Vuotta nuorempi tätini

Olimme menossa äiskän siskon Päivin ja miehensä Kallen mökille. Meillä oli mukana koko perhe, äiskä, iskä, minä Juuso, äiskän nuorin sisko Pihla, joka oli kasvanut meillä pienestä pitäen . Oli vain vuotta nuorempi kuin minä, joten en muista aikaa, jolloin häntä ei olisi ollut.

Äiskällä oli iso ikäero Pihlaan. En tietenkään kysynyt mummilta ja vaarilta, mutta lienee tapahtunut erehdys. Luulivat jo lapsiensaanti-iän menneen ohi, mutta sitten syntyikin vielä Pihla. Koska olivat aika aneemisia, äiskä otti Pihlan hoitaakseen, aluksi toistaiseksi, mutta sitten se venähti isovanhempien kunnon huonotessa ihan pysyväksi.

Pihla oli minulle ihan tavallinen sisko, ja minä hänelle veli. Tosin joskus totesimme hymyssä suin, että hänhän oli vuotta nuorempi täti. Kävimme edelleen yhdessä koko perheellä saunassa, vaikka Pihlakin oli tullut jo murrosikään 11-vuotiaana. Nyt hän oli 13.

Oli jo vallan naisen näköinen, vaalea tukka, herttaiset kasvot, kauniit rinnat, upeat muodot, sievät vittukarvat, ihastuttavan runsaat sisähäppärit, kuin tummanvioletti ruusu, mutta kaikkein paras oli luonne, ystävällinen kuin äiskällä. En muista, että olisimme koskaan riidelleet.

Pian oli ajettu puolentoista sataa kilometriä ja saavuttiin mökille. Isäntäväki, Päivi ja Kalle odottivat meitä nakuna. Mekin riisuimme heti ja pulahdimme kuuman matkan jälkeen heti järveen. Eikä sitten edes kuivattu, vaan annettiin auringon kuivata.

Päivi oli laittanut makaronilaatikkoa ja jälkkäriksi kaivoi pakkasesta herkkujätskii. Sauna oli lämpiämässä ja pian valmis. Päivi ja Kalle kysyivät, että kaihan me snadilaiset voimme kylpeä yhdessä, ja fossiilit menee eri vuorolla. Sanoimme Pihlan kanssa, että meille sopii vallan hyvin.

En oikein tiedä, minkä verran Päivi ja Kalle tiesivät meidän tietävän, mutta fossiilithan olivat kiertelemättä ja kakistelematta meille kertoneet herttailevansa toistensa puolisoitten kanssa. Jos välit ovat hyvät, pidimme sitä aivan luonnollisena. Ymmärsimme kuitenkin olla siitä lavertelematta tyhmille ihmisille.

Tarjosimme ensimmäisen saunavuoron heille. Sanoimme, että meillä ei ole minkäänlaista kiirettä, ja saavat sitten saunan jälkeen vapaasti herttailla, kunnes joku tulee meidät hakemaan saunalta. Päiville ja Kallelle sanoimme, ettei tarvitse asetella sanojaan, eikä piilotella. On luonnollista, että hyvät välit parien välillä johtavat ystävyyden laajentumiseen seksin alueelle.

Päivi ja Kalle sanoivat: "Omia lapsia meillä ei ole, mutta kyllä nykyajan lapset ovat aivan toisella tavalla kehittyneitä kuin me pussissa kasvaneet aikoinaan."

Fossiilit tulivat saunasta ja järvestä: "Kun käyttäydytte niin rentouttavasti, emme vielä bylsineet saunassa salassa ollenkaan, vaan päätimme jättää sen makuukammariin. Saunassa naiset kyllä onanoivat vittuaan ja miehet kyrpäänsä, ettei tyydyttämättömyys jää kiusaamaan, mutta täällä on paremmat olot ponnahtamiselle ja herttailulle."

"Ja kun ei mitään salaisuuksiakaan ole, voitte tulla tänne ihan omia aikojanne."

Sanoin: "Käviskö kuitenkin niin, että me Pihlan kanssa hiukan aikaa katsellaan, kun te herttailette, ja vasta sitten mennään saunaan."

Äiskä: "Ja voitte te katsomon puolella myös samalla hyväillä toistenne elimiä. Varmaan olette sitä jo tehneetkin."

Pihla: "Miellyttävän rentoa ja luonnollista."

