Ketkä äänestää näitä ympäristörikosta

Anonyymi

Eli tuulimyllyjä puoltaneita.Nehän varmistavat hpj: n negatiivisen väestökehityksen.Kun väki loppuu,niin mitäpä niillä suunniteilulla koulupalatseilla tehdään.

9

107

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Toivon keskustalle murskatappiota ja ikuista kadotusta. Ovat olleet mahdollistamassa vihervasemmiston johdolla tehtävää maamme taloudellista rappiotilaan ajoa. Heidän olisi pitänyt häipyä ajat sitten hallituksesta, mutta kun oma etu ajaa maan edun ohi, niin tässä on lopputulos. Kepun johto on vieraantunut kannattajistaan. Minun silmissä perus kepun kannattaja on työteliäs maalainen, niin eiväthän he voi äänestää kepua joka on täysin vasemmistolainen tätä nykyä.

  • Anonyymi

   Kepu avusteinen punavihreä hallitus haluaa maakuntaveron ja eu-uskoinen kokoomus EU-verot.
   Siksi PS.
   Käy äänestämässä.

  • Anonyymi

   Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko syyttää perussuomalaisia valehtelusta, koska puolue on nostanut esiin hallituksen tavoitteen päästä eroon öljylämmityksestä Suomessa.
   – Lapissa mainostettiin perussuomalaisia sellaisilla sanankäänteillä, jotka olivat suoranaisia vääriä ja valheellisia syytöksiä hallituksen politiikasta. Esimerkiksi siitä, että hallitus olisi kieltämässä öljylämmityksen.

   Lystin kustantavat suomalaiset veronmaksajat
   Hallitusohjelmassa asiasta linjataan kuitenkin näin: ”Valtion ja kuntien kiinteistöjen öljylämmityksestä luovutaan vuoteen 2024 mennessä. Kannustetaan öljylämmitteisiä kiinteistöjä siirtymään muihin lämmitysmuotoihin 2020-luvun aikana erillisellä toimenpideohjelmalla.” Toisin sanoen hallitus kieltää valtiolta ja kunnilta öljylämmityksen niiden kiinteistöissä vuoteen 2024 mennessä. Tämän lystin kustantavat tavalliset suomalaiset veronmaksajat.
   – Lisäksi hallitus ”kannustaa” kansalaisia luopumaan kiinteistöjensä öljylämmityksestä seuraavan 9 vuoden aikana tekemällä öljylämmityksestä käytännössä niin kallista, että kiinteistöjen lämmitysratkaisua on pakko vaihtaa.

  • Anonyymi

   Näin corona-aikana olisi iskunpaikka houkutella esim. etätyöntekijöitä etelä-suomesta Haapajärvelle,mutta eipä taida heitä kiinnostaa paikkakunta.
   Ja miksi kiinnostaisi,kun vielä löytyy myös kuntia joita ei ole pilattu tuulimyllyillä.

  • Anonyymi

   Kaikki talonpojat, emännät ja MTK:n jäsenet, te tiedätte miten EU pyrkii jatkossakin nakertamaan Suomen omaa maanviljelystä, karjataloutta ja ruokahuoltoa. Älkää menkö halpaan EU-mielisten puolueiden silmänkääntötemppuihin.
   Keskusta ajoi läpi miljardien lahjarahan meitä huonommin taloutensa hoitaneille maille.
   Ääni Keskustan sijaan Perussuomalaisille on ääni maaseudun elinvoimaisuudelle.

  • Anonyymi

   Miten Haapajärvi voi olla kriisikunta vaikka siellä tuulimyllyt on pyörinyt jo vuosikaudet?

   • Anonyymi

    KEPU:laiset ovat törsänneet kaikki rahat turhuuksiin!


  • Anonyymi

   Kyllähän entiset päättäjät, jotka ovat ajaneet kaupungin talouden nykyiseen tilaan, pitää kiireesti laittaa pois. Ei heidän kyvyt riitä tekemään oikeita päätöksiä.
   KEPU:laisten ei varsinkaan! Kannattaisi laittaa nuo talous asiat ulkopuolisten tutkintaan, onko " ilmaisia aamiaisia" jaettu hyväveliverkostoille tai uskonveljille!
   Tukiaisillahan KEPU:laiset ovat tottuneet vaan elämään!

  • Anonyymi

   Kaikille hallituksessa oleville tulee takkiin vaaleissa. Marinin hallitus on huonontanut työtätekevien elintasoa, samoin eläkeläisten. Elinkustannukset ovat Suomessa EU:n kalleimpia, joten duunarin tai eläkeläisen ei kannata äänestää hallituspuolueita. Vaikuttaa, että hallituksen ystävillä, joita he tänne haluavat, menee tukien osalta hyvin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   12269
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   83
   2081
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1393
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   66
   1130
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   52
   1044
  Aihe