Vauva sinkkuna

Anonyymi

Moi! Olen 37-vuotias terve nainen ja 2 pitkää parisuhdetta takana, jotka kestäneet koko aikuisiän. Lapsia ei kumpikaan mies halunnut ja nyt olen tullut siihen pisteeseen, että pakko testata muuta kautta olisiko tämä itselle mahdollista. Realistina ymmärrän että olen tietyn ikäinen, joten pitkään ei voi odotella. En myöskään jaksa etsiä parisuhdetta tähän tarkoitukseen, joten kohta ovi sulkeutuu. Oletko kenties mies, joka haluaisi saada lapsia, mutta olet samassa tilanteessa? Seksuaalisella suuntautumisella ei ole väliä, kunhan olet Turun seudulta ja kemiat/toiveet asian suhteen kohtaa. Lapsen hyvinvointi aina etusijalla. Luovuttajat hyväksytään tietyin ehdoin. annacitrine@gmail.com

6

263

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Siis tuo lapsiasiahan on yksi ensimmäisistä asioista mitkä selvitetään lähdettäessä rakentamaan vakavenpaa suhdetta kehenkään.

   En ymmärrä miksi peräti kaksi kertaa olet lähtenyt vääränlaisen miehen kelkkaan kun selkeästi itse haluat lapsia.

   Jos katsoo vaikkapa minun profiiliin, niin siellä on selkeästi ajateltu/ määritelty ne kriteerit millä päästään tutustumaan.
   Ihmisten suurin ongelma on kun he eivät tiedä mitä tahtovat. Etsivät itselleen sopimattomia partnereita kun jo lähtökohtaisesti on erilaiset tulevaisuuden suunitelmat.

   • Anonyymi

    Älä nyt naurata miksi et muka ymmärrä. Rahan takia jne. syitä on pilvin pimein. Läheisriippuvuus on myös yksi syy. Vitun ei tiedä sitä ja tätä kumppania ei kukaan ota. Nainen puskee itsensä paksuksi kenellä tahansa jos joku ei suostu.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Älä nyt naurata miksi et muka ymmärrä. Rahan takia jne. syitä on pilvin pimein. Läheisriippuvuus on myös yksi syy. Vitun ei tiedä sitä ja tätä kumppania ei kukaan ota. Nainen puskee itsensä paksuksi kenellä tahansa jos joku ei suostu.

    On totta, että iso osa naisista on varsin huolettomia näissä asioissa.
    Juurisyynä sekin, että valtaosa heistä ei oikeastaan missään vaiheessa näe itseään parisuhteessa yhden ja saman miehen kanssa läpi elämäänsä" kunnes kuolema erottaa".
    Jokainen mies on vain yksi " vaihe" " jakso" heidän elämässä.
    Itsekkin tiedän valtavasti pariskuntia, että tehdään lapset hra x: n kanssa ja kaksi vuotta myöhemmin erotaan ja jatketaan siitä hra y: n kanssa.
    Hra x: lle jää elareiden maksu ja satunnainen tapaamisoikeus lapsiinsa. Ja tää on enempiki sääntö ku poikkeus kun katsoo ympärilleen.


  • Hei vaan anonyymi! Itse voisin asian suhteen auttaa? Onko vielä ajankohtainen asia? peter.floyd@hotmail.com voi tavoittaa, jos vielä mies haussa

  • Anonyymi

   Et ole äiti tyyppiä ja miehet näkivät sen.

  • Anonyymi

   Voin auttaa Etelä-Suomen alueella lahjoittaja2019@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   428
   6061
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   3998
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2568
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2430
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2348
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2143
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1661
  8. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1217
  9. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   86
   1212
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   55
   1123
  Aihe