ilmapallojen myynti

ilmapallotyttö

Olisiko kenelläkään tietoa miten voisin päästää myymään ilmapalloja Vappuna?Joku osoite,puh.nro. tai jotain...Kiitos etukäteen!!!

6

1562

Vastaukset

 • siis,sitä vaan tarkoitan,että niistä vappu palloista pyydetään nykyää niin härskejä hintoja (että päätä huimaa..)viime vappunakin oli pakko ostaa (hampaat irvessä =( ) muksulle se "vappupallo"kun kysyin myyjältä hintaa,niin sopersi naama punasena ja ihan nolona/häpeissään pallon hinnan...huh,huh..HYVÄÄ VAPPUA kaikille myös teille härskeille "rahakiskureille" !!!!

  • ei enää kukaan juurikaan osta katukauppiailta ilmapalloja kun niitä saa joka kaupasta kuten esim etolasta. on kolmee erikokoo ja hinnat 4 - 10 egen välissä joten sieltä ainakin minä hain omat pallot lapsille.
   hauskaa vappua vaan kaikille.


  • pepe kirjoitti:

   ei enää kukaan juurikaan osta katukauppiailta ilmapalloja kun niitä saa joka kaupasta kuten esim etolasta. on kolmee erikokoo ja hinnat 4 - 10 egen välissä joten sieltä ainakin minä hain omat pallot lapsille.
   hauskaa vappua vaan kaikille.

   No olitkos myymässä niitä palloja?
   Minä olin! Sattuikin kaksi kertaa samalle ajalle, ensimmäinen ja viimeinen.
   Kyllä se on kuoleva laji tuo pallojen torimyynti. Ensinnäkin tavallisilta kauppiailta loppuu markkinat kun marketit syytää tavaraa niin halvalla, toisekseen myös eri järjestöt (mm. SPR) myy palloja ja kaventaa näin osuutta, kolmas syy on se, etteivät nämä nykyiset foliopallot kestä kastumista juuri lainkaan vaan väri (karamelliväri) hankautuu pois ja palloja menee pilalle. Ahneuksissaan monet kauppiaat lähes pakottavat myyjänsä myymään niitäkin värinsä menettäneitä palloja, tajuamatta (tai eivät he ainakaan myönnä) sitä, että yksikin huono pallo nipussa vaikuttaa myyntiin NEGATIIVISESTI.
   Myös myyjien opastus on PERSEESTÄ eli sitä ei ole.
   Monilla pallokauppiailla on useita myyjiä ja myyjillä helvetin huonot olot. Näin oli ainakin tänä Vappuna.
   Tuo myyjien olojen järjestäminen (lämmin taukotila) ei ole kummoinenkaan "savotta", mutta eipä näy kiinnostavan kauppiaita.
   Kyllä juttu on niin, että jos Vappuna haluaa tehdä jotain mukavaa niin parasta hankkia hyvää ruokaa, juomaa ja ystäviä ja touhuta Vappu heidän kanssaan unohtaen muut "bisnekset".


  • No huh!
   2.5.2005 12:06

   pepe kirjoitti:

   puhut ihan paskaa


 • Vappupallojen myynti torilla on todella härskiä bisnestä. Pallo ilman kaadua maksaa 100 kpl tukkupakettina 2-3 euroa kpl. Laitat siihen pullosta kaasuseoksen ja hinnaksi 25-35 euroa. Hinta siis kymmenkertaistuu. Marketissa sama pallo maksaa 5-6 euroa. Ei haittaa vaikka torimyynti lakkaisi. Ostakoon ne joilla on rahaa haaskattavaksi asti.

 • Olen myyjänä torilla palloja. Hinnat 3 - 10 eur.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.