Huommena se tulee taas

Anonyymi

Nimittäin kuukauden eläke.... 1950 ekua tilille rapsahtaa. Tein kaupungilla pitkän duunin ja nyt nautin eläkkeestä ja pimeistä töistä.
Saan noin puhtaana käteen töiden jälkeen about 3000 ekua.
Naapurin akka on kassalla töissä ja saa käteen 1450 ekua. Reppana on ja takapuoli levinnyt istumisesta. On naimisissa, mut äijänkänttyrä on työtön holisti.

T. Repa Ruosniemestä.

18

260

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Etpä paljon tiedä. Naapurisi on nero. Hänen muijansa on kassalla vain osan aikaa, osan aikaa hostaa johtajaa ja tämän liikekumppaneita. Sanoo jäävänsä ylitöihin, mutta tekee kotikäyntejä seuralaispalvelun nimissä. Tietenkin aviomies tietää ja hyväksyy tämän.
   Vaimo tykkää siitä, ja ansaitsee yhdestä keikasta saman kuin itse teet työlläsi viikossa.
   Näin aviomies saa jatkaa työttömyyskassan asiakkaana, juoda välikaljaa päivät pääksytysten, ja vaimo pitää talouden tasolla, johon ei duunari tule koskaan pääsemään.
   Lisäksi bonus, asiakkaat pitää vaimon tyydytettynä, ja näin he molemmat saavat nukkua yönsä rauhassa, vierekkäin.
   Ei sen ahteri ole istumisesta levinnyt.
   T. Topi Tuorsniemestä.

   • Anonyymi

    Selvästi päättäjäainesta, päättäväisyys vie läpi vaikka harmaantuneen aleksis kiven.
    Kaupunginjohtaja-ainesta, tai johonkin lähetystöön konsuliksi, eli välimieheksi tai välinaiseksi, suhteita pehmittämään.


  • Anonyymi

   Siellä se taas on mukava eläke pankkitilillä. Naapurin akka pumppaa juuri pyöränsä renkaaseen ilmaa. On sillä iso ahteri, kun näin ikkunasta katselee. Hyi.
   Äijäkääppänä makaa krapulaansa pois kait. No pian akka kuskaa sitä katkolle.
   On toikin elämää.

  • Anonyymi

   Aika paljon saat. Onko verot jo imaistu pois? Mulle tuli puhtaana 1905 €uroa. Yksityisellä tienasin autokuskina. Vieläkin käyn jonkun keikan heittämässä kun työnantaja maksoi eu tirektiiviuusinnat. Tulee sieltä aina muutama satanen + lisät kun viitsii lähteä. Ja miksei viitsisi kun puolet reissusta ollaan aina laivassa lihapatojen ääressä. Saas nähdä kauanko viitsii vaikka kyllä se aina kotiolot voittaa.

  • Anonyymi

   Porilainen vastaan hampurilainen kumpi herkullisempi, entä belgialainen voileipä, onko hyvän makuinen? Hercules Poirotti jo aamiaisena presidentin kahvin kanssa.

   Porissa porisee pontikka pannu.

  • Anonyymi

   Aloittaja trollailee. Ensimmäinen lause eläkkeestä varmaan on totta, mutta sitten pimeät tulot ovat pelkkää mielikuvitusta. Köriläs yrittää vaan päteä.

  • Anonyymi

   Uhkaavasti lähestyy maksun väivä kuin ballistinen risteilyohjus ydinkärkineen, ja entistä pelottavampi kuriirin tuoma pankin tiliote, voi olla pelottavia kirjainmerkkejä, eli numeroita sellaisessakin.

  • Anonyymi

   Kyllä toi 1950 ekua on puhtaana käteen. Teen myös pimeitä töitä, joita en nyt viitsi tässä sanoa, mutta yksi liittyy ainaskin kuljetusalaan. Saan siis noin about 3000 ekua puhdasta kahisevaa joka kuukausi.
   Sääliksi käy naapurin akkaa, joka elättää pienellä kassaneidin palkalla juoppoa miestä.
   Näkee, että akka kärsii.
   Sellaista se on...

   • Anonyymi

    Auta sitä akkaa, koska sulla on enempi mitä tarviit trolli.


  • Anonyymi

   Onnittelut saamastasi kaupunkin eläkkeestä vaikka se hieman pienehköltä tuntuukin ainakin minun silmissäni mutta pitää sitten elää sen mukaan mitä rahaa virtaa sisään.Minä saan omasta mielestäni melko hyvin eläkkeitä sekä suomesta että norjasta en tohdi mainita tarkkoja summia mutta sanotaanko että runsaasti enemmän kuin kaupunkin liksoilla.Asustelen ostallani vanhalla kartanolla jossa pihapiiriä noin 20 hehtaaria ja muut maat ympärillä.Entisissä isoissa hangaareissa minulla on muutama keräilyauto joukossa jopa kaksi täysin ajamatonta arvoautoa,en voi sanoa paikkaa jossa asun mutta kyllä se kuuluu satakuntaan,kahdestaan ollaan ja harrastetaan kaikenlaista tilalla on minulla toki muutama sijoitusasuntokin yksiöitä kaikki ja opiskelijoille vuokrattu että näin tällä kertaa.Hyvää kesää kaikille.

   • Anonyymi

    Joku kirjoittelee nyt uniaan. Ja vieläpä alaikäinen. Voi voi reppanaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Joku kirjoittelee nyt uniaan. Ja vieläpä alaikäinen. Voi voi reppanaa.

    Ei nyt sentään alaikäinen mutta lähempänä "yli ikäinen" eli ikähaitarin toisesta päästä mutta olen sentään suhteellisen terve ja pystyn liikkumaan ilman apulaitteita en tupakoi enkä käytä alkoholia ja harrastan vähäistä liikuntaa eli lihaskuntoilua ja muuta liikuntaa.Hyvää kesää.


  • Anonyymi

   Nauti ennen kuin kuolet,sitten et rahaa tarvitse, aika pieni eläke niin kuin yleensä kaupungin töissä.

  • Anonyymi

   Taidat olla persaukinen, kun noin odotat eläkettä.

  • Anonyymi

   Hemmetin huono Trolli.😂

  • Anonyymi

   Köyhät kyykyyn. Kyl 2000 ekun eläke pitää jokaisella olla.

   • Anonyymi

    Mikä sinä olet leikkaamaan ihmisten eläkkeitä.

    Eihän pari tonnia riitä edes viikon elämiseen.


  • Anonyymi

   Naapurin akka ei saa edes käteen 1500 ekua vaikka levittää ahteriaan kaupan kassalla koko päivän. Sitten juoppo mies vie vielä akan rahat kaikki ja ostaa sillä kaljaa.
   Jos näkisitten ton parin niin nauru tulisi.
   Akalla pitäis lukea selässä LEVEÄ KULJETUS . Heh ja mies on aina humalassa, kun he kaupungilla kulkevat joskus.
   Toiset vetelee eläkkeen päälle pimeitä tuloja ja hyvin pyyhkii.

   Jippii.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. HUS:lta viimein dataa koronasta ja koronarokotteista

   Hesarissa on artikkeli (tai kaksikin) jossa HUS kertoo koronatilanteesta ja antaa selvää numerofaktaa koronatilanteesta ja rokotusten vaikutuksesta. E
   Maailman menoa
   313
   4032
  2. Sähköpotkulautailija menehtyi linja-auton alle

   Turussa; 23-v. nainen kuoli onnettomuuspaikalla. Mikä suru taas kotiin ja omaisille ;(. https://www.is.fi/turun-seutu/art-2000008170930.html
   Maailman menoa
   255
   3798
  3. Aki Manninen pois pelistä! Anni Hautala mukaan! Suurin pudottaja Suomi -taustatiimi on tässä

   Oliko mielestäsi oikea päätös heittää Manninen pois ohjelmasta? Entä mitä mieltä olet siitä, että uutena juontajana Riku Niemisen tilalla aloittaa Hau
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2315
  4. Miten monta kertaa voi rakastua?

   Mtv naputellut Cosmopolitanin näpertelyn, tällaisen väitteen. "Psykologien mukaan jokainen meistä voi rakastua elämänsä aikana aidosti vain kolme ker
   Sinkut
   110
   1177
  5. Maisa Torpan mieletön julkisuuskiima

   Muutama kuukausi sitten Maiskikuli Törppö itki julkisuudessa kuinka julkisuus pilaa elämän, ei saa olla rauhassa ja hän ei olisi koskaan edes halunnut
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1076
  6. Martina Aitolehti ei pääse hehkuttamaansa USA:n kilpailuun

   Tässä on selvitys joten lopettakaa turha uikutus ja ulina. MARTINA EI PÄÄSE AMERIKKAAN!!! JOS VÄITÄTTE ETTÄ PÄÄSEE NIIN KERTOKAA MIHIN POIKKEUSKATEGOR
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1027
  7. Hänen kolme viimesintä..

   Mitkä on kolme viimeisintä numeroa hänen puh.numerossaan? Jos ei numero tiedossa niin kolme viimeistä kirjainta nimessään? Katsotaan tuleeko osumia :)
   Ikävä
   54
   1023
  8. JULKISTUS: Tässä uudet Yökylässä Maria Veitola "vieraat" - Sanna Marin, Sampo ja Minttu Kaulanen...

   Wau, mikä kattaus! Kenen koti ja jutut kiinnostaa eniten (tai vähiten)? https://www.suomi24.fi/viihde/julkistus-tassa-uudet-yokylassa-maria-veitola-vi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   821
  9. yäk rambo yäk

   Yäk siellä se leijonaemon "sulhanen " vääntää hikisestä paidasta kuntosalin lattialle hikensä . YÄK , YÄK, Hienoa seuraavien tulla salille , puista
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   808
  10. Millä kirjaimella etunimesi alkaa?

   aina kysytään kaivatun kirjaimia, entäs sinä itse?
   Ikävä
   46
   792
  Aihe