Pudasjärvi

Anonyymi

Pudasjärvi. Tämä katkeroituneiden ihmisten paikka. Täällä ei välitetä toisen menestyksistä tai tavoitteista. Omaa napaa mietitään kaikissa asioissa. Ei ihmekään kun täällä ei kukaan viihdy. Juoppoja, työttömiä luusereita, narkomaaneja, syrjäytyneitä, kesken kasvuisia kakaroita, yh-mammoja jotka juopottelee raitsussa, pullo-jukka, rottia, mustalaisia. Näistä on Pudasjärvi luotu. Onneksi juuri nyt pakkaan auton ja kusen viimeisen kerran tänne pitäjään. Kyllä luonto teidät korjaa.

2

313

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No älähän nyt liioittele siellä! Pudasjärvi on vahvasti kasvussa oleva maailman Hirsipääkaupunki. Vain muutaman vuoden päästä väkiluku on jo 10 000 asukasta.

   Valtion koronatukien ansiosta kunnantalous on taas tukevalla pohjalla eikä siinä enään kuntakonsernin pitkälle toista sataa miljoonaa olevat velat ja vuokravastuut tunnu enään missään. Investointeja tulisi nyt välittömästä jatkaa, muutoinhan moderni kuntamme näivettyy ja palaamme takaisin 80-luvulle!

   Katso myös uutta upeaa keskustaamme. Kaupungin maksama uusi upea liikenneympyrä ohjaa valtavat turistivirrat kaupunkimme keskustaan suorittamaan ostoksia kaikissa keskustamme erikois- ja päivittäistavarakaupoissa. Unohtamatta vilkasta ja monipuolista toriamme, josta turisti voi ostaa päivittäin paikallisia tuotteita! Lisäksi keskustassamme on todella hyvin vapaita liike- ja toimitiloja, joten mitään estettä yrittäjille avata kannattavia liikkeitä kunnassamme ei ole!

   Nyt vain tarvitsemme päättäjiltämme urheutta ja rohkeutta investoida kuntamme tulevaisuuteen, muutama kymmenen miljoonaa hirsirakentamiseen varmasti nostaa kuntamme elinkeinoelämän vahvaan kasvuun! Voisimme rakentaa jo varmuuden vuoksi etukäteen maailman suurimman hirsisen jäähalli-rautatieaseman, tällöin hän rautatienkin on kohta tultava ja satavuotinen unelma Koillismaan rautatiestä toteutuu. Turistit voisivat ajella junalasteittain ihastelemaan upeasti sykkivää hirsipääkaupunki metropolia nimeltään Pudasjärvi!

   • Anonyymi

    Tiijät sie miksi sinne ei kulje junia?
    No ku sielä ei ole rautatietä.
    Olen samaa mieltä, että hirsinen Rautatieasema kantsii tehä. Ja iso. Maailiman suurin. Sitä tullee katsomaan kaik maailiman ihmiset. Laittakaa matkailuneuvos isoyöteeltä maksajaksi. On sillä rahhaa ku on kunnalta kupannut kymmenii miljoonii.
    Nii ja tehkää sinne keskustaan lentokenttä isolle matkustaja konneille.
    sitte vielä sielä on kuulema komia silta iijoilla. Mainostakkaa sitä televiisiossa joka päivä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3806
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1959
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1838
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1691
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1544
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1482
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1381
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1225
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1182
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   1001
  Aihe