Läpinäkyvät uimapuvut

språkrådgivning

Olimme koulun kanssa retkellä järven rannalla. Uitiin. Siihen aikaan läpinäkyvät kokouimapuvut olivat muotia, joten tytöt saattoivat pukeutua sellaisiin. Nykyisen ajattelun mukaan tällaisia pidettäisiin liian rohkeina.

Kaksi tyttöä, Beata ja Kira, oli muita myöhemmin tullut murrosikään. Nyt tietysti olivat helpottuneita. Halusivat näyttää asian kaikille, joten heillä olivat uimapuvut, joista näkyi läpi, että heillä oli jo vittukarvat hienoisesti kasvaneet. Kivoja tyttöjä olivat, joten lyöttäydyin kaverin, Kettilin, kanssa heidän seuraansa. Minä olen Olle.

Huomasin, etteivät suinkaan piilotelleet naisellisia sulojaan, vaan pitivät niitä aktiivisesti näkyvillä. Puvun ollessa märkänä, olivat de facto alasti. Vain toisen vihreä ja toisen keltainen sävy paljastivat, että ylipäänsä heillä oli uikkarit. Kun uinnin tauolla juttelimme, istuivat niin, että vittu varmasti näkyi edullisesti.

Kysyin tytöiltä, tuntevatko he kilsan päässä metsälammen. Siellä on mukava paistatella päivää ja uida aivan alasti, koska sinne ei yleensä tule ketään. Voisimme tehdä retken sinne, jos tyttöjä miellyttäisi. Tytöt innostuvat kovasti. Sovittiin seuraavaksi lauantaiksi.

Tavattiin mukana koko päivän eväät ja limu ja tultiin lammelle. Kaunista ja idyllistä. Tytöt alkoivat riisuuntua: "Me ei nyt sitten edes otettu uikkareita mukaan, kun kerroitte, että täällä voi olla nakuna." - "Eipä mekään, kun ei tarvinnut."

Pian olimme kaikki neljä alasti. Tyttöjen nukkamainen karvoitus teki upean vaikutuksen. En voinut olla siitä mainitsematta, ja tytöt olivat hyvin otettuja kehusta. Suorastaan hyrisivät tyytyväisinä. Kävimme heti pulikoimassa. Sitten annoimme auringon kuivata ja kävimme filtille aurinkoa ottamaan. Tytöt keskelle ja pojat reunalle.

Sanoimme, että tytöt saavat valita kumman pojan viereen asettuvat. Beata valitsi minut ja Kira Kettilin. Kun siinä paistattelimme, sanoin Beatalle, että saanhan kevyesti leikkiä hänen vittukarvoillaan. Ne näyttivät niin suloisilta. "Tietysti saat."

Kun hiljalleen hyväilin hänen karvojaan saatoin havaita, että ne vähitellen kostuivat aivan läpimäriksi. Beata tarttui minun kovana seisovaan kyrpääni. Vastasin siihen työntämällä sormeni hänen emättimeensä.

Beata ryhtyi hiljalleen liikuttelemaan kyrpääni edes takaisin, ja minä ryhdyin hyväilemään hänen klitoristaan ja häpyhuuliaan. Kiralla ja Kettilillä näytti olevan samanlainen menossa. Ennen pitkää Beata laukesi, ja laukesikin voimallisesti. Hän menetti koko itsehillintänsä. Minusta näytti, että menetti tajunsakin. Viiden minuutin päästä vasta pystyi jatkamaan kyrpäni hyväilyä. Laukeaminen tuntui ylimaalliselta. Hyvää kuului myös toisille.

Sanoin Beatalle, että kun äsken tunnustelin hänen emätintään, immenkalvon aukko tuntui jo riittävän suurelta yhdyntäänkin. Beata vastasi, että hän on tietoisesti, mutta myös omaksi ilokseen venyttänyt sitä. Sanoin, että ei arvattu ottaa mukaan kondomeja, harmi. Sanoi, että koulun seksivalistustunnilla oli vuosi sitten jaettu kondomit. Oli pitänyt niitä varastossa, mutta nyt ottanut mukaan varmuuden vuoksi.

Sanoin: "Olet ihana! Ottiko Kirakin mukaan?" - "Otti, otti. Eiköhän sille Kettilin kanssa tule käyttöä. Kira on kertonut, että sekin on venytellyt immenkalvoa, jotta ei tee sitten kipeää ekakerralla."

Olimme pian yhdynnässä, herkässä, herttaisessa, suloisessa ja intohimoisessa. Oli kuin olosi ollut seksuaalista mälläilyä, mutta ei se vielä siihenkään loppunut. Ei murehdittu sitä, että kondomit loppuivat jo alkuunsa, vaan sekä tytöt että pojat vielä onanoivat toistensa katsoessa.

Ei ollut enää puhettakaan, että olisimme jatkossakaan olleet joidenkin muiden kanssa kuin Beatan ja Kiran.

21

4428

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hyvinhän herra M tunnelmoi vanhoja muistellen.

   • språkrådgivning

    Kiitos! Seksi on parhaimmillaan, kun se on hyvää ja kaunista, pyhää ja puhdasta. 🌹👀🧚‍♀️


   • Anonyymi
    språkrådgivning kirjoitti:

    Kiitos! Seksi on parhaimmillaan, kun se on hyvää ja kaunista, pyhää ja puhdasta. 🌹👀🧚‍♀️

    Et ole näköjään ikinä saanut.
    Seksi on parhaimmillaan, kun on puhtaat paikat ja kauhea kiima.


  • språkrådgivning

   Beata puhkesi vuolaaseen puheeseen: "Eivät toiset arvaa, millaiset paineet on tytöillä, jotka tulevat luokallaan viimeisiksi murrosikään. Nimitellään laudoiksi ja ja pikkutytöiksi. Kavereista monet jo seurustelee, mutta pojat karttavat lautoja. Pelkää tuleekohan murrosikä ollenkaan. Tuntee itsensä perin yksinäiseksi. Kun se sitten lopulta tulee, helpottuu ja haluaa sen julistaa kaikille. Siihen tämä nykyinen läpinäkyvä uikkarimuoti on ihana."

   "Ei ole kuin vähän aikaa, kun uimapuku oli tehty peittävästä kankaasta. Vitun kohdalla oli vielä paksummasta kankaasta kovike, joka esti vitun muotoakin näkymästä. Vielä hyvin muistan ajan. Sitä aikaisemmista uikkareista olen nähnyt vain kuvia. Olivat kuin peltiä, lyhyt hameenhelmakin. Vitun ja rintojen kohta tiukasti kovitettu. Oikea uimapanssari."

   "Sitten tuli kuin pelastava enkeli uusi muoti, transparent when wet. Uimapuku tehtiin ohuesta kankaasta ilman vähäisimpikään kovikkeita tai kaksikerroksisuutta. Nyt tytöt voivat näyttää, mitä haluavat ilman, että saa huoran maineen. Mekin luokkaretkellä saatiin kerralla kerrottua kaikille, että murkkuikä on tullut.

   Tosin oli siellä monella muullakin läpinäkyvä. Toivotaan, että muoti on pysyvä. Se on niin helpottava. (EI ollut pysyvä. Meni muutamassa vuodessa ohi jälkiä jättämättä. Mutta kaunein uikkarimuoti se oli. Kirjoittajan huomautus.)

   Kira: "Joka tapauksessa meillä on nyt poikaystävät, joiden kanssa voi olla ilman uikkareitakin. Fossiilit kertoivat, että olemme kaikki tervetulleita meidän mökille ensi kesänä. Vielä erityisesti korostivat, että uimapukua saa käyttää, mutta ei ole pakko, ei edes pitkin päivää. Ovat itsekin nakuna. Beata, minä ja Kettil innostuimme.

   Soviteltiin loman alku. Määräpäivänä Kiran fossiilit menivät mökille autolla takapenkki täynnä tavaroita. Me neljä pakkauduimme linja-autoon mukana vain limua ja karkkia. Meni rattoisasti. Odotti kuukauden loma. Kun tulimme perille, ensimmäisenä järveen. Pulikoitiin siinä toista tuntia. Kiran fossiilitkin kävivät pulahtamassa, mutta pakkasivat samalla tavarat kaappiin. Isä-Kira lämmitti saunan ja äiti-Kira mikroveivasi edeltä tehdyn makaronitoosan. Hyvin maistui pulikoinnin jälkeen.

   Ja sitten saunaan. Kaikki olivat jo au naturel. Sanotaan, että ei pitäisi saunoa täydellä mahalla, mutta mikä lie perintöuskomus. Otettiin kipakat löylyt, järveen ja vilvoittelemaan pihatuoleihin. Tytöt käyttivät tilaisuutta ja levittivät meille pojille vittua. Kyrpähän meillä nousi.

   Isä-Kira sanoi, että jos haluatte rauhassa keimailla, me fossiilit voimme kyllä poistua. Beata sanoi, etteivät häiritse ollenkaan. On kuukausi aikaa. Eiköhän jo aloiteta totuttautuminen. Sitä paitsi meillä ei ole kuin lämpimiä vaatteita kylmien päivien varalta, mutta lämpimin päivien varalta ei mitään. Ollaan ajateltu, ettei pyykkiäkään tule juuri ollenkaan.

   Isä-Kira: "Varmaan haluatte jo lopulta ponnahtaa. Saunakammari on kokonaan teille varattu. Jatketaan sitten saunomista ja uimista pitkin päivää sitä mukaa, kuin ketäkin huvittaa.

   Tytöt asettuivat selälleen sängyille ja avasivat suloistakin suloisemmat sukupuolielimensä. Toki olin ne nähnyt jo moneen kertaan, mutta kylliksi en ollut saanut. Rohkenin ehdottaa, että naisin Kiraa ja Kettil Beataa. "Kuulostaa kiihottavalta," sanoivat kummatkin tytöt.

   Kyllä Kira oli sitten suloinen. Aloitin suutelemalla hänen peräaukkoaan. Oli kuin Kira olisi sulanut siihen paikkaan: "Kuinka voikin tuntua näin hyvältä. Jatka ihmeessä. Jouduin jo heti pois tästä maailmasta, mukanani vain sinä." Hellittelimme näin pitkään.

   Lopulta Kira kierähti kontalleen, ja pyysi, että panisin kyrpäni hänen vittuunsa. Kun olin nussinut häntä takaapäin kotvan, minuun iski niin suuri himo, että työnsin etusormeni hänen peräaukkonsa. Kira oli, kuin olisi saanut sähköiskun. Bylsimme kuin mielettömät ja lopulta saimme yhtaikaa huikean orgasmin. Ei sitä tunnetta pysty kuvaamaan.

   Katsoin Beataa ja Kettiliä. Heidän yltäkylläinen ilmeensä paljasti, että hekin olivat nauttineet perin pohjin.

   Huljuttelemaan ja löylyttelemään. Saunassa Kira vielä näytti hyvin yksityiskohtaisesti ja rauhallisesti avattua vittuansa. Kyllä oli kaunis.

  • språkrådgivning

   Beata ja Kira olivat aivan eri näköisiä, mutta molemmat kovin kauniita. Beata oli pyöreämpi, vaaleatukkainen, viivavittuinen, aivan suloinen. Kira normaalipainoinen, ristiverinen. Hänen sisemmät häpyhuulensa olivat kauniin violetin sävyiset ja niin runsaat, että tulivat runsaasti esille jo seistessä. Näkyivät viehättävästi myös keltaisessa uikkarissa, saati sitten istuma-asennossa jalat levällään. Molempien rinnat olivat pienehköt, kovin, kovin kauniit.

   Kun nyt olimme jo tuttuja tyttöjen kanssa, rohkenin kysyä Kiralta, oliko ainoa motiivi koulun kanssa uidessa näyttää, että vittukarvat olivat jo kasvaneet. "Ei ollut, myönnetään, olen kyllä syvästi tietoinen, että minulla on poikkeuksellisen nätti vittu - mitä sitä kieltämään - mutta enhän minä voinut sitä noin vain kertoa. En ole tietenkään voinut sitä normaalioloissa näytelläkään, vaikka kovin on tehnyt mieli.

   Nykyinen uimapukumuoti salli kuin huomaamatta kuuluttaa kaikille, millainen vittu on. Huomasin kyllä, että monilla pojilla nousi uimahousut teltalle, ja tytöt katselivat kateellisen näköisinä, vaikka eivät sanoneet mitään. Kyllä se oli imartelevaa sen jälkeen, kun oli pari, kolme vuotta vallan hyljeksittynä.

   Sanoin Kiralle: "Erittäin ymmärrettävää. Jos on jotakin erityiskaunista, kyllä sitä tekee mieli näyttää. Kyllä sinun vittusi on erityiskaunis, vaikka muillakin tytöillä se on nätti. Kun äsken saunassa näytit sitä yksityiskohtaisesti, ei voi muuta, kuin todeta näin."

   Kira: "Ja kun olin sinun kanssasi yhdynnässä, tuntui että koko maailma pyöri. Se oli todella, todella ihanaa. Suuri kiitos siitä. Toivottavasti se ei ollut viimeinen kerta." Vastasin: "Olet enemmän kuin suloinen. Olen aina halukas yhtymään kanssasi."

   Mökin vieressä oli vuori. Isä-Kira sanoi: "Olemme niin metsän keskellä, ettei tänne ole koskaan tullut ketään, paitsi kerran vuosien varrella umpisitkeä "piiritarkastaja", vakuutusasiamies. Vuorelle voi siis kiivetä ihan nakuna, eikä kukaan tule vastaan. Huipulta on hyvät näköalat 40 kilometrin säteellä. Kira osaa neuvoa. Ottakaa huovat mukaan aluseksi, niin ja limua.

   Kavuttiin vuorelle. Etäällä näkyi maataloja, yksi kirkkokin ja vesiä. Maasto oli kumpuileva. "Kyllä Suomi on kaunis," sanoi Kettil. - "Melkein yhtä kaunis, kuin suloiset tyttömme," vastasin. Tytöt olivat otettuja.

   Levitimme huovat vierekkäin, toiselle Kira ja Kettil, toiselle Beata ja minä. Loikoilimme siinä jonkin aikaa. Vieno kesätuuli huolehti, että emme palaneet. Rupesin taas silittelemään Beatan nukkaista vittua, samoin Kettil Kiran. Tytöt kiihottuivat ja meilläkin pojilla otti eteen. Tytöt kiemurtelivat ja pyysivät, että työntäisimme kyrvän vittuun. Pidimme molemmat sekä itseämme että tyttöjä pitkään nautinnon huipulla säätelemällä bylsimisen tahtia.

   "Aivan ihanaa," sanoivat molemmat tytöt. Lopulta he eivät voineet enää pitkittää, vaan lisäsivät tahtia ja laukesivat. Niin laukesimme mekin. Tunsimme kaikki itsemme hyvin nauttineiksi. Emme olleet huomanneet ottaa mukaan vessapaperia, joten tytöt vain valuttivat pois liian sperman. Kun olimme tarpeeksi katselleet maisemia ja tyttöjen suloisia sukupuolielimiä, palasimme mökille ja suoraan järveen pesulle. Sitten taas löylyyn.

  • språkrådgivning

   Hiukan taustaa. Ei ole jatkoa seksikertomukseen.

   Läpinäkyvät uimapuvut olivat yleisiä noin 40 vuotta sitten. Niitä oli tytöillä sekä uimarannoilla että uimahalleissa, eivätkä ne herättäneet pienintäkään huomiota. Koko muoti ja ajattelutapa oli toinen. Samanaikaisesti olivat muotia myös yksikerroksiset ohuet pitsiset alushousut, joista näkyi läpi. Helsingin Sokoksella oli tunnetun mannekiinin suuri mainoskuva, jossa hän esiintyi tällaisissa pitsipöksyissä, joissa vittu näkyi hyvin.

   Viimeisen kerran näin läpinäkyvät uikkarit noin 30 vuotta sitten, kun muoti oli jo jokseenkin ohi. Nuorisoleirin kaunotar korosti kauneuttaan. Hän nojaili johonkin rakennelmaan laiturilla, ja pojat olivat kokoontuneet ihailemaan häntä kuin kimalaiset. Toinen tyttö yritti salatakseen ajatuksensa, selittää kaunottarelle englanniksi - ikään kuin pojat eivät olisi ymmärtäneet englantia yhtälailla - että uimapuku on aivan läpinäkyvä, vittu näkyy hyvin.

   Selittäjätyttö ei ollenkaan tajunnut, että tämä suorastaan nautti, kun sai olla ihailun kohteena. Tytöllä oli muodista poistuva uikkari juuri siksi. Hän ei ollut kuulevinaankaan toisen tytön kauhistelua, vaan ilmekin paljasti, kuinka hän nautti.

   Olen muuten sitä mieltä, että jos jollakin on jotakin kaunista, hänen täytyy saada näyttää sitä. Ymmärsin näytteillä ollutta tyttöä enemmän kuin hyvin. Vain kymmenen vuotta aikaisemmin ohuet läpinäkyvät uikkarit olivat olleet ihan tavallisia. Näin muoti tulee ja menee.

  • språkrådgivning

   Läpinäkyvät uimapuvut. Jatkoa.

   Seuraavana päivänä lähdettiin aamukahvin jälkeen soutelemaan. Kira istui keskiteljolle menosuuntaan neuvomaan. Koska Kettil ilmoittautui soututaidottomaksi, hänet asetettiin perää pitämään. Ainoa mahdollinen soutaja olin minä, koska olisi ollut törkeätä - tosin suomalaiskansallisesti tavanomaista - panna nainen airoihin. Beata siis Kiran viereen ja minä etuteljolle selkä menosuuntaan soutamaan. Siinä oli myös se etu, että sain koko ajan katsella molempien tyttöjen suurihanaa vittua.

   Mökin varastoista löytyi tytöille bikinin yläosat, vanhaa mallia, mutta ei niillä ollutkaan tarkoitus muu, kuin antaa pukeutumisen vaikutelma. Alaosastahan huolehtivat veneen laidat. Meille pojillehan ei tietenkään tarvinnut mitään.

   Kira näytti meille järven sievät mökit, saaret ja lahdet. Nättiä oli. Erään mökin laiturilla oli meidän ikäisemme tyttö ja poika. Vaikka olivat alasti ja aluksi luulivat meitä pukeutuneiksi, viittailivat meitä tulemaan. Kertoivat olevansa Jutta ja Anssi, eivät sisaruksia vaan seurustelivat.

   Jutan äiti ja Anssin isä olivat asettuneet yhteen, joten olivat myös kaksinkertainen uusperhe. Fossiilit olivat menneet kaupunkiin asioita hoitamaan ja sanoivat olevansa siellä vielä huomisenkin.

   Jutta ja Anssi kertoivat, että vaikka he tavallisesti bylsivät yhdessä, he olivat tottuneet bilettäessä ponnahtamaan myös muitten kanssa. Sanoivat, että vaikka he hirveästi tykkäsivät mökkeilystä, oli nyt vähän kuollut hetki, ja pyysivät meitä seurakseen. Onneksi heidän mökillään oli puhelin, niin kuin Kirankin mökillä. (Silloin ei vielä ollut kännyköitä, vaan lankapuhelin tai monta kiloa painava matkapuhelin.)

   Kira siis soitti fossiileille ja kertoi, että vietämme kaksi yötä toisella mökillä. Kertoi myös puhelinnumeron. Jutta ja Anssi ilostuivat ja panivat heti saunan lämpiämään. Käristeltiin makkaroita ja juotiin limua. Kun sauna oli valmis, käytiin löylyssä. Tytöt avasivat sukupuolielimiään kaikille pojille. Näillä seisoi kyrpä kovana, ja olivat tytötkin vittu niin kireänä, että henkeä salpasi. Tytöt vielä kaunistivat esitystään supistelemalla emätintään edes ta´as. Voi, että oli kaunista. Käytiin uimassa ja pesulla.

   Aina nokkela Kira oli jo keksinyt bylsimisjärjestyksenkin: "Kolme ponnahdusta peräjälkeen voi olla liian paljon, mutta jos jättää toistaiseksi pois tavallisimman vaihtoehdon, eli oman rakkaan, niin onnistuu. Ehdotan että Jutta herttailee ensiksi Kettilin, sitten Ollen kanssa, minä Kira Ollen, sitten Anssin kanssa, ja Beata ensin Anssin ja sitten Kettilin kanssa. Siinä on kaksi kertaa kaikille. Katsotaan sitten, mitä tarvitsee lisää.

   Asettuivat tytöt makuuhuoneen kolmelle sängylle selälleen. Oltiin uutta sukupolvea, joille seksi on pelkkää iloa ilman rajoja ja häpeää. Pojat herttailivat ja hyväilivät. Sitten herttailivat työntämällä kyrvän tytön hekumalliseen vittuun. Laukeaminen oli myllerrystä. "Ihanaa, ihanaa," vikisivät tytöt.

   Levättiin puolen tuntia. Käytiin huuhtoutumassa, löylyssä ja taas huuhtoutumassa. Tytöt asettuivat nussittaviksi toisen pojan kanssa. Kaaosmaisen ihanaa. Tuntui, että ihanuus oli loputon, mutta kuitenkin oli sisäinen pakko laueta. Seurasi myrskyinen orgasmi.

   Puoli päivää oli jo kulunut. Alkoi tulla nälkää. Jutta lämmitti edeltä tehdyn lihapullakastikkeen ja muusin mikroveivissä. Alkupalana oli "salaatti" eli kurkun kolmannekset pätkänä, ja jälkiruoaksi pakastimesta herkkujäätelöä. Ruokalepo otettiin samassa asussa, eli asutta, auringossa.

   Ruokalevon jälkeen taas pulikoitiin. Sitten taas saunaan, mutta löylyä ei lyöty. Tytöt olivat salaa sopineet, että onanoivat pojille. Asettuivat ylälauteelle ja panivat pojat alas penkille istumaan. Ensiksi avasivat vittuaan ja supistelivat emätintään. Sitten rupesivat naisellisin elein hyväilemään häpyhuuliaan ja klitoristaan. Pojilla otti eteen. Silmät tapillaan he katsoivat tyttöjen ihanaa esitystä.

   Kun tytöt olivat saaneet räjähtävän orkun, pojat sanoivat, että vaihdetaanpa osia. Asettivat tytöt penkille ja kävivät penkin viereen seisoaltaan runkkaamaan. Kun saivat orgasmin, ruiskuttivat sperman tyttöjen päälle. Käytiin taas järvessä huuhtomassa ja vielä löylyssä ja taas huuhtomassa.

   Istuttiin piirissä, työt pitäen vittuaan auki, ja juteltiin. Huomattiin, että oli tavattu sukulaissielut. Jutta ja Anssi lausuivat erityiskiitoksensa, että Kira ja Kettil, Beata ja minä olimme tulleet vieraisille. Mutta vielähän lupasitte olla huomisenkin, ja tervetuloa toistekin.

   Yö vietettiin oman kullan kainalossa. Aluksi muisteltiin päivän herttaisia tapahtumia, mutta sitten uni voitti. Sormeni nukahti Beatan suloiseen vittuun.

  • språkrådgivning

   Läpinäkyvät uimapuvut. Jatkoa.

   Herättiin ihanaan kesäaamuun. Käytiin aamupulahtamassa. Tytöt laittoivat herkkuaamupalaa ja halusivat samalla ilahduttaa poikia avaamalla vittuaan, kaikki tytöt kaikille pojille. Pojat ilahduttivat tyttöjä seisottamalla kyrpäänsä näkyvästi. Pojat sanoivat, että kyrpä seisoo helposti, kun on niin viehättäviä tyttöjä. Ei voinut olla havaitsematta, että tytöt olivat hyvin mielissään.

   Aamupalalla oli leipiä makkaran ja juuston kera, jugurttia ja herkkuteetä. Jääkaapista löytyi myös snadeja suklaaleivoksia. Pulikoitiin taas kotva, ja ei kun herttailemaan. Noudatettiin eilen hyväksi havaittua järjestystä, joten olin ensin Kiran kanssa

   Kira muisti eilistä ihanoitustaan ja ehdotti, että kaikki aloittaisivat peräaukon nuolemisella. Tytöt asettuivat selälleen, tyyny pään ja takapuolen alla. Nostivat jalkansa koukkuun ja levittivät. Pojat asettuivat jalkopäähän nuolemaan anusta. Tytöt olivat niin herttasoituneita, että oli kuin olisivat sulaneet paikalleen.

   Ihana vittu oli poikien silmien edessä lähietäisyydellä. Ei tarvinnut kurottaa kieltänsä, kun saattoi välillä nuolla häpyhuuliakin ja klitorista. Pojat suorastaan mälläilivät kauniilla katseltavalla. Tytöt pyysivät, etteivät pojat vain lopettaisi. Nautittiin tunnin verran. Sitten pojat työnsivät kyrpänsä vittuun.

   Muutaman nussimisliikkeen jälkeen laukesivat tytön emättimeen samalla kuin tytötkin, ja jutusteltiin tunnin verran. Sitten samanlainen herttailu toisen kanssa. Taas jutusteltiin tunnin verran. Vielä pojat asettuivat riviin tyttöjen katsellessa ja runkkasivat. Sitten tytöt samoin pojille. Ihanaa, ylimaallista, suloista.

   Muuta ei tehtykään koko päivänä, kuin nussittiin, runkattiin, juteltiin ja syötiin sekä kahviteltiin. Ilta kului pitkälle. Kukaan ei jaksanut enää ponnahtaa, mutta pojat hyväilivät kaikkien tyttöjen vittua ja tytöt kaikkien poikien kyrpää. Nukahdettiin oman kullan kainaloon.

   Seuraavana aamuna pikanussittiin. Sovittiin, että tavataan vielä kesän aikana useita kertoja, mutta talvellakin Jutta ja Anssi ovat tervetulleet porukkaan. Lähdettiin soutelemaan kotimökille. Laiturilla Anssi vilkutti veneilijöille kyrpä pystyssä ja Jutta hyvästeli avaamalla vittunsa niin, että näkyi, miten hän supisteli sievänsievää emätintään.

  • språkrådgivning

   Lisäystä. Ei kuulu itse novelliin.

   Vaikka läpinäkyvien uikkareiden muoti on Suomesta jokseenkin kadonnut, kansainvälisesti ne ovat edelleen yleisiä, ja niitä myyvät lukuisat liikkeet myös postimyyntiliikkeet. Kuvia voi katsoa esimerkiksi haulla see thru swimming suit

   • språkrådgivning

    Linkki tosielämän kuvauksiin

    Etsin erään siskon nuoruudenkertomusta, kun hän oli saavuttanut murrosiän. En löytänyt. Tyttö oli saanut lahjaksi tätinsä ulkomailta ostamat bikinit aikana, jolloin läpinäkyvät eivät olleet Suomessa muotia. Hän ei tiennyt, että ne näkyivät läpi märkänä aivan täysin. Huomasi vasta uidessa. Huomasi myös joukko tuttuja poikia, jotka vilistivät perässä aivan kiusaksi asti.

    Tyttö yritti paeta suuren kiven taa, mutta pojat tulivat sinnekin. Riisuivat bikinin yläosan ja ihastelivat hänen rintojaan. Herrasmiespojat pyysivät, että tyttö näyttäisi myös vittunsakin, johon on jo näköjään kasvanut karvoituskin. Tyttö lupasi näyttää, jos pojat vastavuoroisesti sitten jättäisivät hänet rauhaan. Tyttö riisui bikinin alaosan, ja antoi poikien rauhassa ihailla hänen vittuaan. Pojat olivat todella ihastuneita.

    Poikien vanhin sanoi: "Olette nyt nähneet ensimmäisen kerran tytön sukupuolielimet. Muistetaan nyt, että lupasimme olla häiritsemättä." Sekä tyttö että pojat arvostivat toisiaan entistä enemmän.

    Toisen kirjoituksen löysin. Siinä tyttö kertoo, miten oli hänen paras koulupäivänsä, kun pojat veivät hänet koulun kellariin ja hyväilivät hänen rintojaan ja vittuaan. Tyttö kertoi vastustelleensa vain muodon vuoksi. Tarina kertoo, miten tärkeää on tytölle saada olla ihailtuna, ja miten tärkeät ovat pojille tytön sukupuolielimet.

    https://keskustelu.suomi24.fi/seksi/seksinovellit/koulussa


  • Anonyymi

   Olin 80-luvulla vanhempieni kanssa Rodoksella ja isäni kävi pelailemassa hotellin järkkäämää rantalentistä. Samoissa peleissä oli mukana nuorehko todella ruskettunut poika, jolla oli pienet valkoiset uimahousut. Hänen peniksensä oli pojan kokoon nähden silminnähden suuri ja sen kaari ja ulkomuoto erottui noissa pöksyissä erityisen hyvin. Vielä kun poika kävi pelien välissä uimassa tuo valkoinen kangas näytti kovin selvästi peniksen koon ja asennon. Itse istuskelin kentän laidalla ja isäni oli iloinen, kun seurasin heidän peliään, vaikka oikeasti seuraamiseni kohde oli aivan toinen peli 🙂

   • språkrådgivning

    Miesten varusteet eivät minua oikein kiinnosta, mutta jos kiinnostavat, voin kuvitella, miten läpinäkyvät inspiroivat.


  • Anonyymi

   Ja minun tyttöystäväni osti Espanjan matkallamme todella kauniit valkoiset bikinit. Harmi vaan, että kastuessaan ne todellakin olivat kuin läpinäkyvät. No, matkalla ne toimivat kyllä ja hän sai paljon huomiota miespuolisilta, mutta Suomeen palattuamme ei hän niitä enää päälleen suostunut pukemaan.

   • språkrådgivning

    Läpinäkyvät bikinit ovat sekä kiihottavat että kaikkein KAUNEIMMAT uima-asut. Niiden kanssa on rannan ehdoton prinsessa.


   • Anonyymi

    Rodoksella tuohon aikaan siskolla oli myös päällään läpinäkyvät bikinit. Kuivana niistä ei nähnyt kuin nännien nöpötyksen, mutta kastuessaan ne näytti ihan kaiken. Merestä noustuaan, ohuen kankaan alla oli nöpöttävät nännit nännipihoineen ja huolellisesti karvattomaksi ajeltu paljas pillu. Se mikä jäi mieleen ja seisottaa yhä edelleen, oli se kuinka korkealle vyötärö ulottui niissä housuissa, ja se kuinka kapea ja jyrkkä se etuosa oli ja takana käytännössä pelkkä naru peräaukon peittona ja kaksi mahtavaa pakaraa. Etupuolen kangas oli melkein kuin alaspäin osoittava nuoli jonka kärki peitti häpyhuulet ja niiden välissä olevan vaon ja painui jalkojen väliin. Mutta kaikken seksikkäintä oli ne kaksi kapeaa ihojuonnetta jotka syntyivät hänen reisien ja lantion etupuolelle kun hän seisoi, ja jotka osoittivat myös kohti pillua. Julkisella rannalla oli vaikea olla kun kulli jöpötti jäykkänä uimahousuissa ja sisko kiusoitteli. Hotellihuoneessa oli siskon paikat sitten spermasta märät.


   • språkrådgivning
    Anonyymi kirjoitti:

    Rodoksella tuohon aikaan siskolla oli myös päällään läpinäkyvät bikinit. Kuivana niistä ei nähnyt kuin nännien nöpötyksen, mutta kastuessaan ne näytti ihan kaiken. Merestä noustuaan, ohuen kankaan alla oli nöpöttävät nännit nännipihoineen ja huolellisesti karvattomaksi ajeltu paljas pillu. Se mikä jäi mieleen ja seisottaa yhä edelleen, oli se kuinka korkealle vyötärö ulottui niissä housuissa, ja se kuinka kapea ja jyrkkä se etuosa oli ja takana käytännössä pelkkä naru peräaukon peittona ja kaksi mahtavaa pakaraa. Etupuolen kangas oli melkein kuin alaspäin osoittava nuoli jonka kärki peitti häpyhuulet ja niiden välissä olevan vaon ja painui jalkojen väliin. Mutta kaikken seksikkäintä oli ne kaksi kapeaa ihojuonnetta jotka syntyivät hänen reisien ja lantion etupuolelle kun hän seisoi, ja jotka osoittivat myös kohti pillua. Julkisella rannalla oli vaikea olla kun kulli jöpötti jäykkänä uimahousuissa ja sisko kiusoitteli. Hotellihuoneessa oli siskon paikat sitten spermasta märät.

    Sinulla on suloinen sisko. Hän nautti, kun näki sinun kiihotuksesi. Ja soi sinulle myös mahdollisuuden reagoida hänen viehättävyyteensä.


  • Anonyymi

   Sain joskus kouluaikana uimahallista varauikkarit, kun olin unohtanut omani kotiin. Ne olivat sellaiset haaleansiniset ja näyttivät munan muodon aivan turhankin selvästi. Meillä oli myös tapana altaasta noustessa vetää rappusella olevan uikkareita ja tyttöjen alaosaa hieman alaspäin, mutta ei tietenkään niin, että mitään strategista olisi näkynyt.

   Itse olin jotenkin hieman kyljittäen rappusella ja vieressäni oleva tyttö yritti hieman laskea housujani, mutta kätensä osuikin minun etumukseeni. Muistan edelleen hänen ilmeensä, kun hänen kätensä osui teinipojan hieman kovettuneeseen kulliin ja miten ihanalta se tuntuikaan. Siitä muistosta tuli runkkailtua lukuisat kerrat....

  • Anonyymi

   Aloitus oli kivaa luettavaa, mutta jatko-osat olisi voinut jättää kirjoittamatta.

   • språkrådgivning

    Kaikessa, mitä kirjoitan, on ideana, että seksi on vapaa ja iloinen asia. Erityissuuntauksiin en tunne vetoa. Se ei kaikille kelpaa. Siksi kirjoitan vain niille, jotka siitä pitävät. Toivottavasti löydät jatkossa sinua miellyttäviä novelleja. Hyvää jatkoa sinulle!


  • Anonyymi

   Mitä mieltä olet jos miehellä on läpinäkyvät uimahousut...

   • språkrådgivning

    Minusta samantekevää. Pitää kysyä naisilta.


  Ketjusta on poistettu 75 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   256
   4212
  2. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   3961
  3. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   3369
  4. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3043
  5. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   2400
  6. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   15
   2175
  7. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   458
   2028
  8. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   323
   1564
  9. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   1442
  10. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   107
   1404
  Aihe