Lellun ja Jessen tutustumisreissu

språkrådgivning

Lellu, oikealta nimeltään Leena, opiskeli AMK:n kaupallista tutkintoa, Jesse taas elektroniikkaa. Eivät nähneet toisiaan kuin välitunnilla, eivätkä silloinkaan tulleet tutuiksi.

Lellu alkoi kiinnittää huomiota Jesseen, mutta ajatteli, että varmahko vesiperä: se seurustelee kuitenkin jo. Lellun kiinnostus kuitenkin kasvoi, kun teki tiedusteluja ja kuuli, että ei seurustele. Lellu katseli etäältä Jesseä välitunneilla ja havaitsi, että lienee kunnon mies.

Jesse hiukan hämmästyi, kun hänelle jokseenkin tuntematon tyttö tuli häntä jututtamaan. Lellu sanoi: "Minulla on perintökesämökki järven rannalla, on sähköt ja sauna, mutta ei ole vesijohtoa, kaivo kuitenkin. Ajattelin kutsua sinut sinne, jotta voisimme tutustua. Matkaa on satakunta kilsaa. Innostaako?"

Jesse vastasi: "Muuten innostaisi, mutta ei vielä tällä puheella. Jos ei edeltä tiedä, ollaanko myös yhdynnässä, tutustuminen on tuskaa ja vaivaa. Ei tutustua voi ilman seksiä."

"Olen tismalleen samaa mieltä," vastasi Lellu. "Ei henkisestikään voi tutustua, jos seksitarve koko ajan häiritsee. Bileissä olen muutenkin antanut vittua muutamille pojille, joten asia ei ole mitenkään outo. Vaikkakin olen harvoin ollut yhdynnässä, syön varmuuden vuoksi pillereitä.".

"Kuulostaa hyvältä. En minkään ole ollut monta kertaa yhdynnässä. Minua kiihottaa vain tavallinen seksi, erikoisuudet vievät halut. Toiveeni on, että löytäisin herttaisen tytön."

Sovittiin, että tavataan ja matkustetaan jo ensi lauantaina. Sopimus vahvistettiin ujolla suudelmalla, mutta suulle. Oli vaihdettu puhelinnumerot ja päätettiin eväistä. Asetuttiin linja-auton perään, joka oli muuten aivan tyhjä.

Jesse pani merkille ja, että Lellulla oli lyhyt hame ja polvisukat. Hän sanoi, että arvaili, mitä alla on: "Saanko nostaa hametta ja katsoa? - "Saat, se on tarkoituskin." Jesse veti helmaa ylös, Lellu levitti jalkojaan. Paljastui erittäin kaunis posliiniksi ajettu vittu. "Onpa se nätti. Kun kämppä on lämmin, pyydän että olet koko ajan vittu paljaana."

"Arvasin toiveesi etukäteen. Kämpän lämpenemisen ajaksi varasin verryttelyhousut. Sen jälkeen ne pannaan takaisin pussiin."

Matkaa oli vielä 90 kilometriä. Jesse hyväili hiljaa Lellun klitorista välillä emätintäkin sisältäpäin. Kun Lellun orgasmi tuli, hän tukahdutti äänet puremalla Jessen puseroa. Aivan mahtava suoritus: kukaan autossa oleva ei huomannut, tai ainakaan ollut huomaavinaan, vaikka orkku oli todella voimakas.

"Kun ollaan perillä, olet minulle sitten jotakin velkaa," sanoi Jesse. Matka jatkui Jessen sormi koko ajan Lellun emättimessä.

Saavuttiin perille. Tehtiin asiat tärkeysjärjestyksessä. Ensin Lellu kytki päälle mökin sähkölämmityksen ja sitten runkkasi Jessen kyrvän. Jesse sanoi, että mihinkään ei pysty keskittymään, jos seksin puute vaivaa. Lellu veti verryttelypögät jalkaan. Vietiin eväät jääkaappiin.

Sitten mentiin sytyttämään saunan pesää. Lellu oli hankkinut saunaan vesiautomaatin, joten vettä ei tarvinnut kantaa, mutta jonkin verran oli laskettava kuumavesipönttöön, joka kuumeni kiukaan mukana.

Siinä se sitten olikin. Sähkölämmitys oli nopea. Lellu riisui verkkarit ja hameenkin ja oli vittu aivan paljaana ja ihanana, samoin riisui Jessekin housunsa. "Vähän ajan päästä on niin lämmin, että voi riisua yläosankin," sanoi Lellu. Eikä siinä kauan mennytkään.

Kun Lellu riisui puseronsa, nousivat Jessen silmät tapille. Lellulla olivat pienehköt sopusuhtaiset rinnat, häkellyttävän kauniit. Jesse koppasi Lellun lähelleen ja imi pitkän ja hartaasti Lellun nännejä. Nännit nousivat koholle ja kovettuivat.

Jessen käsi hakeutui Lellun vittuun, sormetti klitorista ja häppäreitä. Lellu tunsi vitussaan, kuin olisi turpoamassa hajalle. Jessen kyrpä oli halkeamispisteessä. Ei kummallakaan ollut halua pitkiin esileikkeihin. Jesse nosti Lellun sängylle ja työnsi kivikovan kyrpänsä Lellun pakottavaan vittuun.

Nyt ei Lellun enää tarvinnut tukahduttaa ääntään. Hän huusi ja inisi kovalla äänellä kuin pikkulapsi. Yhdyntä oli raivoisaa myllerrystä, joka päättyi hengen salpaavaan kouristukseen ja pian sitä seuraavaan täydelliseen velttouteen. Vartin päästä Lellu sanoi: "En ole ennen kokenut vastaavaa." - "En minäkään," vastasi Jesse ja hymyili.

Keitettiin kahvia eväsleipien kera. Jesse kävi välillä lisäämässä puita saunan pesään. Kahvin jälkeen löylyyn. Saunassa molemmat kertoivat itsestään ja paljastivat myös kiinnostuksensa ja ajatusmaailmansa.

Kumpikaan ei halunnut railakasta menoa, ei ollut suuntautunut omaisuuteen, eikä paljoon seuraan. Kuvasivat itseään koti-ihmisinä, jotka halusivat nököttää toisen lähellä. ( Lue: toistensa lähellä. Kyllä se oli jo ratkennut. )

Ottivat vielä löylyt, pesivät toisensa, varsinkin toistensa sukupuolielimet, ottivat pienet jälkilöylyt ja huuhtoutuivat. Kämpässä söivät tukevammin, mutta päälleen eivät pukeneet, vaan säätivät lämmön sopivaksi.

Kun palasivat, asettuivat yhteen asumaan.

0

860

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

    Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
    Maailman menoa
    149
    4222
   2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
    Maailman menoa
    269
    2770
   3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

    “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
    Kotimaiset julkkisjuorut
    8
    2299
   4. Nakkilassa tapahtuu

    Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
    Nakkila
    16
    1930
   5. Mies, olisiko meidän

    Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
    Ikävä
    49
    1197
   6. Hyvä on nainen myönnän

    Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
    Ikävä
    45
    1127
   7. Vastaa mies rehellisesti

    Kohdataanko me enää koskaan?
    Ikävä
    111
    1101
   8. Karvoitus naisella

    Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
    Sinkut
    147
    984
   9. Sun elämäsi rakkaus

    viettää nimipäiväänsä milloin?
    Ikävä
    31
    877
   10. Jos kaivattusi

    Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
    Ikävä
    64
    820
   Aihe