Jeep compass lataushybridi..haukuttiin suohon

Anonyymi

https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/koeajo-jeep-compass-phev-4xe-on-valmistajansa-ensimmainen-lataushybridi-ja-myos-tuntuu-silta/

Kammottava kapine kertakaikkiaan. Miksi tälläisiä tuodaan markkinoille? Kaikki valmiiksi vanhaa. Kuka maksaa oikeesti tommosesta fiatista yhtään mitään? Miksi jeep ei tee kunnon autoja? Skodakin on auto tähän laitokseen verrattuna vaikka maine skodalla on milä on...neuvostoliitto.

12

4087

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kauhee jenkki kaara ja joku vielä haksahtaa tuollaiseen kikottimeen?😆😃😄

      • Anonyymi

        Heh Compassi tehdään Italiassa ja Fiiat-peräistä paskaa makaroonitekniikkaa. Saat roppakaupalla ongelmia tuon kanssa.


    • Anonyymi

      Noilla ajaa joku täysin tietämätön oikeista autoista...teknisesti kammattava ja laadultaan dacian alapuolella. Silti jeepeistä pyydetään premium autojen hintoja. No kai joku haksahtaa. Ostat 45 jeepin niin hyvitys on vuoden päästä max 20. Haluttavuus näillä autoilla vaihtoautoina nolla.

      • Anonyymi

        VÄÄRIN! OIKEA AUTOMIES TAI -NAINEN AJAA JEEPILLÄ. STATUS, KUNNIAKAS MERKKIHISTORIA, KYVYKKYYS MAASTOSSA JA JÄMERYYS. JEEP ON AINA HALUTTU OMAN TIEN KULKIJA.

        MASSAMERKKEJÄ OSTAA AUTOISTA TIETÄMÄTTÖMÄT NÖSSÖT LAUMASIELUT.


    • Anonyymi

      Ostin kun on rahaa ihan vitusti,nyt mulla kaikki jeepin mallit tallissa.Kerään myös muita paskoja.

    • Anonyymi

      Eikös tästä tullut uudistunut malli. Uudessa Autobildissä testi näkyi olevan. Ainakin mittaristo/kojelauta aivan erilainen kuin tässä Moottori - lehden artikkelissa. Kehuttiin paljon Compassia Autobildissä, mm. ajettavuutta.
      Ja eikös Compass PHEV 4Xe menestynyt kohtalaisen hyvin viime talven TM talviautovertailussakin?

      • Anonyymi

        Jeep oli mukana viime talven talviautovertailussa. Sijoitus oli viides. Yksi parhaita lämmityslaitteita, nopein lämpiämään. Neliveto-ominaisuudet myös parhaasta päästä.


    • Anonyymi

      Parempi nyt Jeep Compas hybridi on kuin Tohjokkeen huutajat.

    • Anonyymi

      En suosittele pahimmalle vihamiehellekkään. Voimansiirto menee, akusto perseestä (traction battery system ja hybrid electric vehicle system) + 4wd reistailee. Käykää katsomassa merkkihuoltojen takapihat, niin löytyy konepelti auki uudet ostetut autot. Oma pahin virheeni lähteä Fiattiin, kun maahantuojakin on yks perssilmä. Nyt on sitten menty korjauksesta toiseen, mutta hellurei Jeep assistancen hinauspalvelu toimii kiitettävän hyvin, harmi vaan että joka kuukausi saa käyttää ja Hertzin miehet tunnistaa jo nimeltä.

      • Anonyymi

        Kuka tahansa pystyy kirjoittelemaan mitä tahansa, joten tämän kirjoituksen arvo on nollan luokkaa.

        Miksi automerkit herättävät tunteita, mitä merkitystä sillä on? Itse joskus Jeepillä ajaneella opin, että näille asioille on aivan sama.

        Mutta jos tähän leikkiin lähdetään, niin sanotaan että Jeep-miehen ei tarvitse välittää haukkuvista koirista, kun on legenda alla.


    • Anonyymi

      Minä kävin koeajamassa Jeep Compassin. En kyllä yhtään allekirjoita näitä keskusteluita enkä juuri lehdistönkään mielipiteitä.

      Joo-o, onhan se akku vähän pieni, mutta jos lasketaan ajosuoritteiden määrää, niin ei se kovin paljoa kulutusta lisää - jos ollenkaan. Ajosuoritteet ovat pääsääntöisesti lyhyitä ja niitä on eniten. Ajoprofiili ratkaisee, kuinka tärkeää on, pääseekö latauksella 45 vai 55km. Minulle ei mitään merkitystä.

      Tosi vähän annetaan painoa käytettävyydelle. Napit ja säätimet ovat fyysisiä ja helppokäyttöisiä. Lisäksi auto lämpiää uskomattoman nopeasti, mikä ei ole ollenkaan itsestään selvä asia nykyautoissa.

      Ainoa miinus on tietysti tuo hinta, melkein 60 tonnia on paljon rahaa uudesta autosta. Mutta onpahan arvoauto alla, joka erottuu massasta.

    • Anonyymi

      Uskotko muuten kaiken mitä lehdissä kirjoitellaan? Tarkoitan tällä sitä, että sellaisenaan otat lehden kommentit ilman, että olisit itse kerännyt havaintopohjaa asiasta.

      Olen lopettanut autolehtien siitä hetkestä kun huomasin erään ilmiön suomalaisissa autovertailuissa, joita tekivät Tuulilasi ja Tekniikan maailma. Kun lehden kannessa kerrottiin että tässä lehdessä on autovertailu ja mukana oli jokin VW-konsernin tuote, lehteä ei tarvinnut avata kun tiesi että VW-tuote voittaa vertailun.

      Tuulilasi ja Tekniikan maailma eivät ole riippumattomia julkaisuja. Aika monta numeroa on jäänyt minulle myymättä, tämä havainto oli joskus vuonna 2007. Joskus 1980-luvun lehtiä seuratessani, voittaja pystyi olemaan mikä vain käytännössä. Jopa Ladakin voitti länsiautot 1987 tai 1988.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2636
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      73
      1431
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      41
      1421
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1179
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1146
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1131
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1083
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      9
      1063
    Aihe