Äänestyspaikalla taas surkeat lyijykynät

Anonyymi

Helposti saa pyyhittyä numerot pois.

Vilunkia ei voi tapahtua?

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Demarit voittoon!

    • Anonyymi

      Kukas numerot pyyhkii pois? Olet kuunnellut Trumpia liikaa. Sen mielestä hän ei voi hävitä vaaleissa. Jos näin käy, vaalit huijausta ja petosta.

      • Anonyymi

        Ei ainakaan oikemielinen Demari.


    • Anonyymi

      LEVELI shown juontajana toimiva Milad Deghan tuli valituksi Vantaan valtuustoon Perussuomalaisen listoilta, mutta hänellä oli faktaa häneen kohdistuneesta vaalivilpistä, koska häntä äänestettiin virallisten tulosten mukaan Myyrmäessä vain 2 kpl verran, vaikka hänen tuttujaan kertoi paljon suuremmin häntä siellä äänestäneensä.


      Kansanedustaja Ano Turtiainen otti kantaa mm. somessa, kuinka Kristallipuolueelta katosi paljon ääniä näissä kuntavaaleissa.



      Kuinka vaalivilppi temppu tehtiin taas ?

      Nykyään Suomen vaaleja hallinnoi vuonna 2001 perustettu it-yhtiö SCYTL.

      Siellä on se CIA:n softa, jolla nämä kaikki ehdokkaat saadaan kuntavaaleissa läpi sekä eduskuntaan, jotka CIA sinne haluaa saada.

      Softa toimii sillä tavalla, että siellä voidaan manipuloida mm. pienpuolueet aina joka vaalissa rannalle, jos näin halutaan.

      Todennäköisesti myös nämä Miladin kadonneet äänet matkasivat joillekin Kokoomuksen kilpaileville ehdokkaille, sillä selväähän on, että tämäkin Kokoomuksen vaalivoitto oli CIA:n heille järjestämä. kuten oli sekin 2011 eduskuntavaalien vaalivoitto, jonka USA:n suurlähetystö lupasi Kokoomukselle jo vuonna 2006, jos Kokoomus veisi Suomen Natoon.

      Tämä raportoitiin Wikileaksin kautta myöhemmin julkisuuteen, kun nämä sähköpostit vuodettiin sen kautta esiin.


      Kansainväliset vaalitarkkailijat loistivat eilen poissaolollaan, koska eihän tällaiset CIA:n kaappaamat kuntavaalit kestä minkäänlaista aitoa kriittistä tarkastelua.

      Suomessa ei ole niin kauan demokratiaa, kun Yhdysvaltain tiedustelupalvelu sekaantuu Suomen vaaleihin väärentämällä lopputuloksen CIA:n pillin mukaan, mutta kansalla on tunnetusti lyhyt muisti.

      Tässähän ei tarvitse enää olla mikään ennustaja, että miten käy tulevissa eduskuntavaaleissa, kun CIA järjestää Kokoomukselle uuden vaalivoiton.



      Näiden vaalien väärentäminen tällä tavalla, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu sekaantuu vieraan valtioiden vaaleihin on aina vakara rikos, mutta kukapa näitä rikoksia täällä tutkisi, kun valtion virkamiehet ja poliisihallinto on näitä samoja korruptoituja rosvoja täynnä.

      Suomen poliisi kun ei edes tutki omia rikoksiaan tai tämä oikeusjärjestelmän Demla mafia, niin miten luulisitte jokun SUPO:n vielä lähtevän tutkimaan CIA:n sekaantumista Suomen vaaleihin ?

      Heikki Urmas joka teki pitkän uran Finnairin kapteenina asettui mm. vuoden 1994 Suomen presidentinvaaleissa ehdolle Suomen yrittäjien ehdokkaana. Hän sai kasaan sen vaaditun 20 000 kannattajakorttia. Mutta sen jälkeen vallan näkymätön käsi puuttui peliin, kun hänen tuttunsa Ilpo Stenbäck sai nämä 20 000 kannattajakorttia haltuunsa ja hänen piti toimittaa ne eteenpäin, mutta hänen vapaamuurariveljet vaativat, että niistä 10 000 piti heivata polttouuniin.

      Sitten kun Urmas sai kehoituksen mennä SUPO:lle tekemään vaalirikostutkinta, niin SUPO:ssa häntä alettiin uhkaamaan rekalla yliajolla ja sanottiin, että "kannattaa jättää asia tähän".

      Tämä kertoo jo kaiken sen, että miten Suoen valtio oli jo tuolloin vuonna 1994 täysin järjestäytyneen rikollisuuden käsissä, jos he eivät salli virkamafian ja vapaamuurariroistojen ulkopuolisia presidenttiehdokkaita tämän maan presidenttipeliin ehdolle.

      Mutta kyse on aina ollut näiden rikkaiden roistojen ja eliittirahasukujen vallasta, josta he eivät suostu luopumaan millään mitalla ja siksi he pyrkivät aina kaappaamaan lukuisten valtioiden vaalit, jotta saisivat niiden hallituksiin ja parlamentteihin näitä samoja rosvoja tukevia poliitikkoja, joita sitten nämä roistot korruptoivat sekä uhkailevat sekä kiristävät, jotta valta pysyisi näiden samojen roistojen käsissä.

      Suomen vaalit manipuloidaan CIA:lta vain tämän takia, koska myös Suomessa korkeinta poliittista valtaa pitävät nämä jesuiitat aina Ruotsin ja Vatikaanin looseistaan.

      Nämä roistot eivät ole mitään humanisteja, vaan he ovat satanisteja jokainen ja he ovat pyhittäneet uransa sekä elämänsä pimeyden ja saatanan voimille. Valtiot siinä edessä ovat vain näiden roistojen pelinappuloita tämän korkeamman satanistisen suunnitelman, eli uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisessa, jonka tavoitteena on harventaa maailmasta niin monta ihmistä, että lopulta jäisi enää se 500 miljoonaa ihmistä jäljelle ja nyt tämä harvennusprosessi on jo alkanut koronarokotteiden muodossa.

      • Anonyymi

        "Nykyään Suomen vaaleja hallinnoi vuonna 2001 perustettu it-yhtiö SCYTL." Ei pidä paikkaansa, ainostaan sähköisen äänestyksen kokeiluissa.

        Ei ole mitään CIA:n softaa mukana suomen vaalien toimittamisessa. Minä ainakin kirjoitin valitsem,ani numeron lyijykynällä korttiin. En huomannut kynän tekevän softan ohjaamia toimia.
        CIA ei ole kaapannut Suomen kuntavaaleja. Kerro , miten se olisi tapahtunut ja missä ?

        Annapas tulal joitakin todisteita CIA:n vaikuttamisesta suomen vaaleihin. Juttua kyllä riittää, mutta kaikki valhetta ilman mitään todistuspohjaa.


      • Anonyymi

        Taidat olla katkera, kun persut eivät saaneetkaan jytkyä.


      • Anonyymi

        "Kansanedustaja Ano Turtiainen otti kantaa mm. somessa, kuinka Kristallipuolueelta katosi paljon ääniä näissä kuntavaaleissa."
        Ihminen on aika pihalla, jos uskoo tosissaan pöljän Ano Turtiaisen kertomuksia.
        Tämä mies on itsetuhoinen jääräpäinen tollo.


    • Anonyymi

      Kelpo kansalaisia jokainen ja nettomaksajia, mutta miten liittyvät lyijykyniin?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe