Aamupalaraporttini

Joka-aamuinen kuvio:
A) Aamulääkkeet, lääkärin määräämät, Muumimukillinen kahvia (Juhla-Mokka, 2 kukkurapäistä mitallista).
B) kaksi paahtoleipäviipaletta, oivariinisipaisu.
C) Päälle tänään 2 tomaatin viipaletta, ripaus suolaa, molemmille viipaleille samat
Lopetan raporttini tänään tähän.

25

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatketaan:
      Beroccaa suuresta lasista
      Aamun lääkkeet: lääkärin määräämät vitamiinit ja ateriapillerit.
      Kuppi kahvia ( Gevalian Colombiaa)ja yksi kokojyväpaahtoleipä. Bregottin merisuolamargariinia ja sipaisu appelsiinimarmeladia, juustoa.

      • Anonyymi

        Berocca määrättiin alkoholin aiheuttamiin b-vitamiinin puutostiloihin, jollei piikitetty suoraan kankkuun, josta imeytyy paremmin.
        Lihaa ja ruisleipää sekä monipuolista sekaruokaa syöden, voi purkkivitamiinit jättää hyllylle.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Berocca määrättiin alkoholin aiheuttamiin b-vitamiinin puutostiloihin, jollei piikitetty suoraan kankkuun, josta imeytyy paremmin.
        Lihaa ja ruisleipää sekä monipuolista sekaruokaa syöden, voi purkkivitamiinit jättää hyllylle.

        Vitamiinini ovat lääkärin määräyksestä, B9 ja B12 reseptillä, verikokeet joilla kontrolloidaan että kaikki on ok.. Beroccaa juon koska ruokahaluni on huono ja etenkin lihansyönti on jäänyt hyvin vähiin ja koska siinä on kaikki vitamiinit ja poretablettina helppo ottaa ja auttaa säilyttämään nestetasapainoa. Alkoholia en käytä, paitsi joskus lasi viiniä juhlistamaan jotain tilaisuutta.
        Syön ruisleipää joka päivä, lihaa noin kaksi kertaa viikossa, mutta pienen määrän.


    • Anonyymi

      Minulla sen nimi on runssi, koska on niin runsaasti valinnan varaa ja vaihtoehtoja. Kahveista voi valita espresson, latten, pannukahvin tai kofeenittoman. Kinkut ja makkarat kevyinä ja rasvaisina, ilmakuivattuina ja saunapalvattuina jotta jokainen saa mieleistään.
      Kalkkunaa paistina josta itse teen leikkelekoneella ohuita siivuja koristeenaan parmesaanilastuja ja pinjan siemeniä. Juustoissa ranskalainen ja italialainen laatu. Munakkaat parsalla ja pekonilla. Tuore ananas viipaloituna, viinirypäleet kuorittuna ja appelsiini fileoituna. Greippimehu itse puristettua toivomuksen mukaan puristan kyllä sekaan tuoretta mansikkaa. Paahtoleipä samaa laatua kuin Sandra Martinilla. Vaihdan ideoita hänen kanssa ja palstalta on tullut suurin osa näistä vinkeistä. Joten kiitos paljon!!!!!! Ainiin, pitäskö olla graavilohtakin???!!

    • Anonyymi

      Eilistä teepussia liottelin uudestaan aamulla ja söin pari ruisleipäpalaa
      margariiniilla ja suomimakkaralla. Lääkettä en tarvinnut , ei krapulaa.

      • Anonyymi

        Se teepussin naru on liian heikosti kiinni siinä paperilapussa. Pitää lusikalla onkia mukista, mutta hyvin riittää ainakin teen väriä kahdeksi päiväksi. Minä syön koulunäkkiä, saan aina ne kauan korissa tarjolla olleet palat koulun keittäjältä, ne on kivasti nahistuneet tekarien helposti purtavaksi. Vanhat voinapit saan samalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se teepussin naru on liian heikosti kiinni siinä paperilapussa. Pitää lusikalla onkia mukista, mutta hyvin riittää ainakin teen väriä kahdeksi päiväksi. Minä syön koulunäkkiä, saan aina ne kauan korissa tarjolla olleet palat koulun keittäjältä, ne on kivasti nahistuneet tekarien helposti purtavaksi. Vanhat voinapit saan samalla.

        Eli kerjuulla elät. Tietokone on kuitenkin oltava, että voi kerskailla palstoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se teepussin naru on liian heikosti kiinni siinä paperilapussa. Pitää lusikalla onkia mukista, mutta hyvin riittää ainakin teen väriä kahdeksi päiväksi. Minä syön koulunäkkiä, saan aina ne kauan korissa tarjolla olleet palat koulun keittäjältä, ne on kivasti nahistuneet tekarien helposti purtavaksi. Vanhat voinapit saan samalla.

        Ennen pussien käyttöönottoa laput kannattaa liimata kiinni lankaan
        kuumaliimaajalla pysyvät hyvin. Suomimakkaran ja muut lihajalosteet
        tilaan suoraan Wuhanista, ovat halvempia siellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ennen pussien käyttöönottoa laput kannattaa liimata kiinni lankaan
        kuumaliimaajalla pysyvät hyvin. Suomimakkaran ja muut lihajalosteet
        tilaan suoraan Wuhanista, ovat halvempia siellä.

        Kun teen maku häipyy kokonaan, ne pussit voi tyhjentää maan parannusaineeksi, huuhtaista ja täyttää uudelleen vaikka mustikan ja vadelman lehdillä. Saa ihanaa luomuteetä. Kun pussit hajoaa, vanhoista sukkahousuista voi ommella pikku kestopussukat "teen" lehdille ja niihin kiinnittää vähän tukevampaa lankaa, vaikka karhulankaa. Kiva lahjaideakin, saa käyttää ihan vapaasti!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun teen maku häipyy kokonaan, ne pussit voi tyhjentää maan parannusaineeksi, huuhtaista ja täyttää uudelleen vaikka mustikan ja vadelman lehdillä. Saa ihanaa luomuteetä. Kun pussit hajoaa, vanhoista sukkahousuista voi ommella pikku kestopussukat "teen" lehdille ja niihin kiinnittää vähän tukevampaa lankaa, vaikka karhulankaa. Kiva lahjaideakin, saa käyttää ihan vapaasti!

        An 17:12, kiitos hienosta lahjaideasta. Minäpä teen pussukat kaikille Suomen serkuille.
        Onneksi sain karhulankaa äidin perinnöstä.
        Entä, ph-pitoisuus lannnoitusta miettien, onko eroa Lipton vai English Breakfast?


    • Anonyymi

      Lasillinen vettä ensimmäiseksi, kahvin tiputellessa. Tänään setsuuriviipale leipää, Oivariini Herkulla siveltynä, päälle runsaasti mätimoussea. Puolikova kananmuna kylkiäisenä koin olevani kylläinen, ja siirryin ottamaan aamulääkkeeni.
      Lounaaksi tänään riittääkin Saarioisten juustoinen porokeitto.

      Viiden aikaa syön ensimmäiset varhaisperunat, graavilohen ja lopun mätimoussen kanssa. Perunat ovat ruotsalaiset kylläkin , kunnes oman maan antimet on saatavissa. On päivän ruokahommat hanskassa täälläkin!

      • Anonyymi

        Mätimousse kuulostaa herkulta. Jos raskisi juhannukseksi ostaa kotimaisia uusia perunoita ja yllättää kullan. Saisiko sen ohjeen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mätimousse kuulostaa herkulta. Jos raskisi juhannukseksi ostaa kotimaisia uusia perunoita ja yllättää kullan. Saisiko sen ohjeen?

        Mätimousse
        parisataa grammaa kirjolohen mätiä
        1 silputtu punasipuli
        1 kermaviili ja
        2 dl kuohukermaa vispataan sakeaksi
        2 tl sitruunanmehua
        hienoksi silputtua tillä

        kaikki sekoitetaan varovasti mätiin ja nostetaan tarjoiluastiassa jääkaappiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mätimousse
        parisataa grammaa kirjolohen mätiä
        1 silputtu punasipuli
        1 kermaviili ja
        2 dl kuohukermaa vispataan sakeaksi
        2 tl sitruunanmehua
        hienoksi silputtua tillä

        kaikki sekoitetaan varovasti mätiin ja nostetaan tarjoiluastiassa jääkaappiin.

        Kiitos ohjeesta!


    • Anonyymi

      Jatkakaa.

    • Tänään:
      A) ja B) kts.aloitus
      C) Pieni pyöreä ruisnäkkileipä 2 kpl. juustoa ja tomaattia päällä.

      • Anonyymi

        Kahvia, ohraleipäsiivu kahtia, toiselle puoliskolle tilliä ja kylmäsavulohisiivu, toiselle basilikanlehti, tomaattia ja raejuustoa, riisipuuroa puolukoilla.

        Näilla tuonne kello 15.00 jolloin jotain kahvin nera.

        Korppis 😊


    • Joka aamu mukillinen kahvia maidolla, kaurapuuro myös maidon kanssa.Pari viipaletta Vaasan ohutta ruispalaa merisuolatun flooramargariinin ja emmentaalijuustosiivun kera. Tomaattisiivut lisänä myös. Näillä eväillä pärjäänkin iltapäivään tyytyväisinä mielin. Elikkä en kaipaa mitään erikoisuuksia, pääasia on vatsan täyttäminen !

    • Anonyymi

      2 kaurapaahdon päälle viipale pihvitomaattia, hippunen suolaa, mustapippuria myllystä, ja sipulisilppua! Ei tarvinnut rasvaa minkäänlaista.

    • Anonyymi

      Voi minä luopio, joka en osaa nykyisin laatia aamupalalleni liikoja. Herään 4-5 välillä ja laitan ekana tietsikan päälle, sitten kahvin tippumaan ja menen vessaan. Tosin menenkin nyt ensin sinne vessaan, koska pissa voi lirahtaa kumarrellessani siinä vesihanan ja kahvipannun välillä. Onneksi en vielä yöllä pissaa petiini, sillä osaan herätä parintunnin välein.

      Työaikana oli pelkkä kahvi aamulla, sitten eläköityä oli voileipä, milloin milläkin päällysteellä, mutta harvemmin lohimoussella ja katkaravuilla.

      Nyt olen palannut nuoruuteen, siis sinne lapsuuskotiini ja pullahan se oli herkkua.

      Olin tänään lääkärillä ja sain kuulla, että sokeri"Glugo*" pillerieden syönti on nyt lopetettava. Ja minä kun pelkäsin, että pullan syönti on loputtava.

      Samoin oli lupa ottaa myös viikottaiset Jallu_olut annokseni, koska en hoipertele missään, vaan osaan käyttää sitä outoa "maalaisjärkeä" ikäni huomioiden, noin niinkuin, että mitä välii, mitä ihminen nauttii lopun elämänsä iloksi.

      Sekin oli ilahduttavaa, että en ollut tavannut tuota lääkäriä yli 2-vuoteen, mutta hän muistikin minun tummat hieukset ja kehui nykyisitä harmaista. Tietenkin minäkin paranin hetkessä tästä ylenpalttisesta muistosta ja kehumisesta, joten nyt olenkin terve, kunhan vain alkaisin liikkumaan sen puolituntia päivässä, mutta ei näillä helteillä sentään.

    • Anonyymi

      Unohdin raporttini aamulla. Mutta vielä ei ole myöhäistä. Samat kuin aloituksessa pienin muutoksin, eli kahvin kanssa pätkä patonkia. päällä mustaleimajuustoa ja tomaattia. Hiukan vivahde-eroja!
      Muuten sama linja.
      Mkr.

    • A) sama. B) 2 täysjyväleivän palaa, muuten sama C) leikkeleenä kinkkuviipaleet molempiin voileipiin.
      Näillä jaksaa.

    • Anonyymi

      2 ohuenohutta täysjyväruispalaa. Molemmille leiville sipaisu Beceliä, ohut tomaattiviipale, ohut mozzarellapallosta leikattu juustosiivu, basikasilppua ja mustapippuria. 2 mukillista Juhla-Mokkakahvia tilkalla rasvatonta maitoa. Iso lasillinen seljankukkamehua. Aamiaisaika oli n. 7:10.)
      (Loput tomaatista mozzarellapallosta meni salaattiin, jonka söin äsken. Se onkin tpinen juttu.)

      • Anonyymi

        Eikö lainkaan chorizzoa, meetwurstia eikä ilmakuivattua Serraanon kinkkua? Entäs se papaija? Kovin vähän sinulla valinnan varaa ja monipuolissuuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö lainkaan chorizzoa, meetwurstia eikä ilmakuivattua Serraanon kinkkua? Entäs se papaija? Kovin vähän sinulla valinnan varaa ja monipuolissuuta.

        Ei ole varaa tukkia suonia chorizolla, metukalla tai kinkulla. Kotimaiset marjat korvaavat etelän hedelmät. Ei niitäkään aamupalalla. Ei mahalaukku ole venynyt ottaakseen vastaan kerralla koko repertuaarin mitä löytyy. Muutaman tunnin välein vähän kerrallaan, niin pysyy sokerit balanssissa koko päivän. Ei ähkyä, ei väsymystä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Alahan tulla paikkaamaan tekojas

      Ja lopeta se piilossa oleminen. Olet vastuussa mun haavoista. Vien asian eteenpäin jos ei ala kuulumaan.
      Suhteet
      30
      4602
    2. Ei tunnu, että välität yhtään

      Tuntuu, että et edes muista minua koko ihmistä. 😢
      Ikävä
      34
      3346
    3. Onko kenellekään muulle käynyt niin

      Että menetti tilaisuutensa? Kaivattu oli kuin tarjottimella, osoitti kiinnostusta vahvasti, silmät ja olemus täynnä rakk
      Ikävä
      183
      3144
    4. Ketä tietää

      Missä ammuttiin pyssyllä.
      Kotka
      10
      2208
    5. Veikeä Satu

      Tuu jutteleen, kaipaan sua. Oot kuuma nainen.
      Ikävä
      27
      1760
    6. Tietääkö kaivattusi että

      olet häneen ihastunut? 🤠
      Ikävä
      160
      1751
    7. Näytitpä taas niin hyvältä!

      Nautit tilanteesta täysin rinnoin. Sinä olet kuin
      Tunteet
      12
      1748
    8. Terveiset kaivatullesi

      kesän aluksi tähän ketjuun.
      Ikävä
      101
      1267
    9. Nainen, vaikka olen ja asun yksin

      Saan silti seksiä aina kun tahdon. :/
      Ikävä
      137
      1097
    10. Mua ei ole rengastettu, vaikka asunkin jonkun kanssa

      Siihen on esteitä. Sinä taas olet rengastettu yksilö. En jaa aviovuodetta kenenkään kanssa, enkä mitään muutakaan.
      Ikävä
      14
      954
    Aihe