seikat suuntasivat moniavioisen luontomme rakastumaan niihin henkilöihin, jotka sattuivat kohdalle ja täyttivät odotuksemme.

    Mutta jo silloin tajusimme vastoin ankaraa propagandaa, että ihminen, niin nainen kuin mieskin, voi rakastaa monta yhtaikaa.

    Bileporukka 4

    Tapaamme yhä toisiamme tiheästi. Parit ylittävä seksi on edelleen pysyvä käytäntö. Kiireisempänä aikana saatamme vain piipahtaa toistemme luona yhtymässä ilman, että varsinaisesti biletämme, mutta bileet ovat edelleen tiheät.

    Elämäntapamme on kuin ryhmäavioliitto mutta asumme pareittain ja oma kulta on kuitenkin ykkönen. Ei ole kyse kiksien saamisesta eikä liiton piristämisestä. Emme usko, että seksiä voi piristää jollakin, ehkä lyhyttä aikaa lukuunottamatta, mutta pää tulee joka tapauksessa vetävän käteen.

    Olemme pysyviä läheisiä ystäviä niin kuin avioparit, eikä seksi muiden kanssa ole millään tavalla parempaa, mutta se on pysyvää ja hiljalleen iän mukana vähenevää, kuitenkin aina herttaista ja ihanoittavaa. Sen takana on myös ystävien tarve, joka ei vähene ajan mukana, kuten seksitarve.

    x x x x

    Kuten kirjailijatkin, olen saanut osan aiheista novelliini todellisuudesta ja osan vaimoni ja omista ajatuksista. Meillä on täsmälleen sama katsontakanta, joten olemme usein keskustelleet aiheesta. Olemme ajatelleet, että seksi toisten parien kanssa on luonnollista ja jatkuvaa, mutta sillä ei saavuteta pysyviä kiksejä ja "piristystä" vaan se on avioseksin luonteista, mutta laajempaa, ja siksi hyvin tyydyttävää.

    Yksiavioiset suomut katosivat silmiltäni, kun sosiologian opettaja kertoi, että sosiologisen arkiston, Human Relations Area Files (HRAF), mukaan 80 % tutkituista kulttuureista olivat moniavioisia.

    Tutustuminen biologian teoriaan, johti ymmärtämään moniavioisen taipumuksen johtuvan siitä, että sitä tukevat geenimuunnokset olivat lisääntyneet eniten, kuten lähes koko luonnossa. Tärkeä oli myös suomalaisen tutkimuksen havainto, että ihmisen elämänkaaren mittainen seksikumppanien määrä on keskimäärin noin 15, täysin vastoin sitä, mitä kulttuuri tarjoaa muka mahdollisena.

    Toinen asia, jossa olemme jyrkästi eri mieltä vallitsevan kulttuurin kanssa, on seksin aloittamisen ikä. Nuorille seksi oli ennen, ja on edelleenkin monien mielestä kokonaan kielletty, vaikka murrosikä ja seksitarpeen synty on kaukana takanapäin.

    Nykyisin muistutellaan, että seksiin ei pidä ryhtyä ennen, kuin on EHDOTTOMAN varma, että on itse siihen VALMIS. Neuvo on yhtä idioottimainen, kuin että pyörällä ei pidä ajaa, ennen kuin on ehdottoman valmis. Tällaista valmiutta ei tule koskaan.

    Seksin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa, kunhan vanhemmat ja kulttuuri eivät vain estele. Vähitellen tieto ja taito kasvavat aivan huomaamatta. Ei ole olemassa mitään kynnystä. Pitää olla vapaus harrastaa jo nuorena lääkäririleikkejä, ja hiljalleen leikin kautta saavuttaa valmiuksia, kuten kaikessa muussakin oppimisessa.

    Se vain vanhemmille ihmisille on oltava selvä, että he eivät voi rikoslainkaan mukaan olla lasten ja nuorten seksuaalikumppanina, mutta he voivat kuitenkin vapaasti opastaa ja kertoa kokemuksistaan.

    Tasapainoiseen kehitykseen ei kuulu säikyttely, eivätkä kiellot.


   • språkrådgivning
    språkrådgivning kirjoitti:

    Bileporukka 4

    Tapaamme yhä toisiamme tiheästi. Parit ylittävä seksi on edelleen pysyvä käytäntö. Kiireisempänä aikana saatamme vain piipahtaa toistemme luona yhtymässä ilman, että varsinaisesti biletämme, mutta bileet ovat edelleen tiheät.

    Elämäntapamme on kuin ryhmäavioliitto mutta asumme pareittain ja oma kulta on kuitenkin ykkönen. Ei ole kyse kiksien saamisesta eikä liiton piristämisestä. Emme usko, että seksiä voi piristää jollakin, ehkä lyhyttä aikaa lukuunottamatta, mutta pää tulee joka tapauksessa vetävän käteen.

