Eläinten suojelu

Anonyymi

Minä olen aina pitänyt linnuista, eläimistä ja luonnosta. Siksi minua surettaa luonnon saastuminen, ilmaston muutos, uhan alaiset eläimet ja lintu lajien väheneminen. Myöskin luonnon eläinten ja tuotanto eläinten julma ja huono kohtelu itkettää ja surettaa minua. Muistan kuinka lapsena katselin televisiosta kuinka hevosta ruoskitttin ja minä itkin. Kun näin kuinka hylkeen pyydystäjät menivät jäätiköllä pienen, puhtaan valkoisen hylkeen poikasen luokse, jolla oli suuret silmät ja anova katse ja julma mies vain nuiji hylkeen poikasen hengiltä ! Olin aivan järkyttynyt, miksei hylkeitä voi vain ampua heti kuoliaaksi, eikä tuottaa turhaan tarpeetonta, suunnatonta kipua ja tuskaa ? Samoin on monien tuotanto eläinten laita, esim. siat, lehmät, lampaat, niitä ei aina edes tainnuteta ennen kuin aletaan teurastamaan ! Saatikka silloin, kun eläimiä viedään aitauksiin,niin niitä lyödään kepeillä ja potkitaan, joskus lyödään jopa laudoilla. Eläimet eivät ansaitse koskaan huono kohtelua, mikään eläin ei koskaan kosta saamaansa huonoa kohtelua, ei pupu, kissa, koira, sika, lehmä, lammas tai hevonen, vaikka hevosella on erittäin hyvä muisti. Sika on siisti eläin ja ehkä jopa älykkämpi kuin koira. Luonnossa elävä terve susi ei tee ihmiselle pahaa, se ei koskaan hyökkää ihmisen kimppuun, sutta ei tarvitse pelätä. Vain poikasten kanssa liikkuvat emokarhut voivat olla vaarallisia, koska he suojelevat omia poikasiaan. Jumala on luonnut kaikki eläimet ja linnut tähän maailmaan, kaikilla eläimillä on oikeus elää rauhassa ja eläimiä tulee arvostaa ja niiden antaa elää kaikessa rauhassa.

6

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Turhauttavaa tuo piittaamattomuus elämää kohtaan joku tonnikalankalastaja joskus sanoi ampuvansa saaliinsa kiväärillä inhimillisemmän tavan takia ehkä se toivo ei ole vielä menetetty että luonto ja ihmiset eläisivät tasapainossa.

    • Anonyymi

      Minälin pidän eläimistä ja vähän surettaa se joutsenen poikasen kohtalo mistä luki Iltalehdessä.

      Siis eläinsuojelutyötä tekevät nuoret antoivat poikasen jollekkin ulkopuoliselle henkilölle jos sanoi että EHKÄ tietää sen poikasen pesän. Kannattaisi noiden nuorten unohtaa eläinsuojelutyö kun antoivat sen poikasen ulkopuoliselle joka ei tiedä mitään vaikka se piti viedä hoitolaan.

    • Anonyymi

      Ihminen on älykkäin peto!Syö lihaa,ei kuitenkaan niin sivistyneesti,että tappamatta!Tiede ratkaiskoon eläinten määrät luonnossa,ilman tappamista!Ihmisiä sopii lisääkin maapallolle,mutta ei niiden kulutukselle ja ahneudelle!
      Vegaanit ovat varmaankin herännäisiä intellektuelleja!

    • Anonyymi

      Tunteikas ja hieno aloituskommentti. Olen märehtinyt samoja asioita ja tullut siihen lopputulemaan, että Linkolan Pena oli fiksuin tuntemani ihminen.

    • Anonyymi

      Liioittelua riittää Linkola taisi olla turhamainen ja sekava viimeisillä päivillään todellisuus itsessään on ristiriitainen koska kaikki maailmassa virtaa kun taas todellista tietoa saadaan muuttumattomista asioista sanottu antiikin filosofiassa.

    • Anonyymi

      Pidät ilmeisesti kärpäsistäkin erittäin paljon ja suojelet raatokärpäsiä.

      Minä en suojele kärpäsiä, turvauduin jo ilmtorjuntaan niitä vastaan kun alkoivat jo pörinällään häiritsemään yöunia siinä määrin että, hermot melkein menee yö unien lisäksi.

      Ilmatorjunta niitä vastaan: RAID.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe