Meneekö mökkitontit lama-aikana kaupaksi.

Anonyymi

Kokoomuksen ja Sysmän kunnanjohdon seuraava "rahasampo" viritys on myydä tuhansia uusia mökkitontteja ja alkaa imuroida niistä kiinteistöverotuloja.

- Miksi Otamon tontit on vielä myymättä, vaikka mökkibuumi on kuuleman mukaan käynnissä?

- Meneekö uudet tontit kaupaksi kun inflaatio nostaa hintoja, korot nousee ja pankit asettaa perheille matalammat lainakatot ja tiukemmat stressitestit. Moneen omistusasuntoon keskiverto Helsinkiläisellä on varaa?

- Kiinnostaako mökkitontit kunnassa, jonka imago on huono ja joka ei ole suosituimpien mökkipaikkakuntien joukossa?

- Meneekö mökkeilijät kohta mielummin ulkomaille lomalle, kuin jää Suomeen hyttysten syötäviksi? Alkaako ulkomaanmatkailubuumi?

- Onko Sysmän kunnanjohto suunnitelmiensa kanssa ajantasalla vai meneekö suunnitelmat päin P:tä kuten aina ennenkin?

Minkäänlaista pitkäkestoista nousukautta Suomeen ei ole tulossa. Korkeintaan lyhytkestoinen kasvupyrähdys verrattuna vuoden 2020 notkahduksen lukuihin.

12

892

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikös Suopellon ja Päijätsalon niinkuin Pinksinmäkikin , pitänyt olla Sysmän kunnalle oikeita rahasampoja ja runsauden sarvia ! Kartanon palon jälkeen siellä ei edelleenkään ole mitään kunnalle tuotavaa toimintaa päin vastoin vaan kunta on maksumiehen roolissa !

    • Anonyymi

      Nyt on huonoin mahdollinen aika alkaa rakentamaan mitään. Talo ja mökkipakettien hinnat jatkuvassa nousussa. Suomalainen rakennusalan työvoima imuroidaan kaupunkeihin kun ulkomaalaisia halpatyöntekijöitä ei saada Koronan takia maahantuotua ilman terveysturvallisuus riskiä vielä pitkään aikaan.

    • Anonyymi

      Suomalaiset reissaajat löytävät kotimaanmatkailusta sekä plussia että miinuksia.

      https://www.is.fi/matkat/art-2000008041014.html

      TÄTÄ luontoa on tullut nähtyä jo ihan tarpeeksi.

      –Suomessa on metsää ja järveä pohjoisesta etelään. Kaupungit ja kylät ovat kaikki samannäköisiä. Täältä ei saa enää kiksejä.

      Suomessa matkailu on kallista. Ulkomailla samalla rahalla saa paljon enemmän.

      Eniten moitteita saivat Suomen kolea ja epävakaa sää sekä kalliit hinnat. Osa vastaajista kertoi säästävänsä rahat mieluummin ulkomaanmatkaan, koska kokee siten saavansa rahoilleen enemmän vastinetta.

      – Etukäteen ei voi suunnitella tai varata juuri mitään. Kukapa vesisateessa, 10 asteen lämmössä haluaa olla mökillä, vesi- tai huvipuistossa tai oikein muuallakaan.

      – Matkailu Suomessa on todella kallista, joten ei kiinnosta! Meillä on kahdeksanhenkinen perhe. Meinasimme toissa syksynä mennä Tampereelle kahdeksi yöksi ja Särkänniemeen. Matkan hinnaksi olisi tullut tuhat euroa ilman ruokia ja bensoja. Ostimme sen sijaan matkan Budapestiin. Kolme yötä siellä, lennot ja majoitus maksoivat 650 euroa. Ruoka oli paljon halvempaa ja nähtävää riitti. Kävimme myös vesipuistossa, johon liput maksoivat 15 euroa henkilöltä.

      – Suomessa on paljon ihania matkakohteita, mutta usein tulee lähdettyä lämmön ja auringon perään. Kun lisäksi kiehtoo historia ja hyvä ruoka niin harvemmin jään Suomeen niidenkään takia. Ja pakko myöntää – jos saan kolmen päivän kotimaanloman hinnalla viikon tai pari muualla, valinta on helppo. Tällaisen keskituloisen perusreissaajan pitää valita paras hinta-laatusuhde.

      • Anonyymi

        Häippäse jos maa ei miellytä, v..tuako täällä rutiset jos täällä olosi on noin surkeaa.


    • Anonyymi

      Pihlajamäelle on tulossa myyntiin isolla tontilla oleva talo.
      Ei tarvi rakennella, paitsi jos haluaa uima-altaan tontille.
      Nopeat syövät hitaat.

    • Anonyymi

      Voisi myydä halvalla ne menisi .

    • Anonyymi

      Meitä maailmaa ennen koronaa kiertäneitä on pajon, ja nyt monilla on kotimaan vuoro. Itse olen todella ihastunut maamme omaan tarjontaan, lomamökki rauhaa puhdasvetisen järven rannalla ei tällä hetkellä voita mikään, eikä enää ehkä koskaan.

    • Anonyymi

      Sysmässä on rauhallista, ei ruuhkia, ei saasteita, ei melua, ei virikkeitä. Joka ymmärtää rauhan päälle, tulee ja pysyy täällä. Mukavia paikallisia ihmisiä, hyvät palvelut ja kaikki lähellä ja edullista. Palvelut on niin hyvät . Listaa tähän mitä puuttuu?

      • Anonyymi

        Ainakin puuttuu kunnanjohtaja, joka arvostaa (kaikkien) alaisten työpanosta eikä vain ulkopuolisten konsulttien rahastusta.


    • Anonyymi

      On todella ihme, että Otamon tontit eivät mene kaupaksi vaikka ovat myynnissä ihan kunnan omilla kotisivuilla. Asikkala joutuu markkinoimaan omia tontteja ihan oikotiellä, etuovessa ja tori.fi:ssä.

      • Anonyymi

        Erittäin viiltävä, ja totuuden mukainen analyysi!


    • Anonyymi

      Muistaako kukhaaan kuinka mänivät Päijätsalon alueet kaupaksi? Olkos se jotakin 100 mökkiä, jotka sinne rakentuivat. Olen käynyt mökeissäkin - hienoa! Kyllä luonto myy!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 140
      4001
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      110
      3619
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      20
      2555
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1727
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1609
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1585
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1513
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1491
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      89
      1483
    Aihe