Persujen arvotonta kuntapolitiikkaa

Anonyymi

Kepusta persuihin loikannut Peter Albäck tekee arvotonta kuntapolitiikkaa ja sekoittaa Soiten toimitusjohtajan henkilönä asioihin mihin hän ei mitenkää voi vaikuttaa. Ei Soiten asia ole sekaantua Pohjanmaan terveyspolitiikkaan eikä se ole sitä tehnyt, vastoin Albäckin arvotonta ja tyypillistä politikointia. Nyt Albäck on aivan oikeassa porukassa koska siellä ei ole mitään väliä mitä puhuu kunhan vain puhuu.

Kp, Peter Albäck 01.06.2021 | 09:03
RKP on johdonmukaisesti pimittänyt tosiasiat Kruunupyyn kuntalaisille. Totuus tulee nyt juuri ennen vaaleja esille. Pohjanmaan kuuluvuus taitaa nykyään olla ainoastaan kielipuolueen RKP tahtotila ei kuntalaisten. Uusi kunnanvaltuusto joutuu nyt ensi työkseen ottamaan kantaa mihin maakuntaan me Kruunupyyssä haluamme kuulua. Tämä päätös olis pitänyt tehdä jo 2018. Ongelmana on että maakunnanvaihdos voi tapahtua seuraavan kerran vasta 2025. Silloin Västi ja Vaasalaiset ovat yhdessä lakkauttaneet kaikki nykyiset sosiaali ja terveyspalvelut Kruunupyyssä.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja itse siis parjaat nyt Albäckiä koska suojelet mafiaa. Anteeksi kovasti että ilmiannamme teitä kansalle

  • Anonyymi

   Mikä on mafia? Minä vain ihmettelen kuinka Västi, tarkoittaa varmasti Minna Korkiakoski-Västiä, voi tehdä päätöksiä ohi Soiten hallituksen ja valtuuston? Albäckin mielestä vielä ohi Pohjanmaan ja Soiten päättäjien. Tälläinen ölömölö on minun mielestäni sellaista joka uppoaa pieneen vähemmistöön kokkolalaisia.

   • Anonyymi

    Hän voi koska hän kuuluu mafiaan. Hän on vähän niikuin Kokkolan ruhtinas


  • Anonyymi

   Johtuuko tämä siitä, että Soiten valtuusto tai hallitus ei olekaan persujen vallassa? Tarkoittaako se, että enemmistön tekemät päätökset Soiten päättävissä elimissä ovat väärät kun persut eivät voi tehdä niissä vähimmöstöllään heille sopivia päätöksiä`? Pitäisikö alkaa Soiten valtuustossa tekemään puhemaratonia jos ne päätökset muuttuisivat mieleiseksi? Ei se konsti eduskunnassa onnistunut, onnistuisiko se lienee Soiten päättävissä elimissä.
   Ehkä Albäckin olisi paras pysyä hoitamassa oman maakuntansa asioita puuttumatta mitenkään Keski-Pohjanmaan asioihin.

   • Anonyymi

    Totta puhut, ei kuulu sotkeutua Kokkolan asioihin ja piste.


  • Anonyymi

   Albäck tekee vain kyläpolitiikkaa Soiten avulla. Minä kyllä luulen, että Teerijärveltä ei montakaan ääntä Ahlbäckille heru.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   55
   2212
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   47
   1882
  3. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1791
  4. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   1687
  5. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   24
   1488
  Aihe