Ufojen suojelupyhimys?

Anonyymi

Toistaiseksi katolinen kirkko ei ole julistanut ketään ufo ilmiön suojelupyhimykseksi. Häntä odotellessa hurskaat voivat pyytää Joseph Cupertinolaisen apua. Hän on lentämisen ja avaruusmatkojen suojelupyhimys.

Olen epävarma sen suhteen että voisiko hän turvata myös muukalaisten matkailua avaruudessa ja maapallon ilmakehässä.

https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_of_Cupertino
https://www.catholic.org/saints/patron.php
https://www.thevintagenews.com/2021/07/05/weird-patron-saints/

Suomen suojeluspyhimys on Piispa Henrik, sama hemmo jonka Lalli tappoi Köyliönjärven jäällä.

1

151

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monet kirkot on kautta aikojen joutuneet muuttamaan linjaansa ja politiikkaansa suosiota säilyttääkseen ja kalastellakseen.

   Katselin tuossa dokumentin eräästä edesmenneestä katolisen kirkon suojatista ja meidän ainoan marsalkan kaverista Adolf Hitleristä. Näitä dokkareita on useitakin.

   On valtavasti enemmän todisteita siitä että AH ei kuollut bunkkerissa 1945, vaan Argentiinassa 1962.

   Heitän ulkomuistista muutaman faktan. Argentiinassa on haastateltu noin vuosien 1980-2015 välillä useita kymmeniä henkilöitä, jotka vannoo että Hitler saapui Argentiinaan joskus 1946 vuoden alussa. Jotkut heistä on elossa edelleen.

   Kuvaukset hänestä ovat hyvin yhtenevät. Vahvassa natsivartioinnissa, palvelijoita uhkailtiin, isot natsijohtajat pokkuroivat tätä henkilöä kuin Jumalaa, hänellä oli sama lääkitys kuin AH:lla jne.

   Kaksi kallonpalaa joiden uskottiin olevan Aatun ja säilytetty Venäjällä, on tutkittu. Kumpikaan ei ole hänen eikä Evan.

   Bunkkerissa vainajan nähneistä vain yksi sanoo vainajan olleen AH. Muut sanoo että se oli todella huonon kaksoisolento jolla oli irtoviikset vinossa.

   Ainoa todisteena pidettävä asia Hitlerin bunkkerikuolemasta on käsinpiirretty hammaskartta jonka tarina on vähintäänkin kyseenalainen. Kartan todisti todeksi Hitlerin entinen hammaslääkäri, mutta kukaan ei tiedä onko kartta piirretty hammaslääkäreiden entisistä papereista vaiko vainajan ruumiista.

   FBI:n tutkimuksissa / dokumenteissa arvioitiin että Hitler on saapunut sukellusveneellä Etelä-Amerikkaan ja eleli Argentiinan vuorilla natsien suojelussa ja salassa. Saksasta paenneita natseja eleli Argentiinassa arvion mukaan 30 tuhatta henkilöä. Mukana useita korkeita natsijohtajia joista muutaman muunkin kuolema lavastettiin Saksassa ennen lähtöä.

   Argentiinassa oli oma natsipuolue ja Saksan natsit kultineen rahoineen olivat enemmän kuin tervetulleita maahan. Muun muassa Peronit suojelivat natseja. Heillä oli linnoitukseksi luokiteltavissa olevia kyliä vartioineen ja vartiotorneja sekä tien sisästä nousevien pysäytysmuurien mekanismeja on edelleen tallella.

   Historiankirjoja on helppo uskoa. On helppo uskoa tarinaan joka kerrottiin sinulle lapsena koulussa ja kukaan ei ole sitä virallisesti muuttanut ja aihe on arka. Ihmiset haluaa uskoa että paha sai palkkansa ja että asia on sillä sipuli ja kunnioituksesta holokaustin uhreja kohtaan aiheesta ei saa edes keskustella.

   Näin haluttiin uskoa sodan jälkeenkin. Sota oli pitkä ja kaikki halusivat unohtaa sen. Liittoutuneet eivät halunneet spekuloida ajatuksella että heidän suurin "trophy" olisi päässyt pakenemaan.

   Se olisi vähentänyt lopullisen voiton merkitystä ja hidastanut sodan unohtamista. Stalin epäili kuolemaansa saakka että Hitler on elossa. Tiedettiin ettei natsit kykene nousemaan, oli Hitler elossa tai ei.

   "Saalis" jaettiin sitten "voittajien" eli idän ja lännen kesken. Pikkuhiljaa ne rakenteet sitten purettiin ja miehitetyt maat saivat jälleen itsenäistyä myös idän puolella, kunnes saksalaiset kaappasivat Euroopan uudelleen itselleen lähes aseettomasti, kutsuen sitä Euroopan unioniksi.

   Tällä kertaa veljenään ja isäntänään USA. Jälleen kerran Saksa pitää itseään herraskansana joka jakaa maailman palasiin. Kun liittolaisena on USA, niin voidaan uhitella jopa kokonaisille maanosille että jos ette alistu niin olette meitä vastaan.

   Nyt USA ja Saksa alamaisineen pitävät Kiinaa suurimpana uhkana herruudelleen ja miettivät päänsä puhki miten Kiinan ja koko Aasian alistaminen onnistuisi. Ei taida vaan onnistua. Välimaastossa Venäjä elää omaa elämäänsä omassa maassaan ja lähialueillaan vaikuttaen.

   AH on kuollut mutta hänen unelmansa elää Brysselissä ja Washingtonissa.

   Hellakoukku unreg

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4337
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   185
   3671
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   2662
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   63
   2043
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1727
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1713
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1164
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   148
   941
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   862
  Aihe