Soutuveneellä merellä

Anonyymi

Tuli ostettua 4.2 metrinen soutuvene. 10hv moottorilla. Venepaikka sijaitsee saaristossa. Ensimmäinen vene niin uskallusta lähteä kauas ei vielä ole. Millon aallot liikaa että parempi jäädä rantaan? Tarkoitus ajella vain saaristosta läheiseen lahteen ja kalastella alueella. 5-10km säteellä.

5

289

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kokeile

  • Anonyymi

   Jos pysyttelet sisäsaaristossa ja tuulet on alle 12m/sek. Niin luulisi pärjäävän.

  • Anonyymi

   Niin kauan kun liikut saaristossa riittää se, että on malttia hakeutua suojaan odottamaan jos olosuhteet alkaa hirvittämään. Myös säätiedoitukset on keksitty niitä kannattaa silmäillä, parasta tietenkin jos ymmärtää itse sääilmiöitä ja näkee mitä on tuloillaan.

  • Anonyymi

   Itsellä on saman mittainen, 8hv moottorilla oleva soutuvene saaristossa. Moottori on vähän turhan tehokas jos on yhtään aaltoja. Kun ajaa hiljaa niin puolimetrisessä aallokossa vielä menee. Jos tuulee avomereltä niin jo 6 m/s on liikaa, parempi pysytellä pienellä veneellä saarten suojassa.

  • Anonyymi

   Tuommosen paatin merikelpoisuus riippuu myös kuormauksesta.

   Oletan että kyseessä on tasaperä soutuvene.

   Yhdellä matkustajalla tuo keikkuu kuin lastu laineilla ja kestää keliä paljon paremmin kuin kolmella isolla matkustajalla, jolloin tuo ui raskaasti ja päästää aallot helpommin sisään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   10152
  2. 61
   2697
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1454
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1175
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   1120
  6. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   1105
  7. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   46
   1054
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   999
  Aihe