Kertakaa eka kerrasta

Anonyymi

Kertokaa eka kerta kun päätyitte kokeilemaan toisen kundin kaa ikä paikka ja miten päätyitte tähän

Itselle kävi niin että olin 14 v olin kylpylän saunassa ja kova kiima päälä ja sisään astui mies joku 40-45v siinä vähä aikaa saunottiin ja kävelin porealtaaseen ja mies tuli hetken kuluttua myös porealtaaseen siinä istuttiin kahden sillä kylpylä oli hiljainen ei ollut muita kun me kaks mies teki aloitteen polkemalla mua jalkaan jallalansa ja katsoi minua päin oli tosi ujo en uskaltannut katsoo häntä haluisin pois mutta oli niin kova kiima päälä että ajattelin että ai kun tulis perässä inva/wc silti pelkäsin hän tulee hetken kuluttua perässä ja siinä sitten runkattiin kaluja yhteen kunnes lauettiin

20

3133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Siis kerttokaa hieman kirjoitus vikoja

    • Anonyymi

      Siksikö sinusta kasvoi niin vinoutunut?

      • Anonyymi

        Kokeilisit sinäkin, tuntuu hyvälle.


    • Anonyymi

      13-14 vuotiaana koulukaverin kanssa selailtiin kaverin isän pornolehtiä. Kaveri siinä kysy et seisooko johon vastasin et kyllä vähän jäykistelee. Kaveri tuumas et tekis mieli runkata ja laitto käden mun kullin päälle, puristeli sitä housujen läpi. Siitä sitten farkkujen napit auki ja kalut käteen. Ei tarvinnu pitkään vedellä kun molemmat laukes. Tehtiinkin sitä sit monet kerrat yhdessä. Vielä aikuisenakin välillä miettinyt runkatessa yhteisiä kiimahetkiä.

      • Anonyymi

        Hyi hemmetti


    • Anonyymi

      Juu olishan se kiva kokeilla olen hetro mutta välillä kiihoitun saunassa kun näkee kulleja vaikka minkälaisia niin alkaa tulee kiima tippoja t 31v treeltä

      • Moi. Samanlaisia ajatuksia täällä hervantalaisellakin. Saunassa ja suihkussa näkee kullä upeita vehkeitä miehillä ja usein meinaa jäykistyä itsellä.


    • Anonyymi

      Olin n 15 kun naapurin eläkeläis ukko runkkasi minut ekan kerran. Sitä lähti meidän juttu joka jatkui n 3 vuotta. Kaikkea kokeiltiin yhdessä runkut, suihinotot ja panot. Sitten n löysin tytöt ja meidän leikit loppui hiljalleen.

      • Anonyymi

        Niinhän ne pipipää urpot tekee


    • Anonyymi

      Minulla alkoi 60 luvulla kun olin 13. Samassa pienessä kerrostalossa asui noin 15 -16 vuotias poika. Me muut olimme pari kolmevuotta nuorempia. Taunolla, siis sillä vanhemmalla pojalla, oli tapana otta joku meistä nuoremmista kiinni ja laittaa jalkojensa väliin ja hieroa itseään kiinniottamaa poikaa vasten. Mutta vain silloin, kun ketään muita ei ollut lähellä. Olin kuullut näitä tarinoita, mutta minulle ei niin ollut koskaan käynut. Eikä niistä kerrottu kuin toisillemme. Minuakin nuo jutut kiihotti salaa.

      Kerran hiljaisena iltapäivänä olin talomme kellarissa oikaisemassa sisäkautta toiseen rappukäytävään jossa kavereitani asui. Tauno tuli vastaan käytävällä.

      - mitäs Hannu, hän sanoi minulle.
      En oikeastaan sanonut mitään, Taunolla oli kellarissa iso varasto, jonka hän oli sisustanut, hänellä oli siellä levysoitin ja joitakin tuoleja, pöytä ja lattialla paksu mutta kulunut matto.

      -tuu katsomaan, sain uuden levyn.

      Seurasin perässä uteliaana, en niin levystä, vaan muusta. Tauno otti lp levyn, jonka kotelossa luki help. Silloin en tiennyt mitään Beatlesista . Heti alkoikin kuulua Help... Tauno laittoi oven hakaan, ja kuulin kuinka hän tuli taakseni. Odotin jännityksellä. Tunsin hänen kätensä kiertyvän ympärilleni, hän taivutti yläruumistani alaspäin ja tunsin hänen lantionsa takapuoltani vasten. Minä en rimpuillut, tunsin pian takapuolessani Taunon kovan kalun. Tunsin oman kullini kovettuvan. En edelleenkään rimpuillut, hivutin kättäni taakse ja etsin Taunon kullia, johon pian tartuinkin. Se tuntui löysien verkkarein läpi isolta. Tauno lopetti, nousi pystyyn ja käänsi minut ympäri, hän laski housunsa alas, jolloin hänen kovana seisova kullinsa hyppäs pystyyn.
      -ota kiinni, hän sanoi.
      Tartuin tuohon minusta isoon kulliin, Tauno ohjasi kättäni, terskan varta pitkin ja veti kädelläni esinahkansa taakse, tunsin kuinka hänen kullistaan tuli paljon kiimalimaa. Silloin en tietenkään tiennyt mitä se oli.

      Tauno irrotti kätensä kädestäni, ja veti sortsini alas, minunkin seisova kulli sojotti ylos vatsaa vasten. Hän käänsi minut ympäri, taivutti päätäni alas, tunsin hänen kullin tunkeutuvan jalkojeni väliin, ja sitten hän alkoi työntelemään kyrpäänsä edestakaisin reisieni välissä, kivespussini hankautui hän kulliaan vasten. Levystä huolimatta kuulin litinän kun Tauno nussi reisieni väliä. En tiedä,kauanko kesti, kun hän työnsi munansa niin pitkälle kuin pääsi, ja muna ruiskais jalkojeni välistä useaan kertaa harmaata nestettä valkoiseen tiiliseinään.

      Tauno irtaitui minusta, otti vessaparia pöydällä olevasta rullasta, pyyhki minun jalkojenvälin, munansa ja seinän. Huomasin kuinka Taunon muna kutistui, ja munampää meni piiloon.

      Vielä hän otti kiinni kiveksistäni, hieroi niitä ja otti munani, joka oli silloin 8,5 cm pitkä ja 2,5 paksu, huolestuneena mittailin sitä usein, suuhunsa. Sain samalla ensimmäisen kuivan orgasmini.

      Nostin housuni, levyllä alkoi Yesterday ja menin kotiini, jossa ei onneksi ollut muita. Enkä tästä tapauksesta kertonut kenellekkään.

    • Anonyymi

      Oltiin siinä kuudentoista ikäisiä kaverin kanssa ja muutamia kertoja hyväilty toisiamme housujen päältä laukeamiseen saakka. Kaverini oli tyttömäinen ja se kiihotti minua.avasin housut ja esiin nousi kovana seisova pitkä mutta tosi ohut muna. Terska oli tosi kiihottavan pieni. Pari vetoa ja kaveri laukesi voihkien ja vapisten. Spermaa tuli paineella ja tosi paljon. Muna sykki pitkään kädessäni ja kaveri teki saman minulle. Vuosia tehtiin toisimmille hyvää suulla ja kädellä.

    • Anonyymi

      Kävelin eräänä yönä aikoinani kotiinpäin ollessani noin 20v. Vierelle tuli isokokoinen mies pyörällä ja alkoi juttelemaan niitä näitä. Kysyi että mihinkäs olet matkalla? Sanoin että kotiiin, mutta meinaa olla vähän jano. Johon hän vastasi, että asuu ihan lähellä ja, että hän voi tarjota juomista. Menimme hänen luokseen ja oloni oli todella jännittynyt ja kiimainen. Joimme oluita sohvalla ja välillä vilkaisin häntä vaivihkaa jalkoväliin, jossa farkut olivat todella kireällä ja housuissa oli todella iso pullotus. Hän oikein nojasi taaksepäin, että näky korostui. Hän huomasi, että vilkuilin hänen jalkoväliään. Sanoi hetken päästä, että saa sitä kokeillakin. Aloin hieromaan miestä housujen päältä ja kohouma kasvoi entisestään. Avasin farkuista napit ja laskin farkut alas. Istui pelkillä alushousuilla sohvalla ja hieroin kalua alkkarien päältä. Olo oli jotenkin epätodellinen ja kyrpä näytti todella isolta alkkareissa. Laskin lopulta alushousut ja otin kullin esille. Kyrpä oli todella iso, varmaan hieman yli 20 senttinen ja paksu. Otin kullista kiinni ja vedin esinahan taakse ja otin ensimmäisen kerran miehen kyrvän suuhun. Sen muistan, että sitä oli todella upeaa imeä. Vähän ajan päästä mies hieman joutui pidättelemään minua, ettei laukeaisi suuhuni. Sanoi että mä haluan naida sua. Talutti minut makuuhuoneen puolelle, kaatoi selälleni sängylle ja otti liukkaripurkin esille ja alkoi rasvaamaan minua valmiiksi. Ajattelin että se on menoa nyt. Työnteli hetken öljyisiä sormia sisälläni ja sitten öljysi ihanan ison kyrpänsä. Tunne oli mahtava, kun iso mies tuli päälle ja työntyi hitaasti sisälleni pohjaan asti. Vähän ajan päästä, kun oli nussinut mua kiimaisesti sanoi, että haluun nussia sua takaapäin. Menin nelinkontin sängylle ja hän tuli taakseni ja työntyi hitaasti sisälle. Jonkun ajan päästä tarttui tiukemmin lantioon kiinni ja kiihdytti tahtia ja laukesi rajusti sisälle. Olin todella täynnä isoa miestä, kun kulli alkoi sykkimään sisällä ja spermasi minut. Upea ensikokemus isokyrpäisen miehen kanssa. Eikä ollut viimeinen.

    • Anonyymi

      Haluisin myös kokeilla olen 16v etsin saman ikäistä seuraa haaveillu pitkään mutta nyt on pakko päästä kokeilemaan [email protected]

    • Anonyymi

      Katselin salaa kuinka isoveli masturboi omalla sängyllään.
      Hän oli 16v, ja täysin yliseksuaalinen.
      Siis todellinen addikti.
      Eli kaikki runkkauksen muodot oli minulle tuttuja jo 11 vuotiaana.
      Hän oli kuitenkin kiinnostunut naisista, joten kimpassa emme tehneet koskaan mitään.

      Hän oli kuitenkin aina mun kaveri, eikä mikään kiusaava ilkimys.

      Itse aloin runkkaamaan samoihin aikoihin askarteluhuoneessa, ensin yksin, sitten sain houkuteltua naapurin pojan mukaan.
      Pääsin jopa ottamaan häneltä poskeen.
      Vasta rippileirillä kesällä 2000 jouduin ongelmiin, kun 2 vuotta vanhempi isonen vei minut "metsään juttelemaan asioista", ja hän runkkasi minut orgasmiin asti, ja samalla kun minä tulin , toinen isonen ilmestyi meidän taaksemme.
      Ongelma ratkesi kuitenkin kun asetuin polvilleni, pylly pystyssä ja sanoin että "nussitko vai roiskitko päälle".
      Kundit nussivat minua vuoronperää, ja sen jälkeen ei olisi enää tarvinnut itse runkata, muuten kuin huvikseni.

      Olen yhä ensimmäisen isosen vakiopano ja toisen "puoliso". Ollaan kaikki kolme kimppakivassa säännöllisesti ja nykyään isoveikka on hyväksynyt asian.
      Vaikka 15v siihen meni.
      Hän on kolmatta kertaa eroamassa vaimosta, ja on yhä täysin kykenemätön hallitsemaan penistään.
      Kuulemma runkkaa joka päivä 2-5 kertaa, riippuen kuinka monta naista levittää hänelle jalkansa.

      Meidän vanhempien tiedän inhonneen molempien seksuaalisuutta, olivat suhteellisen vanhoja kun synnyimme, ja hurahtivat eläkkeellä uskoon.
      Seksi oli heille lasten tekoa pimeässä, peiton alla, lauantaina saunan jälkeen tapahtuva juttu josta ei puhuttu koskaan.

    • Anonyymi

      Otin ekat mällit 60 vuotiaana levarilla nuorelta mieheltä pienessä kännissä ja hyvää oli. Nykyään käyn kyrvän toivossa päivittäin levareilla. Oon runkkari ja imuri.

    • Jotain 13-15 kesäisenä 1970-luvun loppupuolella maalla ( ja parin kaverin kanssa kotipuolessa kaupungissa talvisin) serkkupojan kanssa vertailtiin vehkeitä ja vuotta nuorempi serkkuni innostui kun minulla oli jo hieman karvoitusta ja kokoakin alkoi pukkaamaan. Serkku halusi kokeilla miltä vehkeeni tuntui kädessä ja minähän annoin sillä seuraamuksella , että kullini kärki näytti napaan ja serkkupoika innostui siitä vain lisää. Sen jälkeen kulliani piti päästä kokeilemaan harva se päivä ja välillä useastikin päivässä. Minä olin siihen ikään jo oppinut runkkaamisen jalon taidon ja serkkuni koskettelu aiheuttu valtavan paineen joka kerta enkä oikein kestänyt sitä joten opetin serkulleni hänen kikkeliään hyväksi käyttäen saman taidon. Jatkossa sitten runkkailimme koko kesän aina kun aikuisten silmä vältti.
      Seuraavana kesänä serkkupoikakin oli saanut kullinsa ympärille karvat ja kullisa miehen mittoihin. Kullien vertailu ja runkkutouhut jatkui vielä sen kesän ja uutuutena tuli perseposkien väliin ( ei koskaan sisälle??) paneminen , kivaa oli. Sitä seuraavana kesälomana hommat ei enään jatkuneet ja minulla oli jo tyttökaverikin ja uutta opittavaa.
      Seuraavan kerran noin 19 vuotiaana ravintolaillan jälkeen naisen puutteessa ja tukevassa humalassa erään kaverini kannsa otimme toisiltamme jonkin näköisen vedon jälkeen suuhun ja aamulla hävetti niin hitosti eikä asiasta koskaan puhuttu.
      Nyt 56-vuotiaana 3 lapsen isänä ja ukkomiehenä joudun itselleni tunnustamaan, että lienen ainakin lievästi bi seksuaali kun noita elämäni poika kokemuksia aika tiuhaan muistelen hyvällä ja kaivaten.

    • Anonyymi

      17v olin kun tuntematon mies houkutteli autoonsa.mentiin hänen asunnolle ja mies suunnitteli ja riisui minut alasti.
      Lattialla patjan päällä mies työntyi peppuun ja laukesi sisääni. Minä sain orkun hieman ennen miehen laukeamista. Se oli mun eka kerta.

    • Anonyymi

      Eikös tämän ketjun jutut ole enemmänkin homostelua kuin itsetyydytystä?

      P.S. Aloitus yhtä pötkyä...

    • Anonyymi

      Noin 15 vuotias olin kun rivitalomme naapurissa asuva vanhempi eläkkeellä oleva herra ehdotteli kaikkea jänniä pippeli juttuja.

    • Anonyymi

      Minun kokemukset alkoi myös nuorena kun asuin maalla ja meidän naapurissa vanhempi pariskunta jolle tuli aina kesäisin heidän lapsenlapsi n minun ikäinen kaveri jonka kanssa touhusimme kaikkea. Heillä oli sauna aivan järven rannassa ja kävimme lähes joka päivä saunassa ja uimassa. Välillä hänen isoisä tuli mukaan. Hän oli hauska mies ja juttelimme hänen kanssaan kaikkea. Kerran kun kaveri lähti saunasta ennen meitä uimaan hän laittoi käden reidelleni ja sanoi sinä olet sitten mukava poika ja samalla vei kätensä kullilleni ja otti kiinni siitä ja puristeli hiukan. Samalla hän hieroi omaa kaluansa.
      Hätkähdin tästä ja sanoin että pitää mennä uimaan.
      Homma jäi siihen silloin mutta sitten kun ystäväni lähti takaisin kaupukiin kävin isäni puolesta kerran lainaamassa jotain työkalua häneltä ja hän sanoi että hän lämmittää saunaa ja olen tervetullut uimaan jos haluan. Sanoin että tulen mielelläni koska ajatus että hän taas puristelisi minua jotenkin oli jännittävä.
      Kävin kotona viemässä isälleni työkalut ja sanoin että menen uimaan naapurin rantaan. Otin pyyhkeen ja pyöräilin takaisin naapuriin.
      Kun tulin naapuriin niin hän sanoi minulle että emäntä meni juuri saunaan ja mennään hänen jälkeen sitten.
      Istuimme juttelemassa niitä näitä ja hän joi muutaman oluen siinä odotellessa.
      Sitten emäntä tuli saunasta ja huusi meille ttö menkää saunaan ja tulkaasen jälkeen sitten iltapalalle.
      Menimme saunaan istumaan ja jatkoimme juttelua sitten hän kysyi mitä ajattelin meidän viime saunomisesta johon vastasin että oli aika jännää.
      Hän sanoi että samaa mieltä ja tuli minuun kiinni ja laittoi kätensä taa kullileni. Olin aivan jäykkänä ja kun hän hiljaa alkoi runkkaamaan minua se tuntui ihanalle ja ei kestänyt kauaa ja laukesin. Tai silloin vielä tuli sellaista kirkasta nestettä mutta ihana olo.
      Sitten hän otti kädestäni kiinni ja vei sen kullilleen joka oli mielestäni iso ja paksu . Terska oli tulipunainen . Hän runkkasi minun kädellä hetken ja kun ymmärsin itse runkata hän nojautui taakse ja alkoi huokailemaan. Muutaman kerran hän sanoi nopeammin ja sitten alkoi murisemaan ja pelästyin kun ensimmäinen purkaus tuli koska sitä tuli niin paljon. Hän huusi vain että älä lopeta ja jatkoin ja sain spermaa päälleni toisella ja kolmannella purkauksella.
      Istuimme hetken ja sitten hän sanoi että mennään uimaan ja peseydytään vedessä.
      Kun tulimme takaisin hän taas alkoi kopeloimaan minua ja hetken päästä minulla seisoi taas nyt hän kumartui ja sanoi että tämä on vielä ihanampaa ja otti kullini suuhunsa ja runkkasi ja imi samalla ja taas hyvin nopeasti laukesin hänen suuhunsa.
      Sitten sovimme että tämä on meidän salaisuus ja menimme syömään iltapalaa.
      Meidän salaiset leikit jatkuivat monta vuotta ja vielä kun muutin pois kotoa ja hänen vaimo joutui sairaalaan ja tulin vanhempia tervehtimään niin ilmoitin heille että tulen lauantai päivällä ja menin hänen luokseen jo pe iltapäivällä.


      Nyt olen jo lähes 60v ja ukm mutta kiva näitä on muistella kun näin tämän keskustelun.

      En myöskään ole hyvä kirjoittamaan ja anteeksi siitä.

    Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe