Koronarokotus risteilyllä?

Anonyymi

Miksei varustamot tarjoa koronapiikkiä risteilyn kylkiäisenä? Sillä tavalla saisivat houkuteltua epäröiviä asiakkaita. Onhan laivoilla muutenkin tarjolla erilaisia palveluja.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska laivalle pitäisi ottaa iso joukko sairaanhoitohenkilökuntaa vähäiselle pistettävien määrälle.

      Eikä tämä juttu kuulu laivamatkailuun! Miksi sinun on pakko keksiä tällaisia tyhmyyksiä ja häiriköidä!

    • Anonyymi

      Hyvä idea. Risteilyillähän on muutenkin sairaanhoitohenkilökuntaa. Olisi jotain tekemistä heilläkin kuin pelkkien sairaskohtausten tai Heimlich-otteiden odottelua.

      • Anonyymi

        "Risteilyillähän on muutenkin ". Väärä tieto. Tavallisesti yksi ainoa eikä hänkään yleensä sairaanhoitaja. Joku ensiapukoulutuksen saanut.

        Koronarokotteessa paikalla pitää olla myös lääkäri. Sekä mahdollisen voimakkaan allergiareaktion nopea yhteys tehohoitoon. Helikopteri ei täytä tuota vaatimusta, ellei se päivystä koko ajan laivalla.


    • Anonyymi

      Miksei varustamot järjestä laivoilla miehille ja naisille maksullisia seksipalveluja? Molemmille sukopuolille sekä naista että miestä. Miksei?

      • Anonyymi

        Joo, virikkeellisiä ajanvietepalveluja.


    • Anonyymi

      On jo.
      Tallink tarjoaa yhteistyössä virolaisen lääkärikeskus Confidon kanssa virolaisille matkustajille mahdollisuuden ottaa koronarokote matkan aikana Helsinki-Tallinna-reitin Starilla ja Megastarilla 17.6. ja 18.6.2021. Suomalaisten tai muiden maiden kansalaisten ei ole mahdollista ottaa rokotetta laivalla

    • Anonyymi

      Olen ollut siinä käsityksessä että Tallink tarjoaa rokotuksia joka vuorolla Helsinki-Tallinna-välillä ja myös suomalaisille

      • Anonyymi

        Käsityksessä saa olla ihan vapaasti.


      • Anonyymi

        No mitä täällä mesoot?
        Mene ja ota!


    • Anonyymi

      Myös nainen voi olla seksituristi!!!

      Suomalaisnaiset suuntaavat seksimatkoille Gambiaan, Jamaikaan ja Senegaliin.

      Länsimaalaisille naisille seksipalveluita tarjoavista gambialaismiehistä käytetään nimitystä bumster. Monien taka-ajatuksena on päästä rikkaisiin naimisiin länteen
      Suomalainen seksiturismi on muuttunut paljon viime vuosikymmeninä. Nykyään naiset ovat seksituristeja siinä missä miehetkin.
      Niitä vähän ressukoita kavereita ei voi kauheasti syyttää. Lehdelle saatettiin kertoa, että olen neljäkymmentä enkä saanut kertaakaan, voitteko auttaa. Mielestämme teimme ainakin osittain kristillistä laupeudentyötä, Pylkkänen sanoo.
      Naisten seksimatkat
      Pylkkänen tietää kertoa, että myös naisten seksimatkailu alkoi yleistyä samaan aikaan, kun itsenäinen matkailu muutenkin yleistyi.
      Helsingin Sanomat kirjoitti perjantaina suomalaisten naisten valitsevan nykyään mielellään itselleen ulkomaisen kumppanin.
      Helsingin yliopiston yliopistonlehtori Elina Penttisen mukaan miesten ja naisten seksiturismissa on merkittäviä eroja etenkin sukupuolten rooleihin, toiveisiin ja ajatuksiin liittyen. Samat tarinat voivat kuitenkin toistua kummankin sukupuolen kohdalla.
      - Sanotaan, että naiset hakevat usein enemmän romanssityyppistä juttua, semmoista poikaystäväsuhdetta. Sekin on toki suhteellista. On paljon naisia, jotka haluavat yksinkertaisesti selkeän kaupallisen seksisuhteen ja nauttivat siitä, että heillä on enemmän varallisuutta kuin miehellä.
      Naiset myös ylläpitävät poikaystävää turistikohteessa lähettämällä rahaa. Toisaalta on myös pateettisia rakkaustarinoita. Penttinen muistuttaa, että terveen järjen käyttö on sallittua, ellei jopa suotavaa. Usein mielikuva seksiturismissa on juurikin se, että turisti mies tai nainen hyväksikäyttää paikallista.
      Kuten Pylkkänenkin, myös Penttinen on sitä mieltä, ettei seksiturismi ole irrallinen muusta turismista tai globaalista kulutuskulttuurista. Hänen mukaansa rajanveto on äärimmäisen vaikeaa ja jopa lentoyhtiöiden voi katsoa hyötyvän seksiturismista.
      - Se on osa länsimaista kulutuskulttuuria ja välillisesti siitä hyötyy moni, joka ei ole suoraan seksibisneksessä kiinni, esimerkiksi muut työntekijät kuin prostituoidut, paikalliset ravintolat ja hotellit.
      - Kaikki on yhteydessä toisiinsa. Seksin kaupallistuminen on niin valtavirtaistunut, että sitä pidetään jopa yksilön oikeutena, lehtori toteaa
      http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2014080918550235_ma.shtml

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1816
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      185
      1461
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      108
      1402
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      144
      1341
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      970
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe