Minulla on Bdsm suhde, uusi, ei kokemusta. ANTAKAA HYVIÄ NEUVOJA PLIIS!!

Anonyymi

Olentavannut juuri uuden miehen, joka, kuten minäkin, haluamme molemmat Bdsm seksiä keskenämme. En näe siinä mitään epäluonnollista tai outoa, olen jo pitkään tiennyt, että se on minulle merkityksellisempää ja nautinnollisempaa kuin rajoittunut seksi.

Nyt kun minulla on tilaisuus ilmentää itseäni hyväksyvässä seksuaalisessa kanssakäymisessä, alan kiintyä ihan hirveästi häneen....
En tiedä miten minun kuuluu olla, kun emme näe tämän ns. "alistavan" osapuolen kanssa. . Odotan hänen viestejä ja käyttäydyn jotenkin liian innokkaasti. Pelkään että häneltä loppuu kiinnostus minuun sen takia.

Olen ollut vain ns. tavallisessa parisuhteessa, johon kuuluu normi seksiä, ns. vaniljaseksiä. Minun kokemuksen mukaan se on jotenkin hirveän väkinäistä panemista ja jättänyt aina jotenkin tyhjäksi, sisältä ja ulkoa.. (!) .
Ne miehet, joiden kanssa olen muka ollut parisuhteessa, ovat olleet kylmiä ja tunteettomia, välinpitämättömiä, pettäneet, puhuneet epäkunnioittavasti, JA heti alussa pelästyneet sitä, että minulla on hyvin voimakas turvallisuuden kaipuu ja hylätyksi tulemisen pelko. En oikein uskalla puhua tästä, kun pelkään, että sen kautta menetän kykyni "kantaa itseäni naisena" , niin kuin ne ilkeät paska-aivot on mulle hokeneet. kaikki muutkin.

Tiedättekö te, eroaako ns. Dom - mies (onko oikea sana) tässä asiassa tavallisesta äijästä, näin yleensä... Haluavatko he läheisyyttä, luottamusta ja sitoutumista ja siksikin valinneet sen seksuaalisen suuntauksen tai elämäntavan, tavan toteuttaa itseään toisen kanssa ja - toisen kautta.

Minulla on ollut aina erityisen voimakas tarve kuulua jollekin, jollekin ihanalle, joka suojelee minua ja pitää huolta. Sellainen seksi, joka on alistavaa, mutta se on sitä vain "leikisti,... Aiemmat parisuhteet on olleet ihan kauheita, ja en todellakaan nauti nöyryyttämisen tunteesta. Äijät panttasi seksiä, halusi aina että olen päällä ja vertasi muihin naisiin, kun ei tyydyttänyt se päällä olo. Harvojen valittujen kanssa ns normi seksi joka on ollut fwb tyylistä, on ollu kyllä kivaa ja suhteissa on ollut helppo olla. Mutta...

Minulle ei riitä pelkkä seksi, vaan kaipaan läheisyyttä, jossa on nautintoa niin paljon, että sattuu (vähän ja kontrolloidusti) . Fyysinen kipu iholla on paljon parempaa kuin henkinen dissaaminen, epähaluttavana eläminen parisuhteessa. Jos itse pyysin seksiä, ei kiinnostanut lapseni isää kuin kolme kertaa vuodessa, lopulta ei enää silloinkaan. Meillä ei kemiat kohdannut.

Häpeän että olen tällainen takertuja. Koitan vaan salata, ettei hän jätä minua, olenko liian herkkä kaikille? Rohkenisinko kertoa hänelle tunteistani.?? Mitä mieltä te olette?

Toivon vastauksia juuri teiltä, joilla on kokemusta Bdsm suhteista!! Älkää pliis te, joilla ei ole kokemusta, sanoko että "tuo ei ole tervettä", olen kuullut sen koko elämäni..
Auttakaa hyvät ihmiset minua!!! Toivon rehellistä ja suoraakin mielipidettä, vaikka se satuttaa, mutta toivon, että olette empaattia kommentoidessanne, ja ymmärrätte edes jollakin tasolla tätä mun problematiikkaa..
Löytyykö sielun sisaria?
Olin 10 vuotta kokonaan ilman parisuhdetta, myös saman ajan ilman seksiä, kun en vaan enää jaksanut lyödä päätä seinaan. Olen todella uskollinen aina suhteissani, haluan niin paljon miellyttää, mutta en, juuri siksi, saa kaipaamaani kunnioittavaa käytöstä.
Ja kyllä, olen tottakai tunnevammainen, luottamukseni on mennyt niin monta kertaa.. Olen tunne-elämältäni epävakaa, otan tunteet liian voimakkaasti yms..
Tämän miehen kanssa seksuaalinen itseluottamus on kuitenkin parempi kuin aiemmin, koska hän ei ole onneton nöpökulli 👍🏼😘. Kumpa vain saisin pidettyä hänet lähelläni. 😥
Olen läheisriippuvainen, vaikka esitin yli 10 v niin itsenäistä. Voin psyykkisesti siedettävämmin, tosin surin sisälläni ja olin ahdistunut. Ja olen siis addikti. Pitäisikö minun koittaa vielä ja ottaa riski? Selviydynkö jos tämäkin menee pieleen. Uskon jopa lottovoittoon enemmän kuin siihen, että ikinä pystyisin rakentamaan tasavertaista /ja/tai, hyvää suhdetta kehenkään, paitsi ystäviini ihan platonisesti. Miksi tämä mies saikin mut niin hetkessä hullaantumaan itseensä, niin kiehtova persoona. Kestääkö kukaan, että toinen palvoo ja hehkuttaa???? AUTTAKAA joku minua olkaa niin ystävällisiä...🙏🙏🙏

Vastatkaa nopeasti, kohta tämäkin suhde varmaan loppuu. Pitäisikö jo lopettaa itse tämä?? Minulle on sanottu niin usein että kokoa itsesi naisena ja arvosta itseäsi niin sinua arvostetaan. Minä kyllä arvostan itseäni, olen tehnyt paljon hyvää elämässä. Pelkään vaan niin. Pahoittelen, että tässä on kirjoitusvirheitä, ja asivirheitä, en vaan oikeasti tiedä tästä asiasta paljon mitään ja en introverttina ja arkana viitsisi alkaa missään seuroissa pyörimään, enkä haluaisikaan kun vain yhden!

T. Onnen kerjäläinen

0

571

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

    Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
    Sinkut
    376
    2619
   2. Pelkäsin Sinua

    Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
    Ikävä
    44
    1110
   3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

    Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
    Maailman menoa
    385
    1018
   4. Nainen tuutko mun vaimoksi

    Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
    Ikävä
    62
    937
   5. Miksi mies et voisi vaan

    ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
    Ikävä
    55
    830
   6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

    Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
    Maailman menoa
    317
    810
   7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

    Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
    Ikävä
    42
    745
   8. Hyvää iltaa

    Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
    Ikävä
    88
    737
   Aihe