Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Reddit-ryhmien seuraavat meme-osakkeet...

Anonyymi

Sellaiset osakkeet kuin Vaxart (VXRT) ja Citius Pharmaceuticals (CTXR) saattavat olla seuraavaksi nousussa.

Kummallakin on oma alaryhmänsä Reddit-sivustolla (r/VXRT ja r/CTXR). VXRT sai viime viikolla osakseen hehkutusta Yasmeen Rahimilta (hän on Piper Sandler - yhtiön analyytikko) joka arvioi osakkeen $18 dollarin arvoiseksi. VXRT:n osake on tällä hetkellä joku $7.86/kpl.

biopharmcatalyst.com-sivuston mukaan VXRT:llä on arviolta $156 miljoonan USD verran käteistä ja pystyvät sen mukaan rahoittamaan toimintaansa n. 28 kuukauden ajan. Saman sivuston mukaan CTXR:llä olisi rahaa noin $100 miljoonan USD verran rahaa, ja se olisi riittävästi rahoittamaan heidän toimintaansa jonkun 70 kuukauden ajaksi.

Kummassakin tapauksessa kuitenkin tarpeeksi niin että nämä yhtiöiden ei ehkä ihan pian tarvitse alkaa myydä omia osakkeitaan.

Ortex.com-palvelun mukaan noin 25% VXRT:n osakkeista on tosin lainattu shorttaukseen joten VXRT:n osakkeilla on jonkun verran mahdollisuus mennä hinnassa alas tästä syystä. CTXR:llä vastaava määrä on noin 13%.

15

1135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tosin se että jotain osaketta hehkutetaan redditissä ei takaa että sen arvo tulee nousemaan.

      Esimerkeiksi tästä voi ottaa Clover Health Investments (CLOV) ja Naked Brand Group Limited (NAKD). Näitä on kumpiakin hehkutettu redditissä jo ainakin pari-kolme viikkoa mutta kummassakin tapauksessa osakkeiden arvot ovat viime aikoina mennyt enemmänkin alaspäin.

      • Anonyymi

        Toinen samanlainen on SNDL (Sundial Growers). Heillä on joko äänekäs fanklubi taikka sitten paljon jäseniä jonkun kiinalaisen some-mainostajan kautta. Yhtiön osake on hitaasti mutta varmasti menettänyt arvoaan ja jos sen hinta pysyy $1 alapuolella yli 30 päivää, se saatetaan poistaa pörssistä kokonaan. Aika riskialtista ostaa tämän yhtiön osakkeita siis.


    • Anonyymi

      Vaxart kehittää olevia rokotteita 5 eri virusperäistä tautia vastaan. Erikoista näissä rokotteissa on että ne otetaan pillerinä ja - toisin kuin tavallasiai Pfizerin/Modernan/jne rokotteita, Vaxartin rokotteita ei tarvitse säilyttää kylmässä kuljetuksen aikana.

      Se että kylmäsäilytystä ei tarvitse helpottaa rokotteen jakelua erityisesti köyhemmissä maissa ja pienillä paikkakunnilla. Se myöskin avaa mahdollisuuden sisältää rokotteita sellaisten yhtiöiden tuotevalikoimaan jotka lähettävät reseptilääkkeitä postitse. Yhdysvalloissa näihin kuuluvat mm. Express-Scripts ja Amazonin vastikaan ostama PillPack.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hän käyttää mm. tätä sivustoa sen katsomiseen mitkä osakkeet ovat milläkin hetkellä saanut eniten "mainintoja" (mentions):

        https://www.quiverquant.com/wallstreetbets/

        Huom! Eniten mainintoja saaneet osakkeet eivät välttämättä tule menemään enemmän ylöspäin hinnassa. Hyviä esimerkkejä tästä ovat nuo ylempänä mainitut CLOV ja NAKD.


    • Anonyymi

      Höpöhöpö

    • Anonyymi
      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Yksi toinen mikä on saanut Redditissä jonkun verran huomiota on SENS (Senseonics Holdings, Inc)

    • Anonyymi

      Tulikivi on kokenut positiivisen käänteen. Siinä vaiheessa, kun senttiyhtiö kokee positiivisen käänteen, osakkeella on tapana nousta voimakkaasti ja sijoituksessa kannattaa olla mukana.

      Tulikiven käyttökate (rullaava 12 kk):
      Q1/19 5,3 %
      Q1/20 9,4 %
      Q1/21 13,8 %
      Käytän tässä käyttäkatetta, koska Tulikiven investoinnit ja suuret poistot ovat vihdoin loppuneet ja voidaan alkaa nauttimaan työn tuloksista.

      Tulikiveltä on saatu posarit 18.12.2020 ja 5.5.2021 (liikevaihto kasvaa 6-13%). Kuitenkin Q1/2021 tilausvirta kasvoi 20,5% (v/v) ja Q1/2021 tilauskanta kasvoi 18,2% (v/v), mikä lupaa noin 9,2 m€:n Q2/2021-liikevaihtoa (liikevaihto kasvaisi Q2/2021 24%:a (v/v)). Ei kahta ilman kolmatta, joten seuraava posari saataneen ennen juhannustansseja.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe