Profetaalinen aika alkaa

Olemme nyt sen verran lähellä ihan Israelin vuoksi, että profetaaliset ajat alkavat ja se tarkoittaa uusien profeettojen nousua kun vanhat pilkatut lähtevät. Pilkkaajat jäävät ja moni pilkkaaja lankeaa häpeään, katuu ja nöyrtyy palvelemaan oikealla tavalla, eikä siten kuin hän itsensä kautta lihassaan luuli palvelleensa.
Tämä ns. Raamatun usein mainitsema, häpeään joutuminen tapahtuu nimenomaan tässä yhteydessä "toinen otetaan ja toinen jätetään". Ei jätetty häpeänsä vuoksi kadotukseen suinkaan joudu, koska ei Jumala ole kiusanhenki, vaan rakkauden ja armon henki. Jokainen häpeään joutuja joutuu käymään häpeän itsensä tutkiskelun kautta, eikä suinkaan Jumalan vihaa jollain tavalla lepyyttääkseen. Sellainen on pakanoiden ajatusmaailmaa.

Noh, Iran on saamassa nyt juuri ydinaseen itselleen. Sitä ei Israel koskaan tule hyväksymään. Nyt Israelilla on se tilanne juuri, mistä Raamattu on puhunut. Bidenin USA ei ole enää sen ystävä, vaikka muka niin väittää. Siksipä sekä Hamas, että Hizbollah testasi US:n ja Israelin tilannesuhdetta, luultavasti vieläpä Iranin käskystä. Tilanne on nyt erikoinen ja Israel jäämässä yksin.
Samoin Israelissa on jo suoritettu uhrimenoja jo vostain vuodesta 2016 paikkeilta saakka, joten on vain ajan kysymys, koska homma kaatuu päälle. Paha vain sanoa nuo sanat "ajan kysymys", sanoihan Jeesuskin 2000 vuotta sitten olevansa ihan oven takana tulossa. Mutta tämä tilanne on nyt käsin kosketeltava ja siksi tuli teitä tänne vielä varoittamaan.

Noh, monihan teistä edelleen jatkaa meitä eräiden ihmisten pilkkaamista yhtä sujuvasti, kuin aina olette niin tehneet. Ei se tätä muuta miksikään, vaan se päivä kun pilkkalaulu lakkaa... siitä päivästähän minä tänne tulin höpisemään.

Nostakaa uskovat päänne, sillä pian tapahtuu, aivan pian.

9

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin tempaus tapahtuu ahdistuksen ajan jälkeen, Jeesuksen sanojen mukaan, joten jos into piukeena odotat etukäteis tempausta niin saat joutua pettymään. Ensin tulee Antikristus ja sitten vasta Jeesus Kristus.

    • Anonyymi

      Antikristuksen henki on jo tullut Johanneksenkin aikana.

      1. Joh. 2:18 Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

      1. Joh. 2:22 Kuka sitten on valehtelija, ellei se, joka kieltää Jeesuksen olevan Kristus? Sellainen ihminen on antikristus, niin Isän kuin Pojan kieltäjä.

      1. Joh. 4:3 ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa.

    • Anonyymi

      Kyllä se nyt on ja julistankin kaikille kristityille Paavalin sanomaa että jos olette suunnitelleet ohäitänne täksi kesäksi tai yleesä ollenkaan älkää vaan tehkö sitä sillä Paavali ilmoittaa että maailmanloppu on nyt ja :


      "Jos olet sidottu vaimoon, älä pyydä eroa; jos et ole sidottu vaimoon, älä pyydä itsellesi vaimoa." Paavali jatkaa;
      1. Kor. 7:29-31 "Mutta sen minä sanon, veljet: aika on lyhyt; olkoot tästedes nekin, joilla on vaimot, niinkuin ei heillä niitä olisikaan, ja ne, jotka ostavat, niinkuin eivät saisi omanansa pitää, ja ne, jotka tätä maailmaa hyödyksensä käyttävät, niinkuin eivät sitä käyttäisi; sillä tämän maailman muoto on katoamassa."

      Ja teille joilla on vaimo julistetaan että olkaa niin kuin ei vaimoa olisikaan .

      • Anonyymi

        "Ja teille joilla on vaimo julistetaan että olkaa niin kuin ei vaimoa olisikaan ."


        Mites muuten tuon Paavalin opetuksen mukaan pitää nyt toimia ?heitänkö vanhan akan hemmettiin nyt ja elän nämä muutamat tunnit tai päivät poikamies elämää ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ja teille joilla on vaimo julistetaan että olkaa niin kuin ei vaimoa olisikaan ."


        Mites muuten tuon Paavalin opetuksen mukaan pitää nyt toimia ?heitänkö vanhan akan hemmettiin nyt ja elän nämä muutamat tunnit tai päivät poikamies elämää ?

        Paavali ei ole Jumala vaan oman edun tavoittelija.
        Jos asetat Paavalin itsesi ja Jumalan välin niin ongelmissa olet.


    • Anonyymi

      " sanoihan Jeesuskin 2000 vuotta sitten olevansa ihan oven takana tulossa. "

      Juu tuo 2000 vuotta on kyllä ihmiselle niin kuin "oven takana "sen kaikki ihmiset tietää kuinka lyhyt aika 2000 vuotta on jokaisen elämässä.

    • Anonyymi

      "Mark. 13:30 "Totisesti minä sanon teille: tämä sukupolvi ei katoa, ennenkuin nämä kaikki tapahtuvat.""

      Jeesuksen sukupolven aikaisia ihmisiä on enään hyvin vähän elossa jo siitäkin voi laskea että aika on nyt .

      • Anonyymi

        raamatussa:

        "Jos silloin joku sanoo teille: "Katso, täällä on Kristus, tahi: " Tuolla", niin älkää uskoko.

        Sillä vääriä kristuksia, ja VÄÄRIÄ PROFEETTOJA nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        Matt: 24:


    • Anonyymi

      Mä oon ajatellut, että on monia tekijöitä nykyaikana, joiden vuoksi on melko mahdotonta, että koko raamattu kävisi toteen. Esim. Ilmestyskirjassa on lopussa kuvaus Karitsan sotajoukon taistelusta koko maailman sotajoukkoa vastaan. Se ehkä oli mahdollinen visioa ennen ydinaseita, mutta nyt ydinaseiden aikana se ei enää ole siinä määrin mahdollinen.
      Mitä tulee Iranin hankkeeseen saada ydinase niin sekin saattaa liittyä erääseen kaukaiseen profetiaan. Islam on kauan odottanut Imaami Mahdin tulemusta, mutta tuo tulemus on tämän päivän ydinaseiden takia melko mahdoton ellei sitten myös Mahdilla (Iranilla) itsellään ole ydinaseita. Luultavaa on että juuri Mahdin toiminnan mahdollistamiseksi ja yhtenäisen Arabi-imperiumin luomiseksi yrittää Iran hankkia ydinaseen.

      Eräät väittävät että Ahmad oli viimeinen mahdollisuus Mahdin tulemukseen eli 1900-luvun alku. Samoin kuin Adventistit 1844 oli viimeinen mahdollisuus palata paratiisimaapallon aikakauteen. Nuo mahdollisuudet hylättiin ja valittiin toinen tie. Tekniikka, tiede, ydinvoima ja mahtavat aseet.

      Musta näytää tänä päivänä melko mahdottomalta, että Raamatun tai Koraanin visiot, unelmat, näyt ja lupaukset kävisivät toteen. Nuo kaksi kirjaa eli kulta ja hopea kukistuvat samalla kertaa kun Profeetta Danielin viisimetallinen suuri kuvapatsas kukistuu kivenlohkareen osuttua patsaan jalkoihin. Noiden viiden metallin joukossa on nimittäin myös kulta ja hopea. Tulee Jumalan valtakunta eli suuri koko maailman täyttävä kivivuori. Ja Jumalan valtakunnan periaatteet eivät perustu raamatuun tai koraaniin.

      Voipi olla jopa että Jumalan valtakunta perustuu Ilmestys 13 merestä nousevaan petoon, joka ottaa koko maailman maailmanhallituksen avulla valtaansa. Jumalan valtakunnan pitäisi tulla 2028 sillä silloin on kulunut aika, ajat ja puoli aikaa vuoden 313 jKr Milanon ediktistä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7779
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4462
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2178
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1746
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1669
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe