Konilannotkon 4 huutelijarouva

Anonyymi

Asun itse konilannotkon 8 talossa. Olin kävellen menossa kauppareissulle ja samalla vein ja keräsin polulta roskia sekä oman muovijätteen 4 talon jätekierrätyspisteeseen, vielä jäi paljon muovia, juomatörppöjä ja niin edelleen seuraavaankin kertaan toimitettavaksi kierrätykseen. Tämä kyseinen rouva huusi " eikö teillä ole omaa roskista siellä, vastasin on mutta ei muoveille" Laitoin kritiikistä huolimatta keräämäni roskat kukin omaan astiaansa. Hän huusi takaisin "pitäisi olla". Olen rouvan kanssa täysin samaa mieltä, niin pitäisi olla. Muun muassa allekirjoittanut on yli kahden vuoden ajan pitänyt isännöitsijään satunnaista tiedotusta asiasta. Vielä ei ole muoveille tullut 8 taloon omaa muovin kierrätysastiaa, mutta ehkä se tällä vuosikymmenellä saadaan aikaiseksi. Kokonaisuutta ajatellen eikö ole parasta, että haitalliset roskat saadaan jatkokäyttöön, vaikkakin lähimmän talon kierrätyspisteeseen.
Monilla ihmisillä on niin kapea ajatusmaailma, että kokonaisuus hämärtyy.
Levollista kesää.

11

1124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miksi sen naapuritalon asukkaiden pitäisi maksaa sinun roskiesi poisviennistä? Sinun kuuluu laittaa omat jätteesi sen talon jätesäiliöihin missä itse asut ja ne muovit viedä kunnan yleiseen muovinkeräyspisteeseen jos sellainen siellä on, ei sinne naapuritalon roskiin. Jos ei ole kunnan yleistä muovinkeräyspistettä niin silloin oman asuintalon sekajätteeseen. Ilmaiseksihan niitä roskia ei viedä mistään talosta vaan asukkaat maksaa yhtiövastikkeessa/vuokrassa jätehuollosta eikä siihen todellakaan kuulu naapuritaloyhtiön asukkaiden jätteet ellei niin ole erikseen sovittu.

    • Anonyymi

      Seuraavaksi saat syytteen!

      • Anonyymi

        Tuskin maltan odottaa sitä syytettä. Nämä kyseiset roskat oli kerätty yhteiseltä ulkoilualueelta eli kuten sanoin polulta talojen välissä.
        Aion jatkaa roskien keräämistä jatkossakin yhteisiltä ulkoalueilta ja viedä ne lähimpään kierrätysastiaan oli taloyhtiö mikä tahansa. Turhat roskat luonnossa aiheuttaa epäsiisteyttä ja näköjään toisissa pahaa mieltä.
        Keräilepä sinäkin rouva kävellessäsi maasta muiden sinne heittämiä roskia ja vie kierrätykseen, siitä tulee itselle mukava olo kun alue siistiytyy, ja toivotaan että kyseinen vanhempi rouva elää sen verran kauan että näkee tulevaisuudessa 8 talon uutuuttaan hohtavan muovin kierrätysastian.


    • Anonyymi

      Nyt on vanhalla rouvalla kyllä aamupuurot kiehahtanut pohjaan. Roskaamisesta saa oikeusvaltio nimeltään Suomi julkisella paikalla sakon jos poliisi sen huomaa. Kiinassa, joka ei niin hirveästi piittaa oikeuden merkityksestä oli asia mikä tahansa, voi saada jopa kuolemantuomion. En ole kyllä koskaan kuullut että oikeusvaltiossa voisi mihinkään lakipykälään viitaten toisten roskaamisesta aiheutuneita jätteitä siivotessaan saada tuomion.

    • Anonyymi

      Kyllä tässä aloittaja on täysin oikeassa. Parempi roskat roskiksessa oli ne roskikset kenen taloyhtiön pihalla tahansa kuin luonnossa.

    • Anonyymi

      Minäkin olen jo kahden vuoden ajan tuonut roskat siihen samaan paikkaan,ihan Jämsästä asti,samalla käyn possun baarissa juomassa muutaman kaljan,ajelen siitä sitten pikku päissäni mulikon kautta takaisin.viimeksi oli vähän pakkokin kun peräkontissa oli uusi maastopyörä,löysin sen ojasta.

    • Anonyymi

      Se on niin, että lehmät lentää ennen kuin Konilannontie 8 isännöitsijä toimii minkään asian suhteen. Entinen sentään jotain painostuksesta saikin aikaan, mutta tämä nykyinen ei korvaansa asioihin lotkauta.

      • Anonyymi

        Kieltämättä sama kuva jäänyt minullekin, mutta kahtellaan. Jos niitä lentäviä lehmiä näkyisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kieltämättä sama kuva jäänyt minullekin, mutta kahtellaan. Jos niitä lentäviä lehmiä näkyisi.

        Kuka on isännöitsijä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on isännöitsijä?

        Jyväskylästä joku äijä, en muista nimeä. Lukee alaovella en jaksa käydä katsomassa.


    • Anonyymi

      Konilannotkossa on aina asunut valittavia ikäneitoja.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3038
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1255
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1241
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1026
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1000
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      946
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      916
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      904
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      806
    Aihe