Kaurisnainen, mistä ja millainen?

lost_in_a_contraption

Sanotaan, että kauris ja härkä ovat kuin luodut toisilleen horoskooppien mukaan. Ongelmaksi vaan muodostuu kaurisnaisiin tutustuminen. Ihan uteliaisuuttani haluaisin vaikkapa vain kirjoitella jonkun kanssa ja testata, pitävätkö puheet härkä-kauris -tarinoista todella paikkaansa.

22

4957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja vuohieläin

      Sinun kannattaa yksilöidä hieman kysymystäsi,
      tämä palsta on täynnä ihmisten mielipiteitä ja oma-analyyseja kauriista.
      Klisee on, että molemmat härkäpäät ovat tasaisia puurtajia. Minua kauriina jopa ajoittain tuskastuttaa härän hitaus. Potkaista pitäisi. Härän rauhallisuus on plussaa. ´Luotettavuus on luultavasti avainsanoja myöskin.

    • kauris

      Olen kuullut samaa. Itsellänikään ei ole kokemuksia härästä.
      Ehkäpä vaikeus on siinä että kauriit on niin ennakkoluuloisia ja pidättyväisiä.

    • cauris

      Oikein hyvin menee. Seksi on loistavaa, romantiikkaa ja huumoria ei puutu. Silloin kun härällä on hidas vaihe päällä niin kauris uskaltaa potkia hieman eteenpäin;)
      Härkä antaa kauriille tämän kaipaamaa turvallisuutta ja hellyyttä. Kauris on kova halailemaan ja hemmottelemaan, joten härkä viihtyy. Meille aina sanotaan, että ei ole nähty yhtä hyvin yhteen sopivaa paria aikaisemmin, että me kahdestaan ollaan jotakin uskomatonta. (siis ystäväpiiri sanoo...)No kaksi maamerkkiä kai sitten tulee juttuun;)

      Itse tapasin härkäni baarissa. Ai että mistä kauriin tunnistaa? Kaurisnainen on yleensä huoliteltu, mutta ei liian prameileva. Yleensä jollakin tapaa maanläheisen näköisiä. Suuret silmät ja vakava ilme, mutta hymy valaisee:D Monet tuntemani kauriit ovat pitkiä ja hoikkia, eli aika kiinteitä, mutta kuitenkin naisellisia. Kaurisnaisella on usein pitkä siro kaula ja pitkät sormet....nämä oli nyt vaan jotakin ajatuksia. Ehkäpä voisit laittaa ihan ilmoituksen jonnekin deitti-listoille, että kaurisnaiset vastailemaan;)Tosin kauriit on aika skeptisiä moisien palstojen suhteen....
      Onnea matkaan, toivottavasti törmäät vielä kaurisnaiseen ja kun niin teet, osoita olevasi ihastunut ja luotettava sillä ihanalla härkämäisellä tavalla.
      Tuli tuossa mieleeni, että koska härkä ei ole mikään juhlien keskipiste eikä myöskään kauris, niin siksi ehkä jossakin baarissa on vaikeampaa löytää toisensa. Itse menin ainakin iskemään härkämieheni, tämä seisoskeli baaritiskillä keskittyneenä kavereihinsa, eikä pahemmin ympärillä oleviin yrittäjiin katseita suonut. Kuitenkin virne oli todella leveä kun menin jututtamaan;)
      Kemia on uskomaton, sen voin sanoa...

      • kaurisfemale

        hassua, osuit oikeaan kuvaillessasi kaurista. jopa pitkät sormet!! pitää paikkaansa ainakin mulla! hih!:)


      • lost_in_a_contraption

        Jotenkin sitä tulee automaattisesti kiinnitettyäkin eniten juuri tuollaisiin kuvailemaasi naistyyppiin... kummallista!

        Entäs miten on sitten toisinpäin? Millaisiin miehiin kaurisnaiset kiinnittävät huomionsa?


      • cauris
        lost_in_a_contraption kirjoitti:

        Jotenkin sitä tulee automaattisesti kiinnitettyäkin eniten juuri tuollaisiin kuvailemaasi naistyyppiin... kummallista!

        Entäs miten on sitten toisinpäin? Millaisiin miehiin kaurisnaiset kiinnittävät huomionsa?

        Kaurisnainen huomaa helposti hurmurit, mutta saa pettyä myös monta kertaa. Kypsyessään kaurisnainen alkaa pitämään ns. isukkityypeistä. Yleensä tällaiset miehet ovat rauhallisia ja sosiaalisia, tulevat toimeen kaikkien kanssa. Kauris pitää ystävällisistä ja naista kunnioittavista miehistä (eli ei suoraan tisseihin kiinni tyypeistä). Ulkomuodoltaan mies saa olla harteikas, ehkä vähän tuhtikin. Eniten kaurisnainen kiinnitää huomiota siihen, että mies on pidempi kuin hän, huoliteltu ja hyväntuoksuinen=siisti ja silmiin. Härällä on ainutlaatuinen intensiivinen napitus, joka uhkuu erotiikkaa ja sisäistä voimaa. Tähän kauris helposti lankeaa härkämiehessä. Eli siisti kokonaisuus, rauhallinen tasapainoinen olemus ja mies joka pitää selvästi hauskaa ihan ystäväseurassa lirkuttelematta kaikkia naisia on kauriille mieleen. Härän varovaiset hellyyslähestymiset ovat kauriille erittäin suurta herkkua jo heti alussa. Vaikka härkä osaa hillitä itseään alussa, sen taustalla on lupaus intohimosta. Eli tavallaan mies tuntuu alusta asti turvalliselta, mutta myös salaperäiseltä. Toisaalta kauriin mielestä härkä saattaa olla todella hellyttävä.:) Itse pidän myös suurista käsistä ja jaloista, eli massaa saa kyllä olla. Sekin tuo turvallisuutta.:)


      • Kaurisnainen2

        Kuvailusi kaurisnaisesta osui todella nappiin! Tunnistin heti itseni kuvailuistasi.


    • Hautis2

      Ymmärsin, että olet itse härkä.?

      • lost_in_a_contraption

        Niin perushärkä, kuin vain olla voi.


    • Kauriilta

      Kaurisnaisena olen törmännyt tähän samaan 'suositukseen', mutta kokemuksia mieshäristä ei ole. Tosin muistuttaisin, että myös neitsyiden pitäisi sopia kummallekin merkille...Kaurisnaiset eivät välttämättä tule esittäytymään tai juttelemaan (ainakaan nuorempina),vaan mieluummin odottavat aloitetta mieheltä. Saattavat kyllä katsella kauempaa. Miehen ulkonäkö ei ole muuten se tärkein juttu, mutta ehdottomasti pitää olla älyllistä ja henkistä haastetta. Kauriin huumorintaju voi vaikuttaa omituiselta, ja sen hän itsekin tietää, joten ainakin ekoilla tapaamisilla kannattaa hymyillä kaurisnaisen satiirille. Kirjastot, kahvilat, näyttelyt ja muut kulttuuripitoiset paikat viehättävät useita kaurisnaisia, joten saattaisit sieltä löytää. Fyysisyyteen ei kannata kovin pian rynnätä, koska kaurisnainen haluaa tutustua mieheen ensin paremmin (kuten kai härkäkin).

      No, onnea etsinnöille, äläkä unohda neitsyitä. (nimim. neitsytmiehen kanssa jonkin aikaa seurustellut. )

    • nattari

      olen itse kauris,mutta en itseäni kovin hyvin tunnistanut noista kuvauksista.mutta ehkä sen takia ei miestä elämässä olekkaan...........vai johtuisko luonteesta....

    • 36v

      nainen..ota ja tutustu jos ei jälkikasvu pelota.

    • sinttip

      Itsehän oon luullu että olen peruskauris mutta nämä viestit kyllä kumoaa meikäläisen illuusion..
      Pitkät sormet? hmm, ei..
      Pitkä, hoikka, kiinteä? pitkä kyllä en ole
      Mutta kokemusta löytyy härkämiehen kanssa oleskelusta.
      Härkä jonka tunnen ei todellakaan halaillut, suukotellut eikä varsinkaan näyttänyt sitä hellyyttä mitä olisin kaivannut. Päin vastoin, kädestä ei saanut edes pitää kiinni, "joku pian näkee".
      Mutta kemiat toimi, kiinostukset oli samat ja huumori kukki!! Kaikki oli täydellistä paitsi että kaipasin edelleen sitä hellyyttä..
      Siihen se "juttu" luultavasti lopahtikin.
      Kaurisnainenhan kaipaa hyvin paljon hellyyttä, ainakin minä. Mutta kuten joku jo totesikin, poikkeuksia löytyy!

      • yks kauris

        Varsinkaan nuorempana ei olisi tullut kuuloonkaan, että olisi mennyt juttelemaan jollekkin ihastukselleen. Kaurisnainen ei ole tosiaankaan mikään "iskijätyyppi" vaan katselee mieluusti kauempaa. Itse syyllistyin usein siihen, että ihastusta yrittää vältellä. Sitä jotenkin ei olisi halunnut näyttää nolaantumista ja hämmennystä. (Kaurisnainen miettii ja analysoi ihan liikaa näitä juttuja.) Miehen tulee tehdä selkeästi aloite. Ainakin allekirjoittaneen mielestä:) Tuo hellyydentarve on myös tärkeää, myönnän. Samoin täytyy olla varma toisen osapuolen tunteista, ennenkuin uskaltaa näyttää omia tunteitaan. Sen jälkeen voikin sitten olla menoa...
        Oman kultani löysin rohkeasta tulimerkistä leijonasta.


    • lost_in_a_contraption
      • kauris29

        niinkuin oisit minusta puhunut...laiha, pitkätsormet, isot silmät,enkä todellakaan tee aloitetta, mut onneksi ei tarvitsetkaan, aina tuntuu oleva seuraa...


      • 2 kauris nainen
        kauris29 kirjoitti:

        niinkuin oisit minusta puhunut...laiha, pitkätsormet, isot silmät,enkä todellakaan tee aloitetta, mut onneksi ei tarvitsetkaan, aina tuntuu oleva seuraa...

        Olen todellakin samaa mieltä , että kauris nainen on hieman "vanhanaikainen" ei tee aloitetta , minusta on erittäin piinallista hakea miestä tanssiin. Kyllä miehelle kuuluu tehdä aloite , ei ole tarvinnut. Sekin pitää paikkansa , että kauris naisen löytää taidenäyttelyistä, kirjastoista jne.. Miehen täytyy näyttää mieheltä ja olla turvallinen ja hellä. Ex. Viikinki pitkä vaalea tai tumma .


    • Moi täällä on kauris.
      tyttö oon mukava,seuraisa mutta vähä ujo.

    • Kyllä se totta on (nim. kokemusta on)

    • Olen tyypillinen kauris heh valitettavasti :)

    • miu

      Olen syntynyt 27.12.1986 En ymmärrä..En ole yhtään samanlainen kuin muut kauriit joita tunnen..Ensinnäkin olen kamalan energinen ilopilleri.Koulussa olin aika keskitasoa..mutta se ei esim. tällähetkellä kiinnosta minua lainkaan..Minulla ei ole ammatti tutkintoa, eikä edes töitä..Olen joka suhteessa levoton sielu..Haluan vaeltaa paikasta toiseen , tavata ihmisiä ihastua..mutta sitä oikeeta en ole löytänyt.Kyllästyn samaan ihmiseen suhteellisen pian.Mutta ihastun luonnonläheisiin runopoikiin yleensä..Kaikenlisäksi en ole aina ollut uskollinen..kolmessa suhteessa olen ollut.Ensin oli kauris...Hän rakasti minua liikaa ja tunsin, että olen ahdingossa..Seuraavaksi kalat..Kaloihin ihastun yleensä aika helposti, mutta en kuitenkaan pysy oikein heidän perässä..Viimeiseksi oli Oinas..En osaa edes kuvailla kuinka ongelmallinen suhde oli...Antakaa minulle ihmiset jotai suuntaa tähän elämään ennen kuin tämä hajoaa palasiksi..ps. mulla on aika lyhyet sormet ja tähden muotonen käsi, elikkäs ei pitkiä sormia, niinkuin joku väitti kauriilla olevan. =)

    • CApricorn 81

      Toimii,niin seksikin,kuin kaikkikin ja ei voi kauniimpaa rakkautta kohdata,kuin härkänaisen kosketus ja se ilme!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin pyöräili jalkakäytävällä. Aikuinen ihminen! Vai onko?

      https://www.seiska.fi/vain-seiskassa/hups-sanna-marin-ja-joni-rakas-kaahasivat-fillareilla-jalkakaytavalla-paljonkertova
      Maailman menoa
      251
      3747
    2. TULI PALO HAAPAVEELLÄ

      Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Haapavedellä varhain torstaiaamuna, pelastuslaitos kertoo. Palokunnan saapuessa kohtee
      Haapavesi
      22
      2734
    3. Toivon vain

      Ettet enää välittäisi. Kun näet niin ohitatko. Ettei silmissäsi loistaisi enää mikään minut nähdessäni. Ei sitä pilkettä
      Ikävä
      5
      1765
    4. Tampereella Hämeenkadulla Silmäaseman edustalla on ammuttu

      Tampereen(kin) keskusta alkaa olemaan menetettyä aluetta, samoin lähiöt. Väkivaltaa ja huumeita ym häiriötä. En ihmettel
      Tampere
      119
      1709
    5. Jenni Haukio ja Sauli Niinistö

      Ero. Näinhän se menee kun ikäeroa on riittävästi. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/1c94ff48-185d-4d95-aff5-3e93
      Maailman menoa
      49
      1686
    6. Miten sua nyt

      Pitäisi lähestyä tai ylipäätään suhtautua mihinkään. Kyselenkö kuulumisia vai juttelenko päivän säästä. Vai hymyilenkö p
      Ikävä
      85
      1300
    7. Harmailla autoilla liikkuvat vorot

      Keitäs sankareita nämä ovat? https://www.kainuunsanomat.fi/artikkeli/harmailla-autoilla-liikkuvat-vorot-ovat-tehneet-us
      Suomussalmi
      21
      1225
    8. Niina Lahtinen avautuu erikoisesta "krapula-metodista" ennen suoraa lähetystä: "Kuin mulla olisi..."

      Kiitos, Niina! Upeasti vedit TTK-parketilla. Tsemppiä tuleviin tansseihin vaikkapa tuolla "krapulametodilla"! Lue Lahti
      Tanssii tähtien kanssa
      26
      1186
    9. Kuka on tämä henkilö

      jonka pullukkaprinsessa kertoilee haisevan? Ennen nykyistä se oli erään seksuaalirikoksesta tuomitun tyypin kanssa, muit
      Kotimaiset julkkisjuorut
      117
      1182
    10. Minä näen sinut

      Näen kuka olet. Osaan laskea. Olen todella, siis todella hämmentynyt, ihastunut, vaivautunut ja ehkä eniten todella epäu
      Ikävä
      31
      1070
    Aihe