KEITELE GROUP

Anonyymi

Rekry koulutus epäonnistunut jo toisena vuotena peräkkäin.

27

98

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mihin on johtamassa tämä touhu ???

  • Anonyymi

   On kyllä niin huono työnantaja kun olla ja voi. Normaali duunarin näkökulmsta katsottuna.

  • Anonyymi

   Lestadiolais huijarit. En suosittele työpaikkana kenellekkään. Narsisti kylävainio johtaa pelolla firmaa. Saatanan kummisetä meininki.
   Ei mitään arvostusta toisen tekniikan alan osaajia kohtaan. Huono palkka asentajilla sekä valehtelua yms. Pitäs vaan sokeasti uskoa mitä sanovat ja käskevät.
   Kattoivat heti alusta asti pitkin nenäänsä. En ikinä ole ollut samanalaisessa firmassa töissä. Nykyään olen muualla.

  • Anonyymi

   Todellinen palkka duunarilla työtehtävästä riippuen sijoittuu 1200-1800 egeä per kk välille. 2000kk on korkeintaan puu alan tutkinnon suorittanut esimies, itse myöntävät asian lopulta. Yrittävät vain saada sopimukseen henkilön allekirjoituksen sen jälkeen alkaa painajainen tavalla tai toisella.

  • Anonyymi

   Huono palkka.työpisteen eronomian vaikutuksesta työn tekijään ei välitetä.ei kärsi sairastaa ainakaan koe aikana tulee potkut.palkan maksu on mitä sattuu koko ajan seurattava. Suomeks ei arvosteta työntekiöitä.

  • Anonyymi

   Keitele firmana on sellainen ettei se pidä yhtään huolta työntekijöistä. Mitä kurjempaa työntekijällä niin sen parempi johdolle, lue ilkka. Sekin vissiin luulee että työntekijöitä polkemalla saa rahat matkaan viimeiselle reissulle. Sano minun sanoneen että kun aika jättää niin pojat myy koko lafkan. Pääsevät kunnon elämän makuun. Paska paikka. Ei kannate tulla jos muuta työtä löytyy.

  • Anonyymi

   Olen useiden eri muiden lähialueen saha laitosten lähtöpalkkoja kysellyt ja ne ovat useita euroja tunnille jo paremmat kun esimerkiksi Keiteleellä niillä jotka siellä on kymmeniä vuosia olleet. Tämä palkkatason huonuus siellä ei johdu työntekijöiden asenteesta vaan johtoportaan välinpitämättömyydestä ja arvostuksen puutteesta työntekijöitä kohtaa. On jopa tuttuja töissä niillä sahoilla ja tiedän tasan tarkkaan tilanteen. Ihan turhaa täällä kommentoida mitään jos ei asian oikeaa laitaa tiedä!!

  • Anonyymi

   Moni asia pielessä keiteleen sahalla. Nyt ei eletä enää 70 lukua

  • Anonyymi

   Ei rekry koulutus onnistunut enää patruuna mursulla. heh heh. Syksyllä taas uudestaan. Veikkanpa että nyt aletaan olemaan tien päässä.
   Uudistutaan ja muututaan tai jäädään vellomaan menneisyyteen ja kuollaan pois.

  • Anonyymi

   Kilpailu kovenee kun kemin laitos valmistuupi. Jääkö hyvää puuta enää keiteleen käyttöön ??

  • Anonyymi

   Hullun homma lähteä tonne tehtaalle pilamaan terveys 8-9 € tuntipalkalla. Kyseessä on vielä vuorotyö. Palkat on jostain 70- luvulta missä näköjään ilkkakin elää päänsä sisällä.

  • Anonyymi

   Ei oikein ihmisiä kiinnosta enää tollaset halpatyö paikat.

  • Anonyymi

   Se on sitä lahkolais hommia. Naattikaa kun teettä orjapalkalla töitä

  • Anonyymi

   Vääristelevät asioiden todellsuutta. Lähes törkeää valehtelua päin naamaa. Lähtijöitä varmasti tulee lisää. Tämä tuntuu olevan aika normaalia mekaanisen metsäteollisuuden parissa.

   • Anonyymi

    Ikävä kyllä tämä valitettavan totta. Osaako joku mainita yhtään hyvää työpaikkaa mekaanisessa metsäteollisuudessa?

    Välttäkää tätä alaa viimeiseen saakka.


  • Anonyymi

   Laurin vuoro järjestää suuri peräröpäri paraati suuren johtajamme nimeen. Suuri kylämulkku, vapahtajamme , pelastajamme.
   Kokoonnumme suureen best halliin kunnioittamaan ja hurraamaan suurelle johtajallemme. Sekä luemme puun -kirjaa lukuisista dimensioista.
   Hetki päättyy yhteiseen taputukseen keiteleen logolle kuin pohjois koreassa konsanaan. Tapu tapu tapu.
   Diktaattori nousee ja pitää kommunistisen puheen väelleen jonka jälkeen jokainen palaa työpisteelleen.

  • Anonyymi

   Totta puhut.

   Kaikki mekaanisen metsäteollisuuden työpaikat on täyttä p*skaa. Huono palkka, kiireinen työtahti, et ole ihminen vaan koneen jatke, usein huonot työolot, vaarallisia koneita, työturvallisuusmääräyksistä ei välitetä, huonot työkalut, huonot työvaatteet, suojavarusteissa puutteita, kylmät hallit, huonot sosiaali- ja ruokailutilat. Tälle alalle vielä jostain syystä valikoituu kaikkein huonoimmat esimiehet.

   Isojen metsäkonsernien sahoilla olot on vähän paremmat, mutta sielläkin työntekijä on paljon alempaa kastia, kuin vaikkapa paperi- ja sellutehtailla.

   Jos omistat vähääkään itsekunnioitusta niin valitse jokin muu ala, kuin mekaaninen metsäteollisuus. Kaupan kassalla tienaat saman ja saat olla sentään lämpimissä sisätiloissa ja puhtaissa työkamppeissa, etkä pilaa terveyttäsi.

  • Anonyymi

   Joku voisi sanoa että "huijataan" ihmiset tuonne töihin. Ensin tehdään kaiken maailman soveltuvuus testejä sun muita kokeita henkilölle. Tällä tavalla kyllä hullutkin paljastuu ja pistetään pihalle ennenkuin polttavat kaiken tehdasalueella. Sitten ne tunnolliset tekijät. Noitahan vasta kusetetaan ihan urakalla. Monipuolinen osaaava tunnollinen henkilö jolle tehdään umpi surkea soppari. Kun et kirjota niin sitten aletaan painostamaan oikein urakalla kuin piru hiilihangon kanssa peräpäässä konsanaan, kunta, kela , TE-toimisto ja kaikki muutkin mukaan painostukseen.

   Itse valehtelin päin naamaa tärkeät arvot elämässä koska tisein että alkavat niillä kiristää sopparia kirjottaessa. Totesin vain kylmästi että elämäntilanteet muuttuu. Oli kyllä ilkka kuin halolla päähän lyöty kun ei saanut otetta mistään. Sain vitkuteltua itseni pois noista puu hommista. Enkä vieläkään unohda niitä katseita joita onnistuin huijaamaan.
   Se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa. Puu töihin en enää ikinä lähde kenellekkään toiselle kuin itselle.

   PS: harvat tuohon pystyy, pitää olla munaa

  • Anonyymi

   Ilkka ei kuulemma pidä siitä että hänelle uskotellaan "jonkun" henkilön tulevan töihin. Tämä joku sitten lukaisee työsopimuksen läpi ja toteaa kylmän viileästi ja selkeästi ettei kirjoita sopimusta.
   Siitäkös patruuna pitää. Sydän oikein hakkaa rinnassa kahtasataa. : )

   • Anonyymi

    Ei ne pidä tosta hommasta. MONET ovat käyneet rekry koulutuksen läpi ja nähneet mikä on homman nimi. Puheet ja käytäntö ei kohtaa ja sitä rataa. Eivät ole kirjottaneet sopimusta vaan lähteneet muualle töihin. Tuon takia ne nykyään koulutuksen aikana, noin 2-3 viikon välein pidetään "palaute" keskustelut.
    Mikäli koulutuksesta lähtee pois useampi henkilö 2 viikon sisään niin keskusteluja pidetään enemmän. Yrittävät jopa ryhmä painostusta ettei henkilö(t) lopettaisi koulutusta ja lähtisi muualle. Kaiken mahdollisin tavoin yrittävät pitää ihmisen kiinni tossa "hamsterin pyörä" hommassa.
    Voivat sitten koulutuksen käynyttä SYYLLISTÄÄ JA HAUKKUA kunnolla kun ei jäänyt töihin.

    Itse olen käynyt läpi tuon "oravan pyörän" enkä kirjoittanut sopparia, tiedän tarkkaan tuon työhengen tuolla tehtaalla jossa on puutteita paljon. EI NIITÄ PUHUMALLA RATKOTA JOS EI OLE TAITOA. Psykologi tuonne tavitaan noita juttuja selvittämään. Isona plussana myös jonkin asteeen sovittelija joka ei sokeasti vaan aja keiteleen etua.


  • Anonyymi

   Keitele groupin taru alkaa olemaan päättymässä. Ei osata kohdella ihmisiä ihmisinä vaan koneen osina ( hammasrattaina ). Tuohon se loppuu aikanaan. Rekry koulutukset menneet vuosi vuodelta huonommin ja huonommin mitä on suomessa pidetty. Tämä kertoo jo jostain.

   • Anonyymi

    eiks ton koulutuksen pitäny alkaa JO huhtikuussa ???? mitä ihmettä, jeesus. nytte se alkaa elokuussa. suurin osa aloittaa taas koulun yms. meinaako ne todellakin saada tonne porukkaa jos vaihtoehtona on OIKEA koulutus eikä mikään, haistellaan ja maistellaan puuta koulutus
    (By Keitele group).


   • Anonyymi

    Henkilöstö johtaminen päin helvettiä tässä firmassa


  • Anonyymi

   Paikka josta löytyy narsismia laidasta laitaan. En suosittele

  • Anonyymi

   Keskustan työreformia noudatetaan tässä firmassa. Ups eikö olis saanut paljastaa tätä.

  • Anonyymi

   Eihän tonne tarvi jäädä. Alat vaan särkee puita, koneita , laitteita. Pääsee pois nopeesti. Pari kertaa antavat varotuksen, kolmannella kerralla pääsee pois.

   • Anonyymi

    Eehei kuule pääse tätä nykyään. Miehitys riittä justiisna kaksvuoro työhön. Vuoroja pitää siitä huolimatta pyöritellä kuin lotto palloja. Aika usein määrätään töihin.
    Eivät itse irtisano mutta tekevät asiat niin vaikeeksi että työntekijä lopulta itse sanoutuu irti.


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   5961
  2. Marokkolainen käärme on hipihiljaa

   Onko kehdannut näyttää naamaansa viimeisen huutoriidan jälkeen missään ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2023
  3. Sofian ohjelma katsotuin Discoverylla :)

   Hyvä Sofia! Ja jatkoa ilmeisesti pukkaa, koska sarja niin suosittu, Saas nähdä onko Stefan enää mukana seuraavalla kaudella 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   216
   1650
  4. Sinulle, joka koet että olen loukannut sinua

   Haluaisin, että tiedät. Olet mielestäni yleisesti ajatellen kaunis ja hyvä ihminen. Luultavasti syy siihen, etten pysty ajattelemaan sinusta sen enemp
   Tunteet
   73
   1265
  5. 41
   1148
  Aihe