Purjehduskaveri

Anonyymi

Mitä kautta ihmiset etsivät veneellensä kaveria mukaan merille tai pidemmille reissuille? Mitä kautta on järkevä etsiä, jos hakee mukaan kaveria omalle veneelle?

6

157

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Varmaan parasta on antaa veneen tehdä itselleen facebook-tili ta jotain.

  • Anonyymi

   Kivojen tyyppien gastipörssi facebookissa.

  • Anonyymi

   Huumepiireistä löytyy aina jengiä ketä haluu lähteä seilaamaan toisille paikkakunnile sopivan jemmassa viranomaisilta. Ja vähän pölyä ni purjehdus sujuu ihan kivasti.

  • Anonyymi

   Kyllä ne roikkuu kotona kirjoittelemalla typeryyksiä pslstoille.

  • Anonyymi

   findacrew.net toimii kv. vesille gasteja hakiessa. Siellä on tarjolla sekä osaavia, pikkupalkkaa pyytäviä, että palkatta mukaan lähteviä noviiseja / amatöörejä.

   Jos merimiestaidoilla ei ole mitään merkitystä, kuten tilanne itselläni oli vuosikaudet, Tinder on tehokas ;)

   Eräällä norjalaiskarpaasilla oli keskeneräisessä, naftanhajuisessa alumiiniveneessä neljä naisgastikokelasta seilaamassa Euroopan rannikkoa alas. Näistä hän valitsi yhden ylitykselle Brasiliaan. Hän oli löytänyt gastit joltain vapaaehtoistyövoimaa välittävältä kv. sivustolta. Miehistössä oli havaittavissa siirtymähalukkuutta minun silloiseen veneeseen. Aika vain ei ollut itselleni otollinen.
   Yksinpurjehdukset maailmalla eivät onnistu jos vene on hiukkaakaan merikelpoisen oloinen ja kippari edes välttävästi hygieeninen tapaus. Joku tunkee mukaan liki väkisin.
   Gastipulaa ei tarvitse pelätä.

   Ariel 336.

  • Anonyymi

   Jos nyt ajatellaan muitqkin kuin naisväkeä niin veneilyyn liittyvä seuratoiminta on hyvä ja toi kivojen tyypoien gastipörssi on ihan paras.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Eriksenin hypetys mennyt yli

   Jos huuhkajien pelaaja olisi saanut samanlaisen sairauskohtauksen häntä ei olisi kohdeltu yhtä hyvin. Kun kyse oli jumaloitujen pallosankarien pel
   Maailman menoa
   135
   4889
  2. Oho! Martina Aitolehti tuo Anne-äitinsä tv:seen: "Ei ole varmasti aina ollut helppoa olla mun äiti"

   Martina Aitolehden lapsuuden perhe on osittain tuttu julkisuudesta, mutta ehkä äiti vähiten. Nyt Anne-äiti nähdään tv:ssä yhdessä Martinan kanssa. Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   4224
  3. Rekkakolari

   Yksi ihminen on kuollut henkilöauton ja säiliörekan nokkakolarissa Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa Pyhäjärvellä. Molemmat ajoneuvot syttyivät palamaan
   Pyhäjärvi
   75
   3056
  4. Sofia haukkuu Martinaa

   Jaaha.. Nyt Sofia haukkuu Martinaa, että M on hänelle niin kamala. Ja jutun mukaan S aloitti kuvauksien aikana myös terapian, johon tietenkin myös kam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   338
   2564
  5. Hannu Pikkaraisen työ

   Mitä hän nykyään tekee? Vaiko mitään?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   210
   2468
  Aihe