Ovatko muslimit aina uskovaisia?

Anonyymi

Kristityt ei ainakaan Suomessa ole uskovaisia.
Kirkkoon kuuluu nyt alle 70%, niin ei heistä ole uskovaisia kuin todella pieni osa.
Eivät he käy sunnuntaisin kirkossa tai rukoile. He kyllä kastavat lapsensa ja pitävät kirkkohäät mutta siihen se jää. Raamattu on todella tuttu opus minulle eikä siellä sanota että sinun tulee puhua jokaisesta pahaa, tai että sinun tulee valhedella kaikesta. Näin kirkkoon kuuluvat tekevät.

Mutta jos on muslimi niin tarkoittaako se heille sitä että he ovat uskovaisia?
Elävätkö he kuten profeetta opettaa?

13

176

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Habahaba persufasistitrollit kuin te j a k s a t t e jauhaa tätä yhtä ja samaa ?

   • Anonyymi

    kun on ruakimo tauti, niin siitä on päästävä, eikä läpytelijälle mitään tiputtaa


  • Anonyymi

   Julkeimpia oikeuksiaan tämä porukka pitää ohjenuoranaan röyhkeästi huutaen ja esiintyen, vastaas SUOMALAINEN jo näitten luulohin ja tipauta nämä luuloistaan maanpinnalle

  • Anonyymi

   Hadithien mukaan oikea usko on hyvin harvinaista silloin kun Mahdi tulee. Yhtä harvinaista kuin on vaahto valtavan valtameren pinnassa.
   Toisaalta on toinen Hadith jonka mukaan islamin viidestä peruspilarista NELJÄ tulee turmeltumaan ja ikään kuin katoamaan maailmasta, mutta VIIDES pilari eli USKONTUNNUSTUS YHTEEN AINOAAN JUMALAAN jää jäljelle.

   Mitä tahansa sanotaan siis uskosta niin jäljelle jää aina tuo YKSI polku tai kapea tie, joka on Usko yhteen ainoaan Jumalaan, jonka rinalle ei saa asettaa ketään toista.

   • Anonyymi

    Mahdia ei ole ollut koskaan olemassa, meidän on korjattava suhteemme kokonaan muslimi seksuaalivähemmistöihin. Meillä on paljon syrjittyjä seksuaalivähemmistöjä keskuudessamme, meidän on ajettava nyt heidän asiaansa. Toivon että muslimi pridessa näkyy rakkaan Allahin rakastamia ihmisiä osoittamassa rakkautta meitä kaikkia kohtaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mahdia ei ole ollut koskaan olemassa, meidän on korjattava suhteemme kokonaan muslimi seksuaalivähemmistöihin. Meillä on paljon syrjittyjä seksuaalivähemmistöjä keskuudessamme, meidän on ajettava nyt heidän asiaansa. Toivon että muslimi pridessa näkyy rakkaan Allahin rakastamia ihmisiä osoittamassa rakkautta meitä kaikkia kohtaan.

    Jaa, monille heikoille ja vähäisille ja huonoille Mahdi tuo suurta toivoa. Olen etsinyt häneltä viestejä kuuntelemalla nasheed lauluja . Eräs laulu sanoi Mahdi tulee suojelemaan kaikki syntiset ennen tuloaan mm. Tekemällä lakeja henkisellä voimallaan syntisiä suojeleviksi.
    Tarkoitan joillekin Mahdi on ainoa, koska ilman häntä he ovat täysin pihalla kaikesta.
    Kiitos Allahille! Laeista jotka antavat aikaa parannuksen tekemiseen.


  • Anonyymi

   Ap moi. Täältä ei ainakaan saa vastausta. Hieman vähemmän aineita jos vetäisitte.

  • Anonyymi

   Kaikista taka-ajatuksisinta porukkaa ja muiten leipiin pyrkiviä, mitäs uskoa se tommonen pelit on, näytelmät on näitten uskonto ja ollah kuniallinen ja kunialisuuta josta voikin kysyä mitäs kunialisuuta näitten luulot siitäkin on

  • Eivät, eivät paljon sen kummemmin kuin kristitytkään. Yleensä käytän sanaa "muslimitaustainen" näistä ihmisistä, mutta puhuttakoon heistä nyt muslimeina.

   Olen matkustellut Venäjällä alueella, jossa huomattava osa väestöstä on muslimeita, tunnen heitä hyvinkin, ja heidän elämässään islam näkyy lapsen nimenantojuhlissa, häissä ja hautajaisissa. Sianlihaakaan ei karsasteta.

   Sama pätee ehdottomasti muslimimaista tuleviin maahanmuuttajiin. Onhan Suomessa heitä aika paljonkin, eikä iso osa heistä on jossain muualla kuin moskeijalla rukoilemassa ja omaa muunlaiset arvot kuin Profeetan (rh) opettamat.

   Työkavereissa tai naapureissa voi helposti olla muslimi, ilman että sitä tietää, tulee koskaan ajatelleeksi. Jos tuo muslimi uskookin Jumalaan, mutta ei elä kuin uskovainen, ei useinkaan synny tilanteita, joissa hän sanoisi, että "olen muslimi" tai joissa asia muuten tulisi ilmi.

   • Anonyymi

    Kivi ja sen taijat on teille kaikille tärkeintä, jot sitäsrataa kumartelette ja vaaditte täysin erimoista elämää suomalaisten teille puntaamaan elikkä kultuureittenne mukaista, on se onon suomelle kallista sakia kestää vielä näitten vaatimukset ja katseet vääräuskoisia kohin


  • Anonyymi

   ->> on vain yksi islam

   "Eurooppa valmistelee omaa loppuaan" – Erdoğan esiintyy ärhäkkänä muslimien puolustajana, mutta Turkin ystävät ovat harvassa

   TÄMÄ ON NÄITTEN LOPULLINEN TAVOITE

   • Anonyymi

    ON AIKAMME TOIMIA

    Siirtolaiskriisi: Liettua rakentaa muurin


  • Anonyymi

   Hakekaas tuollah

   -> imaami Abo Raadilta

   samaa sylttysakkia kaikki

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   239
   3737
  2. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   100
   1928
  3. Luksusrouva hotellissa jo

   Siellä se Sohvi Bambin kanssa hotellissa taas pyörii. Lemppasiko Stefu taas rouvan ja laukut kahdella kierteellä kerien ulkoruokintaan?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1790
  4. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1678
  5. Tuomo Ylipulli kuollut

   Aika vähälle jäänyt huomio, oli vasta 56v. Mikähän sairaus lie ollut, eipähän se sivullisille kuulu, ihmetyttää vaan nämä urheilijoiden kuolemat niin
   Maailman menoa
   53
   1497
  6. Toivottavasti Martina antaa Hannulle vielä toisen mahdollisuuden

   Martina lähti reissuun varmasti myös selvittämään omia ajatuksiaan ja tunteitaan. Reissun jälkeen ehkä sitten päättää, miten suhteen käy. Toivottavast
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1452
  7. Hannu festareilla, Martina paniikissa Marbellassa

   Vanhalle Maralle taisi tulla hätä kun Hannu festareilla eikä yksin kotona itkemässä, piti alkaa mielisteleen Möllille ja vielä ihan julkisesti -nolo!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1343
  8. Tiedoksi nainen,

   Minulle ei ole koskaan annettu pakkeja, tästä lähdetään ......
   Ikävä
   85
   1208
  9. Maran ruho ihan loppu

   Mut silti jaksaa laittaa videota storyyn. Ihme ettei laittanut et oli niin siisti pyörälenkki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1170
  10. Martinan valkopesu taas

   Lukee tätä palstaa. Ei ollut mitenkään suunnittelut reissua, eli lähti ex tempore. Täällä kirjoiteltu miksei koskaan tee mitään lastensa kanssa. Nyt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   989
  Aihe