Me tarvitsemme sanan

Anonyymi

Jos joku sattuisi tietämään: Onko missään maapallolla puhutussa kielessä sanaa joka tarkoittaa tietoista, älykästä, tuntevaa ja kulttuurin luonutta olentoa, olipa hän sitten ihminen tai ET?

4

125

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No, luojiahan me olemme....ja kuka nyt luo mitäkin. Suurempiakin luojia varmasti on ja kosmisen mittakaavankin luojia.

   Jotkut meistä luovat hyvää ja jotkut pahaa ja jotkut jotain todella pahaa. Ja joskus mielikuvituksellakaan ei ole juuri rajoja kun omia itsekkäitä tarpeita satanistisesti tyydytetään. Mutta satanismihan on niin romanttista ja on nyt niin pop.

   Ja pahuushan johtuu vain kasvatuksesta ja kasvuympäristöstä. Näin meille ainakin kerrotaan ja aivojen rakennekin kuulemma vaikuttaa.

   https://allthatsinteresting.com/david-parker-ray-toy-box-killer

   • Anonyymi

    Ja nykyään melko yleisten uskomusten mukaan julmien sarjamurhaajakiduttajienkin uhrit saavat ansaitsemansa karmallisen kohtalon (Fatalismi). Luotetaan siis kohtaloon. Toy Box Killerkin oli siis vain herran lapsi, joka toteutti ennalta määrättyä suunnitelmaa ja Jumalan tahtoa.

    Jokin ei mielestäni oikein täsmää... ja propagandaa täällä on paljon, mutta asillisempaa oikeaa tietoa aika vähän ja vaikeammin löydettävissä.


  • Anonyymi

   paavoväyrynen

  • Anonyymi

   pyllynreikä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa meni synnyttämään

   Hyvinkään sairaalaan. https://www.seiska.fi/kotimaa/maisa-torppa-saapui-synnyttamaan-mikko-rakas-kuvasi-kultaansa-videokameralla-katso-kuvat?utm_sou
   Kotimaiset julkkisjuorut
   224
   9908
  2. 54
   2495
  3. Mama Aitolehti syömässä

   Ja säilyttää maskia käsivarressa. No onpa hygieenista.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   1380
  4. Anne Aitolehti ei ole ottanut koronarokotusta

   Jopa Martina on ottanut yhden. Turisee näitä tietoja instassaan, eli ihan julkista tietoa on. Ja Espanjassa ovat. Hohhoijaa tuota typeryyttä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   1051
  5. Onko ässien suhteen bilettäjä sittenkin Sofia

   Stefu yrittää pitää työmoodia päällä ja natku vaan bilettää? https://www.seiska.fi/kotimaa/sofia-belorf-ja-stefan-therman-herattivat-huomiota-aamuvarh
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   1031
  6. Poliisi vaatii viittä miestä vangittavaksi epäiltyinä Seinäjoella marraskuun lopulla tapahtuneesta

   Onkohan kukaan seuraamassa tai katsomassa oikeuden papereita. löytyyköhän vinkkejä henkilöistä sitten m-infosta tai y-laudalta?
   Seinäjoki
   44
   991
  7. Voi Pikkarainen

   Sun viimeisin insta kuva. Oot sit oikein taas asetellut Martinan shakkerin pöydälle ja kattokaa, Nalakin näkyy, unohdit vaan Fiatin avaimet. Teidän ka
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   989
  8. Maisan vihaajille ikäviä uutisia

   Kaikista epäonnentoivotuksista ja muusta perseilyistä huolimatta Maisa ja Mikko saivat ihanan tyttövauvan. Voimia vihaajille 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   928
  Aihe