Kirjoitus on kopio henkilöltä, joka kertoo olevansa multimiljonääri Chiang Maista. Hänen juomaohjeensa sanasta sanaan tässä. Olkaa hyvä ja nauttikaa laadusta ja tasosta.
"Tärkeintä on alkuliemi, johon olen huomannut rakkaiden tietämyksen perustuvan ainoastaan kiljuun.
On hyvä käyttää käymistuotteessa esimerkiksi perunaa, omenaa ja jotain omavalintaista.
Meillä tislausvehkeet oli rosteria kauttaaltaan ja yksi tärkeimpiä toimepiteitä oli ruotsalaisittain sanottuna finkkelöljyn poistaminen, joka öljy antaa tuotteelle äklön maun.
Se tapahtui noin 3 metrisellä pystysuoralla putkella jäähdytyspuolella, joka oli täynnä lasimurskaa.
Myöhemmässä vaiheessa vielä aktiivihiilisuodatus, niin tuote parempaa kuin moni laillisesti myytävä.
No tästä aasinsilta pirtuun, jota varsinkin suomessa henkilöt järjestivät reseptillä ystävälääkäriltä, kuten ex-vaimoni sairaanhoitaja.
Drinkkien tekeminen kyseisellä on järjetöntä ja vain tietämättömät niitä lantraa ja juo.
Boolit tulee tehdä juhliin vuorokautta ennen, että alkoholi ehtii sekoittua plissiin.
Mikäli alkoholi ei ole sekoittunut ja miedontunut juomakokonaisuuteen, niin nautittaessa se on raakaa tavaraa elimistöön ja seuraamukset on kuin känninen ja väkivaltainen Neito selvinkin päin"
Oma kommenttini tähän on että vain rappioalkoholistit valmistaa pontikkaa ja hankkii pirtureseptejä. Pirtu on hirveintä myrkkyä mitä ihminen voi juoda, oli se sekoitettua missä vaiheessa tahansa. Oikea booli on tuore, siinä on hiilihapot, raikkaus viileys ja tuoreet hedelmät tallella. Se on boolia, eikä mitään laimennettia pirtulitkua. Tämä meidän sensei on metsämökissä asuva puliukko ja olen tästä valmis lyömään vaikka tonnin vedon.
laiffila, Vantaa, töissä
Halvan humalan salaisuudet
30
308
Vastaukset
- Anonyymi
Hyvä maatalouslomittajan aviomies sinne töihisi.
En ole multimiljonääri, joskin vaimoni joidenkin toimenpiteidemme johdosta on varakas.
Ei minulla ole reseptiä pirtuun, vaan sairaaloissa mainittua käytetään ja sitä voi ostaa apteekista lääkärin kirjoittamaa asiakirjaa vastaan.
Totta, pirtua ei pidä mennä juomaan ilman että se on sekoitettu laimennettaen asianmukaisesti ja tiedoksi, että se on vain erittäin puhdasta alkoholia vahvuudeltaan erittäin vahvaa.
Boolia valmistettaessa toki hiilihapot, ym. hedelmät voi kukin tyylillään sekoittaa booliin tahtomanaan aikana, en minä siihen kantaa ottanut.
Hyvä olla tietoinen boolista hedelmien syöjän, että voi käydä yllätyksellinen känni.
Pirtun sekoittamisella osaan lientä vuorokautta aiemmin ei ole mitään tekemistä viileyden kanssa.
Ja taas tonnin veto, jepjep. - Anonyymi
Hieman jatkoa.
Siis Suomen rannikolla saarissa huviloillaan ihmiset ovat paljolti rappioalkoholisteja, käyppä katsomassa mökit ja minkälainen venho laiturissa rappioalkoholisteilla lilluu. - Anonyymi
Aina vaan töissä, olisiko työn orja.
- Anonyymi
Lukuvuodessa on keskimäärin 188 koulupäivää, joista oppilas suorittaa keskimäärin 182.
Tosin Tukham tilassa munkki käy koulua tuhatkin vuotta. - Anonyymi
Teillä molemmilla taitaa olla käsitteet hieman hakusessa?
- Anonyymi
Väkiviina eli sprii (lat. spiritus fortis. josta johtuu arkikielinen nimitys pirtu) on etyylialkoholin ja veden atseotrooppinen seos. Se on siten puhtainta etanolia, jota voidaan valmistaa tislaamalla ilman apuaineita. Väkiviinan alkoholipitoisuus on ihanteellisesti 96,2 tilavuusprosenttia, käytännössä siinä on alkoholia yleensä 95–96 tilavuusprosenttia. Väkiviinaa valmistetaan atseotrooppitislaamalla alkoholia useaan kertaan pohja- tai täytekappalekolonnilla, kunnes saatu tuote kiehuu yhtenä komponenttina. Väkiviinan kiehumispiste on 79 °C ja tiheys 0,8 kg/dm3.
Väkiviina on lain mukaan alkoholipitoinen valmiste, joka sisältää alkoholia yli 80 tilavuusprosenttia. Tällaista tuotetta ei katsota Suomen alkoholilain mukaan alkoholijuomaksi. Väkiviinaa saa pitää hallussaan tai kuljettaa ainoastaan se, jolla on alkoholilain mukainen lupa tai oikeus valmistaa, maahantuoda, myydä tai käyttää väkiviinaa. - Anonyymi
Laiffilalle kuitenkin terveisiä töihin.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Väkiviina eli sprii (lat. spiritus fortis. josta johtuu arkikielinen nimitys pirtu) on etyylialkoholin ja veden atseotrooppinen seos. Se on siten puhtainta etanolia, jota voidaan valmistaa tislaamalla ilman apuaineita. Väkiviinan alkoholipitoisuus on ihanteellisesti 96,2 tilavuusprosenttia, käytännössä siinä on alkoholia yleensä 95–96 tilavuusprosenttia. Väkiviinaa valmistetaan atseotrooppitislaamalla alkoholia useaan kertaan pohja- tai täytekappalekolonnilla, kunnes saatu tuote kiehuu yhtenä komponenttina. Väkiviinan kiehumispiste on 79 °C ja tiheys 0,8 kg/dm3.
Väkiviina on lain mukaan alkoholipitoinen valmiste, joka sisältää alkoholia yli 80 tilavuusprosenttia. Tällaista tuotetta ei katsota Suomen alkoholilain mukaan alkoholijuomaksi. Väkiviinaa saa pitää hallussaan tai kuljettaa ainoastaan se, jolla on alkoholilain mukainen lupa tai oikeus valmistaa, maahantuoda, myydä tai käyttää väkiviinaa.Olisipa tuon voinut kopioida kokonaan tai linkittää.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Pirtu - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olisipa tuon voinut kopioida kokonaan tai linkittää.
https://fi.wikipedia.org/wiki/PirtuPahoitteluni Laiffi... siis tästä etten linkittänyt, mutta kun NumBalli on kieltänyt wikipedian käytön kaikilta muilta kuin Kuksa-Senssulta, isolla S-kirjaimella.
- Anonyymi
Paljon puhetta nyt viinasta oikein wikipediasta katsottua, pirtu on kaikkein alkoholijuomien äiti tai isä, miten halutaan, se on puhtaita mukana ainoastaan alkoholia ja lirausvettä, koska se on vettä kevyempää se vaatii aikaa sekoittuakseen lantringeihin, yleensä vuorokausi, myrkkyä se on väärinkäytettynä jopa tappavaa, mutta sitä käytetään hieman koostumukseltaan muutettuna ja laimennettuna käsi huuhteena, 72 prosenttia on riittävä se on tappaa kaikki tunnetut virukset ja bakteerit...
Alkoholi on hyvä puhdistusaine, spriitä myydään myös pirtuna, se kannattaa jättää väliin, siitä tiedä mitä myrkkyä pullossa on, jo henki lähteä ei ole ensimmäinen kerta kun sprii on paljastunyt metanoliksi, silloin lähtee henki ja ainakin näkö, jyväskylässä lähti muutamalta henki kun siellä asuin, kun ostivat sitä venakoilta... jokaisessa sairaalassa on viskiä, se on ainoa juoma joka auttaa jos vedät metanolia, pitää olla pitkä aika juovuksissa, ihan luvalla voi henkirukka säilyä jopa näkökin...
Toinen yleinen ongelma on kemiallinen denaturointi, tässä viinaan sekoitetaan aineita jotka tekevät siitä helvetin pahanmakuista, siis juomakelvotonta... sen poistaminen on mahdotonta, vaikka kaikkea on kokeiltu alkoholistipiireissä, pakkasta, suodatusta, jopa ladan öljynsuodattimen läpi, onhan lada kaikkien autojen äiti...
Kaikki tieto ilman wikipediaa, ihan muistista... koe, elä ja nauti niin et tarvitse wikipediaa joka asiaan, osaat jotain ilman sitäkin.
By NumBall HHN 63v.- Anonyymi
Moi moi Numpa.
Nyt minun sinua kaksi vuotta vanhempana ollen aivan pakko hieman kritisoida kirjoittamaasi, siis "ihan vaan muistista kirjoittamasi"... miten tämän nyt loukkaamatta sinua, sanoisin, oletko koskaan käynyt muisti testeissä? Alkoholihan on liuotin, eli ajan kanssa se saattaa liuottaa aivoja... sanotaanko nyt vaikka, että pienemmiksi.
Alkoholin liikakäyttö voi aiheuttaa useita muitakin terveysongelmia, mukaan lukien pallomahan ja maksan turpoamisen. Pallomaha, joka tunnetaan myös nimellä kaljamaha, voi johtua alkoholin aiheuttamasta kalorien lisääntymisestä ja hormonaalisista muutoksista, jotka vaikuttavat kehon rasvan kertymiseen vatsan alueelle.
Maksasi turpoaminen puolestaan voi olla merkki maksasairauksista, kuten rasvamaksasta, hepatiitista tai kirroosista. Alkoholi on yksi yleisimmistä maksasairauksien aiheuttajista, ja pitkäaikainen alkoholin käyttö voi johtaa maksan rasvoittumiseen ja tulehdukseen, mikä voi edetä kirroosiksi ja jopa maksasyöväksi. Koska viimeksi olet käynyt maksakokeissa... muistako mitkä olivat seuraavat arvosi; alaniiniaminotransferaasi, alkalinen fosfataasi, glutamyylitransferaasi ja bilirubiini?
Mitä taas tullee toistuvaan ripulointiin ja käsideseihin, niin 72-prosenttinen desinfiointiaine ei välttämättä riitä tappamaan kaikkia tunnettuja viruksia ja bakteereja. Vaikka korkea alkoholipitoisuus voi olla tehokas monien mikrobien torjunnassa, ollen sinun tärkeää huomata, että eri mikro-organismit ovat erilaisia ja niiden herkkyys desinfiointiaineille vaihtelee.
Esimerkiksi käsidesin ei ole osoitettu tuhoavan noroviruksia kovin hyvin, joten desinfiointiaineita ei saa käyttää korvaamaan saippuapesua. Ensisijaisesti suositellaan huolellista käsien pesua lämpimällä vedellä ja saippualla. Hyvin pestyille käsille voidaan sitten tämän lisäksi käyttää alkoholipitoista käsidesiä.
> § < - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Moi moi Numpa.
Nyt minun sinua kaksi vuotta vanhempana ollen aivan pakko hieman kritisoida kirjoittamaasi, siis "ihan vaan muistista kirjoittamasi"... miten tämän nyt loukkaamatta sinua, sanoisin, oletko koskaan käynyt muisti testeissä? Alkoholihan on liuotin, eli ajan kanssa se saattaa liuottaa aivoja... sanotaanko nyt vaikka, että pienemmiksi.
Alkoholin liikakäyttö voi aiheuttaa useita muitakin terveysongelmia, mukaan lukien pallomahan ja maksan turpoamisen. Pallomaha, joka tunnetaan myös nimellä kaljamaha, voi johtua alkoholin aiheuttamasta kalorien lisääntymisestä ja hormonaalisista muutoksista, jotka vaikuttavat kehon rasvan kertymiseen vatsan alueelle.
Maksasi turpoaminen puolestaan voi olla merkki maksasairauksista, kuten rasvamaksasta, hepatiitista tai kirroosista. Alkoholi on yksi yleisimmistä maksasairauksien aiheuttajista, ja pitkäaikainen alkoholin käyttö voi johtaa maksan rasvoittumiseen ja tulehdukseen, mikä voi edetä kirroosiksi ja jopa maksasyöväksi. Koska viimeksi olet käynyt maksakokeissa... muistako mitkä olivat seuraavat arvosi; alaniiniaminotransferaasi, alkalinen fosfataasi, glutamyylitransferaasi ja bilirubiini?
Mitä taas tullee toistuvaan ripulointiin ja käsideseihin, niin 72-prosenttinen desinfiointiaine ei välttämättä riitä tappamaan kaikkia tunnettuja viruksia ja bakteereja. Vaikka korkea alkoholipitoisuus voi olla tehokas monien mikrobien torjunnassa, ollen sinun tärkeää huomata, että eri mikro-organismit ovat erilaisia ja niiden herkkyys desinfiointiaineille vaihtelee.
Esimerkiksi käsidesin ei ole osoitettu tuhoavan noroviruksia kovin hyvin, joten desinfiointiaineita ei saa käyttää korvaamaan saippuapesua. Ensisijaisesti suositellaan huolellista käsien pesua lämpimällä vedellä ja saippualla. Hyvin pestyille käsille voidaan sitten tämän lisäksi käyttää alkoholipitoista käsidesiä.
> § <Minun täytyy tuottaa sinulle pettymys, maksani ja munuaiseni on täysin kunnossa kävin viime perjantaina testeissä, tai paremmin kontrollissa. ainoastaan veren libidi profiili on hieman puutteellinen mutta normaali kun ikä huomioidaan, ja sokerit vähäsen koholla, mutta ei tarvitse muuttaa lääkitystä. Siis vielä kerran minulla ei ole maksassa mitään poikkeavaa, rasvamaksasta, hepatiitista tai kirroosista nyt puhumattakaan, eli sisuskalut toimivat vielä varsin hyvin... ja ihmehän se olisikin viimeisen kunnollisen kännin otin tyttäreni kanssa vuonna 2019, kun hän oli täällä käymässä... tosin tyttäreni joi määrällisesti enemmän kuin minä, poikani ei käytä alkoholia eikä muitakaan piristeitä lainkaan...
Kovasti ihmettelen miten helposti täällä tehdään diagnooseja painon ja kuvan pohjalta, siinä on lääketiede hävinnyt paljon kun voisi laittaa tänne kuvansa, ja painonsa laiffila 2010 voisi kertoa diagnoosin, ainakin thaimaassa sellainen palvelu olisi tarpeen... minunkin diagnoosiin meni täällä testien ja kuuden lääkärin tapaamiseen liki vuosi, tuo palvelu helpottaisi pahasti täällä diagnoosien tekemistä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minun täytyy tuottaa sinulle pettymys, maksani ja munuaiseni on täysin kunnossa kävin viime perjantaina testeissä, tai paremmin kontrollissa. ainoastaan veren libidi profiili on hieman puutteellinen mutta normaali kun ikä huomioidaan, ja sokerit vähäsen koholla, mutta ei tarvitse muuttaa lääkitystä. Siis vielä kerran minulla ei ole maksassa mitään poikkeavaa, rasvamaksasta, hepatiitista tai kirroosista nyt puhumattakaan, eli sisuskalut toimivat vielä varsin hyvin... ja ihmehän se olisikin viimeisen kunnollisen kännin otin tyttäreni kanssa vuonna 2019, kun hän oli täällä käymässä... tosin tyttäreni joi määrällisesti enemmän kuin minä, poikani ei käytä alkoholia eikä muitakaan piristeitä lainkaan...
Kovasti ihmettelen miten helposti täällä tehdään diagnooseja painon ja kuvan pohjalta, siinä on lääketiede hävinnyt paljon kun voisi laittaa tänne kuvansa, ja painonsa laiffila 2010 voisi kertoa diagnoosin, ainakin thaimaassa sellainen palvelu olisi tarpeen... minunkin diagnoosiin meni täällä testien ja kuuden lääkärin tapaamiseen liki vuosi, tuo palvelu helpottaisi pahasti täällä diagnoosien tekemistä.Lisään vielä Neiti99,9% 2010 laiffilalle, että käsidesistä kirjoittamasi on kuin amiksen tupakkapaikalla kuultua... minun ei tarvitse näitä asioita lukea wikistä, tähän helpottaa fackta, olen asunut täälä 10v ja, minulla on suutarin aitonahkaisessa vyö laukussani aina, AINA... mukana pullo 72 perosenttia käsidesi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minun täytyy tuottaa sinulle pettymys, maksani ja munuaiseni on täysin kunnossa kävin viime perjantaina testeissä, tai paremmin kontrollissa. ainoastaan veren libidi profiili on hieman puutteellinen mutta normaali kun ikä huomioidaan, ja sokerit vähäsen koholla, mutta ei tarvitse muuttaa lääkitystä. Siis vielä kerran minulla ei ole maksassa mitään poikkeavaa, rasvamaksasta, hepatiitista tai kirroosista nyt puhumattakaan, eli sisuskalut toimivat vielä varsin hyvin... ja ihmehän se olisikin viimeisen kunnollisen kännin otin tyttäreni kanssa vuonna 2019, kun hän oli täällä käymässä... tosin tyttäreni joi määrällisesti enemmän kuin minä, poikani ei käytä alkoholia eikä muitakaan piristeitä lainkaan...
Kovasti ihmettelen miten helposti täällä tehdään diagnooseja painon ja kuvan pohjalta, siinä on lääketiede hävinnyt paljon kun voisi laittaa tänne kuvansa, ja painonsa laiffila 2010 voisi kertoa diagnoosin, ainakin thaimaassa sellainen palvelu olisi tarpeen... minunkin diagnoosiin meni täällä testien ja kuuden lääkärin tapaamiseen liki vuosi, tuo palvelu helpottaisi pahasti täällä diagnoosien tekemistä.Paljon helpompi on tehdä diagnooseja kuvien ja kirjoitusten pohjalta, 2010 kerrassaan omituiset kirjoitukset, factat siitä että tämä 2010 ja laiffila kirjoittelevat samasta osoitteesta joka ip-osoitteet löytyvät truelta, tai ainakin nämä kuvat ja 2010 ajatelmat ovat tulleet samasta osoitteesta, luulen että osumatarkkuus on näissä paljon suurempi kuin, niiden kuvien ja painojen pohjalta luotujen, tosin kuviakin on monenlaisia, jopa asiallisia.
laiffila palstan heikoin lenkki ja varmin kokemusasiantuntija... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Paljon helpompi on tehdä diagnooseja kuvien ja kirjoitusten pohjalta, 2010 kerrassaan omituiset kirjoitukset, factat siitä että tämä 2010 ja laiffila kirjoittelevat samasta osoitteesta joka ip-osoitteet löytyvät truelta, tai ainakin nämä kuvat ja 2010 ajatelmat ovat tulleet samasta osoitteesta, luulen että osumatarkkuus on näissä paljon suurempi kuin, niiden kuvien ja painojen pohjalta luotujen, tosin kuviakin on monenlaisia, jopa asiallisia.
laiffila palstan heikoin lenkki ja varmin kokemusasiantuntija...Halvan humalan salaisuudet ... tuhat yötä Pattayalla .... änkyräkännissä ..... simahtanut milloin mihinkin ... kuvan perusteella diagnoosi ..... Sbuge.
https://aijaa.com/2R3uqe - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Halvan humalan salaisuudet ... tuhat yötä Pattayalla .... änkyräkännissä ..... simahtanut milloin mihinkin ... kuvan perusteella diagnoosi ..... Sbuge.
https://aijaa.com/2R3uqePasasen yksikkökaksikko jakaa pontikan ja kiljujen valmistusohjeita kilpaa ja konserniravintoloitsija Pasanen kertoo pontikan teon jalon taidon kuuluvan ravintoloitsijalle. Pirtuja on vedelty ja kaikki paskat ja sen on näköinen kroppa kuin naamakin. Viiden miehen maksa yhdellä miehellä pullottaa paidan alla.
Siteeraan aloittajaa:
"Oma kommenttini tähän on että vain rappioalkoholistit valmistaa pontikkaa ja hankkii pirtureseptejä. Pirtu on hirveintä myrkkyä mitä ihminen voi juoda, oli se sekoitettua missä vaiheessa tahansa. Oikea booli on tuore, siinä on hiilihapot, raikkaus viileys ja tuoreet hedelmät tallella. Se on boolia, eikä mitään laimennettua pirtulitkua. Tämä meidän sensei on metsämökissä asuva puliukko ja olen tästä valmis lyömään vaikka tonnin vedon"
Minun oma kommenttini on että en halua olla missään tekemisissä noitten myrkkyjen keittäjien kanssa, vihonviimeistä paskaporukkaa. Vaikka pirtu olisi 100% vahvuudeltaan, se ei todellakaan ole puhdasta, vaan se on täynnä myrkkyjä jotka ei lähde edes viidellä tislauksella pois ja nämä Pasaset kuvittelee sen olevan juomista parhainta kun vaan vettä lurauttaa joukkoon. A-luokan sbugeja.
- Anonyymi
Booli Posso Pasanen päästelee tässä taas sitä itteään:
"Boolit tulee tehdä juhliin vuorokautta ennen, että alkoholi ehtii sekoittua plissiin.
Mikäli alkoholi ei ole sekoittunut ja miedontunut juomakokonaisuuteen, niin nautittaessa se on raakaa tavaraa elimistöön ja seuraamukset on kuin känninen ja väkivaltainen Neito selvinkin päin"
Astrologimmehan on väittänyt jippokaukoputkella tähtiä tähyillessään, että songkran on satokauden juhla. Liekö ollut kattilapäinen kookospuistokemistimme pikku hiprakassa, tai sitten palmusta pudonnut kookospähkinä on osumapaikkansa tiennyt.- Anonyymi
Reppana, sekoitat taas minut ja senssun... en ole missään kirjoittanut mitään, vurokautta ennen tekemisestä, spuge.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Reppana, sekoitat taas minut ja senssun... en ole missään kirjoittanut mitään, vurokautta ennen tekemisestä, spuge.
Luulenpa että sinulla menee taas roolit sekaisin mielikuvitusystäväsi kanssa.
"Paljon puhetta nyt viinasta oikein wikipediasta katsottua, pirtu on kaikkein alkoholijuomien äiti tai isä, miten halutaan, se on puhtaita mukana ainoastaan alkoholia ja lirausvettä, koska se on vettä kevyempää se vaatii aikaa sekoittuakseen lantringeihin, yleensä vuorokausi, "
Vilkaisepa läskisilmä, kuten vaimosi on sinua lempinimitellyt, tuolta ylempää kukahan kummajainen on tuon kirjoittanut, vai senssu? - Anonyymi
Tjaah...
Ottamatta kantaa Pasasen satokauden sekoiluihin ja horoskooppeihin, paikallaan ollen lienee tähdentää fysiikan, kemian ja astrobiologian säännöistä, että ne perustuvat tieteeseen, eikä niitä kumota jonkun Hua Hinin Arska Einsteinin 10v. kokemuspohjaisella läträystiedoilla.
Astrobiologia ei ole suoraan yhteydessä pirtun ja veden sekoittumiseen, mutta voin kertoa, miten vesi ja pirtu sekoittuvat kemiallisesti. Astrobiologia on tieteenala, joka tutkii elämän syntyä, olemassaoloa ja mahdollisuutta muilla planeetoilla ja avaruudessa. Se ei kuitenkaan käsittele suoraan alkoholien sekoittumista.
Kun pirtua ja vettä sekoitetaan, tapahtuu vetysidoksia vesi- ja etanolimolekyylien välillä. Vetysidokset ovat voimakkaita vuorovaikutuksia, jotka syntyvät vety- ja happiatomien välille. Tämä vuorovaikutus saa aikaan molekyylien lähentymisen ja tilavuuden pienenemisen.
Astrobiologian näkökulmasta tämä ei ole suoraan relevanttia, mutta kemiallisesti pirtu ja vesi sekoittuvat nopeasti vetysidosten avulla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Luulenpa että sinulla menee taas roolit sekaisin mielikuvitusystäväsi kanssa.
"Paljon puhetta nyt viinasta oikein wikipediasta katsottua, pirtu on kaikkein alkoholijuomien äiti tai isä, miten halutaan, se on puhtaita mukana ainoastaan alkoholia ja lirausvettä, koska se on vettä kevyempää se vaatii aikaa sekoittuakseen lantringeihin, yleensä vuorokausi, "
Vilkaisepa läskisilmä, kuten vaimosi on sinua lempinimitellyt, tuolta ylempää kukahan kummajainen on tuon kirjoittanut, vai senssu?Minä sen olen kirjoittanut, kaikki vahvat alkoholit ovat alkujaan pirtua, eli tislaustuotteita, jotkut valmistavat juomansa 96% pirtusta, jotkut tislaavat sen vähemmän alkoholipitoisiksi, ja kypsyttävät vaikka viskinsä tammitynnyreissä, samoin konjakkinsa... jopa osa limuviinoista valmistetaan pirtusta, ne vaan laimennetaan sopivaan vahvuuteen... ennen myymistä, osa tehdään käyttämällä, samoin kuin bisse... pirtusta tehtynä tekeminen on huomattavasti nopeampaa, kuin käyttämällä tehty... mutta veroja kerätään enemmän pirtupohjaisista... oikeudessa on muutama kerta tapeltu siitä kun luvat oli käymistuotteille, mutta juomat valmistettiin pirtupohjaisina, tästä ei hyvä heilunut.
By Numball HHN 63v.
ps. sinun kanssasi on ikävä väitellä mistään kun olet häviöllä alkaa jippuputkista kerronta.
Tai tuo Tjaah... alkuinen juttu missä ei ole järjen häivääkää... - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tjaah...
Ottamatta kantaa Pasasen satokauden sekoiluihin ja horoskooppeihin, paikallaan ollen lienee tähdentää fysiikan, kemian ja astrobiologian säännöistä, että ne perustuvat tieteeseen, eikä niitä kumota jonkun Hua Hinin Arska Einsteinin 10v. kokemuspohjaisella läträystiedoilla.
Astrobiologia ei ole suoraan yhteydessä pirtun ja veden sekoittumiseen, mutta voin kertoa, miten vesi ja pirtu sekoittuvat kemiallisesti. Astrobiologia on tieteenala, joka tutkii elämän syntyä, olemassaoloa ja mahdollisuutta muilla planeetoilla ja avaruudessa. Se ei kuitenkaan käsittele suoraan alkoholien sekoittumista.
Kun pirtua ja vettä sekoitetaan, tapahtuu vetysidoksia vesi- ja etanolimolekyylien välillä. Vetysidokset ovat voimakkaita vuorovaikutuksia, jotka syntyvät vety- ja happiatomien välille. Tämä vuorovaikutus saa aikaan molekyylien lähentymisen ja tilavuuden pienenemisen.
Astrobiologian näkökulmasta tämä ei ole suoraan relevanttia, mutta kemiallisesti pirtu ja vesi sekoittuvat nopeasti vetysidosten avulla.Ai että astroa ... jep jep .... tee itselläsi koe ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, sekä sekota lusikalla ja juo.
Sitten kun olet päässyt sairaalasta niin jatka koetta ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, mutta juo se seuraavana päivänä.
Tulet huomaamaan, että jouduit sairaalaan vain yhden kerran. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai että astroa ... jep jep .... tee itselläsi koe ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, sekä sekota lusikalla ja juo.
Sitten kun olet päässyt sairaalasta niin jatka koetta ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, mutta juo se seuraavana päivänä.
Tulet huomaamaan, että jouduit sairaalaan vain yhden kerran.Voi juurihan kerroin että pirtu on lantrattava ensin, ei kukaan ole koskaan väittänyt edes muuta, koska se on vettä kevyempää se ei sekoitu helposti veteen, astrot eivät asiaan liity mitenkään... jos laitat lasiisi pirtua ja kokista päälle, se kun on vettä kevyempää se nousee pinnalle, sekottaminen ei auta asiaan ainoastaa aika, olen juonut kahta alkoholi juomaa, jotka on vahvoja 60 punainen koskenkorva, ja 80 rommi, strom taitaa olla nimeltään...
koskenkorvan lantrasin russianilla ja rommin kahvilla.
By NumBall HHN 63v.
Pirtua ei kannata lantrata kokisella, vaan puhtaalla vedellä, akkuvesi käy hyvin... se on yleensä tislattua... yksi vrk. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä sen olen kirjoittanut, kaikki vahvat alkoholit ovat alkujaan pirtua, eli tislaustuotteita, jotkut valmistavat juomansa 96% pirtusta, jotkut tislaavat sen vähemmän alkoholipitoisiksi, ja kypsyttävät vaikka viskinsä tammitynnyreissä, samoin konjakkinsa... jopa osa limuviinoista valmistetaan pirtusta, ne vaan laimennetaan sopivaan vahvuuteen... ennen myymistä, osa tehdään käyttämällä, samoin kuin bisse... pirtusta tehtynä tekeminen on huomattavasti nopeampaa, kuin käyttämällä tehty... mutta veroja kerätään enemmän pirtupohjaisista... oikeudessa on muutama kerta tapeltu siitä kun luvat oli käymistuotteille, mutta juomat valmistettiin pirtupohjaisina, tästä ei hyvä heilunut.
By Numball HHN 63v.
ps. sinun kanssasi on ikävä väitellä mistään kun olet häviöllä alkaa jippuputkista kerronta.
Tai tuo Tjaah... alkuinen juttu missä ei ole järjen häivääkää...Noinhan ne sanoo kaikki suurtyöttömyysalueiden maksakirroosipotilaat, että kotipolttoiset on ihan yhtä hyviä kuin nykyiset teollisesti valmistetut.
Totuus on se että vodka on Itä-Euroopasta alunperin kotoisin ja sieltä sitä pirtua rahdataan edelleen muualle Eurooppaan. Se on edelleen useimmiten täysin erilaista nykyisiin puhtaisiin ja kirkkaisiin vodkiin nähden, koska Itä-Euroopan halpispirtut tislataan pannutislauksella, ja valmiiseen tisleeseen jäi enemmän makuaineita ja epäpuhtauksia kuin nykyisin menetelmin valmistettaessa.
Maistuu ja haisee roimasti viinalta, mutta tuhoaa sisuskalut ja aiheuttaa metabolisen oireyhtymän kymmeniä kertoja nopeammin kuin nykyisillä menetelmillä tislatut viinat.
Vodkan tislaamiseksi kirkkaaksi ja puhtaaksi yli 95 % alkoholia sisältäväksi tisleeksi käytetään kolonnitislausmenetelmää. Vielä puhtaammaksi vodka saadaan aktiivihiilisuodatuksella kuten esimerkiksi Finlandia-vodka tai Absolut.
Kotipolttoiset ovat vain pannutislattua paskaa ja myrkkyä. Thaimaassa lähtee maaseudun miestä tuonelaan kolmekymppisinä kotona tehtyjen Lao Kaojensa kanssa samaan tapaan kuin Suomessa aikoinaan.
Se on totta että mitä enemmän vodkaa on tislattu ja mitä puhtaampaa se on, niin sitä mauttomampaa se on. Vodkan idea on kuitenkin olla neutraalia. Mutta ei vodkaa suinkaan ole tarkoitus aina raakana juoda ja snapsikäytössä se heitetään kerralla huiviin, jolloin sitä ei paljoa makustella.
Raaka viina tyhjään mahaan tekee tuhojaan, vaikka se olisi kuinka hyvin tislattua.
Myrkkyviinat haistaa heti, vaikka sitä olisi drinkissä vain 4cl. Alko on ryhtynyt myymään Viron halpaviinoja, jotka on todella huonosti tislattu. En ymmärrä miten se edes on laillista myydä niitä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä sen olen kirjoittanut, kaikki vahvat alkoholit ovat alkujaan pirtua, eli tislaustuotteita, jotkut valmistavat juomansa 96% pirtusta, jotkut tislaavat sen vähemmän alkoholipitoisiksi, ja kypsyttävät vaikka viskinsä tammitynnyreissä, samoin konjakkinsa... jopa osa limuviinoista valmistetaan pirtusta, ne vaan laimennetaan sopivaan vahvuuteen... ennen myymistä, osa tehdään käyttämällä, samoin kuin bisse... pirtusta tehtynä tekeminen on huomattavasti nopeampaa, kuin käyttämällä tehty... mutta veroja kerätään enemmän pirtupohjaisista... oikeudessa on muutama kerta tapeltu siitä kun luvat oli käymistuotteille, mutta juomat valmistettiin pirtupohjaisina, tästä ei hyvä heilunut.
By Numball HHN 63v.
ps. sinun kanssasi on ikävä väitellä mistään kun olet häviöllä alkaa jippuputkista kerronta.
Tai tuo Tjaah... alkuinen juttu missä ei ole järjen häivääkää...Jep jep joo, ja tokihan tuon näkee sokea Reettakin... anteeksi naapurin intialainen massaman mummokin, että senssu on vain mielikuvitus ystäväsi, ....niin on taas samat sattumat kosteissa aivopieruissanne.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ai että astroa ... jep jep .... tee itselläsi koe ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, sekä sekota lusikalla ja juo.
Sitten kun olet päässyt sairaalasta niin jatka koetta ... pistä lasiin vaikkapa kolaa ja pirtua, mutta juo se seuraavana päivänä.
Tulet huomaamaan, että jouduit sairaalaan vain yhden kerran."Tulet huomaamaan, että jouduit sairaalaan vain yhden kerran."
Sinusta, kirjoituksistasi ja kuvistasi huomaa, että puhut kokemuksesta ja olet joutunut sairaalaan useamman kerran. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Noinhan ne sanoo kaikki suurtyöttömyysalueiden maksakirroosipotilaat, että kotipolttoiset on ihan yhtä hyviä kuin nykyiset teollisesti valmistetut.
Totuus on se että vodka on Itä-Euroopasta alunperin kotoisin ja sieltä sitä pirtua rahdataan edelleen muualle Eurooppaan. Se on edelleen useimmiten täysin erilaista nykyisiin puhtaisiin ja kirkkaisiin vodkiin nähden, koska Itä-Euroopan halpispirtut tislataan pannutislauksella, ja valmiiseen tisleeseen jäi enemmän makuaineita ja epäpuhtauksia kuin nykyisin menetelmin valmistettaessa.
Maistuu ja haisee roimasti viinalta, mutta tuhoaa sisuskalut ja aiheuttaa metabolisen oireyhtymän kymmeniä kertoja nopeammin kuin nykyisillä menetelmillä tislatut viinat.
Vodkan tislaamiseksi kirkkaaksi ja puhtaaksi yli 95 % alkoholia sisältäväksi tisleeksi käytetään kolonnitislausmenetelmää. Vielä puhtaammaksi vodka saadaan aktiivihiilisuodatuksella kuten esimerkiksi Finlandia-vodka tai Absolut.
Kotipolttoiset ovat vain pannutislattua paskaa ja myrkkyä. Thaimaassa lähtee maaseudun miestä tuonelaan kolmekymppisinä kotona tehtyjen Lao Kaojensa kanssa samaan tapaan kuin Suomessa aikoinaan.
Se on totta että mitä enemmän vodkaa on tislattu ja mitä puhtaampaa se on, niin sitä mauttomampaa se on. Vodkan idea on kuitenkin olla neutraalia. Mutta ei vodkaa suinkaan ole tarkoitus aina raakana juoda ja snapsikäytössä se heitetään kerralla huiviin, jolloin sitä ei paljoa makustella.
Raaka viina tyhjään mahaan tekee tuhojaan, vaikka se olisi kuinka hyvin tislattua.
Myrkkyviinat haistaa heti, vaikka sitä olisi drinkissä vain 4cl. Alko on ryhtynyt myymään Viron halpaviinoja, jotka on todella huonosti tislattu. En ymmärrä miten se edes on laillista myydä niitä.Juu, Viru Valgessa on mukana aromikas sikunan maku.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Voi juurihan kerroin että pirtu on lantrattava ensin, ei kukaan ole koskaan väittänyt edes muuta, koska se on vettä kevyempää se ei sekoitu helposti veteen, astrot eivät asiaan liity mitenkään... jos laitat lasiisi pirtua ja kokista päälle, se kun on vettä kevyempää se nousee pinnalle, sekottaminen ei auta asiaan ainoastaa aika, olen juonut kahta alkoholi juomaa, jotka on vahvoja 60 punainen koskenkorva, ja 80 rommi, strom taitaa olla nimeltään...
koskenkorvan lantrasin russianilla ja rommin kahvilla.
By NumBall HHN 63v.
Pirtua ei kannata lantrata kokisella, vaan puhtaalla vedellä, akkuvesi käy hyvin... se on yleensä tislattua... yksi vrk.Lukihäiriöinen commodore tavannut taas rommipullon kylkee! Numba tuu pois sieltä, ne osaa lukee... ja kirjottaa!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Minä sen olen kirjoittanut, kaikki vahvat alkoholit ovat alkujaan pirtua, eli tislaustuotteita, jotkut valmistavat juomansa 96% pirtusta, jotkut tislaavat sen vähemmän alkoholipitoisiksi, ja kypsyttävät vaikka viskinsä tammitynnyreissä, samoin konjakkinsa... jopa osa limuviinoista valmistetaan pirtusta, ne vaan laimennetaan sopivaan vahvuuteen... ennen myymistä, osa tehdään käyttämällä, samoin kuin bisse... pirtusta tehtynä tekeminen on huomattavasti nopeampaa, kuin käyttämällä tehty... mutta veroja kerätään enemmän pirtupohjaisista... oikeudessa on muutama kerta tapeltu siitä kun luvat oli käymistuotteille, mutta juomat valmistettiin pirtupohjaisina, tästä ei hyvä heilunut.
By Numball HHN 63v.
ps. sinun kanssasi on ikävä väitellä mistään kun olet häviöllä alkaa jippuputkista kerronta.
Tai tuo Tjaah... alkuinen juttu missä ei ole järjen häivääkää...Sinä pallomaha Pasanen olet niin tyhmä tollukka että et edes tiedä mitä on astrobiologia.
- Anonyymi
Tiede kertoo:
Etanolin ja veden sekoittaminen
Kuulin, että jos sekoittaa puoli litraa vettä ja puoli litraa viinaa, siitä ei tule yhteensä yhtä litraa. Katoaako reaktiossa vettä? Kuulin myös, että seoksen tasaantumisessa kestää kolme päivää. Pitääkö se paikkansa?
Vastaus:
Kun sekoitetaan vettä ja etanolia, uuden liuoksen tilavuus on todellakin alle yhteenlasketun tilavuuden. Mitään ainetta, ei vettä eikä etanolia, ei katoa mihinkään.
Tilavuuden pienenemisen aiheuttaa se, että vesimolekyylit pääsevät lähelle etanolimolekyyliä. Vesi- ja etanolimolekyylien välille muodostuu vuorovaikutuksia, joita kutsutaan vetysidoksiksi. Vetysidoksen puoleensa vetävä voima syntyy vesi- ja etanolimolekyylien happi- ja vetyatomien välille. Tilavuus siis pienenee, kun vesi- ja etanolimolekyylit pakkautuvat lähemmäs toisiaan.
Jos haluat valmistaa tasakoosteisen liuoksen, voimakas ravistaminen tai sekoittaminen riittää veden ja etanolin sekoittumiseen. Kolmen päivän odotusta ei tarvitse.
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik185013MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar1022541- 101924
Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5791897Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1151624Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja671217Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s331158Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill31018Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt2191009Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o641007