Ufojen suojelupyhimys?

Anonyymi

Toistaiseksi katolinen kirkko ei ole julistanut ketään ufo ilmiön suojelupyhimykseksi. Häntä odotellessa hurskaat voivat pyytää Joseph Cupertinolaisen apua. Hän on lentämisen ja avaruusmatkojen suojelupyhimys.

Olen epävarma sen suhteen että voisiko hän turvata myös muukalaisten matkailua avaruudessa ja maapallon ilmakehässä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_of_Cupertino
https://www.catholic.org/saints/patron.php
https://www.thevintagenews.com/2021/07/05/weird-patron-saints/

Suomen suojeluspyhimys on Piispa Henrik, sama hemmo jonka Lalli tappoi Köyliönjärven jäällä.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Monet kirkot on kautta aikojen joutuneet muuttamaan linjaansa ja politiikkaansa suosiota säilyttääkseen ja kalastellakseen.

      Katselin tuossa dokumentin eräästä edesmenneestä katolisen kirkon suojatista ja meidän ainoan marsalkan kaverista Adolf Hitleristä. Näitä dokkareita on useitakin.

      On valtavasti enemmän todisteita siitä että AH ei kuollut bunkkerissa 1945, vaan Argentiinassa 1962.

      Heitän ulkomuistista muutaman faktan. Argentiinassa on haastateltu noin vuosien 1980-2015 välillä useita kymmeniä henkilöitä, jotka vannoo että Hitler saapui Argentiinaan joskus 1946 vuoden alussa. Jotkut heistä on elossa edelleen.

      Kuvaukset hänestä ovat hyvin yhtenevät. Vahvassa natsivartioinnissa, palvelijoita uhkailtiin, isot natsijohtajat pokkuroivat tätä henkilöä kuin Jumalaa, hänellä oli sama lääkitys kuin AH:lla jne.

      Kaksi kallonpalaa joiden uskottiin olevan Aatun ja säilytetty Venäjällä, on tutkittu. Kumpikaan ei ole hänen eikä Evan.

      Bunkkerissa vainajan nähneistä vain yksi sanoo vainajan olleen AH. Muut sanoo että se oli todella huonon kaksoisolento jolla oli irtoviikset vinossa.

      Ainoa todisteena pidettävä asia Hitlerin bunkkerikuolemasta on käsinpiirretty hammaskartta jonka tarina on vähintäänkin kyseenalainen. Kartan todisti todeksi Hitlerin entinen hammaslääkäri, mutta kukaan ei tiedä onko kartta piirretty hammaslääkäreiden entisistä papereista vaiko vainajan ruumiista.

      FBI:n tutkimuksissa / dokumenteissa arvioitiin että Hitler on saapunut sukellusveneellä Etelä-Amerikkaan ja eleli Argentiinan vuorilla natsien suojelussa ja salassa. Saksasta paenneita natseja eleli Argentiinassa arvion mukaan 30 tuhatta henkilöä. Mukana useita korkeita natsijohtajia joista muutaman muunkin kuolema lavastettiin Saksassa ennen lähtöä.

      Argentiinassa oli oma natsipuolue ja Saksan natsit kultineen rahoineen olivat enemmän kuin tervetulleita maahan. Muun muassa Peronit suojelivat natseja. Heillä oli linnoitukseksi luokiteltavissa olevia kyliä vartioineen ja vartiotorneja sekä tien sisästä nousevien pysäytysmuurien mekanismeja on edelleen tallella.

      Historiankirjoja on helppo uskoa. On helppo uskoa tarinaan joka kerrottiin sinulle lapsena koulussa ja kukaan ei ole sitä virallisesti muuttanut ja aihe on arka. Ihmiset haluaa uskoa että paha sai palkkansa ja että asia on sillä sipuli ja kunnioituksesta holokaustin uhreja kohtaan aiheesta ei saa edes keskustella.

      Näin haluttiin uskoa sodan jälkeenkin. Sota oli pitkä ja kaikki halusivat unohtaa sen. Liittoutuneet eivät halunneet spekuloida ajatuksella että heidän suurin "trophy" olisi päässyt pakenemaan.

      Se olisi vähentänyt lopullisen voiton merkitystä ja hidastanut sodan unohtamista. Stalin epäili kuolemaansa saakka että Hitler on elossa. Tiedettiin ettei natsit kykene nousemaan, oli Hitler elossa tai ei.

      "Saalis" jaettiin sitten "voittajien" eli idän ja lännen kesken. Pikkuhiljaa ne rakenteet sitten purettiin ja miehitetyt maat saivat jälleen itsenäistyä myös idän puolella, kunnes saksalaiset kaappasivat Euroopan uudelleen itselleen lähes aseettomasti, kutsuen sitä Euroopan unioniksi.

      Tällä kertaa veljenään ja isäntänään USA. Jälleen kerran Saksa pitää itseään herraskansana joka jakaa maailman palasiin. Kun liittolaisena on USA, niin voidaan uhitella jopa kokonaisille maanosille että jos ette alistu niin olette meitä vastaan.

      Nyt USA ja Saksa alamaisineen pitävät Kiinaa suurimpana uhkana herruudelleen ja miettivät päänsä puhki miten Kiinan ja koko Aasian alistaminen onnistuisi. Ei taida vaan onnistua. Välimaastossa Venäjä elää omaa elämäänsä omassa maassaan ja lähialueillaan vaikuttaen.

      AH on kuollut mutta hänen unelmansa elää Brysselissä ja Washingtonissa.

      Hellakoukku unreg

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1402
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1275
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe