Suomi ei edelleen tajunut sotineensa Hilterin kylkijäisenä

Anonyymi

Mitä Suomi on tehnyt pahaa?

Kukaan ymmärräkään olleensa Hitlerin natsi.
Kaiken lisäksi suomalainen piirtää hakaristin ylpeästi.
Ei vieläkään ymmärtänyt kukaan.

Suomalainen, hei, olet natsi.

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi ja Saksa taistelivat bolseviikkeja vastaan - ja bolsut olivat JUUTALAISIA.

   ”Venäjän vallanneet johtavat bolševikit eivät olleet venäläisiä. He vihasivat venäläisiä. He vihasivat kristittyjä. Heitä motivoi etninen viha. He kiduttivat ja teurastivat säälimättömästi miljoonia venäläisiä. Lokakuun vallankumous ei ollut 'venäläinen vallankumous'. Se oli vieraan kansan valloitusretki Venäjällä. Lähes kukaan ei ymmärrä tätä vieläkään, mikä todistaa, että kansainvälinen valtamedia on saman heimon käsissä.”

   Nobel-palkittu kirjailija Aleksandr Solženitsyn.

  • Anonyymi

   "Suomalainen, hei, olet natsi."

   Yritätkö provosoida :-D Harjoittele vielä.

   Olihan suomi saksan liittolainen. Saksalla oli vastuu pohjoissuomesta. Toisaalta suomio otti osaa leningradin piiritykseen. Saksalaiset oli vain kaupungin eteläsuunnalla, eikä kaupunkia voi piirittää vain yhdestä suunnasta. Suomalaiset hoiti pohjoissuunnan sekä suuren osan laatokan takaisista maista. Jos on näin yhteinen sotastrategia, voiko olla liittoutumaton?

   Suomalaisten suursuomihaaveet oli myös melko messevät, Kongosta piti tulla suomen siirtomaa samalla kun raja piti vetää uralille.

   Melko kaukana on ajatus, että jatkosota olisi ollut talvisodassa menetettyjen maa-alueiden takaisinvaltaus, omassa pikku "erillissodassa". Natsien kanssa me oltiin liittouduttu, ei siitä mihinkään pääse.

  • Anonyymi

   Kreml se teki tuottoisan molotov-ribbentropp -sopimuksen 1939 natsien kanssa. Ilman sitä Hitler olisi jäänyt pikkutekijäksi. Ei olisi uskaltanut hyökätä Puolaan, Norjaan, Tanskaan tai Ranskaan. Jos Kreml olisi oikeasti pitänyt Saksaa huolestuttavana, se olisi liittoutunut Puolan kanssa ja pitänyt natsit kurissa. Miksi Kreml ei tehnyt sitä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   59
   2337
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   54
   2185
  3. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1876
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1774
  5. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1770
  Aihe