Kyllä minä sen tiedän että olen ruma.

Anonyymi

Ei sitä tarvitse enää sanoa!

14

701

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko ulkonäöllä lopultakaan yhtään mitään väliä? Kyllä kiintymisen ja rakastumisen perusteena on ihan muut arvot. Aidossa rakkauden kanssa ei ulkonäöllä ole mitään tekemistä.
      Minä olen rakastunut enemmän kuin kaksi kertaa ihmiseen, jota ei voi sanoa kauniiksi/komeaksi. Minä olen rakastunut henkilöön itseensä, joka käsittää niin paljon muutakin kuin ulkonäön. Minä itse olen aona pitänyt ihmisen sisintä kaikkein tärkeimpänä komponenttina.

    • Anonyymi

      Hyvä kun tiedät!

      • Anonyymi

        Ainoita rumia asioita ihmisessä ovat esim. vastuuntunnottomuus ja empatiakyvyttömyys. Ei ihminen voi ulkonäölleen paljoakaan, mutta nuo asiat tekevät kauniinkin ihmisen jossain määrin "rumaksi", jos ihminen ei edes yritä. Jos ei osaa niitä, voi aina opetella!


    • Anonyymi

      Minäkin olen ruma ja se johtuu hiljalleen etenevästä sairaudesta silti naureskellaan. Toivottavasti sattuu omalle kohdalle.

    • Anonyymi

      Sellaisista ihmisistä kannattaa pysyä kaukana jotka ajattelee sinusta noin rumasti!

    • Anonyymi

      En tiedä miksi noin ajattelet, koska kauneus ja komeus on aina katsojan omissa silmissä. Luonteella ja monella muulla asialla on paljon enemmän merkitystä kuin ulkonäöllä.
      Itse ajattelen niin, että jos en kelpaa niin silloin se ihminen ei ollut minulle se oikea.

    • Anonyymi

      Niin olet, mutta jos yhtään lohduttaa, kelpaat edelleen panoksi minulle. Mieheltä.

      • Anonyymi

        Mun ei tarvi kelvata kellekään mihinkään!


    • Anonyymi

      Välillä realiteetit unohtuu itsekullakin, kun sitä itteensä ei oikein kattele ulkopuolisen silmin, vaan se minä/itte tuijottelee sieltä silmien läpi vaan muita. Olis ehkä hyödyllistä että joku seurais päivän salaa kameran kans, lisäis ittetuntemusta rutkasti sen pätkän kattominen.

      • Anonyymi

        Onpa sairas kommentti. Olen pahoillani puolestasi. Älyssäsi on pahasti puutteita.


    • Anonyymi

      Mullekin on useat kerrat sanottu ett olen ruma. En ymmärrä mikä tarve ihmisillä on tulla sanomaan toiselle, ett kyseinen henkilö on ruma. Kyllä ruma itse tiedostaa oman ulkonäkönsä, ei sitä tarvi erikseen tulla sanomaan. Olen ruma, en kelpaa mihinkään tai kellekään rumuuteni tähden, ei ole mitään epäselvyyksiä tuon tajuamiselle. Jopa tutut ovat sanoneet asiasta, joten totta sen täytyy sitten olla. Ei hyödytä laittautua, eikä meikata tai pukeutua paremmin, käydä kampaajalla muuttamassa hiustyyliä, miks vaivautuisin, silti olisin yhä ruma. En enää edes katsele ketään tai jos katson, heti pamahtaa viimeisimmän tuttavan sanat mun ulkonäöstä mieleen, haukkui mut vaatteita ja hiuksia myöten rumaksi, kuulema ihan auttaakseen. Ajatteliko, ett masentunut masentuu entisestään, kun vähän pukataan sillalta alas, halusiko ett lähden oman käden kautta rumuuteni takia.

      • Anonyymi

        Taitaa haukkujalla olla pätemisentarve (korostaa omaa paremmuuttaan alentamalla toisen)! Väärä tapa puuttua toisen ulkonäköön haukkumalla, jos muka haluaa auttaa. Asian voisi ilmaista hienovaraisemmin. Ja olitko edes vailla neuvoja pukeutumisesta tms?


    • Anonyymi

      Mitä enemmän minun ulkonäköä on arvosteltu, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut siitä, että nämä itkeskelijät näkee asian aivan päinvastoin ja kuvittelee itse, että keskityn samoihin asioihin elämässä kuin he. On ruodittu hiustyylit, vaatetus ynnä muu elämässä niin kovin olennainen asia. Ihminen hehkuu sisäisesti vasta siinä vaiheessa kun hän hyväksyy itse ulkonäkönsä ja sitä ei voi muiden tyynnyttämiseksi kytkeä pois päältä.

    • Anonyymi

      Onpa teillä omituisia tuttavia, tosi moukkamaisia. Täytyy olla valtavat alemmuuskompleksit oman ulkonäön takia, että rupeaa tosia nimittelemään rumaksi. Ulkonäkö on kuitenkin vain sivuseikka, ja sitä voi parantaa noudattamalla siisteyttä, hoidattamalla hiuksensa ja hampaansa sekä liikkumalla ja syömällä terveellisesti. Sekä iloisella ilmeellä.
      Kauneus on katoavaista, rumuus sen kun lisääntyy. Ja ruma käytös vasta rumaa onkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe