Eduskunnan vastine Hallinto-oikeudelle - case Savola

Anonyymi

Siellä Tuppurainen ja Tappurainen kiistelee.
Savola on käyttäytynyt kummallisesti, kun on etsityttänyt kuukauden syyllistä tietovuotoon, jonka on tehnyt itse. Ja eduskunta puolestaan jättää kokonaan mainitsematta, että Sipilä on liioitellut hyökkäystä. Tavallaan ymmärrän että Savola on hyökkääjää puolustuanut näyttämällä mitä todella on tapahtunut, ettei tuomiosta tulisi liian kova.
Poliitikon tyrkkiminenkin on rikos ja pelottavaa, mutta asiassa pitää pysyä, eikä liioitella tyrkkimisen sijasta nyrkkien iskuja.
Toivottavasti käminä päättyy siihen että tekijä saa oikeudenmukaisen ja kohtuullisen rangaistuksen. Nyt hän kiistää kaiken.
Minulla päällimmäinen tunne on se että Sipilä on jo henkisesti hävinnyt liioitellessaan ja hyökätessään näin vahvasti Savolaa vastaan, vaikka laki sanoisi mitä. Jos vielä tekijä saa "liian raskaan" tuomion, Sipilän maine suorastaan romahtaa alaspäin.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mikä maine?

   Mutta noin muuten, aina ollut ja aina tullenee olemaan ongelmia politiikkojen ja muutenkin julkisuudenhenkilöiden turvallisuusasioissa. Poltiikot herättää kaikenlaisia tuntemuksia kansalaisissa ja jokin itseä koskenut vääryys saapi helpolla jonkun politiikon kasvot. Kun nyt joutuu kadulla dallaileen, sattuhan sitä, että joku ei tykkää sen naamarista ja vetäsee turpiin.

   Aika vasta oli stubbin kahvittaminen ja soinin vaaliteltalla käsikähmää, oulussakin oli jotain. Tälle vuodelle vaaleissa näköjään ollut suosittua vaalijulisteiden sotkeminen, niistä uutisoitu ympäri maan.

   Aamiaismurokohukin tavallaan liittyy asiaan, kuuluuko pm.n kulkea alepassa aamuisin turvamiesten kans ostelemassa muroja ja omenia? Maksais se sekin rahaa, lisäks mimmin keskittyminen duuniasioihin heikkenis ja tosiaan, joku vois vetäistä polttimoon vaan siks, että kyseessä tunnettu politiikko.

   Sipilän tapaus tavallaan nolo, iso meteli aika pienestä jutusta. Vähän samaa, kuin marinin kohdalla, homma kaatui virkamiesten niskaan. Sen turvapäällikön toimintaa ihmettelen, kaitpa kundi tajus töpänneensä epähuomiossa ja yritti sitten luistaa asiasta, eläkeikäkin lähellä. Oletan, lähinnä inhimillinen erehdys, ei mikään salajuoni. Sipilä tosin provosoi ite asiaa liioittelemalla tapausta ja se saattoi heeboa nyppiä. Loppupelissä kai tönijä saapi sakot, turvapäällikkö menetti maineensa ja sipilä lisäs vaan mainettaan kuspäänä.

   Kuka voitti? No ei mun käsittääkseni kuin media, joka sai myytyä otsikoilla enenpi tuotteitaan. Tosiasia kuitenkin on, ei keneenkään sais käydä kiinni, tönijä ansaitsi kyllä sakkonsa ihan itse. Muu oli pelkkää sähläystä.

   =DW=

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   59
   2379
  2. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   56
   2285
  3. Steppulin mummun synttärit

   Eikös mummin 90 v synttäreille mennytkään? Koko muu lähisuku juhlii . . .
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1900
  4. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1870
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   186
   1800
  Aihe