Kylpyläsaari

Anonyymi

Ajeltiin tänään kesälomareissulla Haapaveden kautta ja tarkoitus oli pysähtyä syömään Kylpyläsaareen. Olisi maistettu niitä hyvän maineen saaneita hampurilaisia.
Pettymys oli suuri, kun ravintola ei ollutkaan auki! Mitä ihmettä! Kelit komeimmillaan ja paikka täynnä ihmisiä ja ei edes kahvia saa ostettua. Terassikin oli kettingeillä lukittu.
Jäätelökioski saaressa oli sentään auki, mutta puolen tunnin jonotuksen jälkeen luovutettiin. Vain yksi henkilö oli kioskilla töissä ja ihan säälitti kyllä hänen puolesta. Ei tainnut ehtiä pitää minkäänlaisia lakisääteisiä taukoja.
Haettiin sitten s-marketista evästä ja jatkettiin matkaa pohjoiseen ihmetyksen vallitessa perheemme kesken.

28

528

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onneksi sokkari on auki aina,myös sunnuntaina,köyhä on kaupunki kun ei ole ruokapaikat auki viikonloppuna,kahvia saa ärrältä ja k-kaupasta,ja jotain salaattiakin...jos haluaa ulos syömään,pitää ajaa kauemmas...semmonen tuppukylä!

  • Anonyymi

   Miten on yrittäjillä vara pitää paikka kiinni tällaisina päivinä? Ei kai kaupunkmi antanut vuokrahekpotusta tälle toiminnalle? Uudet yrittäjät siihen pitää saada tilalle.

   • Anonyymi

    nythän täällä on oikea kauppatieteiden maisteri kommentoimassa. :) Päivänä jolloin 'prime timenä' ukkostaa ja sataa sekä työntekijä saa kovat lisät on todellakin kannattavampaa pitää pulju kiinni. Parin viikon päästähän saari taitaa toki avata ovensa myös sunnuntaisin josen väärässä ole?


  • Anonyymi

   Mistä "kesälomalainen" hoksasi tänne tuntemuksiaan kirjoittaa ja minne saakka saaren hampurilaisten maine on kantautunutkaan. ettet ole vaan sittenkin paikkakuntalainen, joka haluat arvostella saaren yrittäjiä?

   • Anonyymi

    No oikeassahan aloittaja on.
    Kesä parhaimmillaan ja VERONMAKSAJIEN rahoilla laitettu paikat kuntoon.
    Hämmästyttää, jos paikka ei ole auki. Eikä varmasti ole säilytystiloista kiinni !!


   • Anonyymi

    Tämä on aika aktiivinen palsta ja muidenkin kuin haapaveteläisten löydettävissä. somessa on nuo hampurilaiset saanut hyvää palautetta. en ole paikkakuntalainen.


  • Anonyymi

   Kovin on suljetun oloiseksi kylpyläsaari mennyt Kesä on kauneimmillaan, mutta aikaisin on paikka kiinni. Kesäsesonki on lyhyt. Muten on varaa pitää kiinni. Kun on usein lappu luukulla, niin eihän sinne tule väki jatkossakaan. Vanha mökki ei ollut hienossa kunnossa,mutta se oli aina auki kun sinne meni. Sai paistaa makkaraa,sai ostaa oluen kesäiltana,sai lukea lehteä ja jutella ihmisten kanssa kiireettömästi. Silloin kylpyläsaari oli mukava paikka. Nyt siellä on hienoa,uutta ja suljettua. Jäykkä tunnelma, ei voi enää iltasella vain rennosti piipahtaa istumassa iltaa.
   Varmasti yrittäjillä on ködet täynnä töitä ja tekevät kaikessa yrittämisessään pitkää päivää. Mitenkähän kylpyläsaareen saisi sellaista rentoa beachhouse tunnelmaa takaisin? Ruoka ja palvelu siellä on ihan loistavaa, silloin kun paikka on auki.

  • Anonyymi

   Tuskin tässä kukaan arvostelee yrittäjiä.
   Oli paikan pitäjä kuka tahansa, niin auki sen tulisi olla.

   • Anonyymi

    Joo näinhän se on. Kyllä ennen oli siinä mielessä parempi kun pääsi käymään "milloin vaan".
    Jäätelöllä, oluela tai kahvilla. Ei turistien voimalla tuollaista paikkaa saa varmaankaan kannattamaan. Taisi tulla liikaa valituksia aikaisemmasta mallista, vaikka monen mielestä kaikki oli silloin paremmin vaikka ei niin hirveän fiiniä ollutkaan.


  • Anonyymi

   Kymmenittäin autokuntia ja lisäksi vaikka kuinka paljon pyöräilijöitä ja jalankulkijoita. Ja paikka kiinni. Vain kesätyöläinen jätskiä myymässä. Jos Korkatti vie kaiken ajan niin miksi pitää olla myös Kylpysaaressa? Homma sellaisille kellä aikaa pitää auki. Koko vuokra pitää periä eikä yhtään alennusta koronaan vedoten. Ei ole tarvetta tuelle jos asiakkaat pidetään tarkoituksella poissa.

   • Anonyymi

    Mikäli on ottannut sesonkipalvelut hoitaakseen niin ne on myös hoideltava ja kunnolla


  • Anonyymi

   Onhan se erikoista, että vuokraa paikan muttei pidetä silloin auki kun ihmiset palveluja tarvivat ja ehtivät käyttää. Valitetaan miten työvoima on kallista - ei muutamassa vuodessa ole sunnuntailisät muuttuneet, joten tiedossa oli lisät paikkaa vuokratessa. Ei niitä tuloja kiinniolevasta paikasta tule koronan jälkeenkään.

  • Anonyymi

   Harmillista. Puitteet on nyt hienot leirintäalueella, mutta paikka ei houkuttele eikä toivota tervetulleeksi suurilla suljetuilla porteillaan ja rajatuilla aukioloajoillaan. Ehkä se nyt todellakin on vain matkailijoiden makuuhuone, ei enää kaupunkilaisten olohuone. Enemmän pitäisi olla työntekijöitä, että palvelu pelaisi, eikä asiakkaat kääntyisi jonosta pois.

  • Anonyymi

   Joo, niin varmaan ajeltiin. Taisit ajella viime vuonnakin juuri samalla asialla tälle palstalle.

   Sen verran Kylpyläsaaren yrittäjiä evästäisin, että teillä on parkkitilaa reilusti siinä lähempänä, portit pitäisi saada auki ja parkkipaikkaa rajattua kopin viereen.
   Lisäksi myynti edityisi, jos mainostaisitte tien varressa näkyvämmin aukioloaikoineen.
   Ihmisiä on palannut "portilta" pois luullen että paikka on suljettu.

   • Anonyymi

    Autot kuuluu maantien viereen, pakokaasut ei kuulu olohuoneeseen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Autot kuuluu maantien viereen, pakokaasut ei kuulu olohuoneeseen.

    Ehdottomasti näin.


  • Anonyymi

   Kyllä ennen oli asiat paremmin saaressa. Oli auki aamusta jo ja sai pöytiin istua muutkin kuin maksavat asiakkaat. Entisajan kipsa meininkiä, sitä kaivataan leirintäalueelle. Tuo portti hivenen tuntuu oudolta.

  • Anonyymi

   Mikä kyllä kaipaan meininkiä edellisten yrittäjien ajoilta, oi joi!. Oli kunnon artistit ja kaljaa sai ostettua.

   • Anonyymi

    Joo saishan tuo olla vähän rennonpaa olla , ei näin pienessä kylässä jäykiste ly tuota tulosta.


  • Anonyymi

   Toivotaan että tähän asiaan saadaan korjaus. Kyllä kaikki edellämainittu on totta.

  • Anonyymi

   Pitää saada isonnettua keittiötä tarvetta vastaavaksi!Portit auki,ja parkkipaikat lähemmäksi!Tarpeeksi työntekijöitä,jotain nopeampaakin ruokaa,vaikka keittoa,voisi olla näin kesäaikana,ei kaikilla ole aikaa eikä hermoja odotella puoltakaan tuntia ruokaa...keiton kyytipojaksi itseleivottua leipää...munkkeja..ihan tavallista pullaa,eikä mitään vitriinileivoksia..kunnollisia tavallisia esiintyjiä,pääsymaksut,eikä mitään trubaduureja...tämmöistä kansa toivoo..

   • Anonyymi

    että kaupungin pittäis rakentaa Kylpysaaresta joku pinnariperssujen virkistyskeskus???
    siitä vaan perustammaan nakkikioski-soittoruokalaa leivinuuneineen vaikka sinne tyhyjään Hankkiain halliin nii mahtuupi tanssimaanki vaikka ripaskaa..

    Saatte huomata miten sinisessä sipissä ne tyhjänturisijat on tojellisuuvesa..


  • Anonyymi

   "Vanha mökki ei ollut hienossa kunnossa,mutta se oli aina auki kun sinne meni. Sai paistaa makkaraa,sai ostaa oluen kesäiltana,sai lukea lehteä ja jutella ihmisten kanssa kiireettömästi. Silloin kylpyläsaari oli mukava paikka. Nyt siellä on hienoa,uutta ja suljettua. Jäykkä tunnelma, ei voi enää iltasella vain rennosti piipahtaa istumassa iltaa."

   Tämä oli kyllä mahtavasti kommentoitu.
   Olen täysin samaa mieltä. Se oli paikka, jossa oli kiva piipahtaa kahvilla, silloin kun siltä tuntui. Istahtaa alas ja jututtaa ihmisiä.
   Nyt ei ole sellainen kesäpaikka.

  • Anonyymi

   Ei ole saaressa sellainen "meidän yhteinen paikka" meininki.

   Itse kyllä ajattelin, että silloin kun saari rempattiin, niin siitä tulisi Haapavetisten paikka. Nyt ollaan kyllä liian kankeassa palvelussa.
   Onko siinä jotain aatteellista syytä, että siitä on tehty tuollainen paikka, vai mikä siinä mättää?

  • Anonyymi

   Vai muka kesälomareissulainen, niin oli samanlainen sävy ku aikaisemminki parjausviesteissä. Kyllä pittää ihmisen olla kade vai onko se niin että ei oo vara ostaa saaren kalijaa nii täällä pittää märistä. Ennen muka parempi, paskanmarjat. Eihän sinne viihtiny lasten kanssa edes iltapäivästä mennä ku ukot kusi nurkilla ja akat rääky aikuista naista, ja nortti lemus.

   • Anonyymi

    liian steriilissä ympäristöstä tulee vain allergia !

    vois olla vähä rennompaa ei se vielä räkäläksi muuttuis


   • Anonyymi

    taitaapi nyt olla tuo kaljoittelu-kuseskelupaikka hakusessa..
    kaljoittelun kusireissulla kehtaa myös läpikotasin katella uimareijen tissit ja perseet ,se ei nyt onnistu
    siittä suuri suuttumus..


  • Anonyymi

   Sunnuntaina käytiin. Hieno paikka ja puitteet kohdillaan. Jäätelötkin saatiin reilun puolen tunnin jonotuksen jälkeen. Kahvikin ois maistunut, mutta ei kannata vaatia liikoja. Kohtahan se on heinäkuu ja jospa se ois sitten paremmin auki.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kiira Korpi sekoili liittonsa EROON!

   Ei riittänyt sitten sisältö tuossakaan liitossa kuin pari vuotta. Suku maksoi kalliit häälahjat, joita ei tietenkään palautella ja pian jo Kiiralla uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   6670
  2. Pääjohtaja Yli-Viikarilta kysyttiin haluja jatkaa VTV:n ylijohtajana

   "Tähän uraan liittyvään kysymykseen voisin vastata Irja Askolan runon sanoin: Tultaessa tienristeykseen / joku kauhistuu / tieni näyttää päättyvän / t
   Maailman menoa
   196
   6033
  3. Maisa torpa selittää hyymylehdessä

   Syötä hakusana… UUTISET 20.6.2021 Maisa Torppa selittelee miksi lomakuvissa on alkoholia ja hänkin juo drinksulasista Maisa Torppa on lähtenyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   3779
  4. Lihoavat miehet

   Olen ollut kahdessa vakavassa suhteessa, molemmissa mies lihoi ekana vuonna. Toinen 15kg ja toinen yli 20kg. Minua ei haitannut. Molemmat ovat nyt tak
   Lihavuus
   43
   2729
  5. Sofia ja trumpetin soittaja hangossa

   Nyt on sellaista silmäpeliä ja kuvaamista puolin ja toisin että taitaa doggyface stefulle olla ens yönä muutama pirun kuva taas storyissa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   168
   2335
  6. Miesten ulkonäköpaineet

   https://yle.fi/uutiset/3-11987255 Siinä pitkä artikkeli aiheesta, ja lopussa ihan mielenkiintoisia kommentteja. Artikkelissa mainitaan sen verran mon
   Sinkut
   84
   2084
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   130
   1985
  8. Miksi Stefu jätti Sohvin?

   Mikä oli tällä kertaa syynä?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   23
   1810
  9. Suomen suurin rotta

   Ah rakkaus, kaiken se kestää! https://aijaa.com/7sLjSd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   1780
  10. Martinan takapuoli..

   Onpa tällä Martiinalla muhkea takapuoli ja reidet viimeisessä instamainoksessa. Onko turvonnut vai aina ollut näin iso tämä meidän "maailmanmestari".
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   1637
  Aihe