Kalle ja äiskä asettuivat pitkälleen sängylle, Päivi ja iskä viereiselle. Toimivat niin luontevasti, että heti huomasi heidän olleen jo monta kertaa yhdynnässä toisen puolison kanssa. Olivat kuitenkin sen verran kiihottuneita, että pitkiä esileikkejä ei voinut pitää. Iskä työnsi kyrpänsä Päivin vittuun ja Kalle äiskän. Yrittivät olla siinä aika hiljaa ja nauttia pitempään, mutta ei siitä mitään tullut. Saivat valtavan orgasmin.

Olin sormettanut Pihlan vittua ja Pihla minun kyrpääni. Mekin jouduimme sellaisen kiihkon valtaan, että emme voineet enää pidätellä, vaan purkauduimme valtavalla voimalla. Varttitunnin hyväilin Pihlan suloisia kasvoja, rintoja ja vittua. Sitten hän ponnahti ylös ja lausui: "Ja nyt saunaan."

2

5408

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vuotta nuorempi tätini 2.

      Kerroin Pihlalle saunassa, että hänen vittukarvansa ovat todella söötit. Ei ollut vielä aika luopua niistä, koska vasta puolentoista vuotta sitten hän oli tullut murrosikään. Nyt vielä oli aika näyttää epätietoisille, että murrosikä oli tullut. Mutta vuoden, parin päästä voikin sitten ottaa vitun aivan posliiniksi. "Sinun vittusi poikkeuksellisen kauniine sisähäppäreineen muodostaa ihanan viehättävän tumman ruusun. Pitkän päälle sinulla ei liene muuta mahdollisuutta, kuin antaa koko kauneutesi näkyä. Ja se tarkoittaa posliinia."

      Pihla: "Sinun imartelevat sanasi kertovat, että suhtaudut minuun kultaisesti. Toisaalta olen vallan tietoinen, että minulle on siunautunut nätti vittu. Olen siitä totta puhuen enemmän kuin iloinen, mutta eiköhän ylistävissä sanoissasi ole sittenkin vähän liikaa, ei kai nyt sentäs sillei?"

      - "Ei hitustakaan liikaa. Päinvastoin en onnistunut löytämään riittävän kuvaavia sanoja osoittamaan vittusi herttaisuutta, kauneutta, suloisuutta ja kiihottavuutta. Sinulla on aivan ylivoimaiset elimet. Sekä niistä, joiden vitun olen nähnyt, että netin kaunottarien sukupuolielimiin verrattuna, sinun vittusi on kaikkein kaunein. Pitkä väli, ja vasta sitten tulevat muut."

      - "Tänään minulla on sinulle vielä yksi pyyntö: Aukaise se niin auki kuin saat, jotta voin nähdä myös sen sisälle. Minulla on aivan pakottava tarve nähdä sinne sisälle. En toki tarkoita, että aivan kuolisin, mutta hirveää puutetta kärsin, jos en saa sen katselemisesta nauttia."

      Pihla: "Minusta tuntuu, että ymmärrän sinua hyvin. Kun on kulunut vain pari tuntia, kun olen viimeksi nähnyt seisovan kyrpäsi, tuntuu jo välttämättömältä saada nähdä se taas. Tulikin minulle idea niitä tilanteita varten, jolloin emme voi tavata toisiamme. Otetaan saunan jälkeen sinun kännykälläsi kuvia minun vitustani ja minun kännykälläni sinun kyrvästäsi, niin kuvat ovat aina katseltavissa."

      - "Olen tuntenut tilapäisenkin poissaolosi valtavana puutteena. Ehkä kuvat myös helpottavat ikävää." - Minä: "Jos et olisi näin sanonut, minä olisin, sillä minulla on aina mielessäni sinun kaunis hymysi ja suloinen vittusi. Itse asiassa, et ole vain minun siskoni tai tätini, vaan rakastan sinua sydämellisesti." - "Ja minä sinua. Tunne on sanoin kuvaamaton. Vittuni on kokonaan sinua varten."

      Pihla istui minua vastapäätä, nojasi seinää vasten, koukisti jalkansa ja erotti ne toisistaan niin kauaksi kuin sai. Sitten hän vielä avasi sievillä sormillaan sisemmätkin häpyhuulet, niin että paljastui emättimen sisäpinta. Eteeni ilmestyi ruusunkukka, jonka keskellä aukesi tie emättimeen.

      Kysyin vielä, saattaisiko Pihla supistella emätintään. Hän supistelikin kauniisti edes takaisin. Oli, kuin olisi koivuhalolla lyöty takaraivooni. En pystynyt enää sanomaan mitään. Katsoin vain kauneinta, mitä maa päällään kantaa. Nautin suunnattomasti katsomisesta ja Pihla näyttämisestä. Lopulta sain puserrettua suustani: "Minä todella rakastan sinua."

      Otimme löylyt ja kävimme järvessä. Otimme löylyä uudestaan ja pesimme toisemme, varsinkin sukupuolielimet. Taas järveen ja sitten kuivaamaan. Saunakammarissa oli yksi lepotuoli. Panin pyyhkeen alle ja pyysin Pihlaa istumaan niin että myös ruusunnuppu eli peräaukko näkyy vitun ohella. Otin sitten kännykälläni muutamia kuvia sellaisenaan sekä muutamia, joissa hän levitti suloisuutensa keskusta. Myös kasvoista ja herttaisesta ilmeestä otin pari kuvaa.

      Pihla istutti minut tuolille ja otti pari kuvaa seisovasta kyrvästäni, sitten seisaalta. Hänkin halusi kuvasarjaan myös kasvokuvan. Talletimme ja salasimme kuvat. Niitä ei näytetty kuin luotetuimmille ja harvoille ystäville. Ne olivat meitä varten helpottamassa ikävää.

      Pyysin Pihlaa asettumaan koira-asentoon. Nuolin hänen vastapestyä peräaukkoaan intensiivisesti ja sillä hellyydellä kuin suinkin osasin. Hän nautti, silminnähden nautti. Vajosi hurmioon, ryhtyi pian vääntelehtimään ja inisemään. Lopulta koki ajattelun pysäyttävän orgasmin pelkästään peräaukon nuolemisesta. Kun hän sai orgasmin, sain sanotuksi: "Olet suloinen, rakastan sinua."

      Toivuttuaan Pihla avasi sukupuolielimensä, jotta saatoin runkata katsellen hänen kiihottavaa vittuansa. Pihla oli, kuin olisi jäykistynyt paikoilleen. Tuijotti herkeämättä runkkaustani. Kun sain oman orgasmini, hän sanoi: "Rakastan sinua." Lisäsi vielä: "Noin vuoden päästä saat ottaa minut posliiniksi."

      Kun saavuimme tupaan, olivat äiskä ja Päivi laittaneet iltateetä. Eivät fossiilit udelleet, mitä teimme saunassa niin pitkään, mutta meidät täytti niin suuri ilo, että se pursui yli. Oli pakko kertoa, että koko aika meni ihanissa seksileikeissä. Fossiilit taas kertoivat, etteivät olleet vielä koskaan nauttineet niin paljon kuin nyt.

      Kiittelimme sekä me snadilaiset että aikuiset, miten ihanaa on elää nykyaikaa, kun omatekoiset ja perityt raja-aidat ovat kaatuneet.

    • Taustoja. Ei kuulu itse novelliin.

      Olen korostanut, miten novellin päähenkilöt rakastavat toisiaan. Tätä ei pidä tutkita niin, että pitäisin rakkautta välttämättömänä seksille. Seksi on tarve, joka vaatii tyydytystä, olipa mukana rakkaus tai ei. Mutta olen havainnut, että miellyttävin ja nautinnollisin seksi syntyy rakkaussuhteessa. Ihmisellä ei ole yliminää, joka voi valita rakastamisen tai olemisen ilman sitä.

      Suomalaisen Finsex-tutkimuksen mukaan ryhmäseksiä ja parinvaihtoa piti perverssinä tai sairaana v. 2007 miehistä 42 %, naisista 64 % ja v. 2015 miehistä 33 %, naisista 49 %. Jostakin luin, en muista mistä, että viime vuonna jo enemmistö kummastakin sukupuolesta hyväksyi parinvaihdon, nuorista vielä useampi. Hyväksyvien määrä on kasvanut radikaalisti.

      En tunne mielenkiintoa ryhmäseksiin, mutta parinvaihtoa hyvien ystäväpariskuntien välillä pidän luonnollisena ja todennäköisenä seurauksena syvästä ystävyydestä.

      Idean sukupuolielimistä, jotka ovat runsaat ja kuin tummanvioletti ruusu, sain internetin uskomattoman kauniin tytön vitusta.

      Idean emättimen supistelusta sain vaimoltani, kun hän teki niin näyttäessään kauneintaan miellyttäville miehille ja minulle. Näkyy myös eräissä vidoissa, jotka myöhemmin näin.

      Novellissa heijastuu myös haavemaailmani: seksi on yhtä luonnollista kuin puhe leivästä. Tarvetta salailuun ei ole.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5630
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3567
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1692
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1690
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      91
      1156
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1119
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      828
    Aihe