Wallas Safeflame 900, hehkuvastus päällä koko ajan?

Anonyymi

Mistä hakea vikaa kun Wallaksen SafeFlame 900 levyt on lämpiää uudelleen käytön jälkeen vaikka laite ei ole päällä. Tyypillisesti kuumenee kun laittaa akut päälle kun vaikka tuntia aikaisemmin on levyä käyttänyt. Käytön jälkeen levy jäähtyy kylmäksi, eikä kuumene. Sitten jos käyttää akut pois päältä, ja kun laittaa akut uudestaan päälle, laiteen päälevy on niin kuuma (esim 30 min päästä) ettei kestä oikein kädellä koskea.

Pumppu ei käynnisty itsekseen, ei mikään viittaa siihen että palo olisi päällä. Meneekö mulla hehkutusvastus itsekseen päälle ja kuumentaa levyn. Apulevykin lämpenee jonkin verran, eli virtaako lämmin ilma ulos ja kuumentaa samalla toisen levyn? Onko tuo vastus niin iso että päälle jäädessään kuumentaa levyn?

Jos vika on vastus, niin mistä hakea vikaa; vastus oikkarissa vai vuotaako jostain virtaa (pääkytkin)?

3

74

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hehkuhan se virtaa ottaa. Rele (jos se oli hehkun rele,
   onko näissä muita releitä) näyttää olevan kolvattu oikein kunnolla kiinni piirilevyyn. Voikohan tuota relettä mitata ja mitähän arvoja pitäisi vastaan tulla?

   • Anonyymi

    Jos se on mekaaninen rele, voit kuunnella napsahtaako se päälle, kun virran kytkee. Äänen pitäisi olla selvästi kuultavissa.

    Jos se ei napsahda, se on rikki koska releen pitää todennäköisesti olla auki ilman virtaa. Muitakin releitä on, joten tämä on arvaus.

    Releen vaihtaminen auttaa rikkinäiseen releeseen, mutta jos se on hajonnut jonkun vian takia, uusi rele hajoaa myös. Erityisesti alijännitteellä on tapana hitsata releen kärjet kiinni.

    Ai niin, älä tee itse. Kysymyksestäsi paistaa läpi, ettei homma ole sinun ydinosaamistasi. Polttimen kanssa voi saada paljon pahaa aikaan, jos ei mene ihan oikein.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   13962
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1704
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   71
   1412
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1190
  Aihe