Muukalaisten suhtautuminen ihmisiin - kolme ryhmää

Anonyymi

Muukalaisten, so muukalaiskansojen eikä yksittäisten muukalaisten hyväntahtoisuudesta ihmisiä kohtaan on monenlaisia käsityksiä, äärihyväntahtoisuudesta esim Steven Greer <-- todellinen tilanne --> ääripahantahtoisuuteen esim funtamentalistikristityt.

Tavan kansalaiset joutuvat muodostamaan käsityksensä toisen käden informaation perusteella, eli kyseessä on kontaktihenkilöiden tai kanavoinnin kautta saatu informaatio. Informaatio on saapunut useita eri reittejä joten asiaan liittyvä terminologia ja liittoumien nimet ja kuvaukset ovat hieman sumeasti yhteensopivia. Tästä ei kuitenkaan seuraa että saatu informaatio olisi väärää tai tahallisen harhaanjohtavaa.

Michael Salla, exopolitics.org selventää asiaa artikkelisarjassaan josta on tätä kirjoitettaessa tarjolla 2 ensimmäistä osaa.

https://exopolitics.org/multiple-galactic-federations-are-intervening-in-human-affairs/ (osa 2)

Muukalaiskansojen ja vastaavasti myös heidän muodostamiensa liittoumien suhtautuminen ihmiskuntaan on ystävällistä, neutraalia, tai epäystävällistä. Muukalaiskansojen erilaiset kehitystasot vaikuttavat myös asiaan

Kehitystason 6 ...7 kansat ja liittoumat (ystävällisiä tai neutraaleja) valvovat alempien tasojen kansojen ja liittoumien toiminnan 'kosmisten lakien mukaisuutta'.

Salla ei mainitse epäystävällisiä ryhmiä tässä yhteydessä mutta tietääkseni niitäkin on olemassa.
_________________________

Kehitystasolla 4 ... 5 ystävälliset ja epäystävälliset kansat ja liittoumat ottelevat keskenään, ja myös puuttuvat ihmiskunnan asioihin ja kehitykseen. Neutraaleja ryhmiä kiinnostaa kaupankäynti ihmisten kanssa jos sekään.

Vähintään yksi ystävällinen liittouma keskustelee hallitustemme kanssa avoimesta kontaktista.
_________________________

Ihmiskunta on on siirtymässä seuraavien 100 ... 200 vuoden kuluessa nykyiseltä kehitystasoltaan 3 seuraavalle tasolle 4.

1

209

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tohtori Sallalla saattaa olla paljonkin tietoa ja ymmärrystä mm. et-olennoista, mutta ei voida mielestäni sanoa niin, että 6. ja 7. tason et-olennot valvovat alempia maailmoja, Valvominen on taivastasojen palvelevien olentojen tehtävä. Ja nuo taivastasot ovat osa kaikkia luotuja maailmoja. Ja siten kyse ei edes ole et-olennoista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   115
   4854
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   1840
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1084
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   987
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   938
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   358
   860
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   808
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   786
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   780
  Aihe