Mitä virikkeitä kissalle

Anonyymi

Meillä toinen kissoista kaipaa koko ajan tekemistä. Vapaapäivinä ei kissan mielestä saisi ollenkaan oleskella, tulee heti määkymään ja vaatimaan viihdytystä.

Ulkoillaan päivittäin, siitä tykkää paljon. Yritän leikittää mutta kissa yleensä vain katselee leluja. Kun lopetan, tulee se taas vaatimaan viihdytystä.
Kissa on äärimmäisen fiksu (osaa avata laatikoita ja ovia) ja omaa hyvän muistin sekä on herkuilla/ruoalla hyvin motivoitavissa.

Mitä virikkeitä siis tekisin/ostaisin kissalle?

Rahaa ei huvittaisi enää enempää laittaa, ostettiin pattereilla toimiva aktivointilelu jossa lentää perhonen narun päässä mutta sekään ei kiinnosta kissaa

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Piilota nameja tai muroja (maton alle, pahvilaatikkoon, hylly tasoille...), kissoille on paljon myös aktivointipelejä joista etsii nameja. Pahvilaatikoista saa muutenkin viihdykettä. Osta kissanminttusuihketta, saa usein kissat leikkimään keskenään! Opeta namin avulla temppuja, meillä paiskataan tassua, istutaan, mennään maate, hypätään, huidotaan...

  • Anonyymi

   Kissa ilmaisee sinulle, että tykkää touhuta kanssasi. Se viihtyy seurassasi. Itselläni on kissa, joka on suihkussakin mukana.
   Kissallani on pallorata, ja ruokinta-automaatti, mutta kumpikin on liian helppoja sille, joten teen omia lelujuttuja itse, erilaisista pakkauksista,kuten maitotölkeistä, laatikoista: mm houdinilaatikko on siitä kiva, jonka olen tietylä tapaa viritellyt, että pääsee pois kun itse keksii miten.
   Myös rahtipussit on kiva juttu, riittävän tukevaa kuitupaperia joka kestää jonkin aikaa jos ei riehaannu ihan.
   Myös teerensulat, leluhiiret, superpallot jne kuuluvat leluihin.
   Ja hauskaa on välillä ihan parvekkeellakin, jossa on itse rakentamani kiipeilyjuttu.
   En itse häädä kissaa pois, kun pyytää huomiota. Minusta se on paljon, kun eläin todellakin pitää jostain ihmisestä niin, että haluaisi aina olla tämän seurassa.

   Oma kissani erikseen pyytää jos tarvitsee jotain apua, esim on rumauttanut raksuautomaatin niin että ei saa kaatuneen alta syötyä.
   En oikein muuta osaa neuvoa, kuin että palkitse kissaa leikkimisestä, niin oppii leikkimän yksikseenkin. Ja nauti vain seurastaan niin kauan kuin sitä riittää. Vuodet kuluvat niin nopeasti.
   Edellinen kissani jotenkin oli ja oli vain, kunnes yhtenä vuotena se dementoitui. Lähellekään ei enää nähnyt hyvin, ja ei aina muistikaan toiminut kuten piti. Ja, sitten tuli se elämän viimeinen vaihe, jotenkin nopeasti.
   En kestänyt kauan olla ilman kissaa. Tämä nykyinen on täynnä elämän energiaa, keksii mitä huvittavampia ja ärsyttävämpiä pikku kujeita, mutta jos erehdyn liikaa niistä huomioimaan, niin sehän toistaa kujetta ihan urakalla.
   Yksi sellainen on kissanhiekan mättötalkoot. Eli saan siivottua lattialle mätetyn hiekan. Eipä aikaakaan kun kuuluu ponteva hiekan mättämisen ääni, ja kun tuon imurin se riehaantuu isottelemaan imurin lattiasuuttimelle.
   Sen mielestä imuri on inhottava. Ymmärrän kyllä, ja joskus nostan kissan parvekkeelle, että saan imuroitua, kun koko ajan imuroidessa saa muuten väistellä kissaa. Eli on kehittänyt tästä imurihommasta oikein ohjelmanumeron.
   Välillä nauran kotona siivotessa ihan mahalihakset kipeinä. ( ammattini on siivooja)
   Töissä jos siivoaminen olisi niin hankalaa, olisin työt jo lopettanut aikaa sitten.
   Kissan ja ihmisen suhteesta, että niin kauan kuin yhteistä hauskaa on, suhde on kunnossa. Sitä kannattaa tosiaan vaalia, ja siitä kertyy lukemattomia muistoja.

  • Anonyymi

   Ja, vielä. Kissahan ei ole tyhmä. Kyllä kissasi on selvästikin oppinut, että lelu ei ole syötävää. Miksi sen takia nähdä vaivaa, kun katsellakkin voi pelkästään, kun joku viihdyttää.
   Todennäköisesti lintu tai hiiri aiheuttaa pyydystysvietin esiintymisen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   171
   5535
  2. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   4008
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   95
   3253
  4. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   72
   1971
  5. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   116
   1773
  6. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1545
  7. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1408
  8. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1335
  9. Kivan näköistä Stefanilla

   Kylläpä on mukava nähdä Stefan reippaan ja onnellisen näköisenä tyttärensä kanssa. Toivon, että Stefan pääsisi eroon huonosta on/off -suhteesta ja et
   Kotimaiset julkkisjuorut
   37
   1284
  10. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   22
   1230
  Aihe