Vedenjakajan reitistö!

Anonyymi

Kolmannella heinäkuun viikolla tulemme tutustumaan vedenjakaja reitistöön kuuden pyöräilijän tiimillä.
Missä voisi Pieksämäellä leiriytyä asuntoautoilla, kolme asuntoautoja olisi tulossa? Emme löytäneet netistä muuta kuin majoituskiikkeitä.

Tuusulan pyöräilijät

12

459

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pysäköintipaikkoja on reitistöllä yhteensä 18, joten voit aloittaa retkesi oikeastaan mistä tahansa paikasta. Reittikartasta löydät kaikki pysäköintipaikat. Suosittelen itse Partaharjun leirialuetta lähtöpisteeksi. Merkityillä P-paikoilla ei ole yöpymiskieltoa.

   Reitistöltä löytyy myös laavuja ja telttapaikkoja. Telttailla saa jokamiehenoikeuden mukaisesti. Sivuille on kerätty esimerkkejä muista majoitusvaihtoehdoista. Katso myös mökkitarjonta Rock and Lakesta, Airbnbstä sekä Lomarenkaasta.

  • Anonyymi

   Emme tarvitse mökkejä vaan caravanpaikka olisi tarpeellinen. Sähkötolppapaikka mieluummin...siis kolmelle asuntoautolle.
   Reitistö on selvitetty.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kiitos!

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Eipä noita löydy Caravanlehdestä eikä netistä, ainakaan helposti! Miksi eivät ilmoita noista karavaanaripalveluistaan, eivät varmaan halua että sinne ketään tulisi.
    Suomessa heinäkuussa lähes kaikki leirintäalueet on tupaten täynnä karavaanareita. Yleensä heinäkuussa jopa liiankin täynnä, matkailijoita otetaan leirintäalueille mihinkä vaan mahtuu ja saa sähkön järjestettyä.


  • Anonyymi

   Kävimme portilla, emme kyllä nähneet missään vaunu-/asuntoautopaikkoja, yksi asuntoauto oli rannassa. Opasteita oli kyllä mökkeihin mutta esim. Karavaanarialueelle ei ollut opasteita eikä sosiaalitiloihin. Kyllähän matkaparkiruudutkin tulisi selkeästi merkitä. Omistaako alueen kirkko vai mikä homman nimi? Infotaulussa oli ainakin maininta että joku kirkon säätiö tms omistaa kiinteistöt ja alueen tai jotain sellaista, aika epäselvä paikka, aika kuolleelle näytti, rakennusten edestä haravoimatta, ikkunoista näkyi tuolipinoja ihan kuin hylättyjä rakennuksia.
   Kahvila oli mutta se oli jo kiinni, kello oli liki seitsemän illalla.
   Lähes kaikkialla muualla alueilla on puh.no johon voi soittaa jos tulee sulkemisajan jälkeen ja seuraavana päivänä ilmoittaudutaan vastaanotossa.
   Käänsimme keulan kohti Tervo Camping aluetta. Oli kyllä Pieksämäen paikka pettymys.

  • Anonyymi

   Tämä on pettymysten kaupunki eli olet käynyt ihan oikeassa paikassa.

   • Anonyymi

    Haista, sanonko minkä? Koiran jätös.


  • Anonyymi

   Ite matkaillessa olen törmänny niin monesti samaan, että olen ottanu tavaksi soitella etukäteen paikkaan ennen paikalle pölähtämistä, jos puheluun ei vastata voi oikasta nilkkaa ja mennä seuraavaan.

   • Anonyymi

    Soittaminen ei anna välttämättä oikeaa kuvaa. Kyllä pitää päästä paikalle katsomaan ja parhaissa paikoissa selkeät opasteet heti sisääntulossa missä on sähkötolppapaikat, missä sosiaalitilat yms.


  • Anonyymi

   Tulitko pyöräilemään vai elämään karavaanari elämää ? Tosi pyöräilijät pesee mulggunsa tai pilun jossain purossa ja nukkuu vaikka puun oksalla, aamulla taas matka jatkuu..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   220
   2630
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   93
   1442
  3. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1437
  4. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1117
  5. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1036
  6. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   83
   951
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   913
  8. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   912
  9. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   33
   871
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   795
  Aihe