KEITELE GROUP

Anonyymi

Rekry koulutus epäonnistunut jo toisena vuotena peräkkäin.

81

9060

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mihin on johtamassa tämä touhu ???

    • Anonyymi

      On kyllä niin huono työnantaja kun olla ja voi. Normaali duunarin näkökulmsta katsottuna.

    • Anonyymi

      Lestadiolais huijarit. En suosittele työpaikkana kenellekkään. Narsisti kylävainio johtaa pelolla firmaa. Saatanan kummisetä meininki.
      Ei mitään arvostusta toisen tekniikan alan osaajia kohtaan. Huono palkka asentajilla sekä valehtelua yms. Pitäs vaan sokeasti uskoa mitä sanovat ja käskevät.
      Kattoivat heti alusta asti pitkin nenäänsä. En ikinä ole ollut samanalaisessa firmassa töissä. Nykyään olen muualla.

    • Anonyymi

      Todellinen palkka duunarilla työtehtävästä riippuen sijoittuu 1200-1800 egeä per kk välille. 2000kk on korkeintaan puu alan tutkinnon suorittanut esimies, itse myöntävät asian lopulta. Yrittävät vain saada sopimukseen henkilön allekirjoituksen sen jälkeen alkaa painajainen tavalla tai toisella.

    • Anonyymi

      Huono palkka.työpisteen eronomian vaikutuksesta työn tekijään ei välitetä.ei kärsi sairastaa ainakaan koe aikana tulee potkut.palkan maksu on mitä sattuu koko ajan seurattava. Suomeks ei arvosteta työntekiöitä.

    • Anonyymi

      Keitele firmana on sellainen ettei se pidä yhtään huolta työntekijöistä. Mitä kurjempaa työntekijällä niin sen parempi johdolle, lue ilkka. Sekin vissiin luulee että työntekijöitä polkemalla saa rahat matkaan viimeiselle reissulle. Sano minun sanoneen että kun aika jättää niin pojat myy koko lafkan. Pääsevät kunnon elämän makuun. Paska paikka. Ei kannate tulla jos muuta työtä löytyy.

    • Anonyymi

      Olen useiden eri muiden lähialueen saha laitosten lähtöpalkkoja kysellyt ja ne ovat useita euroja tunnille jo paremmat kun esimerkiksi Keiteleellä niillä jotka siellä on kymmeniä vuosia olleet. Tämä palkkatason huonuus siellä ei johdu työntekijöiden asenteesta vaan johtoportaan välinpitämättömyydestä ja arvostuksen puutteesta työntekijöitä kohtaa. On jopa tuttuja töissä niillä sahoilla ja tiedän tasan tarkkaan tilanteen. Ihan turhaa täällä kommentoida mitään jos ei asian oikeaa laitaa tiedä!!

    • Anonyymi

      Moni asia pielessä keiteleen sahalla. Nyt ei eletä enää 70 lukua

    • Anonyymi

      Ei rekry koulutus onnistunut enää patruuna mursulla. heh heh. Syksyllä taas uudestaan. Veikkanpa että nyt aletaan olemaan tien päässä.
      Uudistutaan ja muututaan tai jäädään vellomaan menneisyyteen ja kuollaan pois.

      • Anonyymi

        Tutustuppa nyt vähän firman Taloustieto ihon, toki en oletakkaan, että ymmärtäisit niistä mitään


    • Anonyymi

      Kilpailu kovenee kun kemin laitos valmistuupi. Jääkö hyvää puuta enää keiteleen käyttöön ??

      • Anonyymi

        Taitavat käyttää pikkuisen eri raaka-ainetta


    • Anonyymi

      Hullun homma lähteä tonne tehtaalle pilamaan terveys 8-9 € tuntipalkalla. Kyseessä on vielä vuorotyö. Palkat on jostain 70- luvulta missä näköjään ilkkakin elää päänsä sisällä.

    • Anonyymi

      Ei oikein ihmisiä kiinnosta enää tollaset halpatyö paikat.

    • Anonyymi

      Se on sitä lahkolais hommia. Naattikaa kun teettä orjapalkalla töitä

    • Anonyymi

      Vääristelevät asioiden todellsuutta. Lähes törkeää valehtelua päin naamaa. Lähtijöitä varmasti tulee lisää. Tämä tuntuu olevan aika normaalia mekaanisen metsäteollisuuden parissa.

      • Anonyymi

        Ikävä kyllä tämä valitettavan totta. Osaako joku mainita yhtään hyvää työpaikkaa mekaanisessa metsäteollisuudessa?

        Välttäkää tätä alaa viimeiseen saakka.


    • Anonyymi

      Laurin vuoro järjestää suuri peräröpäri paraati suuren johtajamme nimeen. Suuri kylämulkku, vapahtajamme , pelastajamme.
      Kokoonnumme suureen best halliin kunnioittamaan ja hurraamaan suurelle johtajallemme. Sekä luemme puun -kirjaa lukuisista dimensioista.
      Hetki päättyy yhteiseen taputukseen keiteleen logolle kuin pohjois koreassa konsanaan. Tapu tapu tapu.
      Diktaattori nousee ja pitää kommunistisen puheen väelleen jonka jälkeen jokainen palaa työpisteelleen.

    • Anonyymi

      Totta puhut.

      Kaikki mekaanisen metsäteollisuuden työpaikat on täyttä p*skaa. Huono palkka, kiireinen työtahti, et ole ihminen vaan koneen jatke, usein huonot työolot, vaarallisia koneita, työturvallisuusmääräyksistä ei välitetä, huonot työkalut, huonot työvaatteet, suojavarusteissa puutteita, kylmät hallit, huonot sosiaali- ja ruokailutilat. Tälle alalle vielä jostain syystä valikoituu kaikkein huonoimmat esimiehet.

      Isojen metsäkonsernien sahoilla olot on vähän paremmat, mutta sielläkin työntekijä on paljon alempaa kastia, kuin vaikkapa paperi- ja sellutehtailla.

      Jos omistat vähääkään itsekunnioitusta niin valitse jokin muu ala, kuin mekaaninen metsäteollisuus. Kaupan kassalla tienaat saman ja saat olla sentään lämpimissä sisätiloissa ja puhtaissa työkamppeissa, etkä pilaa terveyttäsi.

      • Anonyymi

        Sahoille kertyy se roskasakki joka ei mistään muualta töitä saa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sahoille kertyy se roskasakki joka ei mistään muualta töitä saa.

        Taidat itse olla siellä töissä.


    • Anonyymi

      Joku voisi sanoa että "huijataan" ihmiset tuonne töihin. Ensin tehdään kaiken maailman soveltuvuus testejä sun muita kokeita henkilölle. Tällä tavalla kyllä hullutkin paljastuu ja pistetään pihalle ennenkuin polttavat kaiken tehdasalueella. Sitten ne tunnolliset tekijät. Noitahan vasta kusetetaan ihan urakalla. Monipuolinen osaaava tunnollinen henkilö jolle tehdään umpi surkea soppari. Kun et kirjota niin sitten aletaan painostamaan oikein urakalla kuin piru hiilihangon kanssa peräpäässä konsanaan, kunta, kela , TE-toimisto ja kaikki muutkin mukaan painostukseen.

      Itse valehtelin päin naamaa tärkeät arvot elämässä koska tisein että alkavat niillä kiristää sopparia kirjottaessa. Totesin vain kylmästi että elämäntilanteet muuttuu. Oli kyllä ilkka kuin halolla päähän lyöty kun ei saanut otetta mistään. Sain vitkuteltua itseni pois noista puu hommista. Enkä vieläkään unohda niitä katseita joita onnistuin huijaamaan.
      Se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa. Puu töihin en enää ikinä lähde kenellekkään toiselle kuin itselle.

      PS: harvat tuohon pystyy, pitää olla munaa

    • Anonyymi

      Ilkka ei kuulemma pidä siitä että hänelle uskotellaan "jonkun" henkilön tulevan töihin. Tämä joku sitten lukaisee työsopimuksen läpi ja toteaa kylmän viileästi ja selkeästi ettei kirjoita sopimusta.
      Siitäkös patruuna pitää. Sydän oikein hakkaa rinnassa kahtasataa. : )

      • Anonyymi

        Ei ne pidä tosta hommasta. MONET ovat käyneet rekry koulutuksen läpi ja nähneet mikä on homman nimi. Puheet ja käytäntö ei kohtaa ja sitä rataa. Eivät ole kirjottaneet sopimusta vaan lähteneet muualle töihin. Tuon takia ne nykyään koulutuksen aikana, noin 2-3 viikon välein pidetään "palaute" keskustelut.
        Mikäli koulutuksesta lähtee pois useampi henkilö 2 viikon sisään niin keskusteluja pidetään enemmän. Yrittävät jopa ryhmä painostusta ettei henkilö(t) lopettaisi koulutusta ja lähtisi muualle. Kaiken mahdollisin tavoin yrittävät pitää ihmisen kiinni tossa "hamsterin pyörä" hommassa.
        Voivat sitten koulutuksen käynyttä SYYLLISTÄÄ JA HAUKKUA kunnolla kun ei jäänyt töihin.

        Itse olen käynyt läpi tuon "oravan pyörän" enkä kirjoittanut sopparia, tiedän tarkkaan tuon työhengen tuolla tehtaalla jossa on puutteita paljon. EI NIITÄ PUHUMALLA RATKOTA JOS EI OLE TAITOA. Psykologi tuonne tavitaan noita juttuja selvittämään. Isona plussana myös jonkin asteeen sovittelija joka ei sokeasti vaan aja keiteleen etua.


    • Anonyymi

      Keitele groupin taru alkaa olemaan päättymässä. Ei osata kohdella ihmisiä ihmisinä vaan koneen osina ( hammasrattaina ). Tuohon se loppuu aikanaan. Rekry koulutukset menneet vuosi vuodelta huonommin ja huonommin mitä on suomessa pidetty. Tämä kertoo jo jostain.

      • Anonyymi

        eiks ton koulutuksen pitäny alkaa JO huhtikuussa ???? mitä ihmettä, jeesus. nytte se alkaa elokuussa. suurin osa aloittaa taas koulun yms. meinaako ne todellakin saada tonne porukkaa jos vaihtoehtona on OIKEA koulutus eikä mikään, haistellaan ja maistellaan puuta koulutus
        (By Keitele group).


      • Anonyymi

        Henkilöstö johtaminen päin helvettiä tässä firmassa


      • Anonyymi

        Osaatko lukea Taloustietoja?


    • Anonyymi

      Paikka josta löytyy narsismia laidasta laitaan. En suosittele

    • Anonyymi

      Keskustan työreformia noudatetaan tässä firmassa. Ups eikö olis saanut paljastaa tätä.

    • Anonyymi

      Eihän tonne tarvi jäädä. Alat vaan särkee puita, koneita , laitteita. Pääsee pois nopeesti. Pari kertaa antavat varotuksen, kolmannella kerralla pääsee pois.

      • Anonyymi

        Eehei kuule pääse tätä nykyään. Miehitys riittä justiisna kaksvuoro työhön. Vuoroja pitää siitä huolimatta pyöritellä kuin lotto palloja. Aika usein määrätään töihin.
        Eivät itse irtisano mutta tekevät asiat niin vaikeeksi että työntekijä lopulta itse sanoutuu irti.


      • Anonyymi

        Työntekijöiden laittamii jutskia rikotaan ja tehtaillaan omia säätöjä. Ei siedetä osaamista ja taitoja. On monesti nähty.


    • Anonyymi

      Ei ole kesätyöntekijöitä tarpeeksi laitoksiin. Alkaa olee aika säälittäviä noi hommat tuolla. Te- toimisto pukkaa kortistosta porukkaa joka vain särkee kaiken mihin koskevat.
      Minkähänlaiset tappiot on tulossa.

      • Anonyymi

        Reilut 40 vuotta on firma ollut olemassa, koskaan ei ole tappiota tehnyt


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Reilut 40 vuotta on firma ollut olemassa, koskaan ei ole tappiota tehnyt

        Eipä kait kun lestafirma kyseessä on eli duunarien kyykyttäjä.

        Noh, onneksi nuoret eivät enää lähde lestojen kyykytettäväksi.

        Ja hyvä niin.


    • Anonyymi

      Kylävainion ilkalla olisi kuulemma jotain "vanhuuden juttuja" tullut esille. Tuskin mitään vakavaa mutta eihän sitä ikinä tiedä. Onhan äijä kuitenkin kohta 80

    • Anonyymi

      Muutama asentaja on näemmä äänestänyt jaloillaan. Irtisanomisia tulee varmaan lisää. Eiköhän tämä keiteleen juttu ala olemaan kohta filmattu ja purkissa lopullisessti.

    • Anonyymi

      Tehdasta haukutan ympäri suomea. Rahat pumpataan pois firmalta.

    • Anonyymi

      Tulkaa itte kokeilemaan kauanko viittitte olla. Perustuntipalkka 8,6 € ja päälle n. 0-17% tuotantopalkkio. Yleensä lähellä 10%. (Sekin tulee,ellet ole osallistunut lailliseen lakkoon tai vastaavaa. Muuten menee tappeluksi). Lomat aina tappelun takana milloinka saisit pitää ja tuotantopäällikkö lätkii niitä mielivaltaisesti minne sattuu, mutta ei vahingossakaan sinne minne haluaisit. Sitten virnuillaan omahyväinen hymy naamalla, kun on päästy käyttämään "valtaa". Mitään et voi suunnitella etukäteen.
      Pekkasista tehdään laittomia pitämättäjättämissopimuksia, jotka eivät kuitenkaan sitten sido työnantajaa. Vain työntekijää. Sairauslomissa ei hyväksytä TES:sissä sovittuja käytäntöjä vaan yritetään sovltaa omia sääntöjä. Jos näitä omia sääntöjä et noudata, niin sairaslomakorvauksen saat maksuun vasta tappelun kautta ( silloinkin vain jos kuulut liittoon ja luottamusmies vie asiaa eteenpäin).
      Syyllisiä etsitään kaikkeen työntekijöistä, mutta ns. johto ei kanna vastuutaan mistään( toimivatkin lähinnä kumileimasimina). Kaikki tämä tietysti ajatellaan tapahtuvan fiktiivisesti, ettei vaan olla kohta käräjillä.
      Lestadiolaisuus kummittelee taustalla vahvasti sekä kepun työreformi.

      Ex-KeiteleSahuri

      • Anonyymi

        Tuskimpa olet sitomoa/liimoti hommaa kummempaa keiteleelä tehny...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskimpa olet sitomoa/liimoti hommaa kummempaa keiteleelä tehny...

        Sahurit ku uskollisia kylävainioita kohtaan. Vanhat kyllä nuoret eivät. Eihän siellä ole kuin enää vanhoja sahureita. Nuoret on hylänneet sahan. Rekrkykoulutuskin epäonnisunut täydellisesti.


    • Anonyymi

      Keiteleellä on juoppoja ja mielenvikasia ihmisiä paljon töissä.

      • Anonyymi

        uskovaiset


    • Anonyymi

      Kylävainio veljeilee pahojen ihmisten kanssa. PAKANA

    • Anonyymi

      Työntekijätarve valtava. Ei ole tulijoita. Kauanko firma pysyy pystyssä. Puulaho alkanut jo lahottaa firmaa. Tulevaisuuden näkymät, niitä ei ole. Aika riskipeliä mennä tommoseen firmaan töihin.

      • Anonyymi

        Tutustu taloustietoihin


    • Anonyymi

      Ihmisiä kuolla kupsahtelee nykyään paljonkin, Koska se ilkka menee manan maille ???

    • Anonyymi

      Koulutus alkanut. Veikkaan ett ei monikaan jää taloon

    • Anonyymi

      Ei vittu mitä porukkaa. Tulevat työntekijät, kenellekään ei ole hajua mistään mitään. Tässäkö on keiteleen tulevaisuus. Tämäkin koulutus on epäonnistunut. Mitäs sitten keksitään ??.
      Kädet yhteen ja rukoillaan taivaallista väliituloa. Hallelujaa.

    • Anonyymi

      Minkä takia työtenkijät on pistetty aurorazai koulutukseen ??? Onko tämä ainoa keino saada koulutus käyntiin.
      Onko peräti kokonaiset 5 täysin tuntematonta hekilöä alottanut koulutuksen.

    • Anonyymi

      nussitaan puuta koulutus

    • Anonyymi

      Hullua hommaa tuo orja palkalla tehdä töitä. Keiteleen loppu näkyy kun kilpailu kovenee. Oikein "puupolku". Ei satana. Pistäkää se ilkka vanhainkotiin, sinne se kuuluukin. Ei tarvi kiusata enää muita ihmisiä.

      • Anonyymi

        Mihinkäs sinä kuuluisit? Mitä olet saanut aikaiseksi elämässäsi, toivottavasti et ainakaan jälkeläisiä


    • Anonyymi

      se on muillakin puupalan kääntely työpaikoilla sama, kukapa päivästä toiseen semmoista

    • Anonyymi

      Firmassa ei ole kuin yksi ainoa hyvä juttu. Mikä tahansa työ maistuu keiteleen jälkeen paremmalta.
      Muuten on aivan paska paikka

    • Anonyymi

      Koulutus mennyt taas pieleen ei ole taloon jääjiä. Päättivät / päättävät lähteä muualle töihin.

    • Anonyymi

      Förbjud fackföreningarna, de ställer bara till oreda på arbetsmarknaden.

      • Anonyymi

        Ei vaan jenkeistä oppinsa hakeneet työnantajat!


    • Anonyymi

      Olin tuolla puoli vuotta ja sitten lähdin. Ihan kummallista itseriittoista riistäjäsakkia koko johto ja omistus. Nyt kun uutisissa lakoista, niin ymmärtää miksi. Työpaikkoja kokoajan auki koska polkevat ihmisten oikeuksia ja sopimuksia. Uhkailua ja kiristystä riittää. Lahkolaiset luulevat olevansa jumalasta seuraava

    • Anonyymi

      Tulee muuten työehtosopimus.Vai olisiko paikallinen sopiminen sun juttu?

    • Anonyymi

      Keitele on sutkis työnantaja

    • Anonyymi

      Ei keiteleen tilanne ole muuttunut työntekijän näkökulmasta ollenkaan. Jokainen tekee omat valintasna että kannattaako tuonne mennä töihin kun vääristely ja huijaus jatkuu edelleen.
      Vuodenvaihteessa sattunut keiteleen johdon sekoilu ajoi pois muun alan osaajia; sähkärit, asentajat, kuljettajat.
      Näytti olevan monella vuokrafirmalla haku päällä keitele groupille esim. sähkärit.

      Työnantaja on vain PASKA !!!
      Mihinkä se seepra raidoistaan pääsee. Sama narsismi jatkuu koska talon tapa toimia on vanhollinen.

    • Anonyymi

      Valtava määrä työpaikkoja auki. Onko keiteleeltä lähteny porukkaa poies noin paljon ???
      Muistaakseni ei vielä kertaakaan ole ollut noin valtavia määriä paikkojauki yhdellä kertaa keiteleen historian aikana. Onko tämä sahan lopun alkua

    • Anonyymi

      Huono työpaikka. Ilmapiiri aivan jotain 60 -lukua. Ihmisiä kohdellaam kuin eläimiä. Eikä tuolla palkalla pysty elämään. Hengissä pysyy just ja just. Kyykyttävät ihmisiä koska haluavat sitä tehdä. On vain ajan kysymys koska joku sekoaa.

    • Anonyymi

      Lähtekää muualle töihin. Normaali vuorotyö tehtaassa tuo viikossa jo tuon keiteleen kuukauden palkan ja ton lisäks on vielä vapaat päälle. Ehti tehdä jotain muutakin kuin vain töitä.
      Lehdessä taas ilkka yrittää pehmitellä päättäjiä jotta saisi jotain järjettömiä poliittisia suunntelmia vietyä läp.
      Kun ei ihmiset halua enää tulla tehtalle töihin.

      • Anonyymi

        Oli joo. Yrittää saada päätöksen teot yhden ministerin alle ja puun käytölle jotain hyväksymisiä. Herätää kysymyksiä. Taustalla on kuitenkin kepu maailma vaikuttamssa.
        Oli miten oli.. on se ilkka vain saakelin lyhyt ukko, hobitti. Taisi se esaayahkin olla pitempi. Punainen puhelin kädessä ilkka pyörii turvaliivit päällä. Näytti aivan hameelta. Seuraavassa kuvassa taputtaa käsiä yhteen kuin joku vähäjärkinen. Eiköhän se vanhuus ala näkymään jo.


    • Anonyymi

      Kuinkahan monta kertaa nuorena saanu turpiinsa. Tuli vain mieleen kun siitä on tullu tollanen, riistäjä.

      • Anonyymi

        Moni sanoo että siinä on ammattialinen. Ei ole sormia nennyt mutta pölliä ja lamellia kopsahdellut päähän senkin edestä. 😆🤣


    • Anonyymi

      Eihän tuolla ole muuta kuin työhulluja ihmisiä töissä. Suosittelen pysymään kaukana koko paikasta. Keitele ei ole tulevaisuuden työpaikka. Vielä siellä hommat rullaa kivasti mutta uusia tekijöitä jää vain vuosi vuodelta vähemmän taloon.

    • Anonyymi

      Vuokra firmatkaan eivät ota enää keitelettä asiakkaakseen. Se kertoo jo jotain. Kyllä siellä ollaan kusessa sitten kun porukka alkaa eläköitymään ja jatkajia ei ole eikä tule. Pojat varmaan myyvät tehtaan poies.

    • Anonyymi

      On tuo ilkka vaan aika höperö nykyään. Niihän se on jos johtaja lakkaa uskomasta itseensä niin kaikki kaatuu. On tämä vain aikamoinen vekkuli työnantaja.

    • Anonyymi

      Luojalle kiitos pääsin pois tuolta. Joku asia tuolla on pahasti pielessä ja sitä ei nähdä. Kyllä se joku päivä nousee esiin ja sitten alkaa isot ongelmat koska noita juttuja on vain vuosien aikana siivottu maton alle. Asioita ei osata käsitellä tai niitä ei vain haluta. Työperäinen maahanmuutto taitaa olla ainoa joka pelastaa keitele groupin vajoamiselta. Ei kukaan täyspäinen suomalainen joka tietää talon tavat mee tonne töihin.

    • Anonyymi

      " Tuotantolaitoksemme edustava alan huippua Euroopassa ".
      My ass, perkele. Selvittelin euroopplaisia sahalaitoksia niin keitele groupin nimeä ei edes mainita. Tää on tätä keitele probagandaa.

    • Anonyymi

      Sen verran on paskatauteja liikkeellä että taitaa ilkka potkasta "tyhjää" tämän vuoden aikana. Olkoon se asia jota odotetaan innolla.

    • Anonyymi

      80 kymppiä lähestyy. Kutsu manan maille on käynyt. Lähtö voi tulla koska vain. Tätä odotellessa.

    • Anonyymi

      Vituutaako !! ???
      Puutavara jää satamaan seisomaan.
      hah hah hah

    • Anonyymi

      Ei ole rekry asiat menneet ihan putkeen. heh heh Monettako kertaa JO jatkavat koulutusta. Ei ole työnteko kiinnosta enää ihmisiä. Onhan noi keiteleen tehtaat sellasilla paikkakunnilla joissa on nykyään pula asujista. Ei kukaan täyspäinen jollaon terveys kunnossa ala kulkemaan toiselta paikkakunnalta keiteleen sahalla töissä kun palkka on mikä on.
      1400-1600€ kk. Kuka tollsella palkalla jaksaa olla töissä kun saa vain vittuiluja ja helvetin kovat paineet niskaan. Työnantaja ei tue millään tavoin jaksamista työpaikalla. Kaikki asiat jää vain puheen tasolle, ei muuta.

    • Anonyymi

      Joku päivä tulee se valtava työntekijä tarve "nurkan takaa" niin sanotusti.

    • Anonyymi

      Menkää töihin ja lakstkas valittamssya

    • Anonyymi

      kukapa tonne idioottien joukkoon haluaiskaan ja jo keitele asuinpaikkana perseestä ja jos vielä joutuis pisteenä i päälle kyklooppi karvalin alaiseksi joka muuten taitaa tykätä munasta olen monelta kuullut niin pysykää loitolla koko keiteleestä

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2201
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1700
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe