Mäkkärimatkailijat.

Anonyymi

Tässä ruokailtiin kotonamme täällä Chiang Maissa ja siirryin tänne uima-altaan pienelle yksityiskeitaalleni tupruttelemaan kohteliaisuuttani ja Kuksaani lorautin paikallista Thaimaan parasta kahvia.
Kotikokkina toimi anoppi apulaisineen ihan tavallista thairuokaa valmistaen, ei siis mitään sen kummenpaa kuin, että Thaimaalainen keittiö on maailmankuulu.

Huvittaa yli reelingin juttunne puffeteista ja ravintola-arvosteluista tämän päivän vängän olle tonnikala, jota tuskin edes kielenne päälle ole koskaan saanut, ainakaan sinievää, ellei joku sitten ole jossain maailmankolkassa todella käynyt erittäin tasokkaassa mestassa.

Aivan yhtälailla kuten suomalainen tietää kotiseutunsa hyvän ruokapaikan, niin tietää thaimaalainenkin omansa.
Menkää ihmeessä ruokailemaan niihin vaatimattomiin ruokailupaikkoihin joihin thaimaalaiset jonottavat ta muuten paikka näyttää olevan thaimaalaisten suosiossa.
Ei thaimaalainen ruokailupaikkaa valitse sen mukaan onko lautaset muvia tai parempaa, ruoan taso on se joka vaikuttaa tietysti hinnan ohella.

Ei tämä juttu mitään atomifysiikkaa ole, vaan ihan normaalia elämää ja uskokaa huviksenne, täällä Thaimaassa köyhäkin syö paremmin kuin rikas siellä suomessa, tosin nykyinen koronatilanne muuttanee usean osalta mainittua asetelmaa.

En tuohon bodarien alituiseen tonnikalasyömiseen josta SS mainitsi, viitsi puuttua enempää, mutta kyllä nämä bodarit ja varsinkin opiskelijat syövät tonnikalapurkeistaan muuta kuin tonnikalaa, mutta jos ovat tyytyväisiä niin ok.

Suosittelen kokeilemaan seuraavaa:
Ainahan sitä kun tulee pysähdyttyä vaikka jossain syrjäkylällä, niin tulee juttua vaikka kahvilla naapuripöydän seurueen kanssa.
Mikä estäisi ohjata puhetta thairuokaan ja lopulta päätyä viettämään iltaa kyseisten henkilöitten kanssa heidän tarjoten teille OIKEAA THAIMAATA.

Reppureissaajat omaavat tuon kyvyn, siksi he kokevat thaimaan matkoiltaan enemmän kuin tämän palstan aktiivit joiden päämielenkiinto on alkoholi, naiset ja nähtävyydet aktiviteetteineen.

On ollut kirjoitelmia tulevasta normaalista.
Minun mielestäni tuleva normaali tulee palvelemaan enemmän kuin aiemmin muitakin thaimaalaisia, kuin heitä joiden elinkeino tavalla tai toisella on keskittynyt ns. turistikeskuksiin.
Sanotaanpa hymyillen vaikka suomeenkin viitaten näin, että maaseutumatkailu palvelee myös maaseudun asukkaita.

On myös muuta realiteettia.

Hyvin pitkän aikaa on voinut leikillisesti lausua, että thaimaan yksi merkittävä vientituote on ollut thainaiset fallevaimoiksi.
Tämä tahto on voimistunut runsaasti korona-aikana, eikä koske ainostaan thaimaata vaan esimerkiksi koko afrikkaa myös.
Kaikki ihmiset tahtovat osalleen paremman elämän ja länsimaisen hyvän aviomiehen järjestäminen on yksi tapa jossa toiset onnistuu ja toiset pilaa elämänsä entisestään.

Puhuttaessa kiinalaisista ja heidän tuomasta rahasta sekä palvelujen käytöstä niin Pattayalla kuin Chiang Maissa, niin heitä varten investointeja tekee vain kiinalaiset.
"Itäsuomen" turret on omaa luokkaansa äärimmäisestä ökyrikkaudesta huntupäitten tavoin pikkurikkaisiin, eikä heidänkään rahansa päädy suuremmiten tavallisen kansan taskuun.
Hyvin suuri osa euroopan ja brittein saarten matkailijakaartista on kuitenkin bailabaila, eli se siitä.

Tulee muodostumaan täysin uusi ryhmä matkailijoita varsinkin euroopasta, ehkä nuoria ja keski-ikäisiä perheitä tosiasiallisesti lapset mukanaan ja matkailussa arvostetaan kulttuuria.

Toisaalta on huomioitavissa selkeästi myös erittäin nuorten suomalaisten miesten avioituneen ikäisensä thailadyn kanssa, joka osoittaa ainakin minulle, että herrasmiehiä on edelleen olemassa iästä riippumatta.

Minä elän tällä hetkellä varmasti tähän astisen elämäni vakavinta aikaa, kun olemme vaimon kanssa päättäneet, että yhdenkään läheisemme elämän emme hyväksy romuttuvan, eli nyt on toissijaiseksi asetettu matemaattinen taloudellinen tulevaisuuden turvaaminen ykkössijalla ollen ihmisyys ja inhimillisyys.

Se että Pattayan rakas kirjoittaa esimerkiksi jorvistaan, paapuuristaan, salaattiensa hinnoista, urheilullisuudestaan, Krabiltaan tarjoamatta isäpuolena morsiamensa lapsille tasokkaampaa arkea, 44 kuolaa lomaheilaansa vakituiseksi ilman tekoja, sekä Neito ..... antaas olla, osoittaa minulle ainakin että tämän palstan aktiivit ei yhdenkään thaimaalaisen arjen tasoa nostata kuin kertalaakin hinnalla.

8

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eläke tullut tällä viikolla, kelpo satsi viinaa, google ja mielikuvitusmatkailua by numerosensei. Hyvää viikonloppua sinullekin kuitenkin. Suomi meni finaaliin jääkiekossa.

   • Anonyymi

    Palaa astialle kun istut ravintolassa jonka ruokalistalla on กระเพรานกป่า ja aijaat listan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Palaa astialle kun istut ravintolassa jonka ruokalistalla on กระเพรานกป่า ja aijaat listan.

    Sitä samaa!!!


  • Anonyymi

   Moi moi Senssu(?) !!
   Hienoa että kirjoittelit pitkän aloituksesi tänne palstalle ruokailunne jälkeen sieltä Chiang Maista keskiyön aikaan ja vielä kommentoit kommentteja kello yhden aikaan aamuyöstä.

   ”Tässä ruokailtiin kotonamme täällä Chiang Maissa ja siirryin tänne uima-altaan pienelle yksityiskeitaalleni tupruttelemaan kohteliaisuuttani ja Kuksaani lorautin paikallista Thaimaan parasta kahvia.
   Kotikokkina toimi anoppi apulaisineen ihan tavallista thairuokaa valmistaen, ei siis mitään sen kummenpaa kuin, että Thaimaalainen keittiö on maailmankuulu.”

   Ystävällisesti kysyisin, että eikö sinulta vie yöunia kahvin nauttiminen noin myöhään? Kysyisin myös miksi nauttimasi kahvi on Thaimaan parasta kahvia, eli mikä on Thaimaan parasta kahvia ja miksi?

   ”Huvittaa yli reelingin juttunne puffeteista ja ravintola-arvosteluista tämän päivän vängän olle tonnikala, jota tuskin edes kielenne päälle ole koskaan saanut, ainakaan sinievää, ellei joku sitten ole jossain maailmankolkassa todella käynyt erittäin tasokkaassa mestassa.”

   Minä olen mm. Japanissa syönyt sinievää. Olen myös Tsukijin kalatorilla seurannut sinievien huutokauppaa.

   ”Aivan yhtälailla kuten suomalainen tietää kotiseutunsa hyvän ruokapaikan, niin tietää thaimaalainenkin omansa.
   Menkää ihmeessä ruokailemaan niihin vaatimattomiin ruokailupaikkoihin joihin thaimaalaiset jonottavat ta muuten paikka näyttää olevan thaimaalaisten suosiossa.
   Ei thaimaalainen ruokailupaikkaa valitse sen mukaan onko lautaset muvia tai parempaa, ruoan taso on se joka vaikuttaa tietysti hinnan ohella.”

   Suomalaisista kaikki eivät tiedä esim. Helsingin parhaita ruokapaikkoja. Huomasin kyllä, että kirjoitit hyvistä. Bangokissa kaikki thaimaalaiset eivät tiedä parhaita ruokapaikkoja. Thaimaalainen valitsee hyvän ruokapaikkansa monesta eri syystä: Varallisuus. Hintalaatusuhde. Puskaradio. Oheisohjelma. Jne.

   ”Ei tämä juttu mitään atomifysiikkaa ole, vaan ihan normaalia elämää ja uskokaa huviksenne, täällä Thaimaassa köyhäkin syö paremmin kuin rikas siellä suomessa, tosin nykyinen koronatilanne muuttanee usean osalta mainittua asetelmaa.”

   Miten määrittelet köyhät ja rikkaat? Miten määrittelet sanan paremmin?
   Thaimaassa jo aikoja sitten - köyhien, keskiluokkaisten, sekä rikkaiden parissa - ovat monet ravintoarvoiltaan huonojen ruokien aiheuttamat sairaudet lisääntyneet hälyttävästi.

   ”En tuohon bodarien alituiseen tonnikalasyömiseen josta SS mainitsi, viitsi puuttua enempää, mutta kyllä nämä bodarit ja varsinkin opiskelijat syövät tonnikalapurkeistaan muuta kuin tonnikalaa, mutta jos ovat tyytyväisiä niin ok.”

   Kovin hanakasti olet kuitenkin puuttunut tuohon, mitä tonnikalaa purkeissa on. Tavallaan ihan oikeassakin olet ollut. Bodarit ja urheilijat usein ovat erittäin tietoisia siitä, mikä ovat purkkitonnikalansa ravintoarvot. Opiskelijat usein ovat olleet hämmästyttävän tyhmiä siinä, että kuinka kallista purkkitonnikala oikeastaan on.

   ”Suosittelen kokeilemaan seuraavaa:
   Ainahan sitä kun tulee pysähdyttyä vaikka jossain syrjäkylällä, niin tulee juttua vaikka kahvilla naapuripöydän seurueen kanssa.
   Mikä estäisi ohjata puhetta thairuokaan ja lopulta päätyä viettämään iltaa kyseisten henkilöitten kanssa heidän tarjoten teille OIKEAA THAIMAATA.”

   Hyvä suositus.

   ”Reppureissaajat omaavat tuon kyvyn, siksi he kokevat thaimaan matkoiltaan enemmän kuin tämän palstan aktiivit joiden päämielenkiinto on alkoholi, naiset ja nähtävyydet aktiviteetteineen”

   Jotkut reppureissaajat omaavat, eivät läheskään kaikki.
   Tämän palstan aktiivit. Montako heitä mielestäsi on?
   Minun mielestäni päämielenkiintonsa eivät ole nuo määrittelemäsi.
   Turhaa lienee minun sinulle suositella käyntiä optikolla.

   ”On ollut kirjoitelmia tulevasta normaalista.
   Minun mielestäni tuleva normaali tulee palvelemaan enemmän kuin aiemmin muitakin thaimaalaisia, kuin heitä joiden elinkeino tavalla tai toisella on keskittynyt ns. turistikeskuksiin.
   Sanotaanpa hymyillen vaikka suomeenkin viitaten näin, että maaseutumatkailu palvelee myös maaseudun asukkaita.”

   Hyvä jos näin.

   ”On myös muuta realiteettia.”

   Jatkan tästä, jos ehdin.

   • Anonyymi

    Jatkoa edelliseen.

    ”On myös muuta realiteettia.

    Hyvin pitkän aikaa on voinut leikillisesti lausua, että thaimaan yksi merkittävä vientituote on ollut thainaiset fallevaimoiksi.
    Tämä tahto on voimistunut runsaasti korona-aikana, eikä koske ainostaan thaimaata vaan esimerkiksi koko afrikkaa myös.
    Kaikki ihmiset tahtovat osalleen paremman elämän ja länsimaisen hyvän aviomiehen järjestäminen on yksi tapa jossa toiset onnistuu ja toiset pilaa elämänsä entisestään.”

    En muista moisia leikkimielisiä lausuntoja juuri thaimaalaisten kohdalta lukeneeni. Olen toki aivan tosimielisiä lausuntoja lukenut, mitä esim filippiiniläisiin tullee. Ehkäpä kirjoittaja (Senssu?) valistaa minua tässä asiassa?
    Afrikasta -ainakin Suomeen - on kai tullut enemminkin naimaikäisiä miehiä kuin naisia.
    Ehkä ei edes kannata yrittää mainita tätä, että eräs uskonto kieltää naisten avioitumisen vääränuskontolaisten kanssa, mutta ”tasa-arvoisesti” sallii miesten avioitumisen vääräuskontolaisten kanssa.

    ”Puhuttaessa kiinalaisista ja heidän tuomasta rahasta sekä palvelujen käytöstä niin Pattayalla kuin Chiang Maissa, niin heitä varten investointeja tekee vain kiinalaiset.
    "Itäsuomen" turret on omaa luokkaansa äärimmäisestä ökyrikkaudesta huntupäitten tavoin pikkurikkaisiin, eikä heidänkään rahansa päädy suuremmiten tavallisen kansan taskuun.
    Hyvin suuri osa euroopan ja brittein saarten matkailijakaartista on kuitenkin bailabaila, eli se siitä.”

    Mielenkiintoista.

    ”Tulee muodostumaan täysin uusi ryhmä matkailijoita varsinkin euroopasta, ehkä nuoria ja keski-ikäisiä perheitä tosiasiallisesti lapset mukanaan ja matkailussa arvostetaan kulttuuria.”

    Mielenkiintoinen näkemys.

    ”Toisaalta on huomioitavissa selkeästi myös erittäin nuorten suomalaisten miesten avioituneen ikäisensä thailadyn kanssa, joka osoittaa ainakin minulle, että herrasmiehiä on edelleen olemassa iästä riippumatta.”

    Mielenkiintoinen huomio, mutta anteeksi vain, en ymmärrä mitä herrasmiesmäisyydellä on tekemistä huomiosi kanssa. Piruilematta ystävällisesti kysynkin, että paljonko sinun ja thailadysi ikäero olikaan?

    ”Minä elän tällä hetkellä varmasti tähän astisen elämäni vakavinta aikaa, kun olemme vaimon kanssa päättäneet, että yhdenkään läheisemme elämän emme hyväksy romuttuvan, eli nyt on toissijaiseksi asetettu matemaattinen taloudellinen tulevaisuuden turvaaminen ykkössijalla ollen ihmisyys ja inhimillisyys.”

    Arvostan.

    ”Se että Pattayan rakas kirjoittaa esimerkiksi jorvistaan, paapuuristaan, salaattiensa hinnoista, urheilullisuudestaan, Krabiltaan tarjoamatta isäpuolena morsiamensa lapsille tasokkaampaa arkea, 44 kuolaa lomaheilaansa vakituiseksi ilman tekoja, sekä Neito ..... antaas olla, osoittaa minulle ainakin että tämän palstan aktiivit ei yhdenkään thaimaalaisen arjen tasoa nostata kuin kertalaakin hinnalla.”

    Joo... ”antaas olla”... olisit kerrankin voinut edes yrittää olla solvaamatta edes minua, mutta....

    Antaas olla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jatkoa edelliseen.

    ”On myös muuta realiteettia.

    Hyvin pitkän aikaa on voinut leikillisesti lausua, että thaimaan yksi merkittävä vientituote on ollut thainaiset fallevaimoiksi.
    Tämä tahto on voimistunut runsaasti korona-aikana, eikä koske ainostaan thaimaata vaan esimerkiksi koko afrikkaa myös.
    Kaikki ihmiset tahtovat osalleen paremman elämän ja länsimaisen hyvän aviomiehen järjestäminen on yksi tapa jossa toiset onnistuu ja toiset pilaa elämänsä entisestään.”

    En muista moisia leikkimielisiä lausuntoja juuri thaimaalaisten kohdalta lukeneeni. Olen toki aivan tosimielisiä lausuntoja lukenut, mitä esim filippiiniläisiin tullee. Ehkäpä kirjoittaja (Senssu?) valistaa minua tässä asiassa?
    Afrikasta -ainakin Suomeen - on kai tullut enemminkin naimaikäisiä miehiä kuin naisia.
    Ehkä ei edes kannata yrittää mainita tätä, että eräs uskonto kieltää naisten avioitumisen vääränuskontolaisten kanssa, mutta ”tasa-arvoisesti” sallii miesten avioitumisen vääräuskontolaisten kanssa.

    ”Puhuttaessa kiinalaisista ja heidän tuomasta rahasta sekä palvelujen käytöstä niin Pattayalla kuin Chiang Maissa, niin heitä varten investointeja tekee vain kiinalaiset.
    "Itäsuomen" turret on omaa luokkaansa äärimmäisestä ökyrikkaudesta huntupäitten tavoin pikkurikkaisiin, eikä heidänkään rahansa päädy suuremmiten tavallisen kansan taskuun.
    Hyvin suuri osa euroopan ja brittein saarten matkailijakaartista on kuitenkin bailabaila, eli se siitä.”

    Mielenkiintoista.

    ”Tulee muodostumaan täysin uusi ryhmä matkailijoita varsinkin euroopasta, ehkä nuoria ja keski-ikäisiä perheitä tosiasiallisesti lapset mukanaan ja matkailussa arvostetaan kulttuuria.”

    Mielenkiintoinen näkemys.

    ”Toisaalta on huomioitavissa selkeästi myös erittäin nuorten suomalaisten miesten avioituneen ikäisensä thailadyn kanssa, joka osoittaa ainakin minulle, että herrasmiehiä on edelleen olemassa iästä riippumatta.”

    Mielenkiintoinen huomio, mutta anteeksi vain, en ymmärrä mitä herrasmiesmäisyydellä on tekemistä huomiosi kanssa. Piruilematta ystävällisesti kysynkin, että paljonko sinun ja thailadysi ikäero olikaan?

    ”Minä elän tällä hetkellä varmasti tähän astisen elämäni vakavinta aikaa, kun olemme vaimon kanssa päättäneet, että yhdenkään läheisemme elämän emme hyväksy romuttuvan, eli nyt on toissijaiseksi asetettu matemaattinen taloudellinen tulevaisuuden turvaaminen ykkössijalla ollen ihmisyys ja inhimillisyys.”

    Arvostan.

    ”Se että Pattayan rakas kirjoittaa esimerkiksi jorvistaan, paapuuristaan, salaattiensa hinnoista, urheilullisuudestaan, Krabiltaan tarjoamatta isäpuolena morsiamensa lapsille tasokkaampaa arkea, 44 kuolaa lomaheilaansa vakituiseksi ilman tekoja, sekä Neito ..... antaas olla, osoittaa minulle ainakin että tämän palstan aktiivit ei yhdenkään thaimaalaisen arjen tasoa nostata kuin kertalaakin hinnalla.”

    Joo... ”antaas olla”... olisit kerrankin voinut edes yrittää olla solvaamatta edes minua, mutta....

    Antaas olla.

    Kiitän vaivannäöstäsi analysoida kattavasti kirjoitustani, joten kohteliaisuudesta pohdintoihisi selvennän seuraavaa:

    Sinulla on mielenkiinto seurata kellonaikoja.
    Kyllä, minä en elä lainkaan kellonaikojen mukaan, minulla on oma vuorokausirytmi, elämäntilanteeni mahdollistaa sen.

    Nautin kahvia erittäin paljon, kyllä se lienee joskus vaikuttavan yöuniin, mutta en katso sen olevan ongelma.
    Thaimaan paras kahvi on kasvatettu täällä, tervetuloa maistamaan, makuasia.

    Olet syönyt sinievää Japanissa ja kalatorillakin ollut.
    Niinhän kirjoitinkin, että joku jossain maailman kolkassa, mutta varmuudella ei bodari puffassaan.

    Ei tietenkään kaikki suomalaiset tiedä Helsingin parhaita ruokapaikkoja, oudoksun näkökantaasi.
    Bangkokissa kaikki …. Ei ole kyse että kaikki tietäisivät hyvänen aika.
    Tottakai thaimaalainen valitsee ruokailupaikkansa monesta eri syystä, esimerkiksi ruoan tason ja hinnan vaikuttaen, siksi suosittelinkin.
    Asiaa ei toiseksi muuta toiset sanankäyttösi samasta asiasta, kuten hintalaatusuhde.
    En ottanut kirjoituksessani näkökannaksi ruokailulle oheisohjelmaa, eipä käynyt edes mielessäni.

    Pyydät määrittelemään köyhät ja rikkaat, sekä sanan paremmin ja mainitset tietäväsi ravintoarvoiltaan huonoja ruokia.
    Oikeassa olet sairauksien lisääntymisestä, joka samansuuntainen myös suomessa.
    En lähde kanssasi vertailemaan määritelmää suomen rikkaat ja thaimaan köyhät koska tiedät kyllä eron.
    Kysymykseesi paremmin totean tosiseikkana vaikka sen, että vihannekset on merkittävä osa thaimaalaisen ruokavaliota selviönä, mutta suomessa tuota selviötä joudutaan opettamaan alakoulusta lähtien. Mikäli olet asiasta oikeasti kiinnostunut etkä vänkätarkoituksella, niin lue THL:n lihavuuskartoitus.

    Kerrot bodarien tietävän purkkitonnikalojensa ravintoarvot, sekä puutut niiden hintaan.
    Kyse ei ole ollut ravintoarvojen tietämisestä, vaan siitä että bodarit ovat hämmästyttävän tyhmiä mainitsemiesi opiskelijoiden tavoin, kun eivät ole edes tietoisia mitä ovat syöneet.

    Puutut hanakasti sanaan kaikki reppureissaajienkin ohella.
    En kirjoituksessani väittänyt kaikki.
    Tiedustelet aktiivien lukumäärää, mielestäsi palstan päämielenkiinnot on eri kuin minun havainnot, sekä mainitset optikon, jonka johdosta ilmoitan, että en lähde asiassa kanssasi sananvaihtoon.

    Et muista lukeneesi ns. vientituotteista, ei kaikkea voikaan tietää pelkän lukemisen perusteella.
    Pääsit aiheessasi afrikkamainintani johdosta vääräuskoisuuteen, hienoa.
    En kirjoittanut toteutuneista “tulemisista”, vaan kirjoitin tahdon voimistuneen runsaasti korona-aikana ….. luetun ymmärtäminen ja ehkä optikko voisi olla avuksi, että asiasta voisi keskustella asiana sitä vääntämättä toiseksi.

    Et ymmärrä mitä herrasmiesmäisyys tarkoittaa.
    Herrasmies iästä riippumatta arvostaa kumppaniaan enemmän kuin kertalaakin tai kuukauden vuokrasuhteen verran.
    En luokitellut herrasmiehiä iän mukaan, vaan totesin huomioni, että samanikäisten parien määrä lisääntynyt, en siis vaikka tahdotkin, arvostellut eri-ikäisten suhdetta.
    Arvostan suuresti vanhempia miehiä jotka tosiasiallisesti ovat ottaneet vastuun nuorempien naisten elämästä 24/7.
    Minun vaimoni on noin 20 vuotta minua nuorempi.
    Tässä käynyt ajatus että jos joudun ulkoruokintaan, niin seuraava vaimoni on minua 40 vuotta nuorempi, hyvin hoikka kitaran muotoinen mielellään pituudeltaan 140, tumman suklaan värinen.

    Koet että olen solvannut sinua.
    Pahoittelen tapahtunutta, täytynee käydä optikolla ja lukea uudelleen palstakirjoituksia joissa senssutellaan.

    Sanoisinko miten täällä Chiang Maissa muuten … en taida … mutta jos kuitenkin … ei, antaas olla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitän vaivannäöstäsi analysoida kattavasti kirjoitustani, joten kohteliaisuudesta pohdintoihisi selvennän seuraavaa:

    Sinulla on mielenkiinto seurata kellonaikoja.
    Kyllä, minä en elä lainkaan kellonaikojen mukaan, minulla on oma vuorokausirytmi, elämäntilanteeni mahdollistaa sen.

    Nautin kahvia erittäin paljon, kyllä se lienee joskus vaikuttavan yöuniin, mutta en katso sen olevan ongelma.
    Thaimaan paras kahvi on kasvatettu täällä, tervetuloa maistamaan, makuasia.

    Olet syönyt sinievää Japanissa ja kalatorillakin ollut.
    Niinhän kirjoitinkin, että joku jossain maailman kolkassa, mutta varmuudella ei bodari puffassaan.

    Ei tietenkään kaikki suomalaiset tiedä Helsingin parhaita ruokapaikkoja, oudoksun näkökantaasi.
    Bangkokissa kaikki …. Ei ole kyse että kaikki tietäisivät hyvänen aika.
    Tottakai thaimaalainen valitsee ruokailupaikkansa monesta eri syystä, esimerkiksi ruoan tason ja hinnan vaikuttaen, siksi suosittelinkin.
    Asiaa ei toiseksi muuta toiset sanankäyttösi samasta asiasta, kuten hintalaatusuhde.
    En ottanut kirjoituksessani näkökannaksi ruokailulle oheisohjelmaa, eipä käynyt edes mielessäni.

    Pyydät määrittelemään köyhät ja rikkaat, sekä sanan paremmin ja mainitset tietäväsi ravintoarvoiltaan huonoja ruokia.
    Oikeassa olet sairauksien lisääntymisestä, joka samansuuntainen myös suomessa.
    En lähde kanssasi vertailemaan määritelmää suomen rikkaat ja thaimaan köyhät koska tiedät kyllä eron.
    Kysymykseesi paremmin totean tosiseikkana vaikka sen, että vihannekset on merkittävä osa thaimaalaisen ruokavaliota selviönä, mutta suomessa tuota selviötä joudutaan opettamaan alakoulusta lähtien. Mikäli olet asiasta oikeasti kiinnostunut etkä vänkätarkoituksella, niin lue THL:n lihavuuskartoitus.

    Kerrot bodarien tietävän purkkitonnikalojensa ravintoarvot, sekä puutut niiden hintaan.
    Kyse ei ole ollut ravintoarvojen tietämisestä, vaan siitä että bodarit ovat hämmästyttävän tyhmiä mainitsemiesi opiskelijoiden tavoin, kun eivät ole edes tietoisia mitä ovat syöneet.

    Puutut hanakasti sanaan kaikki reppureissaajienkin ohella.
    En kirjoituksessani väittänyt kaikki.
    Tiedustelet aktiivien lukumäärää, mielestäsi palstan päämielenkiinnot on eri kuin minun havainnot, sekä mainitset optikon, jonka johdosta ilmoitan, että en lähde asiassa kanssasi sananvaihtoon.

    Et muista lukeneesi ns. vientituotteista, ei kaikkea voikaan tietää pelkän lukemisen perusteella.
    Pääsit aiheessasi afrikkamainintani johdosta vääräuskoisuuteen, hienoa.
    En kirjoittanut toteutuneista “tulemisista”, vaan kirjoitin tahdon voimistuneen runsaasti korona-aikana ….. luetun ymmärtäminen ja ehkä optikko voisi olla avuksi, että asiasta voisi keskustella asiana sitä vääntämättä toiseksi.

    Et ymmärrä mitä herrasmiesmäisyys tarkoittaa.
    Herrasmies iästä riippumatta arvostaa kumppaniaan enemmän kuin kertalaakin tai kuukauden vuokrasuhteen verran.
    En luokitellut herrasmiehiä iän mukaan, vaan totesin huomioni, että samanikäisten parien määrä lisääntynyt, en siis vaikka tahdotkin, arvostellut eri-ikäisten suhdetta.
    Arvostan suuresti vanhempia miehiä jotka tosiasiallisesti ovat ottaneet vastuun nuorempien naisten elämästä 24/7.
    Minun vaimoni on noin 20 vuotta minua nuorempi.
    Tässä käynyt ajatus että jos joudun ulkoruokintaan, niin seuraava vaimoni on minua 40 vuotta nuorempi, hyvin hoikka kitaran muotoinen mielellään pituudeltaan 140, tumman suklaan värinen.

    Koet että olen solvannut sinua.
    Pahoittelen tapahtunutta, täytynee käydä optikolla ja lukea uudelleen palstakirjoituksia joissa senssutellaan.

    Sanoisinko miten täällä Chiang Maissa muuten … en taida … mutta jos kuitenkin … ei, antaas olla.

    ”Sanoisinko miten täällä Chiang Maissa muuten … en taida … mutta jos kuitenkin … ei, antaas olla.”

    Jaahas ja että näin.
    Kuinka harmillista.


  • Anonyymi

   Vieläkö on senseillä eläkkeestä jäljellä ryypätttäväksi saakka? Taisi mennä Jorvin hoidot hyvin viime viikolla niin nyt on reipas mieli vähän aikaa. Tänään on taas viinakaupat auki vai tuleeko mannemersu pihaan ja peräkontista löytyy baltian aarteita? Viimeistään huomenna olet taas synkkänä ja vihaisena kuin pesätön ampiainen ukkosen ilmalla. Pienet on kuviot senseillä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   6829
  2. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   197
   6050
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   3806
  4. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   43
   2802
  5. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2364
  6. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   84
   2088
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   130
   1995
  8. Suomen suurin rotta

   Ah rakkaus, kaiken se kestää! https://aijaa.com/7sLjSd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   123
   1825
  9. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1825
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1644
  Aihe