Millaisia narsistisia ominaisuuksia kaksisuuntaisilla on

Anonyymi

vai kuuluuko narsismi osana kaksisuuntaisuuteen?

Kysyn tätä, koska jotenkin tuntuu, kun tunnen joitakin kaksisuuntaisia, niin kaikki ovat melko itsekeskeisiä ja itselle hamuavia, omaa minäänsä korostaen, valokeilassa kamalaa rokkia huutaen ja lihaksia pullistellen. Ihan kuin olisi pää todella pahastikin sekaisin vaiko on narsismia tuo?

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eräs tuntemani kaksisuuntaisesta kärsivä, saattaa loukkaantua aivan tyhjästä ainakin. Toisinaan hän saattaa keksiä aivan omiaan, ja sanoo että sä sanoit eilen niin että sulla on torstaina vapaapäivä, ja nyt väität ettei olekaan, aivan varmasti sanoit, älä muuta väitä. Tai sitten, että sä lupasit että lainaat mulle rahaa satasen, etkö muka muista.

      Paras oli, kun kysyin tältä henkilöltä että koska aikoo palauttaa lainalla olevan kakkuvuoan minulle. Mähän palautin sen sulle eilen, etkö muista kun kävin. Hmm, olin kyllä eilen iltavuorossa, etkä ole kyllä käynyt. No sitten mulla ei ole vastausta tähän, ja vaihtaa puheenaihetta. En tiedä mitä sanoa. Seuraavana päivänä hän palauttaa kakkuvuoan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Kysyn että mikä juttu tää nyt oli, että sähän sanoit eilen että... Keskeyttää minut ja sanoo ettei ole mitään sanonut, ja väittää päälle että sähän lupasit että saan pitää sitä vielä yhden päivän ja sovittiin että tänään tuon sen.

      Tämmöistä. Ei tämän henkilön kanssa tiedä miten toimia. Hän kääntää aina kaiken siten, että valehtelee sitä mukaa kuin on itselleen edullista, pokkana, ja kiistää kaiken, ja muuttaa tarinaa kesken kaiken.

      Tavallaan harmiton, auttaa välillä, mutta sitten tulee paljon ihmeellisyyksiä, ja joudun pyytelemään välillä anteeksi ilman että tiedän edes mitä olen tehnyt.

    • Anonyymi

      Itse tunnen pari ja molemmat uhrautuvaisia, muita ajattelevia. Välittäminen menee vähän yli ja laiminlyövät itseään. Kunhan ihminen syö lääkkeensä niin mitään ongelmiakaan ei oikeastaan ole.

    • Anonyymi

      Maniassa voi luulla mitä tahansa itsestään toisinaan. Toisaalta depiksessä inhoaa itseään jne. Palstalla ihmisillä joko tarve provoilla tai eivät tiedä asioista. Ja bipoa-oireilua on monenlaista, niin monenlaista kuin kantajiakin.

    • Anonyymi

      Tunnen tämmöisen ihmisen. Hänellä vaihtelee juurikin tuo että välillä menee lujaa ja välillä inhoaa itseään. Hän ajattelee välillä että kaikki on mahdollista ja ihanaa, sitten tulee kausia jolloin hän inhoaa itseään. Toisinaan hänellä menee päässään sekaisin myös välillä se, kuka on ajatellut hänestä pahaa, hän vai joku ulkopuolinen. Ajatuksenjuoksu on niin valtavaa, että johtuu varmasti siitä. Sen takia hän toisinaan syyttää muita ihmisiä sellaisista asioista joita he eivät ole sanoneet. Välillä hän saattaa myös käyttäytyä tylysti, ja sitten syyttää muita tylyydestä, tämäkin menee hänen päässään sekaisin. Hän ilmeisesti tajuaa käyttäytyvänsä tökerösti, mutta kun hän tarpeeksi pyörittelee asiaa päässään, niin hän näkeekin jonkun muun ihmisen toimivan tökerösti, ja syyttää sitten häntä siitä.

      Sanotaanko näin, että lähipiirissä on aika raskasta, kun asioita pulppuaa tyhjästä, ja koskaan ei tiedä mistä päin tuulee. Mutta välillä hän on aivan kivakin tyyppi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6668
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2672
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2253
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      75
      1904
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1467
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe