Kirsin ja Joosen sekä Iineksen ja Teemun herttailu

språkrådgivning

Kirsi ja Joose sekä Iines ja Teemu olivat ystävyksiä jo lapsuudesta saakka. Vaikka olivatkin selkeästi kaksi paria, yhtä selvänä pidettiin murrosiästä lähtien, että tavattaessa oltiin aina toisen kanssa yhdynnässä, mutta kahdestaan oman. Tytöillä ei ollut keskenään minkäänlaista kilpailua, ei myöskään pojilla, sillä tytöt pyrkivät ajattelemaan vain sitä, miten voisivat olla mahdollisimman herttaisia pojille, ja pojat tytöille.

Ystävyys vain syveni vuosien varrella. Vietettiin yhdessä paljon aikaa, sekä vieraillen, että retkeillen ja mökkeillen. Kun asettuivat aikanaan omaan kotiin, ystävyys edelleen jatkui. Parinvaihto ei tuonut ns. vaihtelua, koska siihen oli vakiinnuttu jo vuosia sitten, mutta se oli välttömätön seuraus parien hyvästä ystävyydestä.

Kaikki olivat lukeneet kirjansa ja ymmärsivät, että seksiä ei voi piristää pitkäaikaisesti, mutta toistensa puolisoitten kanssa herttailu oli entistä lujemmin kasvattanut parit koko elämän ajaksi yhteen. Ei ollut myöskään oman, eikä toisen puolison suhteen mitään yliodotuksia. Pidettiin selvänä, että seksi kiihkeän alun jälkeen pikkuhiljaa vähenee, kunnes mahdollisesti kokonaan loppuu, mutta keskinäinen ystävyys ja rakkaus lisääntyy.

Oli paljon alan kirjallisuutta. Tietoa oli. Oli selkeästi tiedossa, mitä tuleman pitää, ja kun muuta ei odotettukaan, sekä kotoinen, että vierailuseksi oli enemmän kuin rakkaudellista.

Kirsi että Iines käyttivät e-pillereitä. Olivat molempien miesten kanssa yhdynnässä siten, että miehet saattoivat työntää aivan paljaan kyrvän naisten emättimeen. Tämä ei tehnyt ainoastaan miesten oloa miellyttäväksi. Myös naiset olivat ehdottomasti sitä mieltä, että paljaan kyrvän tunto vitussa oli paljon herkempi ja herttaisempi kuin kortongin. Oli montakin kertaa juteltu ja iloittu ihanista tuntemuksista.

Mietittiin myös sitä, oliko naisten syytä yhdenaikaistaa kuukautiskierto pillerien avulla vai toimia päinvastoin. Vaikka sekä miehet että naiset yleensä pitivät yhdynnästä myös kuukautisten aikana, siskot eivät joskus syttyneet yhdyntään tai jopa olivat kipeinäkin. Jotta näin ei kävisi molemmille siskoille yhtaikaa, tultiin siihen tulokseen, että kuukautiset pidettiin eri aikaan. Silloin toinen sisko antoi vittua molemmille miehille hiukan useammin.

Yhdessä oli myös mietitty myös lapsen saamista. Tultiin siihen tulokseen, että kumpikin pari haluaa yhden lapsen. Ei jätetty sattuman varaan, kumpi on kummankin isä. Kun pillerit oli lopetettu ensin Iinekseltä, Teemu jatkoi normaalia yhdyntää mutta Joose hyväili Iineksen vittua orgasmiin asti tai käytti yhdynnässä kortsua. Kun Ines oli testin mukaan raskaana, Joose saattoi taas yhtyä Iineksenkin kanssa normaaliin tapaan.

Kaksi viikkoa myöhemmin lopetettiin Kirsin pillerit, ja toimittiin vastaavasti. Tytöt tulivat raskaaksi puolentoista kuukauden välein, ensin Iines.

Huomasivat merkillisen ilmiön. Kun tytöt odottivat lasta omalle miehelleen, teki kuitenkin raskausaikana mieli olla yhdynnässä useammin kuin oman miehen kanssa kotioloissa. Saman huomasivat myös miehet.

Tuntui erityisen miellyttävältä olla yhdynnässä siskon kanssa, joka oli raskaana omalle miehelleen. Siksi oltiinkin vierailulla toisen luona lähes päivittäin, herttailtiin ajatellen tulevia lapsia, ja yhdyttiin toisen puolison kanssa jopa enemmän kuin oman.

Tuntui kuin tuleva lapsi olisi myös oma, vaikka sillä onkin toisen miehen perintötekijät. Mutta läheisyyden tunteen mukaan sekin oli yhtä lailla oma kuin toinen lapsi, jolla olisi omat geenit. Yhdyntää harrastettiin niin pitkälle, kuin se oli mahdollista. Sen jälkeen vielä hyväiltiin vaimon ja ystäväparin vaimon sukupuolielimiä, kunnes oli lähtö synnytyslaitokselle.

Laitokselle pääsi vain yksi seuralainen. Siihen valikoitui ilman muuta oma mies. Teemu otti kuitenkin Iineksen synnytyksestä paljon kuvia, joista antoi kopiot sekä Kirsin että Joosen kännykkään. Syntyi hyväkuntoinen poika, joka sai nimekseen Taavi.

Kun Kirsin aika tuli puolentoista kuukautta myöhemmin, tuli tyttö ja nimeksi annettiin Veera. Joosekin otti kuvia ja jakoi Iinekselle ja Teemulle.

Juteltiin. Tultiin siihen käsitykseen, että sryybyläisille puhuttiin seksiasioista aivan normaalisti ja mitään salaamatta. Eivät he aluksi ymmärtäisi juuri mitään, mutta jos näin meneteltäisiin, he tulisivat tuntemaan seksiasiat luontevasti. Oli monikin vanhempi ajatellut puhua sitten, "kun snadi ymmärtää", mutta sellaisen käsitys oli valunut hiekkaan.

Ei koskaan ollut tuntunut, että sryyby bonjaa, joten kertomista oli siirretty aina eteenpäin, kunnes oli jo aivan liian myöhä. "Opettaminen" olisi kankeata, kun oli jo luultavaa että snadi oli jo imenyt muualta runsasta tietoa. Pahin oli, että keskusteluyhteys seksiasioista oli menetetty lopullisesti.

Kirsi ja Joose, Iines ja Teemu ajattelivat päättävästi, että tämä karikko vältetään. He tulivat myös siihen tulokseen, että herttailusta toisen puolison kanssa puhutaan aivan avoimesti, jotteivät snadilaiset luulisi...

1

1269

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • språkrådgivning

   Kirsin ja Joosen sekä Iineksen ja Teemun herttailu 2

   ...että vanhemmat tekevät jotakin sopimatonta. Näin Veera ja Taavi oppivat jo pienestä lähtien pitämään seksin laajentumista luonnollisena ystävyyden seurauksena. Sen vain fossiilit pyysivät heiltä, etteivät huutelisi kylillä, koska pahantahtoisten ihmisten korville se ei ole tarkoitettu.

   Snadilaiset kasvoivat siihen ikään, että saattoivat leikkiä ilman valvontaakin. Kun seksi alkoi kiinnostaa, tulivat lääkäri- ja kotileikit ohjelmaan. Fossiilit suhtautuivat niihin myönteisesti, joten snadilaisten ei edes tarvinnut salata, mikä kiinnosti. Kaikki oli niin helppoa ja avointa.

   Vierailut jatkuivat, kuten ennenkin. Kului runsaat kaksikymmentä vuotta herttailessa. Kirsi ja Joose olivat taas kerran Iineksen ja Teemun luona. Joose yritti tavalliseen tapaan yhtyä Iineksen kanssa, mutta ei ottanutkaan eteen. Joose oli kyllä seksuaalisesti kiihottunut, mutta ei vain seissyt.

   Iines hyväili Joosen kyrpää, sai sen hiukan nousemaan, mutta ei siinä määrin, että olisi voinut yhtyä. Herttainen kun Iines oli, kehotti, että Joose ajattelisi ketä tahansa kiihottavia naisia, ja kuinka katselee heidän vittuaan ja harrastaa seksiä heidän kanssaan. Iines sanoi, että voi aivan vapaasti puhua fantasioistaankin.

   Vaikka Joose ei saavuttanut täyttä erektiota, hän kuitenkin kiihottui puhuessaan ja Iineksen hyväillessä, että sai kiihkeän orgasmin. Sanoi Iinekselle: "Oletpa sinä suloinen. Nyt minä hyväilen sinun sukupuolielimiäsi. Saat ajatella mitä tahansa ja ääneen. Iines ajatteli poikia joille oli antanut vittua nuorten bileissä ja nykyisiä irstaitakin miehiä. Hän kiihottui ja sai mahtavan orgasmin.

   Joose lausui, että kyllä hän on ottanut lukuun, että jossakin vaiheessa keuliminen harventuu, ja voi olla, että se loppuu kokonaan. Jos niin käy, nautimme ainakin naisten suloisen vitun kauneudesta ja kiihottavuudesta. Me taas olemme valmiit hyväilemään heitä niin pitkään kuin haluavat, ja vaikka eivät saisi enää orgasmiakaan.

   Teemu oli juuri nuolemassa Kirsin vittua: "Seksi voi vähetä, ja luonnollista onkin, mutta ystävyys ei vähene."

   Seksi todellakin väheni, mutta vastoin odotuksia se ei koskaan loppunut kokonaan.

   Sryybyläiset Veera ja Taavi olivat jo kasvaneet aikuisiksi, olivat kiintyneet toisiinsa, mutta molemmat olivat silloin tällöin yhdynnässä jonkun muunkin kanssa. Parinvaihtoa olisivat varmaan harrastaneetkin, mutta eivät löytäneet mieluista paria, joka olisi ollut samalla aallolla kuin he. Vaikka olivat syvästi kiintyneet toisiinsa, eivät halunneet sitoa toisiaan.

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   418
   6999
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   713
   6078
  3. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   3974
  4. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   1373
  5. Voi kun Hannu niin ikävöi Martina omassa instas.

   Hannu on ihana ja rehellinen ja kertoo ikävästä, et itkeä pitää ja surra kun on äkkiä matto vedetty alta pois..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   905
  6. Voi ei! Antti Tuisku jakoi tukkakuvan - Sai huolestuneen viestin ulkomuodostaan: "Elä nyt laihu..."

   Tuisku on ehkä Suomen kovakuntoisin poppari. Mitä mieltä olet fanin palautteesta, onko aihetta huoleen? Tukka ainakin on mintissä... https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   891
  7. Anna mulle vielä mahdollisuus

   En osannut toimia kun rauta oli kuumaa :( Jos ne jutut oli ees mulle osoitettu Mä haluan sut
   Ikävä
   58
   794
  8. Tajuatko sä yhtään

   miten lämpimiä, suuria, valtavia, polttavia mun tunteet sua (miestä) kohtaan on?
   Ikävä
   49
   707
  9. YLE: Enää lyhyt aika ja sitten tulee runtua paperiliittolaisille

   https://yle.fi/uutiset/3-12290135 ” – Meidän on pakko löytää säästöjä, kun Suomessa aiheutetaan lakolla jopa pysyviä vahinkoja. Siinä joudutaan iso k
   Kuusankoski
   72
   697
  Aihe