Olemmeko yhteistyökykyisia?

Anonyymi

Ilman muuta olisi Sotkamon vuodeosasto pitänyt lakkauttaa Kainuun soten säästöjen edistämiseksi! Me sotkamolaiset emme ymmärrä, että olemme yhteisrintamassa vaatimassa säästöjä, mutta sitten kun omien toimien aika tulee, iskemme ketarat kattoon! Mitä helevetin väliä on sillä ovatko petipotilaat Kajaanissa taikka Vuokatissa? Mieluummin ainakin itse olisin Kajaanissa, kun hoito siellä on parempaa ja lääkärit pätevämpiä kuin täällä meillä, käpykylässä. Taxit kulkee ja omalla autollakin pääsee, muutenkin Kajaanissa tulee rallattua monta kertaa viikossa Puuilossa ja Gigantissa.
Ensi vuonna ssäästöjä tarvitaan jo 40M€, sitten sitä vasta kusessa ollaan, ei siihen auta Nesteen parlamenttikaan enää. Onneksi tulee sote-uudistus. Maakuntahallinto pistää kyllä räpyläkylänkin ruotuun!

20

1232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikilla ei ole hyväkuntoisia ja joutilaita omaisia, jotka jaksaisivat trampata kovin kaukana. Vuodepaikkoja ei korvamerkitä erikseen Sotkamolaisille. Joten jos ahdasta on, viedään vaikka Suomussalmelle.

    • Anonyymi

      Nykyisin on kaikilla aika paljon oikeuksia mutta kovin vähän velvollisuuksia esimerkiksi verojen maksun sekä julkisten palveluiden suhde lienee tästä syystä kohtalaisen vinoutunut

    • Anonyymi

      Mitähän mahtaa olla aloittajan kommentit sitten kun itse kyseistä palvelua tarvitsee...

    • Anonyymi

      Oikein hyvä palaute.. Pieni asukasmäärä ja maksupohja, pitäisi miettiä mihin se riittää muuta kuin pörhistelyyn,olla isompi ja paikkakunta joka ei suvaitseva muualta muuttavia. Keskuskatu on näivettynyt ja n 500m pitkä,mistään suurkaupungista ei ole kyse,eikä tule olemaan. Vuokatti on enempi kehittynyt alueena ja palveluillaan.
      Aloittajan kannalla, että laadukasta hoitoa ja palvelua saa keskittämällä,silloin ei ole matka este jos omainen haluaa nähdä,sillähän on terveys ja mahdollisuus siirtyä ei potilaalle ole tarpeen.

      • Anonyymi

        Kaikkiko omaiset ovat terveitä? Tuo loppu ei oikein auennut.


    • Anonyymi

      Minne ne Kajaanissa oisi muka Sotkamon potilaat sopineeet, kun ahdasta on nytkin. 150 000 euron säästö olisi sulanut aika nopeasti.

    • Anonyymi

      jos ei oo vuojeosastoo niin lanssi kulettaa ei piä huolestua kyllä klanssi viepi potilaita piruako tääällä tarvitaan joku vuojeosasto monumentiksi sotkamolaisille maatkoon vuoteilla kajaanissa ei oo pitkä matka sinne perkele.

    • Anonyymi

      Kukkaro lieneen laskenut vuodepaikat ja onhan mm salmijärvellä luonnonkauniissa paikassa entinen sairaala tai entinen varuskunta.. Tunteilla jos vedetään,niin niistä joutuu maksamaan,paras hoito on tärkeämpi kuin ne omaiset jotka voi käydä 15min katsomassa ja 23h45min olet hoidon varassa,siitä voi laskea kumpi tärkeämpi.

      • Anonyymi

        Kukin tavallaan,otan osaa.


    • Anonyymi

      Sotkamolaiset ovat isolta osalta aikoinaan muuttaneet Salmijärven suljetulta osastolta sotkamoon. Ja sen kyllä huomaa. HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA

    • Anonyymi

      Kyllä se lähtee. Sotkamo on juuri päässyt nauttimaan Suomen toiseksi pahimman kärsijän asemasta Sote-uudistuksessa.
      Se on se Kepunkin ajama sote-uudistus, joka on tehtävä siksi, että se on tehtävä.

    • Anonyymi

      Selkeää kyttäilyä Puolankalaistyylisesti on siinä, että pyritään saamaan palveluja ilman maksuja tai vastuunottamista. Tämä nyt on johtanu jo kahden alan osaajan tympääntymiseen ensin Suutarin ja nyt Koukkarin eroamiseen. Turha kuvitella,että vain ääniä kalastelemalla ilman uskottavaa maksupohjaa oikeisiin tuloksiin päästään. Soteuutostuksen myötä koko Kainuu on vaarassa saako pitää omistajuuden alueella ja on velkanen,niin täällä pelleillään ja kulutetaan aikaa ja rahaa mihin ei ole
      varaa,eikä selkeästi maksukykä?
      Verot tulee nousemaan se on jo tiedossa,niin missä on se järki jota nyt vaaditaan.

    • Anonyymi

      Venkoilua,kunnes ulkopuolelta puututaan ja kerrotaan miten homma etenee tai potilaanne viedään Ouluun tai Kuopioon,niin voi miettiä oisko sittenkin ollu Kajaani lähempänä. Todettuhan on,että sotilaina mukaan on oltava yli 20 000 -asukasta oman palvelun järjestämiseen,niin ei tule koskaan olemaan oma palvelu olemaan Sotkamossa..
      Osoittaa pelkästään, ettei ole yhteistyökykyinen ja tälläisiä asioita päätettäessä järkeä käytetty,valitetaan pelkästään valittamisen vuoksi.

    • Anonyymi

      Ehdottomasti olisi pitänyt siirtyä Kajaaniin, kyllä. Se on ihan sama oliko makuupaikka Sotkamossa vai Kajaanissa. 20 hoitopaikkaa Sotkamossa, joiden takia hommaa pyöritetään, ei mitään järkee.

      • Anonyymi

        24 potilasta


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus ja viesti. Asia on juuri näin. Pitäisi päästä nurkkakuntaisuudesta eroon ja ajatella asiaa laajemmin, että tärkeää on säilyttää palvelut edes kohtuullisen matkan päässä alueella kuin että palveluita ei ole tällä menolla kohta Kainuussa ollenkaan. Palveluverkko on hajallaan ja se tulee kalliiksi. Päätöksiä palveluverkon rakenteesta ja sopeuttamistoimista olisi pitänyt tehdä jo vuosia sitten, koska vaikutus näkyy taloudessa viiveellä.

    • Anonyymi

      Jokohan tuo nyt toteutuu. Taitaa kirstun pohja jo häämöttää.

    • Anonyymi

      Sotella on töissä myös kaikenlaista hallintopuolen virkailijaa. Kyllä säästöjä siltäkin puolen olisi löydettävissä vaikka eläköitymisten ja tietotekniikan paremman hyötykäytön kautta.

      • Anonyymi

        Mites nyt, kun ateria- ja siivouspalvelut menee sotelle? Työskenteleekö Apajassa vuodenvaihteen jälkeen kahden työnantajan työntekijöitä? Eivät koulut ja päiväkodit kuulu soten alaisuuteen kuitenkaan. Täysi kaaos luvassa.


    • Anonyymi

      Eiköhän Apajassa tehdä ruoka ihan normaalisti kaikille muille, paitsi soteen kuuluville.
      Soten ruuat valmistetaan varmaan jossain muualla ja kuskataan sieltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe