1% saa skitsofrenian

Anonyymi

Ja tästä 1%sta 10% päätyy itsemurhaan.

Eli jos on ollu mulla jo nii huono tuuri että valikoitunut tuohon yhteen prosenttiin nii aika tosennäköistä että valikoidun tuohon 10% tästä ryhmästä myös.

7

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Biologisen teorian mukaan skitsofrenian hoitotulokseen ei juurikaan pystytä vaikuttamaan, koska sairauden oletetaan olevan perinnöllinen sekä parantumaton. Länsi-Pohjan sairaanhoitopiirissä skitsofrenian vuosittainen ilmaantuvuus kuitenkin laski 90 prosentilla siirryttäessä perinteisestä hoidosta avoimen dialogin hoitomalliin.(4) Tämä psykoosia seuraavan kroonistumisen vähnetymisestä johtuva radikaali muutos hoitotuloksissa osoittaa, että perinnöllisyys ei ole psykoosien tutkimuksen ja hoidon kannalta merkityksellinen tekijä, ja samalla se osoittaa biologisen psykiatrian skitsofrenia-teorian vääräksi. Samalla kaatuu myytti siitä, että skitsofrenian yhden prosentin esiintyvyys väestössä olisi sairauden periytyvyyteen viittaava “luonnonvakio”.

      https://madinfinland.org/skitsofrenia/

    • Anonyymi

      Ei se ole mikään peruste millekään että sellainen ajatus häivähtää mielessä. Ajatukset, tuomitsemitsemiset, päätelmät voivat olla ja ovat mitä vain. Ihminen on erehtyväinen. Esim keltainen ilmapallo näyttää sinisessä valossa vihreältä. Ajatuksiinkin voi suhtautua monella tavalla. Ne voi joko uskoa todeksi, tai niihin voi suhtautua kuin pienen lapsen höpötyksiin.

    • Anonyymi

      Onko tuo nyt niin ihme, että moni tekee itsemurhan. On jotenkin hyvin hupaisaa, että ihminen jota haukutaan luuseriksi päivästä toiseen ääniharhoissaan, joutuu ilmaisemaan tuon kokemuksensa jonkun synnynnäisen aivotoiminnan häiriön oireena. Kornia että työtön, ylipainoinen, ylilääkitty syrjäytynyt ihminen on harhainen, kun hänellä on ääni päässä, joka haukkuu häntä luuseriksi. Kyllähän tuo kokemus sinänsä saattaa tavoittaa jotain todellista ihmisen elämismaailmasta. Normaalijärkinen ihminen alkaisi pohtia, että mikä tuolla ihmisellä on, kun hän jatkuvasti sättii itseään luuseriksi toisen persoonan äänellä. Psykiatriassa tuollaiseen hölynpölyyn ei tuhlata aikaa turhan päiten, koska henkilö kuulee päässään äänen, jota psykiatri ei edes hörökorvillaan tavoita. Hoidetaan luuserin aivosairautta aivoja vaurioittavilla lääkkeillä. Normaalin päättelykyvyn ja empatiakyvyn omaava ihminen haluaisi päästä vuorovaikutukseen henkilön äänen kanssa, joka häntä haukkuu. Psykiatrisen hoidon johdosta kokemus epäonnistumisesta muuttuu kohtalokkaaksi, eikä ihminen koskaan kohtaa demonejaan vaan yrittää vuosikymmenestä toiseen turruttaa ne massiivisilla koktaileilla neuroleptejä ja rauhoittavia. Moni varmasti päätyy itsemurhaan pelkästään siksi, että psykiatrinen hoito vahvistaa ihmisen traumoja. Ihminen on sosiaalinen ja kielellinen eläin, joka jäsentää sosiaalista asemaansa ja ylipäätään todellisuuttaan ja olemassaoloaan aika paljon verbaalisesti ja kielellisesti. Siksi skitsofrenialle tyypilliset "ääniharhat" ja ajatusharhat, joissa oman mielen rajat jotenkin katoavat, ovat oikeastaan aika ymmärrettäviä kun tajuaa, ettei ihmisen mieli oikeastaan lähtökohtaisesti omaa selkeitä rajoja kuten ihmisen keho, koska se rakentuu suurelta osin sosiaalisen vuorovaikutuksen kautta. Monesti siksi skitsofreniaan liitetyt harhat johtuvat sosiaalisen vuorovaikutuksen häiriöistä ja niiden ilmentymisestä ihmisen mielessä, ja stigmatisoiva ylilääkinnälle perustuva hoito on omiaan kroonistamaan ongelmia ja ajamaan ihmisiä itsemurhiin.

      • Anonyymi

        Kyl se noin on.

        Kaiken tuon härdellin päätteeksi latistettu ja supistettu potilas usein vielä kiittää psykiatria, omaten tukholmansyndrooman.


    • Anonyymi

      Eli aloittajan ei tarvitte sitten tappaa itseään, onko tämä nyt selvä.

      • Anonyymi

        ---niin kuin sanoo Putoushahmo pastori Luttinen: Sitähän sä kysyit?


    • Anonyymi

      No itseasiassa siinähän tuon 90 % todennäköisyys, että et ole tuossa ryhmässä.

      Ja itsestäsihän se riippuu.

      Jos on hyvä ja sopiva lääkitys ja hoito, niin voi elää skitsofreenisenakin ihan hyvää elämää.

      Mulla on ollut skitsofrenia 2006 alkaen. 2015 jouduin pakkohoitoon ja sain lääkityksen. Se on parantanut tilannettani reippaasti. Poistanut oireet ja lisännyt toimintakykyä. Mulla ei ole myöskään sivuvaikutuksia, paitsi Latuda nukuttaa.

      Mutta otan sen illalla ja säätelen sen avulla unirytmiäni. Muuten valvoisin öisin.

      Niin että on ihan mahdollista olla onnellinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1495
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      165
      1196
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1050
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      927
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      860
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      712
    Aihe