Sarvipää puhuu :D

Anonyymi

"Miten tästäkin on saatu niin vaikea asia? Jos näen sammakkoemojin jossa selite on “feels bad man”, käytän sitä jos haluan osoittaa sympatiaa."

Naurattaa sarvipään käytännönläheinen asenne, kaikesta saa hankalan, jos niin tahtoo :D

No sitten itse suureen kysymykseen, emoihin (emojit), niin mielestäni ne antavat ihan hyvää lisää kirjoitetun teksin päälle tai vastaukseksi siinä mielessä, kun kirjoitetussa tekstissä tunnetaso jää verhon taakse, tarkoitan, että fiilikset eivät juuri muutoin tule ilmi välttämättä, mutta emoijin määriin voisi kyllä kiinnittää huomiota, että niitä ei ole liikaa, mitä emojia oikeasti tarvitaan, koska niitä nyt on vaan niin hirveästi liikenteessä. Itse ainakin jättäisin nämä kasvon ilmeet, ilot, surut, ja ihmetyksen ilme on oikeasti aika hyvä merkki ainakin minulle, että mitä minun täytyy huomata, jota en ehkä ole huomannut asiassa tai kirjoituksessa. Raketit nyt kuuluu tähän aikakauteen ja hetkeen ainakin vielä niin kauan kuin tätä iloa riittää :D Sen säilyttäisin. Ja se "vappu" emoiji on hauska, missä puhalletaan pilliin, se on kanssa sellainen fiiliksen nostattaja : "yy kaa koli neli kaikki yhes koos" fiiliksellä, ja kyllä lähtee.

Oma suosikko on se ilme, missä "nuolaistaan ennenkuin tipahtaa" :D Eihän se sitä juuri välttämättä tarkoita, itselle vaan tulee juuri se aina mieleen.

Mitä yleisesti sitten näihin emoijeihin, niin ei niistä pidä loukkaantua tai ottaa itseensä. Minulle ei tule sen enempää kakasta tai mistään muustakaan sellaista fiilistä, että se olisi osoitettu kohteelle, itse tulkitsen niin, että se kertoo ja sillä halutaan kertoa kirjoittajan omaa fiilistä, kun jokin asia on mennyt joko ohi suun tai jäänyut miljardi-junasta näissä yhteyksissä, jossa palstalla nyt kirjoitellaan. Itse tykkään sammakko emoijistakin, mutta jättäisin tässä foorumissa sen pois, koska se ilmeisesti jakaa kuitenkin mielipiteitä sen verran paljon.

Tärkeintä olisi kiinnittää, kuinka paljon on tarpeen ylipäätänsä käyttää kirjoituksissaan tai osoituksissaan emojeita, ei niinkään itse emoijit. Vähiten tykkään näissä asiakeskusteluissa sydänemoijista, niitä viljellään liikaa, ja ne ovat jotenkin teennäisiä, siis minun makuun, joka puolella lentää sydämiä, oli asia mikä hyvänsä. Sen emoijin käyttötarkoitukseen pitäisi keksiä jokin tehokas, mutta vähän relevantimpi emoiji.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mutta palstan paras emoiji on "Itu Hippinen" :D :D Se nyt ei taida olla emoiji, mutta on niin sympaattinen tukka töyhtöineen, sellainen ilon mielen tuoja. Jos pitäisi valita yksi, ketä tavata reaalielämässä, minulla se olisi Itu hippinen, ihan ehdottomasti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   4592
  2. No nyt! Toni Wirtanen kertoi ikävän uutisen - Vaimo Jannika B. kuittaa: "Jess! Nyt mäkin pääsen..."

   Asioissa kannattaa nähdä positiivisia puolia ja tämän vauvaa odottava Jannika B. tuntuu osaavan! https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-toni-wirtanen-ke
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   4218
  3. Lokki liiteli taivaalta Hankoon

   Show sen kun jatkuu 😂😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   2320
  4. Wow! Uhkea Sointu Borg sensuellisti yläosattomissa - Janni Hussi täräyttää "Härreguud ku hieno..."

   Diili-voittaja Sointu Borg ei peittele muotojaan somessa. Nyt vuorossa aikas rohkea otos vai mitä mieltä olet? Insta ehkä poistaa kohta, joten kannatt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   10
   2050
  5. Korkeammat lämpötilat alkavat maksaa ihmishenkiä

   Monipäiväiset lämpöjaksot ovat nousemassa tasolle, josta on viime vuosina tullut ihmisille vaarallista. Ongelma syntyy, kun lämpötila ylittää kehomme
   Ilmastonmuutos
   53
   1609
  Aihe