Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen

språkrådgivning

Kaksoset Elena eli Ellu ja Henrik eli Henkka, 17 wee, eivät olleet saunoneet yhdessä sitten pikkulapsiajan. Jo kauan ennen kuin tulivat murrosikään, vanhemmat olivat jakaneet perheen kahtia. Fossiilitkin saunoivat yhdessä vain, jos kumpikaan kaksosista ei ollut mukana.

Seksiasioistakaan ei ollut voinut puhua. Oikea tieto oli koulun ja lehtien varassa. Luokkatovereilta saatua tietoa ei ollut syytä pitää varmana. Perheen hyssyttelevä tyyli oli tietysti tarttunut myös kaksosiin, joista kumpikaan ei voinut aloittaa "aroista asioista". Valitsi suorastaan piinallinen seksitabu.

Henkka sai tarpeekseen. Aloitti keskustelun Ellun kanssa: "On kyllä menty liian pitkälle. Koko nuoruus on mennyt seksihiljaisuuden vallassa. Ei ole ollut ketään, jonka kanssa olisi voinut jutella, vaikka tarvetta olisi ollut."

Ellu vastasi: "Totta puhut, tarvetta olisi ollut. Kun keksin itsetyydytyksen, luulin että se on joku harvinainen pervouden muoto, mutta en uskaltanut kysyä keltään. En vielä silloin älynnyt lukea lehtien lääkäripalstaa. Vasta pitkän pelon jälkeen vähitellen selvisi, että se on välttämätöntä."

Henkka: "Niin luulin minäkin. Kyllä keljuttaa näin jälkeenpäin. Telkusta tulee nykyisin kaikenlaisia valistusohjelmia, mutta ne ovat niin kankeita ja ideologian sumentamia, että yököttää. Ei niissä vastata niihin kysymyksiin, joihin haluaisi vastauksen, vaan tyrkytetään psykologistisia näkemyksiä eli p**kaa."

Ellu: "Tehdäänkö radikaali ratkaisu? Jutellaan ja totutellaan taas yhteiseen alastomuuteen vaikka hammasta purren. Minäkin olen saanut tarpeekseni. Käydään ensin suihkussa ja aloitetaan perusteista, millaiset tytön ja pojan sukupuolielimet ovat ja ennen kaikkea, miten ne toimivat. Netistä nykyisin näkee ne, mutta siellä huonosti kerrotaan, miten ne toimivat."

Kävivät yhdessä suihkussa. Henkalla otti heti eteen, kun näki siskonsa alasti. Ellu kysyi, miten helposti se ottaa eteen. Henkka sanoi, että erittäin helposti: "Pelkkä alastoman naisen näkeminen, jopa ajatteleminen, laukaisee reaktion. Eikä se ole hallittavissa. Usein joutuu yrittämään peittelyä, että sitä ei huomattaisi."

Ellu: "Melkein sama täällä. Tila tulee usein, eikä sitä voi hillitä. Olen joskus katsonut kiihottunutta vittua peilistä. Ei siinä suurta eroa ole. Mutta tuntemuksissa on. Se tuntuu kireältä, kovaltakin, jäykältä ja kostealta, mutta ei sitä toinen näe."

"Nytkin vittuni on sinun seisovaa kyrpää katsoessani ERITTÄIN kiihottunut. Kiihotuksen saa pois, jos pyörittää klitorista sormella, mutta eihän sitä muiden nähden ole tapana. Mutta nyt on erityistilanne. Kas näin..."

Ellu sormetti Henkan katsoessa. Sai voimakkaan orgasmin: "Nyt on ihan toinen olo, tavallaan helpottunut, mutta tavallaan tuntuu, että kiihotus meni hukkaan. Ei sen puoleen, kyllä se tulee uudelleen."

Henkka: "Kun runkkaan kyrpää, se laukeaa ja sen jälkeen laskee. Luulen, että tunnetilat ovat melko samanlaiset, kuin sinulla. Katsos tätä..." Henkka runkkasi ja laukesi, kyrpä laski."

Elllu: "Aika samanlaista kuin minulla, paitsi että minulla ei ole kyrpää."

Huuhtoivat elimensä ja siirtyivät sängyn päälle. Ellu selitti, että tytöt ovat hyvin erilaisia: "Toisen reaktioista ei suinkaan voi tehdä varmoja päätelmiä. Toisille rintojen hypsyttely on nannaa, toiset eivät tunne siinä mitään. Ihmettelevät vain. Minä kuulun niihin, joille rinnat eivät tuo mitään. Mutta kun ajattelen peräaukon nuolemista, tulen aivan villiksi. Kokeillaanko?"

Ellu asetti tyynyn pään ja toisen peffan alle, veti jalat koukkuun ja hyvin erilleen. Pyysi Henkkaa siirtymään jalkopäähän ja nuolemaan peräaukkoa: "Se on nyt ihan puhdas pesun jäljiltä." Henkka leikitteli kielenkärjellään.

Ellu oli aivan kuin toinen tyttö, villi, estoton, pyysi lisää, nautiskeli. Henkka kysyi, tulisiko hänen jatkaa siihen asti, kun Ellu saa orgasmin. - "Ei suinkaan, mutta se on esileikki, jolla saa minut varmimmin syttymään. Sitten ovat vuorossa klitoris ja häpyhuulet ja taas peräaukko, mutta jätetään toistaiseksi."

Henkka: "Tässä on kyllä eroa. Minua kiihottaa sinun sukupuolielimiesi näkeminen. Hyväilyä toivon erityisesti kyrpään. Erittäin tärkeää on tuntea myönteisiä ajatuksia sinua kohtaan. Ilman sellaisia on, kuin söisi eväitten sijaan eväspaperit. Saanko nautiskella hiukan, kun runkkaat kevyesti kyrpääni? Mutta älä runkkaa orgasmiin asti."

Henkka ryhtyi taas nuolemaan Ellun peräaukkoa ja hyväili kielellään myös häpyhuulia ja klitorista. Molemmat olivat liki sekaisin. Kun saivat orgasmin, Henkka ruiskutti spermansa Ellun päälle. Taas käytiin suihkussa. Pesivät toisensa.

"Hyvältä näyttää, olemme löytäneet enemmän kuin juttelukaverin. Jatketaan huomenna."

7

2537

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgivning

   Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen 2

   Eilisen tapahtumien kertaaminen ja sen miettiminen, mitä jatkossa tulee, olivat pitäneet huolen, että uni jäi katkonaiseksi. Siltikin vetelehdittiin sängyssä, kunnes fossiilit olivat painaneet oven kiinni lähtiessään töihin. Oli vielä aikaa ennen koulua. Sekä Ellu että Henkka nousivat ylös ja suuntasivat aamukahville aivan alasti.

   Keittivät aamukahvia ja kiittelivät, että eilinen oli tuonut paljon iloa. Ennen pukeutumista vielä hyväilivät toistensa sukupuolielimiä ihan seisaaltaan aivan orgasmiin asti. Lähtivät iloisina kouluun ja juttelivat vilkkaasti matkalla. Olivat samalla luokalla, mutta koulussa eivät voineet puhua tavallista enempää. Opetukseen keskittyminen oli molemmilla lievästi sanoen heikkoa.

   Palasivat kotiin reilusti ennen fossiileja. Riisuivat kokonaan ja jatkoivat eilisestä. Ensin hyväilivät toisilleen orgasmin, sitten juttelivat. Ellu: "Jos sinulle sopii, pidetään toistaiseksi tapana, että olemme toistemme seurassa alasti. Se on jotenkin luontevampaa ja kotoisampaa, varsinkin sen jälkeen, kun olemme ujostelleet toisiamme jo monta vuotta." Henkka: "Onpa ilo kuulla, että ajattelemme aivan samoin."

   Ellu: "Ei varmastikaan yhdessä rysyssä tule mieleen kaikki tärkeät asiat, eikä tarvitsekaan, vaan tarkeintä on tietää, että on joku, jonka puoleen voi jatkossakin kääntyä. Jos ihan totta puhutaan, tyttöjen kanssa jutellessa vaietaan monista tärkeistä asioista, joita tekisi mieli käsitellä."

   Henkka: "Niin, sama se on poikienkin kanssa. Ärsyttävän moni asia on kerta kaikkiaan vain sivuutettu. Minusta näyttää, että keskusteluunkin tarvitaan kaksi sukupuolta." Ellu: "Täsmälleen näin. Mutta nyt palataan eiliseen. Haluan näyttää sinulle naisen elimet niin tarkkaan, kuin se on mahdollista ilman lääkärin välineitä."

   Ellu asettui taas tyyny pään ja takapuolen alla, levitti jalkojaan ja sormin häpyhuuliaan: "Kuten nyt näet, ei emätinkään oli mikään tasainen elin, vaan ryppyinen ja röpelöinen. Mutta venyvä se on. Sinne mahtuu mitä vain."

   "Kysymys on vain emättimen aukosta eli immenkalvosta. Se on synnyttämättömällä naisella enemmän tai vähemmän ahdas. Minulla se on tuollainen. Mahtuisikohan sinne kyrpä, ajattele vaikka omaasi."

   Henkka: "Enpä tiedä. Minulla on kyllä kyrpä seisokissa. Saanko kokeilla?
   Ellu: "Toootta kai, mutta ole varovainen. Jos se mahtuu, älä kuitenkaan laukea sinne, koska minulla ei ole mitään ehkäisyä."

   Henkka työnsi varovasti kyrpäänsä Ellun vittuun. Hyvin meni. Ellu: "Se tuntuu äärettömän hyvältä, suorastaan ihanalta. Mutta nyt pää kylmänä molemmilla. Koetetaan nauttia vähän aikaa. Älä liiku. Mutta jos tuntuu, että orkku on tulossa, vedä se pois." Uskomatonta, mutta onnistui se pitkän aikaa. Henkka veti kyrvän pois, sitten molemmat masturboivat toisilleen ja saivat villin orgasmin.

   Ellu: "Olet suloinen." Henkka: "SINÄ olet suloinen. Vielä toissapäivänä olit minulle outo arvoitus. Nyt tuntuu, että et ole vain mystinen sisko, vaan vanha ystävä. - Fossiilit muuten tulevat kohtapuoleen. Olisikohan aika pukeutua?"

   Huuhtelivat ja kuivasivat toisensa sukupuolielimet. Henkka antoi tulisen suudelman Ellun vitulle. Pukeutuivat.

   Tuli aivan tavaksi, että jos hyvästelivät tai tapasivat kahden, hyväilivät toisilleen orgasmin. Kun Ellu oli saanut pillerit, olivat usein yhdynnässäkin. Jos tiesivät olevansa kahden pitkään, olivat AINA syntymäasussa. Usein muulloinkin, kun fossiilien silmä vältti, Ellu ainakin laski housunsa ja levitti herttaista vittuaan.

  • språkrådgivning

   Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen 3

   Fossiilit tulivat kotiin. Tuntia myöhemmin oli herkkusapuska. Istuttiin ruokapöydässä. Ellu ei voinut olla kysymättä: "Oliko sillä joku tarkoitus, että ette koskaan ole puhuneet seksiin ja seurusteluun viittaavastakaan?"

   Äiti vastasi: "Ei, ei sillä ollut. Suoraan sanottuna jouduimme ansaan. Parikymmentä vuotta sitten oli vielä voimassa oppi, että nuorille puhutaan "heidän kehitystasonsa mukaan". Ajatellen mahdollisesti tulevia lapsia ajattelimme isän kanssa, että puhumme kyllä, mutta vasta sitten, kun he ymmärtävät"

   "Ei koskaan tullut sellaista aikaa, että olisimme voineet vakuuttua teidän ymmärtävän. Kun luimme virallisen suosituksen mukaisesta järjestyksestä, mitä pitäisi kertoa ja missä järjestyksessä, huomasimme, että olemme auttamattomasti myöhässä. Emme tienneet mitä tiedätte, kun olimme luottaneet ohjeeseen."

   "Olisi ollut naurettavaa, että olisimme ryhtyneet "opettamaan" asioita, jotka hallitsette paremmin kuin me. Kankeuden pelossa luovuimme yrityksestäkin ja ajattelimme, että emme ainakaan säikyttele. Jätimme siis asiat kouluopetuksen, tiedotusvälineitten ja toveripiirissä liikkuvan tiedon varaan. Kun nyt otit asian puheeksi, emme voi kuin pyytää anteeksi."

   "Tiedämme nyt, miten olisi pitänyt menetellä. Olisi pitänyt puhua seksistä teidän kuullen pienestä pitäen. Ette te olisi kaikkea ymmärtäneet, mutta vähitellen enemmän ja enemmän. Ei olisi ollut mitään koulumaista ja tasoja, vaan jutustelu olisi ollut kuin mistä tahansa muusta asiasta."

   "Opetustilanteiksi olisi voinut nimittää vain anatomian tietojen kartuttamista saunassa, mutta siinäkin tieto olisi kehittynyt VÄHITELLEN. Ei olisi yhdellä kertaa näytetty ja selitetty sukupuolielimien rakennetta, vaan monella kertaa, niin että olisitte vähitellen mieltäneet asian. Eikä vain saunassa. Kyllä kotona tulisi voida olla joskus muutenkin alasti."

   "Pahin virhe, jota emme edeltä arvanneet, oli että katkaisimme vaikenemisellamme keskusteluyhteyden. Toiseksi pahin virhe oli, että olimme sidottuja menneitten aikojen asenteisiin, jotka eivät perustu tietoon."

   Isä puuttui puheeseen: "Pieleenhän se meni. Olemme äidin kanssa omaksuneet uuden tietoon perustuvan asennepohjan ja käsityksen kasvatusopista, mutta emmehän me sitäkään saaneet sanotuksi. Melkein kaikki, mitä seksistä on ajateltu, on silkkaa roskaa. Pelot ja tabut ovat roskaa, mutta elävät vieläkin sitkeästi. Oikeasti seksi voi olla ilon ja vapauden lähde. Olemme mieluisasti äidin kanssa muistelleet aikaa, kun saunoimme koko perheellä."

   "Nyt ymmärrän," sanoi Ellu. "Kun äiti sanoi, että menitte ansaan, siinä se oli."

   Henkka: "Tänään menemme saunaan kaikki yhdessä ja jatkamme juttua piilottelematta löylyssä ja vilvoittelemassa.

   Mentiin saunaan koko perheellä. Isä kertoi: "Minulla oli ennen opintojen loppua täysin kansanomaisia käsityksiä varsinkin todennäköisyydestä. Kaikki ja aina esittivät, että sukulaisseksi on hyvin vaarallista, koska on sukuja, joissa on enemmän virhegeenejä. Kuulostaa loogiselta, mutta on sotkua."

   "Jos edeltä TIEDETÄÄN, että joku kuuluu tällaiseen sukuun, jossa on runsaasti virhegeenejä, hänen todennäköisyytensä sairastua, on suurempi. Mutta jos ei TIEDETÄ, hänen mahdollisuutensa on ihan sama kuin kellä tahansa. Jos ihmiset olisi kartoitettu, voitaisiin sanoa että sukulaisseksi on ERÄILLE vaarallista. Kartoittamatta taustoja tai sekvensoimatta geenejä, ei voi kenestäkään sanoa mitään."

   "Kansanomainen päätelmä on tietenkin takaperoinen: sairastumisen kokevista osa on kuulunut sukuihin, joissa on havaittavissa korkeampi riski. Sukulaisen kanssa voi aivan yhtä turvallisesti harrastaa seksiä, kuin kenen kanssa tahansa. Sitä paitsi lähisukulaiset harvoin tekevät keskenään lapsia."

   "Juuri niin," sanoi Ellu. Me olemmekin Henkan kanssa aloittaneet jo eilen tutustumisen toistemme seksitoimintoihin. Siihen kuului myös yhdyntää ja muuta iloa tuottavaa. Olemme hyvin onnellisia, mutta ei meillä ole aikomusta edes saada lapsia, vaikka riski sairaan lapsen saamiseen onkin yhtä suuri kuin muilla. Mutta kun kummallakaan ei ole seksikumppania, mikä estää. Ei mikään."

   Isä: "Olette viisaampia kuin meidän ikäluokka, olette jo alkujaan vapaammat harhatiedoista. Jos haluatte, voimme äidin kanssa poistua ja jättää teidät bylsimään."
   - "Ei käy, me menemme suoraan saunasta Ellun huoneeseen herttailemaan," sanoi Henkka. "Veikkaan, että tekin haluatte bylsiä. Voitte tehdä sitä saunassa tai makuuhuoneessa."

   Äiti: "Ajatella, että meidän snadit kaksoset ovat kasvaneet aikuisiksi, ja fiksuiksi aikuisiksi.

   "Isä ja äiti: "Kivi putosi sydämeltä. Paljon onnea teille! 🌹

   • språkrådgivning

    Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen 4

    Kun äiti ja isä sekä Elena ja Henrik olivat bylsineet tarpeekseen, palloilivat vielä ilkosillaan ja tulivat iltateellekin alasti. Ellu ja Henkka siirtyivät takaisin Ellun sänkyyn, juttelivat siinä vielä pitkään, niin että Henkka piti etusormeaan Ellun emättimessä. Vetivät sitten peiton päälleen ja nukahtivat.

    Kun aamulla heräsivät, kävivät aamupöytään edelleen alastomina. Fossiilit, jotka olivat pian lähdössä työhön olivat jo puolipukeissaan. Kun fossiilit olivat jo lähteneet hyväilivät toistensa sukupuolielimiä orgasmiin asti. Kävivät yhdessä suihkussa ja pukivat. Koulumatka taas tavalliseen tapaan yhdessä. Samoin koulusta kotiin.

    Kun saapuivat kotiin, riisuivat ja nussivat, rauhallisesti ja miellyttävästi. Kävivät alapesulla. Henkka: "Minusta tuntuu, että täydellisin yhteys meidän välillämme vallitsee, kun kyrpäni on sinun vitussasi. On jotenkin, kuin ajattelisi sinun aivoillasi, ymmärtäisi, vaikkei edes puhuttaisi."

    "Juttelu taas onnistuu parhaiten, vaikkei olisi edes seksituulella, kun pitää sormea sinun emättimessäsi. On kuin se toisi täydellisen kaapeliyhteyden, oikotien, meidän välillemme. Tuntuu, että ymmärtää heti kaiken, mitä toinen sanoo. Tosin muutenkin ymmärrämme toisiamme mutta siinä on vielä ero."

    Ellu: "Olen ollut huomaavinani saman. Voit aina pitää sormeasi sisälläni, kun se on käytännössä mahdollista. Toivon sitä. Se on muutenkin kivaa ja tuo läheisyyden tuntua."

    Henkka: "Ensiksi kuitenkin avaa vittuasi. En koskaan saa siitä kyllikseni, sillä se on myös äärettömän kaunis. Ei kaunis maisema, ei taivaansini, eivät vedet, vuoret ja niityt, eivät metsämaisemat ole sen veroisia. Ei kaunis kukka, ei edes ruusu tavoita sitä kauneutta. Se ei ole vain kaunis. Se on kuin itse kauneus. Olipas runollisesti sanottu, mutta se on ihan TOTTA. Sinun vittusi on kerta kaikkiaan iiihaaana.

    Ellu: "Kiitos herttaisista sanoistasi. Sinun seurassasi tunnen olevani Nainen. Tänään aioinkin kysyä sinulta, pidätkö eniten posliinista, trimmatusta vai luomusta. - Henkka: "Ehdottomasti eniten posliinista, mutta tiedän hyvin, ettei se ole ongelmaton. Toisille se ei sovi, koska iho ärtyy, vaikka mitä tekisi. Silloin on melkein yhtä hyvä lyhyt. Lyhyt on muutenkin todellinen valinta, sillä ei vittua voi ajaa kuin partaa."

    "Hyvin kaunis on myös sellainen, varsinkin tytöllä, jolla klitoris näkyy söpösti, että yläosa on kokonaan sheivattu klitoriksen alapuolelle asti, mutta raja on edelleen vaakasuora, niin kuin luomutytölläkin, ja alaosa on lyhennetty. Ts. posliini on vain helpommalla alueella, mutta ei häpyhuulien vaikealla alueella. Klitoris kuitenkin ehdottomasti paljaana. Näin tällaisen bileissä yhdellä tytöllä, ja täytyy sanoa, että se oli kyllä kaunis."

    Ellu: "Lämmitetään ylimääräinen sauna ja karvanpoistoaineen kera saat tehdä minulle posliinin."

    Lämmitettiin sauna, mutta fossiilit saapuivat, kun posliinin teko oli kesken. Ellu huuteli saunasta, että ylimääräinen sauna johtuu poslinoituksesta: "Jatkossa sitten normaaliin sauna-aikaan. Kun on valmis, saatte arvioida."

    Kun oli valmis, fossiilit ihastelivat, että onpa nätti. Isä: "Tuollainen sopii äidillekin, jos tahdot." - Äiti: "Tahdon. Saat ottaa vitun posliiniksi heti ruoan jälkeen." Syötiin herkkusapuska ja vanhemmat menivät heti saunaan. Kun tulivat saunasta, äiti palloili vielä kauan alapää paljaana, mutta sievässä puserossa. Nautti, kun muut ihastelivat uutta lookia.

    Ellu ja Henkka menivät Ellun huoneeseen. Juttelivat pitkään Henkan sormi Ellun vitussa. Ellu oli vielä iltateelläkin alapää alasti. Oli hyvin otettu posliininsa saamasta vastaanotosta.

    Isä kaksosille: "Jos TE ette olisi ottaneet puheeksi, emme mekään olisi uskaltaneet. Teidän ansiostanne koko perheeseen palasi luonteva ilmapiiri, joka vallitsi, kun olitte pikkulapsia. Nyt me äidin kanssa oikein havahduttiin näkemään, miten paljon luontevuus merkitsee. Samalla tunnemme äidin kanssa, kuin olisimme nuortuneet 20 vuotta. Olemme rakastuneet toisiimme kuin nuorena. Tämä on ihan odottamatonta ja hassua, teidän ansiotanne."


   • språkrådgivning
    språkrådgivning kirjoitti:

    Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen 4

    Kun äiti ja isä sekä Elena ja Henrik olivat bylsineet tarpeekseen, palloilivat vielä ilkosillaan ja tulivat iltateellekin alasti. Ellu ja Henkka siirtyivät takaisin Ellun sänkyyn, juttelivat siinä vielä pitkään, niin että Henkka piti etusormeaan Ellun emättimessä. Vetivät sitten peiton päälleen ja nukahtivat.

    Kun aamulla heräsivät, kävivät aamupöytään edelleen alastomina. Fossiilit, jotka olivat pian lähdössä työhön olivat jo puolipukeissaan. Kun fossiilit olivat jo lähteneet hyväilivät toistensa sukupuolielimiä orgasmiin asti. Kävivät yhdessä suihkussa ja pukivat. Koulumatka taas tavalliseen tapaan yhdessä. Samoin koulusta kotiin.

    Kun saapuivat kotiin, riisuivat ja nussivat, rauhallisesti ja miellyttävästi. Kävivät alapesulla. Henkka: "Minusta tuntuu, että täydellisin yhteys meidän välillämme vallitsee, kun kyrpäni on sinun vitussasi. On jotenkin, kuin ajattelisi sinun aivoillasi, ymmärtäisi, vaikkei edes puhuttaisi."

    "Juttelu taas onnistuu parhaiten, vaikkei olisi edes seksituulella, kun pitää sormea sinun emättimessäsi. On kuin se toisi täydellisen kaapeliyhteyden, oikotien, meidän välillemme. Tuntuu, että ymmärtää heti kaiken, mitä toinen sanoo. Tosin muutenkin ymmärrämme toisiamme mutta siinä on vielä ero."

    Ellu: "Olen ollut huomaavinani saman. Voit aina pitää sormeasi sisälläni, kun se on käytännössä mahdollista. Toivon sitä. Se on muutenkin kivaa ja tuo läheisyyden tuntua."

    Henkka: "Ensiksi kuitenkin avaa vittuasi. En koskaan saa siitä kyllikseni, sillä se on myös äärettömän kaunis. Ei kaunis maisema, ei taivaansini, eivät vedet, vuoret ja niityt, eivät metsämaisemat ole sen veroisia. Ei kaunis kukka, ei edes ruusu tavoita sitä kauneutta. Se ei ole vain kaunis. Se on kuin itse kauneus. Olipas runollisesti sanottu, mutta se on ihan TOTTA. Sinun vittusi on kerta kaikkiaan iiihaaana.

    Ellu: "Kiitos herttaisista sanoistasi. Sinun seurassasi tunnen olevani Nainen. Tänään aioinkin kysyä sinulta, pidätkö eniten posliinista, trimmatusta vai luomusta. - Henkka: "Ehdottomasti eniten posliinista, mutta tiedän hyvin, ettei se ole ongelmaton. Toisille se ei sovi, koska iho ärtyy, vaikka mitä tekisi. Silloin on melkein yhtä hyvä lyhyt. Lyhyt on muutenkin todellinen valinta, sillä ei vittua voi ajaa kuin partaa."

    "Hyvin kaunis on myös sellainen, varsinkin tytöllä, jolla klitoris näkyy söpösti, että yläosa on kokonaan sheivattu klitoriksen alapuolelle asti, mutta raja on edelleen vaakasuora, niin kuin luomutytölläkin, ja alaosa on lyhennetty. Ts. posliini on vain helpommalla alueella, mutta ei häpyhuulien vaikealla alueella. Klitoris kuitenkin ehdottomasti paljaana. Näin tällaisen bileissä yhdellä tytöllä, ja täytyy sanoa, että se oli kyllä kaunis."

    Ellu: "Lämmitetään ylimääräinen sauna ja karvanpoistoaineen kera saat tehdä minulle posliinin."

    Lämmitettiin sauna, mutta fossiilit saapuivat, kun posliinin teko oli kesken. Ellu huuteli saunasta, että ylimääräinen sauna johtuu poslinoituksesta: "Jatkossa sitten normaaliin sauna-aikaan. Kun on valmis, saatte arvioida."

    Kun oli valmis, fossiilit ihastelivat, että onpa nätti. Isä: "Tuollainen sopii äidillekin, jos tahdot." - Äiti: "Tahdon. Saat ottaa vitun posliiniksi heti ruoan jälkeen." Syötiin herkkusapuska ja vanhemmat menivät heti saunaan. Kun tulivat saunasta, äiti palloili vielä kauan alapää paljaana, mutta sievässä puserossa. Nautti, kun muut ihastelivat uutta lookia.

    Ellu ja Henkka menivät Ellun huoneeseen. Juttelivat pitkään Henkan sormi Ellun vitussa. Ellu oli vielä iltateelläkin alapää alasti. Oli hyvin otettu posliininsa saamasta vastaanotosta.

    Isä kaksosille: "Jos TE ette olisi ottaneet puheeksi, emme mekään olisi uskaltaneet. Teidän ansiostanne koko perheeseen palasi luonteva ilmapiiri, joka vallitsi, kun olitte pikkulapsia. Nyt me äidin kanssa oikein havahduttiin näkemään, miten paljon luontevuus merkitsee. Samalla tunnemme äidin kanssa, kuin olisimme nuortuneet 20 vuotta. Olemme rakastuneet toisiimme kuin nuorena. Tämä on ihan odottamatonta ja hassua, teidän ansiotanne."

    Siskon ja veljen myöhästynyt tutustuminen 5

    Oli lauantai. Ellu ja Henkka nukkuivat myöhempään, koska ei ollut koulua. Kun heräsivät, hyväilivät toisensa sukupuolielimiä, ei orgasmiin asti, vaan niin, että pääsivät miellyttävään mielenvireeseen. Suuntasivat edelleen alastomina aamukahville. Fossiilitkin olivat jo kahvilla yhtä ilkosillaan.

    Äiti kaatoi kahvia: "Olen niin ihastunut posliinivittuun, että tekee mieli vähän keimailla isälle kuin nuorena tyttönä bileissä. Vaikuttaa kuin sinä Ellu keimailisit Henkalle, kun sinullakin nyt on posliini. Isä ja Henkka ovat kyrpä pystyssä. Naiset kyllä osaavat päätellä: haluavat näyttää, että keimailu on mennyt perille."

    Isä: "Ja näyttää, että myös herttailu on mennyt perille. On todella kivaa, että olemme äidin kanssa uudelleen löytäneet toisemme vapaassa ilmapiirissä, samoin kaksoset toisensa pitkän synkkäilyn jälkeen.

    Ellu: "Me tuossa jo virittäydyimme sopivaan mielialaan hyväilemällä toistemme sukupuolielimiä, mutta emme vielä orgasmiin asti. Kahvin jälkeen jatkamme hyväilyä. En tiedä, miten kauan ja olemmeko yhdynnässäkin, mutta orgasmia kuitenkin tekee mieli."

    Isä: "Me taas olemme äidin kanssa jo bylsineet heti herättyämme. Kyllä se onnistui, vaikka olemme hiukan eritahtisia. Äitiä panettaa erityisesti aamuisin, minua vasta puolilta päivin, mutta eniten illalla."

    Henkka: "Minuakin eniten illalla, mutta tässä vaiheessa aina."

    Äiti naureskellen: "Olette varmaan lukeneet lähimmistä sukulaisistamme bonoboista. Naida napsuttelevat pitkin päivää hoitaakseen sosiaalisia suhteitaan. Ollaan tässä niin kuin bonobopoppoo.

    Aamukahvin jälkeen Ellu ja Henkka siirtyivät takaisin Ellun huoneeseen. Henkka pyysi Ellua taas näyttämään suloista vittuaan. Ellu avasi ja näytti, supisteli emätintään ja nautti näyttämisestä: "Olen niin onnellinen, kun sinä uudestaan ja uudestaan pyydät saada nähdä vittuani, etkä ollenkaan kyllästy. Tuntee itsensä niin perinpohjin ihailluksi, suorastaan prinsessaksi."

    "Tiedätkö minkälainen on prinsessa? Kultakutrinen tyttö sievä pieni kruunu päässään, on pukeutunut läpinäkyvään baby dollin -yläosaan, on kaikkien ihailema ja levittää suloisen suloista vittuansa. Tunnen itseni prinsessaksi kun näytän sinulle sukupuolielimiäni."

    "Näin latvialaisen rohkean miestenlehden. Sen nimi oli Princese. Voiko oikeampaa nimeä lehdelle olla!"

    Elena ja Henrik syleilivät toisiaan. - Elena: "Minullakin on pakottava pyyntö sinulle: suutele peräaukkoani ja leikittele kielelläsi oikein pitkään. Sitten siirry häpyhuulille ja klitorikselle. Ellu vääntelehti ja uikutti. Lopulta sanoi: "Työnnä irstas kyrpäsi katuhuoran vittuun, nussi, nussi. Nussi minut puhki. Olen kokonaan sinun. Minä rakastan sinua. Aaaaaaaah, aaaaaaaaaaah. Samalla Henkka sai orgasmin. Se oli valtava.

    Levättiin hiljaa hyväillen ja herttaillen. Olo oli kuin olisi syntynyt uudestaan. Sitten Henkka työnsi sormensa Ellun vittuun, sanoi: "Äiti puhui aamukahvilla bonoboista. Muilla eläimillä näyttää oleva kiima-aika kerran tai pari vuodessa. Ihmisillä ja bonoboilla on jatkuva kiima-aika. Kun muilla eläimillä seksi tähtää vain lisääntymiseen, meillä ja bonoboilla se paljon enemmän tähtää nautintoon ja suhteiden hoitoon."

    Ellu: "Teeveen luontodokumentteja syynätessä suorastaan kauhistuttaa, miten vähän eläimet kokevat seksissä. Vaikka kiima-aika ajaa parittelemaan, nautintoa se ei näytä juuri tuovan. Naaras saattaa välinpitämättömänä syödä ruohoa, kun uros panee sitä henkensä edestä. Ei se oikein herttailulta näytä. Joittenkin näyttää raiskaamiselta."

    "Ihminen nauttii, mutta jos ei ole seksikumppania, on "ainainen puute ja kurjuus", niin kuin punikkilaulussa. Mutta minulla on nyt sinut ja sinulla minut. Emme luovu koskaan toisistamme. Tuolla netissä on ollut monta toisiinsa rakastuneitten sisarusten kirjoitusta. Melkein kaikki ovat bylsineet AINA tavatessaan vaikka, olisivat toisaalla naimisissakin."

    "Tavallisesti romanssi loppuu riitaan ja eroamiseen, jonka jälkeen jo omiskin kolkuttaa, jos ponnahtaa exän kanssa. Mutta harvoin sisarusromanssi lopahtaa. Ihminen tuntee sen edelleen aivan erityislaatuisena. Se on jotenkin verrattavissa bi-suuntauksisen elämään, johon kuuluu ainakin kaksi halun kohdetta, mies ja nainen."

    "Samoin en ole koskaan lukenut, että sisarukset olisivat halunneet lapsia. Niitä kyllä on, mutta enemmän leväperäisen ehkäisyn kuin halun johdosta. Joka tapauksessa, sinusta en luovu, en koskaan." - Henkka: "Enkä minä sinusta, en koskaan."

    Syleilivät ja suutelivat toisiaan. Ellu antoi vielä suudelman Henkan kyrvälle ja Henkka Ellun vitulle.


  • Anonyymi

   voi ku ois saanu ees serkun pillua

   • språkrådgivning

    En minäkään ole sivunnut serkkutyttöäni, mutta saunassa havaitsin ollessamme jo molemmat aikuisia ja naimisissa, että hänellä on erittäin kaunis luonnonpunainen karvoitus vitussaan, samanvärinen kuin kutrissaan.


  • Anonyymi

   miltä tuntuis jos ellu nuolis henkan peräluukkuu

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   418
   6989
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   713
   6053
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   3950
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1369
  5. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   900
  6. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   888
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   58
   774
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   49
   703
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   693
  Aihe