Miten Lestadiolaisuus lopetetaan ?

Anonyymi

Miten Lestadiolaisuus saataisiin loppumaan ?

En voi mitenkään hyväksyä sitä, että omat kirkkoon kuulumattomat lapseni kasvaa, elää ja käy koulua tälläisten aivopestyjen/sairaiden lasten seurassa, mutta siltikään en uskalla nousta tälläistä 100 000 jäsenen lahkoa vastaan..

Raahen poliisit, sairaala ja kaikki muutkin virastot ja toimistot siis ihan kaikki tuntuu olevan tässä samassa lahkossa mukana ja pyörittävät tätä systeemiä ahneuden ja pihiyden avulla, menestyen toistensa kustannuksella..

Pelkään, että nämä Lestadiolaiset opit ja rajoittuneisuus tai muu pidättyneisyys väkisinkin tarttuu Oulun, Limingan, Raahen ja muiden Lesta-seutukuntien alueella myös tavallisiin kirkkoon kuulumattomiin tai muuten vapaana kasvaviin ja eläviin lapsiin..

Viattomiahan toki Lestojenkin lapset ihan pieninä ovat, mutta he muuttuvat vaaralliseksi murrosikäisenä, kun osa heistä uskoo yhä, että Lesta-teinit eivät saisi purkaa seksuaalisia paineitaan soolona yksinään ja turvallisesti kotonaan, vaan he joutuvat ahdistelemaan tai jopa käyttämään omia sisaruksiaan hyväksi tähän seksin paineeseensa.

Lestoille kasvaa täysin vääristynyt seksuaalisuus, eivätkä he uskalla nauttia seksin ainoasta tarkoituksesta, joka on luoda naisen ja miehen välille yhteenkuuluvuuden tunne eli aitoja orgasmeja ilman raskaaksi tulemisen pelkoa.

Hyvä seksi on se asia, joka pitää avioliiton kasassa ja parisuhteet yhdessä. Jos seksiä ei ole tai se muuttuu huonoksi, niin tottakai se johtaa irtosuhteisiin ja silloin menetetään avioliiton alkuperäinen idea myös "Ei Lestoihin" -kuuluvilla uskovaisilla..

Tuntuu todella julmalta myös se, että nainen kasvatetaan alisteiseen asemaan mieheen nähden, jolloin nämä naisraukat eivät aikuisenakaan ymmärrä omaa ihmisarvoaan, eivätkä sitä, että heidän ei tarvitse olla synnytyslaitoksia loppuelämänsä ajan..

Miten tälläisille Lesta-äideille voisi rauhallisesti selittää ja opettaa, että miehen sperman siittiöt eivät ole eläviä lapsia, ennenkuin vasta noin 1 kk raskaaksi tulon jälkeen, kun kaikki solut ovat jakautuneet ja ihmiskeho alkaa naisen sisällä kehittyä oikeaksi ihmislapseksi ?

Tottakai siinä vaiheessa abortin tekeminen tuntuu meistäkin kirkkoon kuulumattomilta murhalta, ei lapsia saa mennä tekemään huvikseen, niitä saisi tehdä vain, jos on antaa heille hyvä ja turvallinen elämä, eikä nykyisessä yhteiskunnassamme maahanmuuttaja raiskaajien ja huumeiden sekamelskassa ole todellakaan turvallista kasvattaa lapsia..

Lestadiolaisuudella pitäisi olla hyvin korkea alaikäraja eli Suomen Laki pitäisi tulla tässä vastaan eli siihen lahkoon saisi liittyä vasta yli 30-vuotiaana, jolloin mies ja nainen ymmärtää jo elämästä kaiken oleellisen ja ymmärtää mitä on tekemässä tai millaiseen lahkoon on sitoutumassa, eikä 30-vuotiaana raskaaksi tuleminen ole enää niin helppoa, vaan voidaan ohittaa "ovis viikko" mennen tullen ja harrastaa seksiä mielin määrin niin sanottuina "varmoina päivinä" eli ehkäisykieltoa voisi silloin 40-vuotiaana jo todella noudattaa, raskaaksi voi olla silloin erittäin vaikea tulla, vaikka missä lapsettomuushoidoissa kävisit..

En oikein jaksa sitäkään, että alueemme kuuluisan Lesta-rakennusfirman hallituksessa istuu kuuluisa Kartelli-isännöitsijä, mutta nämä HyväVeli-verkostot ja muut yritysten sisäiset rikokset eivät ole kuitenkaan niin vakavia, kuin näiden viattomien ihmislasten seksuaalinen ahdistelu, vauvasta asti aivopesu ja vakavien mielenterveysongelmien eli "Helvettiin joutumisen pelkotilojen" - tuottaminen..

Miksi Lestat saavat jatkaa rikollista lahkotoimintaansa yhä, mutta muut rikolliset yhteisöt esimerkiksi liivijengiläiset eivät saa toimia vapaasti rikollisjärjestönä ?

Eikö kukaan näe tässä epätasa-arvoa ?

Näkeekö joku jotain hyvää Lestadiolaisuudessa, voitko kertoa minulle ?

Yhteisöllisyys vastaan yksinäisyys asian ehkä just ja just ymmärrän, mutta se, että isommat lapset hoitaa pienempiää , jotta vanhemmat voi tehdä lisää lapsia tai sisarukset ahdistella seksuaalisesti toisiaan on Suomen Laissa rikos ja sitä ei saa anteeksi, vaikka kuinka rukoilisi..

Kaksinaismoralismilla eivät varmasti pääse Taivaaseen, esimerkiksi että kotiin tilataan salaa kondomeja ja katsotaan Netistä Pornoa aivan innoissaan, mutta Suviseuroilla piilotetaan taas tekopenikset, televisiot ja meikit..

Rippisalaisuus on myös rikos, josta Lestat kyllä joutuvat Helvettiin, mutta eikö olisi oikein Lestoille siitä kertoa, että kyllä ne halukkaat, jotka haluavat yhä vapaaehtoisesti Jumalaan uskoa pääsisivät yhä Taivaaseen, kun lopettaisivat vain tuon sairaalloisen Lesta-lahkoilunsa..

Auttaisiko joku mitä voin tehdä näiden ihmisten pelastamiseksi ?

Minä en voi salaliittoutua ja usuttautua tähän lahkoon mukaan eli yrittää saada näitä ihmisiä sieltä pois olemalla itse kusettaja, koska en hyväksy heidänkään kusetus-oppejaan heidän lapsilleen, tekopyhäksi en ala, omatuntoni ei sallisi sitä..

55

3196

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sutä ihmettelee moni muukin.täällä lahko jokapaikassa vallassa.ovat tekopyhiä ja laiskoja yms .olen aina vihannut lahkolaisia ja niiden toimintaa.

      • Anonyymi

        Lailla pitää moinen lahko kieltää.sehän on pahin rikollisuuden tyyssija suomessa.mutta hyväveli systeemi toimii ja kaikki painetaan villaisella.noin se on.


    • Anonyymi

      Eikai kukaan halua Suomesta korruptoitunutta valtiota, kuten esimerkiksi Venäjä, mutta tämä lahkolaisten systeemi on siihen johtanut jo nyt näissä yritysten välisissä verkostoitumisissa, samoin virkoihin nimityksissä ja muussa työhön ottamisessa Pohjois-Suomessa.

      Aikoinaan tämä lahkolaisuus on saattanut liittyä oikeasti uskonasioihin, mutta maailma oli silloin eri, eikä sitä maailmaa ole enää jäljellä.

      Tämä lahkolaisuus on Suomessa tänä päivänä käytännössä vain ammattirikollisuutta, jota katsotaan läpi sormien, eikä päättäjät ole vielä nostaneet tätä asiaa "kiellettyjen asioiden" listalle.

      Mitä useampi ex-lahkolainen uskaltaa tulla julkisuuteen ja kertoa totuuden, niin kyllä se loppuu siinä vaiheessa, kuten kaikki muukin laimenee luonnostaan.

      • Anonyymi

        Raahessa lahko jyllää.tulee jyllään.olen seurannut raahen hommaa jo 40 vuotta ja pahemmaksi menee.annoitte lahkolle vallan ja se näkyy joka asiassa.kaupunginvaltuusto täynnä näitä paskanjauhajia tekopyhiä.raahe on kuollut.entä kun lähtee tehdas.miettikää ja äänestäkää muttei lahkolaisia tai viherpiipittäjiä.kaupunki sekaisin ja nämä elää jossain pumpulissa.äänestäkää perkeleet ja oppikaa jos älyätte.


    • Anonyymi

      Raahen Seutu ei muuten anna kirjoittaa kommenttikenttään mitään pahaa.. Ne ei päästä sellaisia kommentteja läpi, jossa on Lessujen haukkumista tai vastaavaa.. Miten voi olla mahdollista, että seudun ainoa paikallislehti perustuu tälläiseen niin sanottuun "Lesta-Mafiaan".. Median vaikutus paikallisiin on kuitenkin suuri vallankäyttö väline.. He voivat ohjata mielipiteitä ja asenteita tällä tavoin..Korruptio parhaimmillaan.. Jonkun korkeamman tahon kuuluisi tutkia ja lailla kieltää Raahen Seudun epäeettistä toimintaa, kuten myös muidenkin HyväVeli-verkostojen..

      • Anonyymi

        Eipä sinne kirjoitella haukkumisia islamista eikä muistakaan uskonnoista tai uskonlahkoista.
        Perusteetonta räkytystä näyttää riittävän tällä palstalla ihan riittävästi.

        Siitä vaan itsekin perustamaan kavereiden kanssa hyväveli-verkostoja ja keskenänne sitten kauppaa teette ja korruptiota harrastatte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä sinne kirjoitella haukkumisia islamista eikä muistakaan uskonnoista tai uskonlahkoista.
        Perusteetonta räkytystä näyttää riittävän tällä palstalla ihan riittävästi.

        Siitä vaan itsekin perustamaan kavereiden kanssa hyväveli-verkostoja ja keskenänne sitten kauppaa teette ja korruptiota harrastatte.

        Lessu-Lassi tuo Keskustan&Lessujen hyväveli kähmintä on jo niin läpinäkyyvää vaikka ette itse sitä usko, että täysin tyhmäkin sen huomaa,


    • Anonyymi

      Jumalan terve!

    • Anonyymi

      Pääsikö Lestoja taas kuinka runsaasti ja sisäsiittoisesti Raahen politiikkaan mukaan ?

      Vai onko samat vuodesta toiseen ja estetää uudet tulijat sovitusti kuka äänestää ketäkin ?

    • Anonyymi

      Lestadiolaisuus loppuu välittömästi silloin, kun se julistetaan rikollisjärjestöksi!

      • Anonyymi

        Ei lopu ikinä.on ne niin kieroa sakkia.pelaavat omaan pussiin kaiken.eli aina hyväveli tulee toimimaan.miksi.no ovat muka uskovaisia ja etulyönti asemassa.no nämä paskat huomaavat kun heistä aika jättää että kannattiko käydä seuroissa yms.


    • Anonyymi

      Siunausta!

    • Anonyymi

      Varmaan moni lestadiolainen tarvitsee terapiaa. Mutta tällä ketjun aloittajalla on tarvetta siihen erityisesti. En kuulu kirkkoon, mutta ko. uskonlahko ei häiritse elämääni, eikä lasteni elämää :) Joten käy puhumassa ja purkamassa tuota päähänpinttymääsi jollekin, suhtautumisesi on aika fanaattista, häirinneekö yöuntasikin.

      • Anonyymi

        Olet lessu selvästi itte sillä kukaa täysjärkinen ei puolustais lessujaan kun Lessut itte. Etpä kuulu kirkkoon etpä mutta mene silti sinne seuroihisi saarnaamaan vaan ja puolustamaan ystäviäs äläkä yritä piiloutua pakanaksi. Toi alkuperänen kirjoittaja voi suomi24 palstalle laittaa mitä vaan huoletta ilman että tarvii pelätä jonkun lessun hyökkäystä kakaroidensa kimppuun. Eihän ne saa olla missää tekemisissä syntisten kanssa helvettiin menee kaikki lessu lapset muuten hui hui. Näköjää ammattiapua tarvii sekä nykyiset lessut/ ex-lessut / nämä heidän lessukaveriensa kaverit jotka kehtaa puolustaa tota sontaväkeä.


      • Anonyymi

        Käy itse puhumassa.et ole oikea raahelainen etkä tiedä mitään mistään.pistä pää tyynylle ja herää huomenna.


    • Anonyymi

      Hyvät ystävät, hädän hetkellä ihmisen polvet notkahtaa ja kuoleman edessä ylpeys karisee. Huomasitte varmaan kuinka Tanska ottelussa kanssapelaajien kädet menivät ristiin Erikssonin puolesta. Ei ihminen tiedä milloin lähtö ajasta tulee; ei voi kukaan nuoruuteen tai terveyteen luottaa. On turvallista elää kun saa elää uskovaisena, vaikkakin haukuttuna täällä ajassa. Tietoisena, että kuoleman jälkeen uskovaisille on varattu hyvä osa Taivaassa.

    • Anonyymi

      Ei lopu lestadiolaisuus ennenkuin se Suomen laissa kielletään !

      Aamen !

      • Anonyymi

        Kohta on puolukat punaisia. Mee marjaan.


    • Anonyymi

      Korona esti Suviseurat, joten moni varmaan käytti tilaisuutta hyväksi ja lähti piireistä.

      Jos syksyllä alkaa taas Korona uudestaan levitä, niin eiköhän nämä Rauhanyhdistykset kärsi siiten jo väenkadosta.

    • Anonyymi

      Aloittaja on unohtanut yhden tärkeän asian. Lapset joutuvat elämänsa aikana, menestyäkseen, tekemisiin erilaisten ihmisten kanssa. Erilaisten ihmisten kanssa on tultava toimeen ja heidät on hyväksyttävä.

      • Anonyymi

        Tietenkin pitää pärjätä ihmisten kanssa mutta lestat ovat eriasia.ne ei ole normaaleita vaan salaseura votkaleita jotka pelaavat omaan pussiin toisten kustannuksella.älä lesta puolusta lahkolaisia veljiäsi.mitä tekevät seuroissaan.mieti sitä ja älä puhu paskaa.


    • Anonyymi

      Ei mua ainakaan nuo lestaatiolaiset oo mitenkään suuremmin haitanneet, naapurissa niitä on asunut vuosikymneniä, ja kouluakin tuli aikoinaan käytyä niiden kanssa. Silloin ihmetytti, kun ne lähti aina luokasta pois, jos esim jotain katottiin tv:stä oppitunnilla. En tiedä onko sama tyyli nykyään.

      Muistelen että ainakin 80 luvulla jotkut lestadiolaistytötkin meikkas koulusa, ja käytti tiukkoja, seksikkäitä farkkuja.

      Yks naapureistani oli lesto, ja hän kävi meillä katsomassa tv:tä harva se päivä.

      Se lahkon jäsenet pysyttelee yleensä kyllä omissa oloissaan. Osa ehkä vanhoillisempia, kuin toiset.

      Rippikoulun nämä lestolapset kävi jossain eri paikassa kuin muut, sen jälkeen vaikutti että lestot muuttui entistä eristäytyneemmiksi muista.

      Opiskelu/työelämässä jonkun verran joutunut niitten lestsatiolaisten kanssa tekemisiin, mutta kun ovat olleet vähemmistönä, niin ei niistä mitään haittaa oo ollut.


      En sitten tiedä, millaista se on, kun lestot ovat enemmistönä.

      Kyllähän sitä voi vaihtaa paikkakuntaa, jos ahdistaa.

    • Anonyymi

      Lestat tulisi Raahessa kieltää ja karkottaa kuten kaikki mamutkin.

    • Anonyymi

      Voi hyvä tavaton.näkeehän tuon jo kaupoissa yms.ulkomaan eläjät ovat kuin euroopan omistajia.mölyävät porukalla joka paikassa ja kävelevätkin tiellä niin leveästi että ojaan saa pian pyörällä ajaa.eivät sovellu suomeen.luulevat itsestään liikoja.sitten niiteen rikokset.no valtio paapoo näitä hyväkkäitä.sitten saatanan suomalaiset haukutaan rasisteiksi.onko kukaan kukkahattu täti tai vastaava tutkinut mitä ne suomalaisista puhucat.eivät ole.

    • Anonyymi

      En tiedä mutta vanha neuvo Chigagon Al Caponen ajoilta:HAULIKKO ratkaisee monta asiaa.
      Mutta en suosittele.Siitä saa kakkua ja ...älä tapa..

      • Anonyymi

        Lestat vallanneet raahen jo ajat sitten.pahenee vaan asiat.normaalit asukkaat eivät asiaan puutu.miten saada lestat pois kaupungin hallinnosta.no älkää äänestäkää näitä ja ette ota palveluita näiltä lahkolaisilta.ei se kummempaa.on raahessa vielä oikeita ihmisiä ja firmoja jotka ei ole lahkossa.kaupungin valtuustonki ex puheenjohtaja tosi lesta ja vielä pattijoelta.hävetkää.


    • Anonyymi

      Raahesta ei voi viihtyisää tulla, niin kauan kun Lestadiolaiset jatkavat tätä sisäsiittoista kerhoaan, jossa sisäpiireihin ei pääse mukaan.

      Yhtään ystäviä en löydä mistään, vaikka olen asunut täällä jo pidemmän aikaa, kukaan ei vaan tule juttelemaan, koska kukaan ei tunne minua.

      Olen ehkä useampien naisten mielestä hyvin syntinen, koska käytän voimakasta meikkiä ja kuuntelen autossani kaikenlaista musiikkia.

      No hyväksyn myös yksinäisyyden, ei siinä mitään, mutta kovasti kaipaisin entisaikojen kahvittelu tai kyläily seuraa, ei väliä onko lahkolainen vai ei.

    • Anonyymi

      Lestadiolaiset tulee julistaa rikollisjärjestöksi. Pitäisi saada lakialoite jossa vaaditaan lestojen järjestäytymisen lopettaminen. Meidän jotka ollaan tätä mieltä tulisi yhdistyä ja yhdessä ajaa asiaa.

    • Anonyymi

      Minua ei haukuta lestadiolaiseksi, mutta minulla on heikäläisiä ystäviä. Yhdessä voi jutella, juoda virvokkeita ja nauttia vaikka lenkistä. Koskaan en ole törmännyt heidän kanssaan suurempaan kieroiluun kuin muidenkaan kanssa. Ja heillä tuntuu olevan periaate: elää rauhassa toisten kanssa, mikäli se heistä riippuu.
      Tämän ketjun aloittaja toistelee ko ryhmän eliminoimistarpeesta, muttei anna mitään
      aitoa perustetta vaateelleen. Minusta useat lestadiolaiset edustavat tässä kaupungissä jämeriä ja kestäviä arvoja sekä rehellisyyttä. Ja mistäpä voi löytää yhtä
      pyyteetöntä rakkautta kuin lestadiolaisten puolelta?
      Annetaan kaikkien kukkien kukkia!

      • Anonyymi

        Varmasti edustavat.erään raahen tai oliko pattijoen lestan pikkupoika hukkui ojaan.no tämä kusipää meinasi että se on jumalan tahto.tuoko muka normaalia.jos tuommoisia valtuustossa niin asiat on tosi huonosti.jumalan tahdosta siittävät lapsia eikä paljon välitetä niistä.ei ole normmalia.


    • Anonyymi

      Tiukkaa tekstiä

    • Anonyymi

      Hyvät ystävät, hädän hetkellä ihmisen polvet notkahtaa ja kuoleman edessä ylpeys karisee. Huomasitte varmaan kuinka Tanska ottelussa kanssapelaajien kädet menivät ristiin Erikssonin puolesta. Ei ihminen tiedä milloin lähtö ajasta tulee; ei voi kukaan nuoruuteen tai terveyteen luottaa. On turvallista elää kun saa elää uskovaisena, vaikkakin haukuttuna täällä ajassa. Tietoisena, että kuoleman jälkeen uskovaisille on varattu hyvä osa Taivaassa.

      • Anonyymi

        Usko on täyttä humpuukkia.kuka uskoo sellaiseen jota ei ole nähnytkään.ajatelkaa sitä.aivopestyjä .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Usko on täyttä humpuukkia.kuka uskoo sellaiseen jota ei ole nähnytkään.ajatelkaa sitä.aivopestyjä .

        Tuo on sälittävää, ettei ihminen saisi uskoa mihin haluaa. Mitäs se sun persettä kutittaa?


    • Anonyymi

      Lestat ovat piilopervoja mafiosoja, joiden perheessä aivopesu on hampaiden pesun edellä ja kakaroita siitetään sotilaiksi noihin sisäsiisteihin uskonyksiköihin. Lestapaikkakunnilla ei voi toimia oikein missään, jos ei kuulu heihin tai luimistele pelokkaana sivummalla.

    • Anonyymi

      Kirjoittajille tiedoksi; ei mitenkään.

    • Anonyymi

      Samat sukunimet kiertää kastettujen listalla ja sukupuu alkaa olla kaluttu loppuun. Syntyy nutipäitä kun ollaan keskenään sukua ja juhlat vaan jatkuu..

    • Anonyymi

      Jumalan terve!
      Teillä on asiasta aivan väärä kuva. Olen 14 henkisen perheen vanhin lapsi, olen 15-vuotta. Te ette ymmärrä, millaista on olla lestadiolainen. On rakastava ja turvallinen perhe, jossa ei esiinny minkäänlaista ahdistelua tai väkivaltaa.
      Oletteko huomanneet, että te ette voi hyväksyä ihmisiä sellaisena kuin he ovat. Jokainen saa uskoa miten tahtoo ja usko tuo rauhan itselle. Se on oma kohtainen asia.
      Me emme ole aivopestyjä. Me olemme tässä uskonnossa omasta tahdosta. Teidän laisilla ihmisillä on sitä vaikea käsittää.
      Se että perheessämme on paljon lapsia on Jumalan siunaus. Sisarukset ovat rakkaista ja tärkeitä. Kaikkia rakastetaan yhtä paljon ja kohdellaan samalla tavalla.
      Se, missä sinä viittaat, että lestadiolaiset äidit olisivat synnytyskoneita, on aivan väärin. He voivat itse päättää mitä tekevät, mutta he tietävät, että lapset ovat Jumalan siunaus.
      Lestadiolaiset ovat tavallisia ihmisiä, samanlaisia kuin te muutkin sillä erotuksella, että he uskovat Jumalaan. On totta, että me emme tanssi, kuuntele rokkia/poppia, käytä meikkiä tai muuta sellaista, koska se johtaa erilaisiin kaveri porukoihin, joka voi johtaa erilaiseen elämään ja uskosta pois.
      Meillä on itse oikeus päättää, kuulummeko tähän uskontoon, vai emme, mutta itse tahdon kuulua, sillä se luo turvaa ja rauhaa, sekä luo pääsyn taivaaseen.
      Haluan vielä sanoa siihen, että kun joku oli kirjoittanut siitä, kuinka joku pikkupoika oli kuollut hukkumalla, ja isä oli sanonut, että se on Jumalan tahto, niin asia juuri näin.
      Itselläni on kuollut pikkuveli ja ajattelen itsekin juuri näin, koska uskon siihen, että Jumala pitää meistä huolta ja kaikilla on omat elinpäivänsä. Joillakin se on lyhyempi ja joillakin se on pidempi. Uskon että pikkuveljeni on nyt taivaassa , turvassa.
      Taivaassa kaikki on hyvin, joten veljellänikin on kaikki hyvin.
      Tämä ajattelu malli voi tuntua teistä oudolta ja väärältä, mutta ei se meidän mielestä ole. Näin me uskomme, eikä teillä pitäisi olla nokan kopauttamista siihen asiaan. Jokainen saa uskoa miten tahtoo.
      Sanon vielä kerran: usko tuo rauhan ja luo turvallisuutta tulevasta. Minun kohdallani se on poistanut kuoleman pelonkin, etenkin kun tietää, että siihen ei voi vaikutta millään tavalla.
      Jumalan rauhaan!

      • Anonyymi

        Siis 15 kun yksi on nukkunut pois.


      • Anonyymi

        Taivasta ei ole olemassa, kuten ei muitakaan mielikuvituspaikkoja. Uskonto on siitä kiero vanha huijaus, että se ensin sepittää jonkin uhkan, johon se sitten tarjoaa valheellisen ratkaisun. Niin kuin teitäkin pelotellaan jollakin kuvitteellisella tulijärvellä, jolta mukamas välttyy, kun alistaa koko elämänsä uskonnollisten johtajien määräiltäväksi.


      • Anonyymi

        Omasta tahdosta riippumatta aivopesty jo pentuna, aikuisena voi tulla jo omia ajatuksia, eikä ehkä usko enää sokeasti kaikkea..


      • Anonyymi

        Ihanasti kirjoitettu! Se on juuri näin.


      • Anonyymi

        Jt!
        On todella harmi, kun monet uskosta osattomat ovat saaneet todella väärän kuvan lestadiolaisuudesta. On ahdistavaa lukea joitain näitä kommentteja täältä...

        Harmi kun en päässyt suviseuroihin. 😩
        Onneksi nyt kesälläkin saadaan kuunnella seuroja nettiradion kautta ja myös YouTubesta striimataan suviseurat😊.

        https://kesaseuraradio.fi/nettiradio/#


    • Anonyymi

      Tee syntiä ja riko lakia, juhlan tahto ja herran halttuun!

    • Anonyymi

      Raahessa näin.ei se ikinä muutu.aivopestyjä lestoja.haistatan niile vitut.kaupunki on kuollut.

    • Anonyymi

      Te ootte niin lapsellisia ja naurettavia 😂
      Teillä ei oo käsitystä asiasta, ei sitten OLLENKAAN😂🥳

      • Anonyymi

        kato olipoistettu,syntisi on anteeksi annettu


    • Anonyymi

      SE EI OLE TEILTÄ MITNKÄÄN POIS JOS JOKU HALUAA USKOA! Säälittävämpää tekstiä en ole koskaan lukenut! Haista paska!

      • Anonyymi

        Satua satua.kuka on nähnyt jeesuksen tai jumalan.ei kukaan.suurta kusetusta koko homma.no siinäpä petytte kun kuolema korjaa.maailmassa on niin paljon eri uskontoja joissa di ole jumalaa tai jeesusta lainkaan.


      • Anonyymi

        Vai on lestadiolainen suuttunut heti ja ottanut nokkiinsa ! Totuus on se, etteivät usko itsekään enää, mutta pakkohan se vaan on yhteisön hylkäämisen ja rangaistuksien pelossa. Kannattaa ostaa televisio tai mennä äkkiä internettiin katsomaan mitä maailmalla tapahtuu nykypäivänä. Sellaista "JUMALAA " ei toivon mukaan ole, joka antaisi kaikkien pienten viattomien lasten tulla murhatuksi ja raiskatuksi joka ikinen päivä, mutta " SAATANA " voi hyvinkin olla, koska elämä on yhtä helvettiä ja kärsimystä.


    • Anonyymi

      Miksi moottoripyöräkerhot kielletään laissa, mutta lahkolaiset saavat jatkaa salaisia kokouksiaan ?

    • Anonyymi

      Oon Raahessa, mutta en ole tainnut kertaakaan tieotisesti törmätä lestaan koulussa. Mistä niitä löytää?

    • Anonyymi

      Voiko raahkana....

    • Anonyymi

      Voi raahkana.....😇

    • Anonyymi

      Ryyltä löytyy sunnuntaisin,Nyt jouvut menneen lopen räyskälään.Voi Lempo!

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe