Lellun ja Jessen tutustumisreissu

Lellu, oikealta nimeltään Leena, opiskeli AMK:n kaupallista tutkintoa, Jesse taas elektroniikkaa. Eivät nähneet toisiaan kuin välitunnilla, eivätkä silloinkaan tulleet tutuiksi.

Lellu alkoi kiinnittää huomiota Jesseen, mutta ajatteli, että varmahko vesiperä: se seurustelee kuitenkin jo. Lellun kiinnostus kuitenkin kasvoi, kun teki tiedusteluja ja kuuli, että ei seurustele. Lellu katseli etäältä Jesseä välitunneilla ja havaitsi, että lienee kunnon mies.

Jesse hiukan hämmästyi, kun hänelle jokseenkin tuntematon tyttö tuli häntä jututtamaan. Lellu sanoi: "Minulla on perintökesämökki järven rannalla, on sähköt ja sauna, mutta ei ole vesijohtoa, kaivo kuitenkin. Ajattelin kutsua sinut sinne, jotta voisimme tutustua. Matkaa on satakunta kilsaa. Innostaako?"

Jesse vastasi: "Muuten innostaisi, mutta ei vielä tällä puheella. Jos ei edeltä tiedä, ollaanko myös yhdynnässä, tutustuminen on tuskaa ja vaivaa. Ei tutustua voi ilman seksiä."

"Olen tismalleen samaa mieltä," vastasi Lellu. "Ei henkisestikään voi tutustua, jos seksitarve koko ajan häiritsee. Bileissä olen muutenkin antanut vittua muutamille pojille, joten asia ei ole mitenkään outo. Vaikkakin olen harvoin ollut yhdynnässä, syön varmuuden vuoksi pillereitä.".

"Kuulostaa hyvältä. En minkään ole ollut monta kertaa yhdynnässä. Minua kiihottaa vain tavallinen seksi, erikoisuudet vievät halut. Toiveeni on, että löytäisin herttaisen tytön."

Sovittiin, että tavataan ja matkustetaan jo ensi lauantaina. Sopimus vahvistettiin ujolla suudelmalla, mutta suulle. Oli vaihdettu puhelinnumerot ja päätettiin eväistä. Asetuttiin linja-auton perään, joka oli muuten aivan tyhjä.

Jesse pani merkille ja, että Lellulla oli lyhyt hame ja polvisukat. Hän sanoi, että arvaili, mitä alla on: "Saanko nostaa hametta ja katsoa? - "Saat, se on tarkoituskin." Jesse veti helmaa ylös, Lellu levitti jalkojaan. Paljastui erittäin kaunis posliiniksi ajettu vittu. "Onpa se nätti. Kun kämppä on lämmin, pyydän että olet koko ajan vittu paljaana."

"Arvasin toiveesi etukäteen. Kämpän lämpenemisen ajaksi varasin verryttelyhousut. Sen jälkeen ne pannaan takaisin pussiin."

Matkaa oli vielä 90 kilometriä. Jesse hyväili hiljaa Lellun klitorista välillä emätintäkin sisältäpäin. Kun Lellun orgasmi tuli, hän tukahdutti äänet puremalla Jessen puseroa. Aivan mahtava suoritus: kukaan autossa oleva ei huomannut, tai ainakaan ollut huomaavinaan, vaikka orkku oli todella voimakas.

"Kun ollaan perillä, olet minulle sitten jotakin velkaa," sanoi Jesse. Matka jatkui Jessen sormi koko ajan Lellun emättimessä.

Saavuttiin perille. Tehtiin asiat tärkeysjärjestyksessä. Ensin Lellu kytki päälle mökin sähkölämmityksen ja sitten runkkasi Jessen kyrvän. Jesse sanoi, että mihinkään ei pysty keskittymään, jos seksin puute vaivaa. Lellu veti verryttelypögät jalkaan. Vietiin eväät jääkaappiin.

Sitten mentiin sytyttämään saunan pesää. Lellu oli hankkinut saunaan vesiautomaatin, joten vettä ei tarvinnut kantaa, mutta jonkin verran oli laskettava kuumavesipönttöön, joka kuumeni kiukaan mukana.

Siinä se sitten olikin. Sähkölämmitys oli nopea. Lellu riisui verkkarit ja hameenkin ja oli vittu aivan paljaana ja ihanana, samoin riisui Jessekin housunsa. "Vähän ajan päästä on niin lämmin, että voi riisua yläosankin," sanoi Lellu. Eikä siinä kauan mennytkään.

Kun Lellu riisui puseronsa, nousivat Jessen silmät tapille. Lellulla olivat pienehköt sopusuhtaiset rinnat, häkellyttävän kauniit. Jesse koppasi Lellun lähelleen ja imi pitkän ja hartaasti Lellun nännejä. Nännit nousivat koholle ja kovettuivat.

Jessen käsi hakeutui Lellun vittuun, sormetti klitorista ja häppäreitä. Lellu tunsi vitussaan, kuin olisi turpoamassa hajalle. Jessen kyrpä oli halkeamispisteessä. Ei kummallakaan ollut halua pitkiin esileikkeihin. Jesse nosti Lellun sängylle ja työnsi kivikovan kyrpänsä Lellun pakottavaan vittuun.

Nyt ei Lellun enää tarvinnut tukahduttaa ääntään. Hän huusi ja inisi kovalla äänellä kuin pikkulapsi. Yhdyntä oli raivoisaa myllerrystä, joka päättyi hengen salpaavaan kouristukseen ja pian sitä seuraavaan täydelliseen velttouteen. Vartin päästä Lellu sanoi: "En ole ennen kokenut vastaavaa." - "En minäkään," vastasi Jesse ja hymyili.

Keitettiin kahvia eväsleipien kera. Jesse kävi välillä lisäämässä puita saunan pesään. Kahvin jälkeen löylyyn. Saunassa molemmat kertoivat itsestään ja paljastivat myös kiinnostuksensa ja ajatusmaailmansa.

Kumpikaan ei halunnut railakasta menoa, ei ollut suuntautunut omaisuuteen, eikä paljoon seuraan. Kuvasivat itseään koti-ihmisinä, jotka halusivat nököttää toisen lähellä. ( Lue: toistensa lähellä. Kyllä se oli jo ratkennut. )

Ottivat vielä löylyt, pesivät toisensa, varsinkin toistensa sukupuolielimet, ottivat pienet jälkilöylyt ja huuhtoutuivat. Kämpässä söivät tukevammin, mutta päälleen eivät pukeneet, vaan säätivät lämmön sopivaksi.

Kun palasivat, asettuivat yhteen asumaan.

0

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Taasko se show alkaa

        Koo osottaa taas mieltään
        Ikävä
        24
        1739
      2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

        Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
        Ikävä
        20
        1654
      3. Minun oma kaivattuni

        Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
        Ikävä
        71
        1495
      4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

        Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
        Perussuomalaiset
        59
        1482
      5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

        Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
        Perussuomalaiset
        56
        1370
      6. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

        Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
        Kotimaiset julkkisjuorut
        92
        1370
      7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

        Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
        Suomi24 Blogi ★
        17
        1342
      8. Sakarjan kirjan 6. luku

        Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
        Profetiat
        18
        1186
      9. Tervehdys!

        Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
        Turku
        65
        1140
      10. Elia tulee vielä

        Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
        Helluntailaisuus
        35
        1124
      Aihe