    Olemme pysyviä läheisiä ystäviä niin kuin avioparit, eikä seksi muiden kanssa ole millään tavalla parempaa, mutta se on pysyvää ja hiljalleen iän mukana vähenevää, kuitenkin aina herttaista ja ihanoittavaa. Sen takana on myös ystävien tarve, joka ei vähene ajan mukana, kuten seksitarve.

    x x x x

    Kuten kirjailijatkin, olen saanut osan aiheista novelliini todellisuudesta ja osan vaimoni ja omista ajatuksista. Meillä on täsmälleen sama katsontakanta, joten olemme usein keskustelleet aiheesta. Olemme ajatelleet, että seksi toisten parien kanssa on luonnollista ja jatkuvaa, mutta sillä ei saavuteta pysyviä kiksejä ja "piristystä" vaan se on avioseksin luonteista, mutta laajempaa, ja siksi hyvin tyydyttävää.

    Yksiavioiset suomut katosivat silmiltäni, kun sosiologian opettaja kertoi, että sosiologisen arkiston, Human Relations Area Files (HRAF), mukaan 80 % tutkituista kulttuureista olivat moniavioisia.

    Tutustuminen biologian teoriaan, johti ymmärtämään moniavioisen taipumuksen johtuvan siitä, että sitä tukevat geenimuunnokset olivat lisääntyneet eniten, kuten lähes koko luonnossa. Tärkeä oli myös suomalaisen tutkimuksen havainto, että ihmisen elämänkaaren mittainen seksikumppanien määrä on keskimäärin noin 15, täysin vastoin sitä, mitä kulttuuri tarjoaa muka mahdollisena.

    Toinen asia, jossa olemme jyrkästi eri mieltä vallitsevan kulttuurin kanssa, on seksin aloittamisen ikä. Nuorille seksi oli ennen, ja on edelleenkin monien mielestä kokonaan kielletty, vaikka murrosikä ja seksitarpeen synty on kaukana takanapäin.

    Nykyisin muistutellaan, että seksiin ei pidä ryhtyä ennen, kuin on EHDOTTOMAN varma, että on itse siihen VALMIS. Neuvo on yhtä idioottimainen, kuin että pyörällä ei pidä ajaa, ennen kuin on ehdottoman valmis. Tällaista valmiutta ei tule koskaan.

    Seksin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa, kunhan vanhemmat ja kulttuuri eivät vain estele. Vähitellen tieto ja taito kasvavat aivan huomaamatta. Ei ole olemassa mitään kynnystä. Pitää olla vapaus harrastaa jo nuorena lääkäririleikkejä, ja hiljalleen leikin kautta saavuttaa valmiuksia, kuten kaikessa muussakin oppimisessa.

    Se vain vanhemmille ihmisille on oltava selvä, että he eivät voi rikoslainkaan mukaan olla lasten ja nuorten seksuaalikumppanina, mutta he voivat kuitenkin vapaasti opastaa ja kertoa kokemuksistaan.

    Tasapainoiseen kehitykseen ei kuulu säikyttely, eivätkä kiellot.

    Bileporukka 5

    Olemme tavattoman iloisia, että porukan ystävyys on säilynyt. Nyt meillä on jo omia aikuisia lapsia.

    Kaikkein iloisimpia olemme siitä, että täydellisen vapaa seksiajatuksemme on kantanut hyvää hedelmää. Uusi sukupolvi ei ole joutunut kokemaan minkäänlaisia pelkoja. Seksi on heille vain ilon tuoja, ei kahlehtiva ja pelottava ohjeisto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Tylsä ja kovin keksitynoloinen selostus, ei 12-13v tuollaista harrasta eikä varsinkaan näiden äidit hyväksyisi. Fantasiansa kullakin mutta tälle Jorma Uotilan sanoin "Ei jatkoon".


   • språkrådgivning
    Anonyymi kirjoitti:

    Tylsä ja kovin keksitynoloinen selostus, ei 12-13v tuollaista harrasta eikä varsinkaan näiden äidit hyväksyisi. Fantasiansa kullakin mutta tälle Jorma Uotilan sanoin "Ei jatkoon".

    Varsinkin seksi- ja seurustelusivuilla kyylää trolleja, joilla ei ole koskaan mistään asiasta mitään iloista sanottavaa, mutta heillä on sisäinen pakko sanoa jotakin ilkeää. Vanhakansa nimitti tällaisia p**kakuskeiksi.


  Ketjusta on poistettu 50 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   4172
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   33
   3847
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   135
   2051
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   1842
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   109
   1320
  6. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   963
  7. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   877
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   762
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   56
   738
  10. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   67
   731
  Aihe