Persujen "taktiikka", muitten maalituksen ja mustamaalaamisen tarkoitus

Anonyymi

Persut yrittävät kääntää jutut pois itsestään,
heidän rasismistaan ja kaikesta muusta negatiivisesta,
että kansa unohtaisi äkkiä katastrofaalisen rahanhaaskauksen,
(mikä syntyi persujen jonninjoutavasta satuilusta yökaudet eduskunnassa.
Se maksoi viikossa veronmaksajille yli 80.000 euroa)

Myös r i k o s tilastonsa he haluavat "unohduksiin",
ettei kansa puhuisi siitäkään.

Siksi persutrollit painavat päälle kuin Gestapo.

Persujen "taktiikka" on ihan jatkuvaa muitten maalittamista, että niitten omat mokat
ja kyvyttömyys jäisivät varjoon. Sillä taktiikalla persut on menettäneet aikaa päiviä viimeisetkin maineensa rippeet. Vai oliko joku "maine" ? Tuskin.
Vain tosi arvostelukyvyttyömät äänestävät persuja, jotka myös solvaavat ministereitä ja levittävät valeuutisia jne. Lista on päättymätön.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Paremminkin voisi sanoa, että kepu ja sen kainalosauvapuolueet eivät ota vastuuta tekosistaan. He ovat velkaannuttaneet Haapaveden ja hädissään leikkaavat peruspalveluista,upotettuaan rahat ensin kansan huvituksiin.
   Vuodeosasto lopetettu.
   Vatjusjärven koulu lopetettu.
   Päivähoitopaikoista ja laadukkaista tiloista huutava pula.
   Vanhainkodin ja päiväkodin yritti keput myydä pörssiyhtiöille.
   Omaishoitajien tuki on ollut aivan mitätöntä.
   Vanhusten kodinhoitoon on resurssoitu liian vähän väkeä.
   Hoitoalan henkilöstöstä ei ole huolehdittu riittävästi ja uupuvat työpaineiden alle,huutava sijaispula,olosuhteet huonot niin ei ole tulijoita edes sijaisuuksiin.
   Alueen tiestöt päästetty erittäin huonoon kuntoon.
   Ilmapiiri saatettu erittäin riitaiseksi kylien vastakkaìnasettelulla.
   Keput ja apupuolueensa eivät korvaansa lotkauttaneet 400 asukkaan vetoomukselle,että tuulimyllyjä ei rakennettaisi liian lähelle heidän kotejaan.

   Kaikki nämä ovat asiakysymyksiä, eivät ihmisten maalittamista tai mustamaalaamista. Ne ovat faktaa,täyttä totta.
   Ainoat jotka täällä puhuu vaalikampanjanaan törky juttuja, maalittavat,haukkuvat persoonaa ja vetää ihmisten yksityisasioita julkiseen vääristelyyn, stalkkaavat ja levittävät valheita niin, että kohteena aina perussuomalaiset, niin tätä toimintaa harrastaa kepu yhteensulautumiensa kanssa. Ei he puhu kaupungin adiakysymyksisyä, koska kulunut vaalikausi on täynnä karmeuksia, jotka ovat suututtaneet kaupunkilaiset ja herättäneet huomaamaan miten täällä Haapavedellä oikein määräenemmistö puolue toimii.
   Valtakunnallisesti vihervasemmistokeput ovat menettäneet erittäin roimasti kannatustaan. Toivottavasti Haapavetiset tekevät näistä vaaleista muutos vaalit.
   Tsemppiä perussuomalaiset ja Haapavesiryhmä. Ainoat vaihtoehdot kepuille (sisältää kaikki kepujen yhteensulautumapuokueet,jotka kiltisti odottaa, että jos kepua mielistelee,niin voi paikkajaossa tippua muruja pöydältä). Keput ovat itse koittaneet haudata oman surkean toimintansa aiheuttamalla tahallisesti mahdollisimman suuren julkisen kohun perussuomalaisen kirjoitteluista. Sitäkään asiaa eivät osanneet hoitaa oikein kaupungin sisäisenä asiana,vaan Ollila koitti ratsastaa lööppilehdillä tiensä tähtiin. Kohtahan se nähdään millainen tähdenlento tuli saavutettua. Hupaisinta on se, että kepujen sisältä on kuulunut soraääniä siitä, että nämä puoluetta hajoittaneet eroilijat viitsii palata takaisin,kun kaikki uskottavuus on mennyt. Luvassa ei ole siis jatkossakaan sopuisaa ja yhtenäistä kepujen ryhmää.
   Jos keput saa edelleenkin jatkaa samaa linjaa,jolla on vetänyt Haapaveden määräenemmistönsä voimin täysin suohon, niin ei mene kauaa kun täältä palvelut loppuu ja ihmiset,joilla mahdollisuus saada töitä myös muualta, häipyy. Tänne jää vanhukset,työttömät, ne jotka ei saa taloaan myytyä ja velkojaan kuitattua sekä sossun tuilla elävät. Käy veropohjalla eläminen ja palveluiden tuottaminen mahdottomaksi.
   Ja keput ovat yhteistyökykynsä ilmaisseet jo valmiiksi, että aikovat valittaa ja harata vastaan joka ikisestä asiasta,jota perussuomalaiset koittaa ajaa. Sairasta hommaa. Perussuomalaiset eivät periaatteesta valita kaikesta,huomaa esim. että eivät tehneet valitusta tuulivoimasta. He tekee valituksia, jos on herännyt huoli siitä, että asia ei ole edennyt lain vaatimalla tavalla.
   Joten mitä opimme kepujen vallan halusta,koston halusta ja siitä onko oma napa vai Haapaveden etu tärkeintä?
   Äönestä perussuomalaisia. He haluaa tehdä yhteistyötä kaikkien kanssa,mutta avoimesti,rehellisesti ja lakia noudattaen. Perussuomalaiset eivät hyväksy salaisia sisäpiirin kokouksia ja korruptiota. Joten siinäpä hyvä ryhmä mitä äänestää. Keputhan voi olla osallistumatta kokonaan näihin kekkereihin,jos ei osaa tehdä yhteistyötä,vaan pelkästään junttailla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Torstaina tulee ulos uutispommi

   Ihan uskomatonta on luvassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4410
  2. Jussi Halla-aho ei jatka puolueen puheenjohtajana

   Jussi Halla-aho ei asetu ehdolle Perussuomalaisen puolueen puheenjohtajaksi.
   Maailman menoa
   408
   4051
  3. Ilmaöämpöpumpun tehonkulutus jäähdytyksessä?

   Paljonko kuluttaa, kun jatkuvasti käy täysillä? Mikä on jäähdytyksen COP ?
   47
   3243
  4. No nyt! Vappu Pimiä ja Teemu-rakas harvinaisessa yhteiskuvassa: "Suostuu, kun ei tiedä aluksi..."

   Vappu ja harvoin nähty "mysteerimies" eli aviomies Teemu poseeraavat Instassa kesäisissä tunnelmissa: https://www.suomi24.fi/viihde/no-nyt-vappu-pimia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   3001
  5. syy siepin happamuuteen selvisi!

   Voiko paljoa happamampaa ilmestystä olla kuin Sara Sieppi Kaunissaaren rannalla ? ressukka kuvitteli iskeneensä kultasuoneen ja pääsevänsä tämän uu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   1936
  6. Sofia ja velipoika.

   Sofia on tuonut velipoikansa mukaan psykologin vastaanotolle. Taitaa velikin olla yhtä hömelö kun lähtee ratsastamaan tuon lokin mukaan. Sofialla m
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   995
  7. Oikeasti olisin sut halunnut mies

   omaksi, kullaksi, rakkaaksi, kumppaniksi, ystäväksi, olkapääksi, hellittäväksi, arkeen ja juhlaan, eteiseen ja peräkammariin, sohvalle ja sänkyyn, rii
   Ikävä
   76
   854
  8. Katariina Anttila oli saanut väkevää palautetta tänään 21.6. toimituksessa!

   Toimitukseen marssi hyvin harmistunut haapavetinen rouva henkilö. Oli antanut Katariinalle kunnolla palautetta Ilkka Revon jatkuvasta maalittamisesta.
   Haapavesi
   34
   796
  9. Me kuulumme yhteen.

   Mies, minä olen sinulle oikea ja sinä oikea minulle.Me kuulumme toisillemme. Me kuulumme yhteen. Se on näin.
   Ikävä
   52
   781
  10. Persujen laiva on uppoamassa!

   Persujen laiva ajoi vaaleissa kiville ja pomopersu otti lopputilin. Kauanko Persulaiva pysyy vielä pinnalla? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6b
   Perussuomalaiset
   227
   649
  Aihe